Problemer med TV-Internet-IP.

Grundet problemer med Fiberkablet fra Odense – inde omkring motorvejen – har intet fungeret via antenneforeningens net siden omkring middag.

Der er nu etableret en nødsender fra YouSee, så i hvert fald følgende kanaler kan ses på TV:
DR1 – DR2 – DRK – TV2 – TV2 News – TV3 – TV3 Plus.

Øvrige kanaler samt internet forbindelse og dermed eventuelt IP-telefoni forventes først at virke igen, når fiberen er blevet repareret. YouSee har oplyst, at de forventer denne repareret ca. kl. 23 i aften. Vi håber selvfølgelig, at det er klaret før det.

Vi beklager meget fejlen, men vil samtidig anbefale, at man tilmelder sig Ringe Fællesantenneforenings SMS service, som i en situation som denne, kan være vor eneste kommunikations mulighed med medlemmerne. Tilmelding kan foretages her:

sms -service

Det er også muligt, at man kan tilmelde sig SMS service fra YouSee. Dette kræver, at man er tilmeldt til YouSee med en brugerprofil, og under “Mine oplysninger” kan man så tilmelde sig til at modtage SMS meddelelser om forstyrrelser i nettet:
https://yousee.dk/mityousee/mineoplysninger.aspx

Vi håber med ovenstående, at være kommet i kontakt med dem, som søger information via mobiler/tablets og lignende med internet adgang via mobil nettet.