Er du tilfreds med dit trådløse netværk?

Dansk Kabel TV tilbyder nu et tekniker besøg til kr. 295,- hvor husstandens trådløse netværk bliver testet. Et såkaldt Wifi-tjek. Mange husstande har efterhånden meget trafik fra mange apparater, som bruger det trådløse netværk. Det gælder husstandens smartphones, tablets, bærbare PC’er, og man har måske også en trådløs printer og evt. en Chrome Cast. Hvad de færreste ved er, at der kun er plads til et begrænset antal tilkoblede apparater ad gangen på en standard router – typisk 8-10 stk., som kan “få hul igennem” til internettet. Som regel kan yderligere 8 apparater tilkobles netværket, men de kan kun tilknyttes som “stående i kø” til at få forbindelse til internettet, når et andet apparat frakobles.

En anden irriterende ting kan være, at man ikke har ordentlig forbindelse i hele huset, eller at man ikke har forbindelse ude på terrassen el. lign.

Du kan bestille et teknikerbesøg med Wifi-tjek hos Dansk Kabel TV ved at klikke på banneret, eller du kan ringe på 43 32 47 00 og så taste 1, hvis du vil høre mere og så evt. bestille.