Viasat Film & Serier – Adgang til Streaming

Vi har rykket for adgang til at man kan oprette Log-In til Viasat Film & Serier i Selvbetjeningsmodulet, som jo kommer gratis med til alle med minimum Grundpakke som TV-pakke.

Status er som følger: ASOM-Net har nu kontakt til den medarbejder som skal lave det hos Viasat, og denne har lovet at gøre alt hvad han kan, for at få det oprettet inden weekenden.

Det vil blive sådan, at man selv skal bede om / lave log in via Selvbetjeningsmodulet, så vi anbefaler, at man får styr på adgangskoder mm. til Selvbetjeningsmodulet forinden, da det kræver at man skal have en besked fra vores kasserer. Har I allerede fået koder, så kan I stoppe med at læse her.

Har du/I IKKE fået kode endnu, så skal du maile info om: Navn – Adresse – Mailadresse og Mobilnummer til kasseren på . Så modtager du en midlertidig kode og dit nye medlemsnummer på en SMS.

Efterfølgende er det vigtigt, at man følger vejledningen nøje, da det kan være lidt “bøvlet” hvis man kommer forkert igang. Vejledningen ligger under Faneblad “TV” og kan findes her: https://ringefa.dk/selvbetjeningsmodul-opret/

Direkte link til selve vejledningen kan findes her: https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/12/Vejledning-Oprettelse-Selvbetjeningsmodul-.pdf