Problemer med at modtage mails – @5750.dk og @midtfyn.net

Der er stadig problemer med at modtage mails på @5750.dk og @midtfyn.net. Der er fundet en fejl på den server, som afvikler vore mailkonti, og denne fejl får vi at vide er rettet. Der er imidlertid stadig “efterveer” efter denne fejl. Det betyder, at der har ophobet sig en stor portion mails (serveren styrer ikke kun mail til Ringe FællesAntenneforening, men til mange andre foreninger også), som ikke i første omgang er blevet afleveret på serveren = modtaget på “vore” mailkonti. Disse mails er man i gang med at afvikle, og vi er oplyst, at de vil være færdige med dette i løbet af dagen.

Det er rigtig irriterende, når noget man har vænnet sig til virker hurtigt og nemt, ligepludselig ikke virker, og vi beklager på egne og YouSee’s vegne, de gener det må medføre. Vi har spurgt ind til, om vi risikerer, at der er mails, som forsvinder. Det er vi blevet forsikret om, at der ikke, idet der er et back up system, som samler op på de mails, der ikke kan afleveres på serveren.

Fra Ringe FællesAntenneforening presser vi naturligvis på alt hvad vi kan, for at få normaliseret stabiliteten vedr. håndtering af @5750.dk og @midtfyn.net mailadresserne, og vi håber tidshorisonten om fuld udbedring i løbet af dagen i dag holder, så vi kan nå at holde lidt weekend.

EDIT: Fredag 28/04/2017 – 11:45.

Ved check af mails både på @5750.dk og @midtfyn.net tyder det på, at opsamlingskørslen for begge er for begge er gennemført. Vi krydser fingre for, at mails nu igen virker som det skal!