Medlem ↔ Medlem

Indlæg på denne opslagstavle er indsendt af hjemmesidens brugere. Ringe FællesAntenneforening kan ikke gøres ansvarlig for meninger udtrykt på denne side. Ringe FællesAntenneforening har ret til at fjerne upassende indlæg.

Du skal udfylde fulde navn og e-mailadresse, når du skriver på siden.

Nyeste indlæg står øverst. Du kan skrive et nyt indlæg i formularen nederst på siden.

595 thoughts on “Medlem ↔ Medlem

 1. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  undskyld det sene svar, men er til oplæring på ny arbejdsplads.
  Vi anvender i Antenneforeningen Dansk Kabel TV til al service, reparation mm i vort anlæg, og de har også et “Husstandstjek” i deres produktportefølje.
  Du kan se mere her:

 2. Ole Starklint

  Hej Carsten
  Tak for svar. Fejlen er opstået fra den ene dag til den anden – jeg har ikke ændret på mit set up.
  Det er ikke kun DR der mangler og DR fungerer i øvrigt fint på de andre tv i huset. Jeg vil få lavet en gennemgang af min installation, da jeg oplever pixelering på de kanaler jeg har tikøbt hos YouSee. Kan du anbefale et firma?
  Med hensyn til det tv, som fejler tror jeg det skal skiftes.
  10 kanalsøgninger giver 10 forskellige resultater både med hensyn til antallet og hvilke kanaler, der dukker op. De andre tv i huset finder uden problemer alle kanaler.

 3. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  er det f.eks DR1 og DR2, som du har mistet? Disse to kanaler ligger – efter en omlægning hos Boxer, som har luftbåren udsendelse af TV-signaler – på en “udsat plads” mht interferens udefra. Det er typisk et eksempel på, at du har et sted i dit netværk, som ikke er ordentligt HF-tæt. Du kan evt. se mere her:

  Du kan evt. prøve – hvis muligt – at tage det tredje TV og flytte det til et af de andre steder, og så se, om du nu kna finde kanalerne. Det kan også være, hvis du f.eks har sat en harddiscoptager til ved det TV, der ikke virker, og harddiscoptageren ikke er HF-tæt, eller en gammel video-maskine (typisk VHS).

  Med flere og flere signaler i luften omkring os og 3G og 4G og snart 5G mobilsignaler, må vi desværre indstille os på en verden, hvor udefrakommende “støj” finder selv den mindste åbning i vore hus-installationer og kryber ind og giver forstyrrelser.

 4. Ole Starklint

  Jeg har efter en kanalsøgning mistet en del af mine
  kanaler.
  Jeg har prøvet at søge med både netværks id 100 og 111. Har prøvet alle tænkelige kombinationer af manuel og
  automatisk søgning – uanset, hvad jeg gør får jeg ikke alle mine kanaler. Samme søgning giver forskellige resultater fra gang til gang.
  Problemet optræder kun på et tv i huset ( vi har tre).
  Nogen bud på, hvad problemet er?

 5. Carsten Lindholm

  God morgen Klaus,
  jeg har her til morgen også konstateret fejlen, og der er afsendt SMS besked om den konstaterede fejl til VIP’en hos Yousee (De kalder det VIP’en selv om åbningstiden nu er skåret ned fra 09-15) Ved at “insistere” og prøve at sende modtage 3-4 gange, og hver gang sige “OK” til adgangskoden til serveren, kom jeg imidlertid igennem, og modtog en stribe mails. Erling oplevede det samme.

  Men det er jo ikke sådan at skidtet skal fungere, så jeg forfølger sagen her fra morgenstunden af overfor Yousee og dermed DKTV. Vi har for i øvrigt møde med DKTV i aften, så det kan da godt være vi kommer til at snakke lidt om Foreningsmail og driftstabiliteten på denne (eller manglen på samme)

 6. Klaus Veltzé

  Eftersom du, Carsten L, også har konstateret fejl i send / modtag (= det er nok send-muligheden, der er ‘down’) måtte det være anledning nok til at underrette YouSee..
  ?
  !

 7. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  vi deler din ambition om ikke at komme af med flere penge end nødvendigt, både for dit vedkommende og Foreningens 🙂

  Ringe FA har vore egne pakkesammensætninger, og det hedder i Yousee terminologi således Agentpakker, og Agentpakke 2 og 3 er henholdsvis vores Mellempakke og Fuldpakke. Vi har forsøgt at skabe overblik over økonomien i “Bland selv” på vores hjemmeside her:

  Prøv at læse der, om ikke det hjælper. Vær opmærksom på, at af ophavsrettigheds-hensyn, skal dit signal ind i huset ændres til Grundpakken, da de kanaler du har i din Fuldpakke og/eller Mellempakke ved Bland Selv styres ved et kodet digitalt signal, som kræver enten en boks eller et Kortlæsermodul til hvert TV i huset, som skal kunne vise mere end Grundpakken.

 8. Dorthe

  Hej.

  Jeg har været i dialog med Yousee vedrørende “bland-selv” løsningen.
  Men der er tilsyneladende ingen der kan fortælle hvad det koster ?

  På oprettelses siden, står der at prisen for den lille pakke prismæssigt svarer til antenneforeningens “agentpakke 2 ” og at den mellemste pakke svarer til “agentpakke 3”.

  Hvad er det for agent pakker og hvad koster de ?
  Jeg er jo på ingen måder interesseret i at skulle af med flere penge end nødvendigt 🙂

 9. Carsten Lindholm

  Hej Henrik,

  Vi har været i kontakt med Fastspeed, og kan oplyse følgende:
  For nuværende er RFA’s net i byen ikke opgraderet til Docsis 3,1
  Derfor er den maksimale hastighed, der kan tilbydes – også af Fastspeed – 300/60 og prisen vil være 249,-
  Opgradering af nettet har indtil nu været alt for dyrt efter bestyrelsens mening, i forhold til efterspørgsel efter gigabit.
  Et andet krav fra Fastspeed er, at Yousee skal være leverandør af internet i nettet også.
  Antenneforeningens kontrakt med Yousee løber til 31. december 2019, og for at stå stærkest muligt i en forhandling om eventuel forlængelse, er kontrakten opsagt til udløb pr. 31/12.
  Samtidig er vi naturligvis også er i gang med at undersøge til bunds, hvilke andre potentielle leverandører der er i markedet og afdække hvad de kan tilbyde.
  Da valg af leverandør for 2020 ikke er foretaget endnu, har vi valgt indtil videre ikke at gå i yderligere dialog med Fastspeed, da det vil låse os til kun at kunne vælge Yousee som leverandør også.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær
  Ringe Fællesantenneforening

 10. Henrik Pedersen

  Hej.
  Hvordan ser muligheden ud for at få låst op for at fastspeed på ringefa´s net?
  Deres priser er betydeligt bedre end yousee direkte? og de tilbyder det som jeg forstår det uden omkostning for foreningen.

  Dette er en tendens som breder sig og det undre mig at dette ikke for længst har været gjort.

 11. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  undskyld det sene svar, men det er jo ferietid…. 🙂
  Vi har konstateret, at Mcafee og Bullguard kan “slå ud” over vores hjemmeside, og vi har vores IT-leverandør af hjemmeside til at kigge på sagen. Vi har dog heldigivs ikke hørt om nogen, som skulle have fået noget “snask” via vores side, men better safe than sorry.
  Tak for at du tog dig tid til at skrive det til os.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 12. Dennis Andreasen

  Tak for infoen, jeg har skrevet til den nævnte mail.

  Vil dog lige gøre opmærksom på, at hver gang jeg skal tilgå jeres side, går mit antivirus amok og melder phising attacks fra siden. Ved ikke om i er opmærksom på dette, eller om andre har meldt det også, eller om det måske bare er nogle falske positiver siden kommer med, syntes dog bare lige i skulle vide det, i tilfælde af der ligger noget bagved jeres side som evt. inficere folks maskiner når de tilgår jeres side.

  Med Venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 13. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  det er fint, at du udfylder flyttemeddelelsen på hjemmesiden. Desværre er det ikke sikkert lige nu, at du ved flytning modtager en kvittering. Jeg har skrevet med vores IT-mand om at få det rettet. Alternativt kan du også sende en mail til vores Formand på kd.05156880912175@em1568809121

  Mvh
  Carsten Lindholm

 14. Dennis Andreasen

  Hej
  Ville lige høre, jeg er igang med at flytte fra min lejlighed, og kom i tanke om jeg må hellere sikre mig hvad jeg skal gøre ved fraflytning.
  Jeg flytter ikke et sted hen hvor jeg kan forsætte med at bruge Ringe FA, og kunne ikke helt se om jeg bare stadig skal udfylde den her udmeldelses form i har på siden.

  Med Venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 15. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  har stadig ikke hørt fra dig med kontaktdata, som beskrevet i mail sendt til dig.
  Skriver derfor til dig her, om du lige vil vende tilbage med mobilnummer (eks. kd.05156880912175@lc1568809121 ) , så vi kan få kigget på det hos dig

  Mvh
  Carsten Lindholm

 16. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  jeg sender dig lige en mail, på den mailadresse jeg som administrator af sitet kan se. Vi skal lidt mere i dybden med din sag.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 17. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  jeg sender dig lige en mail, på den mailadresse jeg som administrator af sitet kan se. Vi skal lidt mere i dybden med din sag.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 18. Kenneth J

  Den sidste melding vedr. Boxer TV’s blokering af DR1 og DR2 er godt nok træls for os i 70’er-huse….
  Fik gennemgået TV installationerne sidste gang det var et problem. Fik det fix’et så det var “godt-nok” til alle de kanaler vi modtog. Nu skal vi så åbenbart igang igen – og må bare spørge: bliver grænsen for “godt-nok” ved at flytte sig? hvornår er godt-nok godtnok? skal vi helt glemme kabel TV og gå over på mere nutidige alternativer? hvad er jeres mening?
  Hvis vi yderligere skal “upgrade” involverer det nedbrydning af vægge og lofter…..
  Forslag:
  DR1 og DR2 er jo nogle af de mere brugte/populære kanaler. Kunne I ikke bytte de mest upopulære stationer med DR1 og DR2’s kanaler, så genen ville blive så minimal som mulig?

 19. Kenneth J

  Hej.
  Er det kun mig der har mistet kanalerne DR1 og DR2?
  – alle andre kanaler står krystalklart?
  Har lavet en opdateret kanalsøgning, fortsat uden at de 2 kanaler er dukket op…..

 20. Carsten Lindholm

  Hej Sebastian,
  vi har netop i dag haft møde med konsulent fra Fastspeed. …og på lige fod med mange andre, indgår det da i vore overvejelser mht fremtiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 21. Carsten Lindholm

  Hej Henrik,
  der er en væsentlig forskel på opbygningen af Ringe og Årslev antenneforening. I Årslev drifter de selv på at levere internet til medlemmerne, hvor i Ringe har dette de sidste 15-20 år været en udefrakommende leverandør, pt. YouSee. Begge foreninger har udgifter til at drifte og vedligeholde netværket “i jorden” og i Ringes tilfælde har vi valgt at dele denne udgift ligeligt ud på alle medlemmer uanset pakkestørrelse.

  Nu har jeg ikke indsigt i Årslevs regnskaber og/eller principper, men jeg antager, at de lader internetdelen dække langt den overvejende del af deres driftsomkostninger på nettet, og dermed har meget lille bidrag på TV-pakkerne til at holde nettet vedlige.

 22. Henrik S

  Jeg er tilflytter fra Årslev. Hvordan kan det være at Årslevnet kan levere billigere og bedre pakker end Ringeaf. Man må gå ud fra, at I har flere medlemmer og dermed bedre mulighed for at forhandle pris/kanaler med yousee end Årslevnet har.

 23. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  jeg har ikke set en Certifikat fejl i umindelige tider.
  Jeg sender lige en mail til dig, hvis du så vil prøve at sende mig et skærmbillede af meddelelsen.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 24. Lars Blenstrup

  Kære RFA.

  Kunne I ikke en gang for alle, få løst problemet med det sikkerheds certifikat til mailserveren vi benytter. Der er enerverende hver gang at skulle bekræfte brugen, og helt slem når man er nød til at genstarte mailprogrammet flere gange for at få meddelelsen frem. (Kommer meddelelsen ikke frem, kan man hverken modtage eller sende post)

  Mvh
  Lars Blenstrup

 25. Per Harboe Jensen

  Jeg forstår så ikke hvorfor vi så kan se Xee alligevel. Men det må jo så være forstået sådan, at man ikke kan vælge hvad man vil se på Xee. Vi ser Xee her uden boks og uden valg af hvad der kommer, men der er noget. Og det ser spændende ud 🙂

 26. Viggo Sloth

  Jeg har naturligvis heller ikke Xee på TV
  men kan da se den på ipad ?
  Mvh
  Viggo Sloth

 27. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  du har fuldstændig ret, “Xee” kan ikke modtages i RFA’s net. Strengt taget står der også i mailen, at “Xee” kommer til at indgå i YouSee’s Grundpakke, hvor Grundpakken i RFA er RFA’s. Men nu ikke mere “juridisk nærlæsning” af de skrevne ord. Det havde været betimeligt, såfremt YouSee’s marketingafdeling inden udsendelse havde spurgt sig selv: “Er det nu også alle, som vi sender denne mail til der kan modtage kanalen?”, men det lader ikke til at være sket, hvilket vi også har gjort vores kontaktperson opmærksom på.

  EDIT: Ved nærmere eftertanke har jeg nok været for hurtig til at konkludere, at YouSee skulle have sorteret på deres mails. Jeg havde den opfattelse at det var en mail, sendt til alle, men forstår nu at det er en mail sendt til dem, som selv har valgt at få tilsendt YouSe´s generelle Nyhedsmail.

 28. Klaus Veltzé

  Ny tv- og streamingskanal til dig med YouSee Tv
  Med denne overskrift sendte YouSee torsdag 17. januar en mail med bl. a. flg. ordlyd:
  ‘XEE går i luften søndag den 20. januar og er eksklusiv for alle med et YouSee Tv-abonnement.

  Nu viser det sig, at det udelukkende er kunder med YouSee’s regionalprogrammer, der modtager denne kanal.
  Jeg modtager – via Ringe FællesAntenneforening – YouSee tv.
  Men ikke XEE.
  Efter min bedste overbevisning er YouSee uhæderlig i sin annoncering.
  Er det mig der er helt galt afmarcheret

 29. Klaus Veltzé

  I dag, 27. december, kom jeg endelig(!) til at tale med en medarbejder om at sende mails med foreningsmailadresser (@midtfyn.net / @5750.dk). Problemet er, at mailen umiddelbart ser ud til at blive sendt – men det hænder, at den efter nogen tid kommer tilbage som uanbringelig.
  Vedkommende medarbejder sagde, at man var klar over dette problem med foreningsmailadresser – at man havde været det i ‘nogen tid’.
  Men problemet var ikke blevet løst.
  Hvorvidt det kun er RFA, der er ‘ramt’, eller om også andre foreninger har problemet véd jeg ikke. Men går man ind i Driftsinformation vil man kunne se, at der anføres forskellige datoer for, hvornår problemet forventes / forventedes at være løst.
  Denne tingenes tilstand har – efter min erfaring – stået på i godt 6 mdr.
  Hvem der kan gøre noget – om ikke andet så fyre gevaldigt op under YouSee – er antenneforeningen.
  Muligvis sker der også bestræbelser herfra – men så sker der ikke NOK!
  RFA: Se nu at få talt med store – de største! – bogstaver overfor YouSee – der, i min optik, misligeholder kontrakten!
  Adresserne @midtfyn.net og @5750.dk er ikke YouSees adresser. Antenneforeningen kan – mener jeg – flytte til en hvilken som helst anden udbyder.
  GØR NU NOGET KONSTRUKTIVT / EFFEKTIVT!

 30. Carsten Lindholm

  Hej Klaus – og glædelig jul
  Vil du ikke sende et par af fejlrapporterne til mig, så jeg kan sende dem videre som dokumentation.
  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 31. Klaus Veltzé

  Jeg modtager et antal mails retur – selvom de er sendt med korrekt mailadresse med beskeden ‘…your message could not be delivered to one or more recipients.’
  Hvad er det NU YouSee ikke magter? Skal man skifte til Hotmail for at være sikker på levering af mail? Jeg føler mig fristet..

 32. Kenneth Jensen

  Hej.
  Har lige fået mail fra YouSee Bredbånd.
  De følger sidste års 15% prisstigning op med 10% pr. 01. Januar 2019. Det tyder på YouSee er i gang med at forberede sig for et salg og skal ha’ en hurtig boost af bundlinje.
  Når man så også tænker på de voldsomme udfald de har haft både på internet- og mail-stabilitet de sidste år, er jeg på jagt efter nyt abonnement.

  Nogen gode forslag? vil helst fortsætte med at benytte kabelforbindelse, men har også forberedt for teleforbindelse. Ved nogen om fiber-forbindelse er mulig i vores område?

  PS! Der er efterhånden langt ned til dialog-prompten for indlæg i dette forum. Skulle der ikke flyttes lidt på det?

 33. Kenneth Jensen

  Regelmæssige udfald her på Åvangen – andre med samme fænomen i vores område?

 34. Kirsten Kvorning

  Hvornår bliver signalet i orden igen, mange udfald hele tiden
  nu i flere dage, fik SMS i går om emnet, sker der noget?

  Mvh Kirsten. Kvorning

 35. Torben Briand Pedersen

  Efter tordenvejret er der kommet en del pixel på flere kanaler, er der andre der har observeret det på Svendborgvej i Ringe ?

 36. Dorthe

  Hej Carsten.

  Okay, tak for svar 🙂
  Så bliver det spændende at se om I fortsætter med Yousee .
  Vi er i hvert fald godt tilfreds med dem.

  Venlig hilsen
  Dorthe

 37. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  det som sker til udgangen af 2019 er, at vor nuværende kontrakt udløber rent tidsmæssigt. Det betyder, at vi skal genforhandle kontrakten, og taler derfor naturligvis også med YouSee om hvilke vilkår de vil tilbyde, for at fortsætte samarbejdet. Men samtidig holder vi os da også orienterede om, hvad andre udbydere har.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 38. Dorthe

  Hej.

  Jeg har netop læst referat fra mødet i maj.
  Som jeg forstår det, stopper rfa samarbejdet med yousee til udgangen af 2019.

  Hvem bliver så udbyder af internet, tv og telefoni?

 39. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  der er intet ændret hos mig i Grøftager. Har du prøvet at spørge de nærmeste naboer (dem, du deler fordeler skab med) om de har oplevet det samme? Hvis det er tilfældet, skal du have fejlmeldt det til Formand Mogens Enger (kontaktdata under Bestyrelsen).
  Ellers er det jo i 9 ud af 10 tilfælde med pixelering, interne installationer som er årsagen. F.eks. tilkobling af en ikke HF-tæt harddiscoptager, gammel VHS video, eller bare stik, ledninger og fordelingsdåser generelt.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 40. Kenneth Jensen

  Hej derude.

  Er der andre end mig der fra igår tirsdag til i dag onsdag pludselig har fået meget dårligere TV signal?

  Jeg har en masse pixelering på flere kanaler (f.eks. DR1, DR2 og kanal 6)

 41. Casper

  Hej Erling, og alle andre.

  Jeg fik aldrig bestilt en tekniker som jeg fik tilbudt nedenfor.
  Det er ikke et stort problem for mig, men det undrer mig hvis det kun er mig der har problemet.

  Nu har jeg igen opdateret kanaler, men får stadig TV2fri og DK4 frem som krypterede.
  De fremgår altså af listen, men der er intet billede og lyd.

  Alle øvrige programmer går fint igennem.

 42. Carsten Lindholm

  Det er kommet op at køre igen. Det er os bekendt en fejl fra Elværket, da dele af byen også har været uden strøm.

 43. Kirsten Kvorning

  Har vi nedbrud, siden der intet signal er – lige midt i håndboldkampen? 🙂

 44. Kenneth Jensen

  OK – vil gå min forstærker efter.
  Vil I sende melding ud om at I har undersøgt i jeres ende?
  jvf. Torben Briand Pedersen’s udsagn:
  “Hvis Casper mener picsilering er det korrekt det sker tit på ramasjang jeg bor også på Svendborgvej det kan også forekomme på andre kanaler det har været der siden YouSee ændrede sidst og jeg tror at deres forstærker er sat for højt det har været galt før.”
  – nu ER det jo sammenfaldende med det udfald vi havde for nogle uger siden….

 45. Mogens Enger

  Svar til Kenneth
  Der kan være et forsøg værd at stille på forstærkeren, det er ikke sikkert, at det virker, men undersøg dine antennekabler da fejlen også kan ligge her.
  Har du forskruningerne på kablerne, så prøv at spænde dem efter, de kan være løse, og så giver det støj.

 46. Casper

  Jeg har prøvet med en ny kanalsøgning inden jeg skrev beskeden i går.
  Men alle mellempakkens kanaler manglede og kun dem.

  Nu har jeg netop lavet endnu en kanalsøgking og vupti, de fleste progammer i mellempakken er med igen dog mangler fortsat TV2 fri DK4.
  Kanalerne kommer frem i søgning, men der står de er krypteret.

  Et andet problem, som ikke er relateret til ovenstående;
  Ved kanalsøgning fremkommer mange af kanalerne 2 gange. En virker, en anden gør ikke.
  Det giver en del arbejde ved sortering 😉

  Jeg har iøvrigt også periodisk pixelering af div. programmer. Troede det var min egen installation der var problemer med 👍🏼

 47. Carsten Lindholm

  Vi har – meget betimeligt – bestyrelsesmøde i aften, og der vender vi lige de indlæg, der har været i dag omkring pixeleringer.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 48. Kenneth Jensen

  Nej, det har jeg ikke – kan ikke sé sammenhængen?
  Kanalerne ligger der jo som de skal – der er bare et par stykker af dem der hakker i det.
  Betyder det at YouSee har ændret på frekvenserne for nylig??
  En ny kanalsøgning tager altid en hulens tid, når man skal ha’ kanalerne i orden igen og navngivet.

 49. Kenneth Jensen

  Jeg har også de sidste 14 dage fået kanaler der pixelerer. Har forstærker på; bør jeg skrue ned for forstærkningen hos mig lokalt, hvis det er som Briand siger?

 50. Torben Briand Pedersen

  Hvis Casper mener picsilering er det korrekt det sker tit på ramasjang jeg bor også på Svendborgvej det kan også forekomme på andre kanaler det har været der siden YouSee ændrede sidst og jeg tror at deres forstærker er sat for højt det har været galt før.

 51. Casper

  Alle kanaler i mellempakken er pludselig krypteret (jeg har fuld pakke)
  Er det et problem lokalt hos mig, eller oplever andre samme fejl?

  Alle øvrige kanaler i grundpakke og fuldpakke fungerer som normalt.

  Mvh. Casper på Svendborgvej

 52. Mogens Enger

  Til
  Anmari Andersen
  Ja man vil få de penge der er tilbage når de udgifter der er forbundet med pakkeskifter er trukket fra

 53. Annmari Andersen

  Hejsa
  Har lige et spørgsmål
  Hvis jeg laver et pakkeskift og den nye pakke er billigere, får jeg så penge tilbage? eller hvordan foregår det?
  På forhånd tak
  Annmari

 54. Kenneth Jensen

  Hej Carsten.

  Tak for svar – hellere lidt længere tid og så en tilbagemelding som er gennemarbejdet – tak for dét 🙂
  Jeg kan godt forstå jeres situation, med YouSee der nærmest har købt det meste af markedet, så det er svært at vikle sig ud af deres fangarme og dårlige service. Det betyder selvfølgelig også at YouSee’s svar levede fuldt op til forventningerne……

  MEN I må så også kunne forstå mine overvejelser om at skaffe mig adgang til medier, som er mere egnede til vores behov. Jeg er faktisk ret kéd af at komme med den slags tomme-tønder-snak, da jeg helst vil støtte de lokale intiativer – men så er de også nødt til at kunne følge rimeligt med den generelle standard på markedet…. det gør YouSee bare ikke.

 55. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  i bestyrelsen er vi ikke altid tilfredse med hvad der sker hos YouSee og/eller deres leverandører/datterselskaber. Dette bruger vi faktisk meget tid på at konfrontere dem med. Da dit spørgsmål bl.a. gik specifikt på kompensation, har jeg ikke villet svare, før jeg havde vendt det med YouSee, og nu har jeg så modtaget dette svar fra dem:

  “Vi har set højere grad af nedetid på vores tv streaming univers de seneste måneder, og det tager vi meget seriøst. Vi har samlet vores tv udvikling på tværs af forretning, IT og netværk for skabe en fælles prioritering og entydig fokus på kvalitet og kapacitet.

  Vi er udmærket klar over, at denne nedetid betyder frustration hos medlemmer og kunder, som ønsker at se tv via apps eller web. Den primære tv distribution har ikke været berørt. Før end der bliver tale om kompensation, skal der være tale om nedbrud på den primære tv distribution af længere varighed. Som nævnt ovenfor er vi i fuld gang med at sikre en forhøjet stabilitet på vores streaming platforme.

  YouSee”

 56. Kenneth Jensen

  Hej RFA.

  Nu er YouSee app’en nede igen-igen-igen……. det er helt horribelt så mange fejlmedlinger YouSee formår at generere, sammenlignet med andre udbydere:
  https://www.facebook.com/youseedanmark/
  Er RFA fremme i skoene og får indkasseret kompensation for alle de timer/dage vi mister et tilbud vi har betalt for? jo ikke fordi priserne falder, men varen forringes jo decideret….
  Hvis RFA kompenseres, smitter det så af på medlemmerne?

 57. Carsten Lindholm

  Hej Jimmy,
  det hele afhænger af, om og hvad der er af installation på adressen i forvejen.
  Så send en mail til Foreningens Formand Mogens Enger: kd.05156880912175@em1568809121
  med oplysning om den præcise adresse, så vil han vende tilbage til dig

  Mvh
  Carsten Lindholm

 58. Jimmy

  Hej med jer.. hvis jeg flytter til en adresse som kan tilmeldes jeres antenneforening, hvad koster dette så ? jeg er egentlig kun interseret i at få internet, hvor lang tid vil der gå før at man har fået det hele sat op ? får man gratis modem ? router med i pakken eller hvordan foregår det 🙂 hilsen Jimmy

 59. Carsten Lindholm

  Hej Martin,
  det lyder som om du har mistet Mellempakken. Prøv lige at kontakte vores Formand Mogens Enger, med oplysning om adresse og evt. medlemsnummer. Du kan fange Mogens på 62 62 30 84 eller maile til ham på kd.05156880912175@em1568809121
  Mvh-Carsten Lindholm, Sekretær

 60. Martin Madsen

  Hej jeg har lige indlæst kanaler på tv og der er så nogle kanaler jeg ikke kan se mere. ZULU, NEWS, TV3+, kanal 4, 6 eren, og TV2 fri. Håber nogen kan hjælpe. Med venlig hilsen Martin.

 61. Klaus Veltzé

  Med det nyeste internet-problem i tankerne rinder kommer jeg til at tænke på den politikler, der i 1900 sagde: “Næst efter kønsdriften, er – af de menneskelige drifter – jernbanedriften den, der sætter de fleste lidenskaber i bevægelse.
  Havde han levet i Ringe i dag havde han nok efter jernbanedriften tilføjet ‘.. og internetdriften’.

 62. Carsten Lindholm

  Hej Kirsten,
  min første tanke er, at der er sket en fejl fra en teknikers side i forbindelse med, at men kunne skifte pakkestørrelse i januar, uden at betale for et teknikerbesøg. Prøv at kontakte Formand Mogens Enger på 62 62 30 84 eller kd.05156880912175@em1568809121 om dit problem.

  Mvh
  Carsten Lindholm – Sekretær RFA

 63. Kirsten Kvorning

  Efter kanalsøgning er der kun alle kanaler i grundpakken, men ikke dem i mellempakken, som jeg abonnerer på.
  Mit TV er Sony Brava LCD Digital fra 03/2009.
  TYPE KDL-32E5500.
  Nogen der har en ide til løsning af problem?

  Mvh Kirsten

 64. Carsten Lindholm

  Ja – Der er desværre problemer med mailserverne til @5750.dk og midtfyn.net. Vi har set hos YouSee driftsstatus, at problemet forventes løst omkring ved 19-tiden i aften.

  Beklager. Skriver det på forsiden af Ringefa.dk nu.

 65. Thomas Dahl

  Og når jeg prøver at logge på webmail får jeg denne “Forbindelse til e-mailserveren fejlede.”

 66. Thomas Dahl

  Problemer med mail??

  Opgaven ‘*protected email* – modtager’ rapporterede en fejl (0x800CCC0F) : ‘Forbindelsen til serveren blev afbrudt. Kontakt serveradministratoren eller internetudbyderen, hvis problemet fortsætter.’

 67. Erling Nielsen

  Årsagen er, at vor leverandør af Info-Kanalen (den afvikles fra en server, som er hostet et eller andet sted på et Web-Hotel) sandsynligvis er gået rabundus.
  Vi kan ikke komme i kontakt med ham, og der er også lukket for vores adgang til at opdatere informationerne på Info-kanalen.
  Da der på den sidst opdaterede version af infokanalen og tekst tv ligger 2017 priser for vore TV-pakker mm., har vi – da vi skal overholde markedsføringsloven, og sælge varer til den pris vi annoncerer dem til – valgt at slukke for signalet.

 68. Ann-Grethe Jacobsen

  Hej … Skal lige høre hvorfor man ikke kan se info-kanalen i øjeblikket ? det er bare sort Skræm med musik. Mvh. Ann-Grethe Jacobsen

 69. Carsten Lindholm

  Hej Merete,
  jeg har prøvet at vende det med et par bestyrelsesmedlemmer, men der er ikke rigtig nogen, som har erfaring med dette (vi har jo allesammen TV-signal ind i huset). Jeg kan forestille mig, at du skal have fat i enten Danmarks Radio (DR) da de må kunne fortælle dig, hvordan deres App virker, eller du skal have fat i manualen på TV-Fladskærmen (alternativt leverandøren af denne). Det er også muligt, at YouSee’s kundeservice vil kunne hjælpe, men jeg ville prøve DR først.

 70. Merete Petersen

  Jeg har valgt kun og have internet pakken. Kan det så passe man ikke kan tage DR´s app på fjernsynet, tænker ikke det kan være rigtigt,,,,

 71. Torben Briand Pedersen

  Den beskrivelse på opsætning af mail der er på hjemmesiden virker ikke på windowsmail , er der kommet nye server adr.. ?

 72. Terese Christensen

  Er der andre der oplever ikke at kunne sende emails fra windows mail (10)? Det drejer sig om @Midtfyn.net, og modtagelse af mail virker stadig.
  Er der ændret i måden mails sendes på?

 73. Kenneth Jensen

  Hej.
  Jeg kan sé at der bliver skrevet at TV-forbindelsen skulle være oppe igen?
  Her Onsdag kl. 17.21 har vi kun én kanal – og det er Ringe Fællesantennes info-kanal – ikke særlig underholdende…
  Kan der være skét noget med indstillingerne? så man skal indstille kanaler igen? håber jeg ikke, da det er en pine at få kanalerne til at ligge i ønsket rækkefølge….

 74. Carsten Lindholm

  Hej Kirsten,
  webmaster (jeg) er på kursus i Roskilde med mit nye job, så har ikke haft mulighed for at skrive noget.
  Vi er jo en medlemsforening, hvor bl.a. jeg arbejder ulønnet, så er nødt til også at passe mit job, af hensyn til Kreditforeningen.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær

 75. Kirsten kvorning

  Fik mail kl. 9,53 pga strømafbrydelse i Kbhvn intet TV-signal i Ringe.
  Hvornår forventer man der igen kan ses TV, hvorfor intet under nyheder her på hjemmeside?
  Mvh Kirsten

 76. Susanne Bruun

  Hej.
  Jeg har netop fået foretaget et ejerskifte – tak for hjælpen – og har tilmeldt mig ‘fuld tv-pakke’. Det er kommet besked på min adresse, at skiftet er foretaget, men ikke desto mindre virker kun licens-kanalerne? Hvorfor ikke alle de andre? Mangler jeg at gøre noget? Jeg har søgt efter kanalerne på ny på mit tv efter min flytning til den nye adresse, men det er åbenbart ikke nok….

  Vh Susanne Bruun

 77. Carsten Lindholm

  Hej Thomas,
  har selv konstateret et udfald, som jeg meldte til Yousee lidt over kl. 9.
  Ville lige afvente nærmere info fra dem, inden jeg skrev/skriver noget på hjemmesiden.
  Har så selv lige fået mail ind og tømt min udbakke i mellemtiden og kan også komme på Webmail nu, så alarm ser ud til at være afblæst.

  Mvh
  Carsten

 78. Thomas Dahl

  Er mail generelt bare helt nede. Kan ikke modtage mails. Dog kan den godt sende. Men jeg kan ikke komme på webmail ej heller.

 79. Carsten Lindholm

  Hej Niels, det lyder som et godt råd. Jeg kender ikke Thunderbird, men har da lidt kendskab til Firefox som browser. Du er meget velkommen til at skriver herinde igen om dine erfaringer med Thunderbird herinde.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 80. Niels Bødker

  Hej Carsten
  Tak for din hjælp.
  Jeg havde den rigtige opsætning.
  Kunne stadig ikke sende.
  Ringer til You See. Det var ikke deres problem når den var windows live mail.
  De gav mig et dansk nummer til Microsoft, her blev jeg betjent af en engelsktalende person. De servicerer ikke længere live mail.
  Så den forsvinder. Man kan dog købe mailsystem, som vist koster kr. 500 pr. år.
  Efter samråd med Expert Ringe har jeg valgt at installere Thunderbird, som jo er et udmærket Firefox system.
  Håber andre kan drage nytte af ovennævnte.

 81. Susanne Bruun

  Hej

  Jeg står her og skal melde ejerskifte under fanen selvbetjening, men… kan ikke få det til at virke – den melder fejl hele tiden! Hjælp!!

  Mvh Susanne Bruun

 82. Carsten Lindholm

  Hej Niels,
  jeg har misforstået dig. Troede, at du har en mail der hedder @live.dk. Du skal have kigget din mail opsætning igennem. Jeg sender dig lige et link i en mail

  Mvh
  Carsten Lindholm

 83. Carsten Lindholm

  Hej Birthe,
  det lader til, at der er sket et eller andet med jeres opsætning. I kører sikkert Outlook, kunne jeg forestille mig. Prøv at løbe opsætningen af mailprogrammet igennem en gang. Jeg mailer lige et link til dig og Uffe.

  Mvh
  Carsten

 84. Birthe Friis Hansen

  Kære Carsten
  Jeg må forsøge at give dig lidt mere info. – jeg troede det var et generelt problem. Det skete ret pludselig, jeg havde lige sendt en mail afsted og et par timer senere kunne det ikke lade sig gøre (til samme modtager)
  Vi kan modtage mails …. Men ikke sende til nogen….. jeg har forsøgt at sende til gmails, hotmails , @stud.ucl.dk , @tornbjerg-gym.dk , @skolekom.dk
  Det samme er gældende fra min mands, ten.n1568809121yftdi1568809121m@hu1568809121.

  Udover “acces denied” , får jeg denne besked :
  Der kan ikke sendes e-mail. SMTP-serveren genkender ikke nogen af de godkendelsesmetoder, der understøttes af Outlook. Prøv at ændre indstillingerne for SMTP-godkendelse i Kontoindstillinger, eller kontakt netværksadministratoren.

  KH Birthe

 85. Niels Bødker

  Hej Carsten.
  Det er jeg lidt overrasket over. Hvad vil du anbefale i stedet for Live Mail, som vi har brugt i mange år??

 86. Carsten Lindholm

  Live mail hører jo ikke under Antenneforeningen, og du har jo åbenlyst hul igennem til Internettet, når du kan skrive her, så er ked af at melde: Det er en fejl uden for vort resort-område

  Mvh
  Carsten Lindholm

 87. Carsten Lindholm

  Kære Birthe,
  du giver mig ikke meget at arbejde med, i forhold til at fejlfinde. Hvem har du forsøgt at skrive til – altså mail-extensions , og er det én eller mange?
  Du har jo åbenlyst internetforbindelse, når du kan skrive her, så så langt så godt.
  Lad os se, om ikke vi får resten på plads også.

  Mvh
  Carsten

 88. Birthe Friis Hansen

  Kære Carsten
  Jeg har ikke kunne sende fra min @midtfyn.net siden torsdag d. 21. september. Hvad er problemet mon ??

 89. Klaus Veltzé

  Mail-idyllen varer tilsyneladende ikke længe. I Ringe FællesAntenneforening med YouSee som udbyder(?):
  Der er tilsyneladende fortsat problemer, jf.

  The mail system
  : host mx-eu.mail.am0.yahoodns.net[188.125.69.79] said:
  421 4.7.0 [TSS04] Messages from 62.61.141.66 temporarily deferred due to
  user complaints – 4.16.55.1; see
  https://help.yahoo.com/kb/postmaster/SLN3434.html (in reply to MAIL FROM
  command)

  Jeg har sendt til YouSee – men det kan nok ikke, som tidligere, få dem op af stolen..
  I stigende grad er jeg tilbøjelig til at give Egon Mouridsen ret når han skriver, at YouSee ikke ‘..giiiiider’ interessere sig for @5750.dk og @Midtfyn.mail. Af kommercielle årsager
  ?!

 90. Egon Mouridsen

  Siden d. 15.6.17 har vi ikke kunnet sende en mail med 2 billeder på i alt 6 MB. Det har jeg mailet med Anton fra yousee om. Det ville han personligt få rettet. Intet er sket, og jeg fandt andre metoder. Allerede da tænkte jeg, at problemer med en mailserver med et par tusinde aktive brugere nok ikke kom videre end til yngste mand. Og at det nok kun var en start på stadig dårligere service. Derfor kommer det seneste problem ikke som nogen overraskelse for mig.
  Yousee giiiider ikke hoste 5750.dk mailserveren. Der er for lidt mersalg i os, og vi er for få mailbrugere. Yousee vil slå syv kors for sig, hvis man antyder det, men vent og se. Jeg håber at foreningen får fat i en kompetent person.

 91. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  det var en ordentlig mundfyld, du fortæller om der. Må jeg videregive dit navn og adresse til Antenneforerningens kontaktperson hos Yousee, da vi naturligvis er interesseret i at få din oplevelse uddybet.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær

 92. Lars Blenstrup

  Jeg vil også lige blande mig i koret at utilfredse Yousee mail kunder. Jeg har brug *****@5750.dk mail i min virksomhed til lige præcis i dag. Jeg har set mig nødsaget til at købe mig en serverplads med tilhørende mailserver hos One.com da flere af mine mails heller ikke nåede frem. Jeg har samtidig været så “dum” at skifte mit mobilselskab ud til Yousee. Den proces -altså skiftet mellem 2 mobilselskaber – tog for det første 2½ mdr. hvor jeg modtog ikke mindre end 24 sim-kort (4 abonnementer) som alle samme dag jeg modtog dem eller dagen efter blev annulleret. I forbindelse med købet, som var et tilbud, var der indeholdt mere data, ekstra datadelingskort samt andre ting. Under hele processen var der en flink ung pige som lovede 1. mdr gratis samt tilbagebetaling at mobilrabat i forbindelse med køb af ny mobil pga alle de problemer der havde været i forbindelse med skiftet. Nu hvor jeg så har så har gjort krav på det lovede, svarer hun ikke på mails overhovedet. Det er bare så ringe service, at jeg overvejer helt at droppe Yousee.

 93. Klaus Veltzé

  Carsten: Ønsker dig godt kursus..
  Som det fremgår af mit indlæg har jeg – selvfølgelig! – læst din melding.
  Jeg klandrer heller ikke dig – men YouSee og Dansk Kabel TV for uvirksomhed. For lidt over en uge siden sendte jeg dem kopi af de tilbagemeldinger, jeg fik – f. eks.:
  messages from 62.61.141.67 weren’t sent. [..] since part of their network is on our block list.
  Og et kort opslag efter 62.62.141.67 viste, at det var en (server), der tilhørte DKTV. Men da jeg talte med DKTV gad medarbejderen end ikke høre efter adressen (f. eks. 62.61.141.67).
  Én ting er, at man har fundet problemet.. men: Hvornår gør ‘man’ noget ved det.
  ?

 94. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  sidder til kursus/oplæring i nyt job, så et kort svar:
  Som det fremgår af forsiden / nyheder på RIngefa.dk er vi i dialog med Yousee / DKTV om løsningen af problemerne,
  og man har fundet frem til hvad problemet er – Se forsiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 95. Klaus Veltzé

  Med en stor portion bekymring konstaterer jeg, at – i hvert fald mine – mailproblemer fortsat ikke er løst. Det har nu stået på i lidt over en uge. Billedligt talt: Selvom den, der ager med stude, også kommer frem, så er denne ‘mail downperiode’ næsten ubærlig..
  Selvfølgelig har jeg berettet om mailproblemerne til både YouSee og Dansk Kabel TV – allerede ultimo august, da jeg opdagede uregelmæssighederne. Men begge steder fralagde sig ansvaret – så sent som 5. september – altså dagen før Antenneforeningens får svar fra YouSee – skriver YouSee til mig ‘..Hvis du bruger Outlook og får fejl har vi desværre ikke support på det, det er fordi Outlook selv har valgt at det er dem der vil stå for det. Så for at få løst problemet bedes du kontakte Outlook.’
  Min skriftlige henvendelse til Dansk Kabel TV af 1. september er end ikke besvaret endnu.. Mundtlige henvendelser resulterede i svar som: ‘Det er ikke vores bord..’.
  Og Outlook? Ja her anbefalede man mig at købe den nyeste Office-pakke. Til flere tusinde kroner.
  Ren galimatias..

 96. Carsten Lindholm

  Hej Kaj – og evt. andre:
  jeg har skrevet om problemerne hvad man skal gøre, og hvad vi i Antenneforeningen gør.
  ….og har også skrevet til dig i en mail, Kaj.

  Mvh
  Carsten Lindholm – Sekretær

 97. Kaj Henriksen

  Har i går og i dag samme problemer som Klaus og Lone. Hvad gør vi/Antenneforeningen/YouSee ?

 98. Lone Larsen

  Har samme problemer som Klaus. Både i fredags og i dag. Måtte i fredags opgive at sende en vigtig mail til en kundes bank.

 99. Klaus Veltzé

  Mailproblemer:
  De seneste dage har jeg oplevet problemer med at sendte mails når frem til modtageren. Der er egentlig ikke noget ‘mønster’ i det – bortset fra svaret:
  Unfortunately, messages from 62.61.141.51 weren’t sent.
  Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list.
  Eftersom ansvaret for RFA’s net både ligger hos Dansk Kabel TV og YouSee, har jeg – uden resultat – kontaktet begge.
  Jeg skal undlade at referere reaktioner – især hos nogle YouSee-, såkaldt ‘sevice’medarbejdere, på mit problem. Tilsyneladende kan ikke alle finde ud af, at RFAs mail hører til hos YouSee.
  Har andre oplevet mailproblemer som beskrevet ovenfor?

 100. Mogens Enger

  Hej Torben
  Ja der er flere som har samme problem, men i 9 ud ad 10 ligger fejlen i egne kabler,
  Du er velkommen at ringe til formanden for et høre nærmere

 101. Torben Briand Pedersen

  Jeg vil lige spørger om der er nogen der periodisk har pixelforstyrelser på forskellige TV kanaler.?
  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29 5750 Ringe

 102. Niels Hempler

  Svar til Egon Mouridsen.
  Jeg har løst problemet ved at købe eget domæne og webhotel. Det giver også mulighed for at styre tingene bedre. Hvis man bruger Outlook har man f.eks. mulighed for at søge tilbage i gamle mail, selv om de er slettet. De opbevares nemlig på webhotellets server.

 103. Egon Mouridsen

  På grund af problemer med at sende mails i dag d. 15.6.17 har jeg langt om længe skiftet server til asmtp.foreningsmail.dk. Nu kan jeg ikke sende mails med 2 billeder på tilsammen 6 MB.
  Er der andre der har det problem? Det må være et problem for andre seriøse mailbrugere med den begrænsning.

 104. Mogens Witt

  Der er fortsat problemer med at sende mail med @5750.dk. 19.05.2017
  Selv om den er sat op efter vejledningen fra RingeFa.
  Har også prøvet at ændre undgående port fra 465 til 587 men uden virkning.

 105. Carsten Lindholm

  Hej Lone,
  siden her til morgen, burde du ikke have oplevet problemer med at sende, med mindre din opsætning af mailprogram peger på forkerte porte (se beskrivelse på forsiden af hjemmesiden). Dobbelt mails ser – bedømt ud fra min egen indbakke – ud til at være ophørt her omkring middagstid.

  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 106. Lone Larsen

  Jeg får også alle mails 2 gange – og har store udfordringer med at sende mails til visse adresser.

 107. Thomas Dahl

  Jeg har heller ikke siden 14. maj sende og modtage i Outlook på mobilen. Og kan stadig ikke.

 108. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Beklageligvis har jeg en anden oplevelse:
  – der kræves certifikat
  – der sendes 2 x samme mail
  – der modtages 2 x samme mail
  ?

 109. Erling Nielsen

  Hej Thomas Dahl
  Jeg har lige prøvet at sende en test mail, nu kommer der ikke certifikat fejl frem længere
  M.v.h. Erling Nielsen bestyrelsesmedlem

 110. Thomas Dahl

  Hej.
  Igår virkede det med løsningen, i dag gør det ikke.
  Træls at ikke kunne sende mails.
  Fejl kode 17895
  “Godkendelse blev ikke udført, fordi Outlook ikke understøtter nogen af de tilgængelige godkendelsesmetoder.”

 111. Thomas Happel

  Andre der har problemer med udgående post fra asmtp.foreningsmail.dk..
  Det er både på iPhone og pc er.
  Evt. Løsning modtages gerne

 112. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  der er ikke nogen regler eller andet, som siger at du ikke må have Boxer.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 113. Dennis Andreasen

  Jeg ville bare lige høre, der er ikke nogen regler i Ringe Fællesantenne om at vi kun må have tv ved Yousee vel? hvis jeg f.eks. vil bruge noget Boxer også?

 114. Lars Blenstrup

  Hej Klaus.
  Tak for dit svar. Jeg kan se på forsiden, at det her nu oplyses at man ikke mister mails under nedbrud. Yousee har åbenbar en backup funktion, som sikre at mails når frem når tilstanden igen er normal.
  God weekend

 115. søren mathiasen

  en forespørgsel
  er det kun hos mig der er problemer med lyd og billeder på euro sport 1 og 2 samt tv3sport 1og 2

  mvh søren

 116. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars –
  Til dit spm. om ‘hængende’ mails ‘eftersendes’:
  Jeg har i dag fået mails, der var afsendt tirsdag 25. april – hvor der også var ‘nedbrud’.
  Men hvorvidt dette er generelt, véd jeg ikke…

 117. Lars Blenstrup

  Hej Mogens.
  Tak for dit svar. Måske du kan opklare om de mails som “hænger” i processen under nedbruddet, også når frem når systemet igen er funktionelt?

 118. Mogens Enger

  Hej Lars
  Bestyrelsen vil lige vende dit forslag, problemer ligger måske i tilbagemeldingen fra You See eller Dansk Kabel Tv. når problemet er løst. Da det ikke er altid vi for besked tilbage, når problemet er løst.
  Vi arbejder på sagen om hvad vi kan gøre fremadrettet

 119. Lars Blenstrup

  Jeg modtager fra tid til anden en sms om bl.a. problemer med modtagelse af mail. Kunne jeg evt. forslå at man også modtager en sms når problemet er løst. Jeg bruger min mail i forbindelse med min virksomhed, og ville være ked af at miste en ordre som følge af mailproblemer.

 120. Erling Nielsen

  Hej Thomas Dahl
  Det er ikke Ringe FællesAntenneforenings prøvekanal, det er YouSee.
  Ringe FællesAntenneforenings prøvekanal ligger på programplads 54
  M.v.h. Erling Nielsen

 121. Thomas Dahl

  Hej.
  Jeg undre mig lidt. 😀
  Hvorfor har foreningens prøvekanal været den samme (TV3puls) i flere måneder?
  Thomas

 122. Anne Mette Juel Tiettje

  Hej. Jeg kan ikke finde kontaktoplysninger til foreningen…. jeg har spørgsmål til en regning… jeg har aldrig været medlem men modtager nu en regning…..
  Venlig hilsen Anne Mette

 123. Niels Hempler

  Hej Ole og Carsten.
  Jeg synes der mangler noget i Carsten’s svar, nemlig at der fra YouSee kan lejes en TV-boks til 30,00 pr. mdr. Det kræver ikke kortlæser, og du kan vælge blandt alle kanaler. Vi har National Geographic HD og Discovery HD.

 124. Carsten Lindholm

  Hej Ole, du vælger valgfrie kanaler ved at kontakte YouSee. Vær imidlertid opmærksom på, at der er visse kanaler, du ikke kan få enkeltvis. Af tekniske årsager, kan du ikke få kanaler, som ligger i YouSee’s Regionalgrundpakke. Det er f.eks. kanaler som TV3, Kanal 5 og DK4. Derudover kan du ikke tilkøbe kanaler enkeltvis fra Viasat og Discovery Network Danmark, da vi ikke vil leve op til krav om, at vi så skal have hhv. TV3 (Viasat) og Kanal 5 (Discovery Network Danmark) i vores Grundpakke.
  Vær opmærksom på, at valgfrie kanaler kræver, at man skal have en kortlæser på TV’et, da det er et Chipkort som styrer, at du får adgang til en TV-kanal som ligger udover din TV-pakke fra Ringe FællesAntenneforening. Vil du kunne se den ekstra kanal på flere fjernsyn, skal der således være en kortlæser og et kort på alle apparater du ønsker at kunne se kanalen på.
  Eurosport 1 og 2 distribueres af Discovery Network Danmark, men du kan jo prøve at tale med YouSee.

 125. Carsten Lindholm

  Hej Ole, kan du fortælle lidt mere? Hvilken pakke har du fra Ringe FællesAntenneforening, og hvilken/hvilke kanaler er du ønsker som tilkøb/valgfrie?

 126. Asmund Nielsen

  Det er YouSee der har overtaget arrownet. Hvis du ikke har internet ved YouSee kan du ikke få en ny kode til din mailkonto.

 127. Tage Madsen

  Hvordan får jeg et kontonavn og nyt adgangskode til arrownet jeg kan ikke huske den gamle

 128. Tage Madsen

  Jeg har ikke internet ved you see jeg har kun tv ved jer, så kan du ikke fortælle mig hvordan jeg skal gøre det .
  Ved stofa var der en app og en kode je3g fik fra dem

 129. Carsten Lindholm

  Hej Tage,
  jeg bruger selv Web TV også ude af huset og det virker fint. Bortset fra TV2, som YouSee ikke kan blive enige med om prisen på også at kunne få få lov til at se uden for hjemmets fire vægge. Jeg kan ikke helt forstå det svar du har fået fra YouSee. Har du oprettet en brugerprofil hos YouSee, og så lige set lidt Web-TV mens du er på dit hjemme netværk? Det er påden måde, at rettighederne kommer i orden på på din tablet, så du kan se kanalerne uden for hjemmets 4 vægge – altså i Danmark, og ikke TV2.

 130. Tage Madsen

  Jeg vil lige høre hvorfor man ikke kan se de pogrammer som vi tage der hjemme på vores taplet, yousee siger at i ikke er meld til.
  Stofa tv køre med det , og det er meget smart for så kan man se vores kanaler i sommerhuset.

 131. Carsten Lindholm

  Hej Allan, tak for det. Jeg vil stadig godt vide, om det hjælper på signalet, hvis du går uden om blu ray harddisc optageren. At det pludselig kan opstå der, kan skyldes, at efter ny komprimeringsmåde af signalet – vi er jo alle interesserede i godt billede men samtidig også ordentlig “hul igennem” til internet – så ligger nogle af kanalerne åbenbart i et område, som er mere sårbart for indstråling. Det er i hvertfald sådan jeg forstår de sparsomme informationer vi har fået. Derfor kan kilden til dine problemer godt være hard disc optageren, som jeg stadig gerne vil høre, om det er YouSee, der har anbefalet dig at prøve at gå udenom.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 132. Allan

  Hej Carsten

  Først vil jeg lige sige jeg er positiv overrasket over dit svar 🙂 som er venligt og lige til. Så tak for det. Nej der er selvfølgelig ingen garantier mhs. til signalet. Og er også godt klar over der sker meget de her dage. Meeen alligevel.. Men jeg har tænkt mig at gå alle installationer igennem igen. Har tidligere været nødsaget til at ændre på det arbejde yousee havde udført (ikke her i Ringe) da det var makværk!! Så min tiltro til dem er desværre ikke på højeste niveau.

  Men som jeg kan forstå på dig, er problemet endnu ikke løst? Er godt klar over at 4G netop kan gå i tv signalet. Men så skulle det have gjort det for længe siden. Problemet er jo opstået netop som yousee har lagt om. Og ikke nok med pixeleringer så mener jeg også at det er tydeligt at selve billed kvaliteten er blevet dårligere helt generelt.

  Nå men igen tak for det hurtige og behagelige svar. Det var der nogen som kunne lære af 🙂

  Mvh.

 133. Carsten Lindholm

  Hej Allan, du har ret, det er ikke tilfredsstillende. Som jeg er informeret om, er det en ny komprimeringsform, som ikke opfører sig som forventet. Ifølge vore oplysninger arbejder YouSee på højtryk, for at komme problemet til livs. Med alt det nye der sker inden for teknik, så er flere års signal gennem en blu ray hard disc optager desværre ikke garanti for, at den til evig tid vil være velfungerende. Der sker så meget andet rent teknisk med bl.a. 4 G telefoner, som får udvidet frekvensområder der lapper ind over de frekvensområder, som anvendes til at bære TV-signalet frem.

  Har du haft talt med YouSee, og har de sagt, at det muligvis er din blu ray, som er fejlkilden? I givet fald – hvad sker der, hvis du kører dit antennesignal direkte i TV’et uden om harddisc’en?

  Mvh
  Carsten Lindholm

 134. Allan Blom

  Hej

  Vil høre om det kan være rigtigt vi skal leve med så ringe signal efter omlægningen? Vi har en dyr panasonic blu-ray harddisc optager som vi bruger meget, bl.a. som tv tuner. Og hvis Yousee virkelig mener den er skyld i det!! er de sgu ikke rigtig kloge. Den har kørt hos os uden problemer i flere år. Det billede i har lagt op med fejl ang pixelering ligner det som sker på mange af vores kanaler. og ofte forsvinder de. Ikke kun på gratis kanaler. Iøvrigt er det også ofte glat med lyden ikke er synkroniseret ordentligt. Det har heller aldrig været et problem før. Men vi kan selvfølgelig bare nøjes med internet!! Hvis det skal være så ringe.

  Kan jo se i kun skriver at der er fejl på 2 dage? Men er det løst eller gør de bare ikke noget ved det?

 135. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  beklager at jeg først ser dit spørgsmål nu. Jeg skal vist lige have checket opsætning af den mail, jeg burde få hvergang der kommer indkæg her.

  Men til dit spørgsmål:
  Vi har i lang tid kæmpet imod, hvad vi synes er kanaludbydernes (TV2, Viasat, Discovery (tidligere SBS)) og distributørernes (YouSee, Stofa) fælles interesse i at påtvinge alle en grundpakke, hvor kanaludbydernes hovedkanal skal befinde sig i grundpakken.

  Vi vil fremlægge nærmere om dette på vor generalforsamling til foråret, og vil informere nærmere om hvad der kommer til at ske når vi nærmer os denne.

  Carsten Lindholm
  Sekretær Ringe Fællesantenneforening.

 136. Carsten Lindholm

  Hej Thomas,
  vi har endnu ikke hørt nærmere fra YouSee ang. kompensation, så der kan ikke siges noget definitivt endnu, hverken om hvad kompensationen bliver, eller om den også kommer os i Ringe til gode.

  MEN: Kompensationen bliver iflg. dagspressen en underholdningsoplevelse, og det tolker jeg derhen, at det det bliver gratis adgang til en eller flere film i deres filmudlejning via streaming univers. ….og umiddelbart har jeg sævrt ved at forestille mig, at kompensationen ikke skulle omfatte medlemmer i Ringe Antenneforening.

  Når vi har hørt nærmere, vil vi meddele dette via vor hjemmeside, via infokanalen og via mailservice (Er du tilmeldt Nyhedsmail?)

  Carsten Lindholm
  Sekretær – Ringe Fællesantenneforening

 137. Thomas Dahl

  Hvis/når der kommer en form for kompensation fra yousee, vil vi så også mærke det hos os?
  Vi har jo også været ramt som alle andre.

  Godt nytår.

 138. Dorthe

  Hej.
  Jeg har netop læst seneste referat.
  Er det rigtigt forstået, at vi fra 1.januar ikke længere kan tilkøbe Discovery hos yousee?
  Hvilke andre kanaler er der tale om?

  /Dorthe

 139. Carsten Lindholm

  Hej Jørgen,
  vi har sendt dig en mail, som du bedes svare på, da vi godt lige vil checke op på dit abonnement hos YouSee. FOr at kunne det, skal du lige svare på den tilsendte mail mht adresseoplysninger.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 140. Carsten Lindholm

  Så er alle betyrelsesreferater igen tilgængelige her på hjemmesiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 141. Jørgen Hansen

  Hej
  Man har åbentbart lavet om på mit abonnement hos yousee
  Vi plejer at kunne se udsendelser i arkiv og ligeledes også alle kanaler på vores IPad.
  Dette kan vi ikke mere.
  Vi har den store pakke.
  Har de ændret på dette?

 142. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  det kan jeg godt se, men kan ikke umiddelbart give et fyldestgørende svar. Der er muligvis “smuttet” nogle filer ifm. omlægning til en anden server. Har skrevet til vores IT/Web Troldmand, og håber at få en løsning – som ikke indebærer at vi skal genuploade alle gamle referater én gang til – inden så længe.

  Mvh

  Carsten Lindholm
  Sekretær – Ringe FA

 143. Dorthe

  Er der nogen særlig grund til, at man ikke kan læse referater fra de tidligere bestyrelsesmøder ?
  Det er kun linket fra seneste møde der virker.

 144. Bente Nielsen

  Har netop læst at You See lukker for radiosignalet til februar og samtidig oplyser at man jo bare kan blive udstyret med en stueantenne.
  Hallo Hallo – den hørte altså forrige årtusinde til.
  Hvad har Antenneforeningen tænkt sig at gøre for at medlemmerne stadig kan høre radio?
  Forhåbentlig er I lidt mere up to date end You See.

 145. Viggo Sloth

  Jeg er ikke blevet overbevist om, at ikke modtagne mails tikker ind efter nogen tid…

 146. Carsten Lindholm

  Hej Bente,
  jeg mener ikke vi er blevet vanvittige – Men jeg kan heller ikke se, at vi nogen steder skriver at @midtfyn.net skal nedlægges?

 147. Bente Nielsen

  ER I BLEVET VANVITTIGE?
  Hvad i al verden er det for noget bøvl jeg kan læse på hjemmesiden – at i pønser på. Nedlæggelse af @midtfyn.net.
  Nu har både jeg og min mand haft hver en @midtfyn.net mail SIDEN 2003.
  Jeg VED, at det er der også rigtig mange andre der også har. DET KAN SIMPELTHEN IKKE VÆRE RIGTIGT at vi nu SKAL TVINGES til at skifte mail med alt det bøvl det vil medføre. TÆNK JER OM.

 148. Carsten Lindholm

  Hej Birthe,
  nu er jeg kommet igennem til et kontor i London hos det firma, som administrerer domænet @midtfyn.net. Så håber meget på, at det lysner nu. Udfordringen er, at .net domæner er “globale” og det er store selskaber, som administrerer dem.

 149. Birthe Friis Hansen

  Hvad er status på mail problemerne ?
  Jeg har ikke modtaget mails siden lørdag og venter på at modtage en forholdsvis vigtig kvittering og billet via mail. Så min tålmodighed er ved at være slidt…
  Vh Birthe Friis Hansen

 150. Carsten Lindholm

  Hej Mogens,
  som også skrevet til dig i mail, så er vi i høj grad “oppe på hesten” for at få det rigtige frit valgs udbud til vore medlemmer.
  Men YouSee er stadig ved at udvikle på deres tilbud, så vi forventer først at have en afklaring i løbet af efteråret.

 151. Niels Hempler

  Jeg fik et godt tilbud fra YouSee. Skift din gamle tv boks plus til en ny tv boks. Betaling for den gamle boks var 99,00 kr. Pr. Mdr. Den nye boks kostede 30,00 kr. pr. Mdr. Det var jo et tilbud man ikke kunne sige nej til. Jeg bestilte den nye boks, som der var lidt leveringstid på, men ok den skulle være fremme den 20. Juni. Nu var jeg efter at havde modtaget ordrebekræftelsen lidt mistroisk over for om alt var med, som i den gamle boks. Jeg ringe igen til kundeservice og fik bekræftet at med den bredbåndsforbindelse på 100/30 var film, serier og musik incl. Jeg fik boksen tilsluttet den 20. Juni og alt var som det skulle være. Men her 3 dage efter kan jeg ikke se film eller serier, jeg har ikke det rigtige abonnement meddeler boksen. Jeg kontaktede kundeservice hos YouSee som oplyste at det var noget administrativt, og blev viderestilles til en dame som kunne oplyse at Mont abonnement ikke indeholdt film og serier, men kunne tilkøbes for 40,00 kr. Pr. Mdr. Det var ikke lige det jeg var bleve lovet, og gjorde temlig klart at det var ikke aftalen.
  Så pas på YouSee og deres salgsmetoder, de er ikke troværdige samarbejdspartner for vores antenneforening og medlemmer.

 152. mogens koch

  Hej nu er det snart tiden til at vi kan købe ekstra kanaler fra yousee,så mand kan nøjes med den lille pakke , og så sublerer med 20 extra kanaler . det koster ikke mere end at have fuldpakken hos jer..kom nu op på hesten og forny jer, til alles glæde er ikke ene om det her.mvh Mogens

 153. Lasse Jensen

  Nogen andre der oplever pixelering og hakker i lyden på DR Ramasjang? Alle andre kanaler er ok.

 154. Michael G. Anderson

  Inden det analoge signal blev sløjfet, kunne jeg få meget bedre lyd på hhv. Tv3, 3+ og Tv2 Zulu via harddiscrecorder. Det kostede lidt på billedkvaliteten (har et helt Samsung-tv), men var til gengæld uden knas i lyden. Efter omlægningen til ren digital, er lyden på alle Tv2-kanaler blevet markant ringere, og 3 og 3+ er stadig ikke for gode. Er der nogle af jer, der har haft samme oplevelser? Jeg har læst afsnittet om dårligt signal, og har styr på kabler, netværk osv., og de kanaler, jeg har problemer med er ikke helt identiske med dem, der nævnes på siden. Erfaringer med signalforstærker eller lignende ville være fine at høre. Ærgerligt at vi skulle af med det analoge signal, uanset kvaliteten af billedet med digitalt signal, falder det noget tungt til jorden når lyden ikke kan leve op til det…

 155. Carsten Lindholm

  Efter korrespondance med formanden, kan jeg bekræfte, at Dansk Kabel TV er sat på opgaven.

 156. Klaus Veltzé

  Det ville være venligt overfor medlemmerne om RFA oplyste, at radioens DAB-kanaler = de danske kanaler, ikke har kunnet modtages siden 19 JAN, morgen

 157. Tom Warren

  Jeg var vist bare for tidligt ud med en kanalsøgning. ZDF og NDR er der nu efter en fornyet ny søgning. Så alt vel indtil videre! 🙂

 158. Tom Warren

  Det kan godt være, jeg er for tidligt på den. Har her til middag genindlæst kanalerne på min tv med netværkskode 100. Der mangler en del af de tyske kanaler – kan ikke se dem på kanallisten heller ikke. F.eks. ZDF, NDR. Men ARD er der. skal jeg bare være tålmodig og indlæse igen senere, eller er de “faldet ud/udgået” ?

 159. Rasmus Mikkelsen

  Hej alle. Jeg står og skal flytte til ringe. Har købt en grund i boltebjerg. Jeg skal i kontakt med RFA, men hvordan kommer jeg det. Kan ikke finde mail, telefon eller lign.. Ift tilslutningsafgifterne..

 160. Torben Briand Pedersen

  Er der flere på Svendborgvej eller andre steder der har pixel på alle TVkanaler det er blevet værre de sidste dage, som om signalet er for kraftigt.

  TBP

 161. Carsten Lindholm

  Jeg har personligt ikke oplevet nogen problemer. Prøv evt. at ringe til support hos youSee. De kan “pinge” dit modem, og måle på retursignalet, om der er problemer med signlet.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 162. Ole Starklint

  Er der andre, der i den seneste tid har oplevet, at internetforbindelsen er ustabil? Jeg oplever flere gange dagligt at nettet kortvarigt afbrydes

  Mvh. Ole Starklint

 163. Carsten Lindholm

  Desværre ja. Jeg skriver nyhed på forsiden nu, så de, som søger ringefa.dk via mobil el. lign., kan blive informeret.

 164. Dorthe Sørensen

  Er der andre som heller ikke kan se tv2 på analog, har ikke virket her siden i går lørdag d 29-8

 165. Carsten Lindholm

  @ Susie:
  Vi har ikke én overordnet mail-adresse til at kontakte antenneforeningen på. Men under Menupunktet: “RFA” kan man klikke på “Bestyrelsen”, og så vælge at skrive til den/de bestyrelsesmedlemmer, man mener det er relevant at kontakte:
  https://ringefa.dk/om-rfa/bestyrelsen/

  Mvh
  Carsten Lindholm

 166. Susie

  Kan man sende en mail med spørgsmål til antenneforeningen? Kan ikke se nogen adresse eller et link.

 167. Christopher

  Vil lige gøre opmærksom på, at alle med mellem- eller fuldpakke fra RFA har mulighed for at “aktivere” Yousee Play Film & TV og derved få mulighed for at se deres kanaler på smartphones, tablets og PC (Både live TV såvel som film og tv-serier). Var ikke selv klar over dette, men fandt tilfældigt ud af det da jeg var inde på yousees hjemmeside.

  Det eneste der skal gøres er, at oprette et login på Yousees hjemmeside (kræver nem-id). Efter et par timer modtager man login oplysninger og får adgang til Yousee Play Film & TV.

  Måske RFA burde ligge en guide ud til dette på hjemmesiden.

 168. Carsten Lindholm

  Priserne på hjemmesiden er kontrolleret her i starten af juni, og er korrekte for nyoprettelser. Men bemærk den ændrede tekst i indledningen, som nu lyser:
  Nedenstående priser er for ny-oprettelser af Internet gennem YouSee i Ringe Fællesanntenneforenings net. Der kan være nuværende kunder, som har en anden hastighed/pris, f.eks hvis man startede med Arrownet/Aplus eller Dansk Kabel TV som Internetleverandør.

  Såfremt nogen mener, at de har forkerte priser/hastigheder for deres nuværende forbindelse, så kontakt YouSee på tlf. 70 70 40 40. Det er en god ide at have YouSee kundenummeret ved hånden (står på regning/BS oversigt).

  Mvh
  Carsten Lindholm

 169. Carsten Lindholm

  Der kommer ikke gratis adgang til Animal planet igennem RFA’s udbud.

  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 170. Michael

  Lyden på TV3+?
  Mangler og er den eneste kanal. Ingen servicemeddelse eller oplysninger om fejl hos dem.

 171. Mogens Enger

  Til Martin
  Der har været afholdt et bestyrelsesmøde, der vil komme et referat snarest, men der er nogle ting som først skal falde på plads, før det kommer.

 172. Martin Kaae Hansen

  Har der ikke været noget bestyrelses møde siden general forsamlingen ?
  Hvis ja
  Hvor er referatet så ?

 173. Egon Mouridsen

  yousee har d. 5.5.15 kl. 14.37 meldt fejl på @5750.dk mail og webmail via deres hjemmeside.
  Fejlen meldes rettet 5.5.15 kl. 19.55
  Men jeg kan i dag d. 6.5.15 kl. 12.50 stadig ikke logge på webmail. Jeg har meldt det til yousee tidligere i dag.

  Er der andre end mig der har problemer med mailen?
  M.v.h
  Egon Mouridsen

 174. Dorte

  Hej. Har lige læst på yousee facebook at alle deres kunder kan tage animal planet gratis indtil 8 maj.

  Gælder det ikke kunder i rfa?

 175. Niels Hempler

  Jeg vil gerne delagtiggøre andre medlemmer i den ændring/tilføjelse vi har fået på vores TV.
  Vi har et Samsung LED TV, som omkring årsskiftet fik tilføjet en funktion på DR1. Neders i højre hjørne fremkommer et llile DR med en rød prik. Når man trykker på den røde tast på fjernbetjeningen, kommer er en oversigt over (næsten) alle programmer som DR har i deres arkiv. Det gælder gamle serier, underholdning, m.m.m. også nydhedsudsendelser.
  Jeg er ikke klar over, hvorvidt det gælder alle TV, eller det er en funktion som er tilføjet af YouSee.

 176. Klaus Veltzé

  Halløjsa Heidi (Nielsen?)
  Når jeg bad dig checke egen installation var det, fordi i ca. 80 % af tilfældene er det her, der er noget galt.
  Din fejlmelding er videresendt til Dansk Kabel-tv .
  Det ville af praktiske grunde have været hensigtsmæssigt, om du havde sendt din adresse og tlf.nr. – i en mail, hvis du ikke vil ha’ den offentliggjort på hjemmesiden.
  Nu håber jeg, jeg har fundet den rigtige Heidi i De gule Sider.. 😉

 177. Heidi Nielsen

  Hej Klaus.
  Jeg har tjekket med mine naboer og genboer herude på Rynkebyvej og vi alle oplever alle et periodisk dårligt signal og til tider sort skærm. Så det er ikke vores kabler og alt det andet du skriver..

 178. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Karsten!
  Det ordnes ml. sælger og køber.
  Men for nærmere: Kontakt kasserer, Lonnie Nielsen (3022 4073) eller formand, Mogens Enger (6262 3084)

 179. Karsten Højrup

  Hej Klaus:

  Hvordan forholder det sig ved ejerskifte, med hensyn til det indbetalte, bliver der lavet en refusion på det resterende beløb fra antenne foreningens side eller er det noget som skal ordnes med den nye ejer på adr.

  MVH
  Karsten Højrup

 180. Klaus Veltzé

  Halløjsa Heidi Nielsen –
  Du har selvfølgelig taget højde for alt det RFA på Nyhedssiden har skrevet om indstråling / HF-tætte kabler / stik / fordelere / forstærkere indendøre.
  ?
  !

 181. Heidi Nielsen

  Er det kun hos mig eller er der andre på Rynkebyvej som også oplever et dårligt signal??? Især her i det nye år 2015.

 182. Lars Blenstrup

  Hej derude.
  Andre der har problemer med at logge på Yousee? Har inden i dag oplevet enten udfald når der ses tv, eller problemer med generelt at se tv.

  Mvh
  Lars Blenstrup

 183. Dennis Andreasen

  Har lige et spørgsmål angående den her 300Mbit linie Yousee har lovet fyns kunder fra 2. Februar, det er måske lidt sent at spørge og jeg kunne selvfølgelig bare lige se tiden an til mandag, men kan i bekræfte om vi i Ringe kan forvente at kunne bestille den 300Mbit fra mandag også, eller er det kun noget af fyn der har den tilgængelig fra mandag den 2. Februar 🙂

 184. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo Sloth!
  Om end jeg helt oprigtigt mener, at denne meningsudveksling er så inderligt overflødigt, vil jeg dog ikke undlade at bemærke, at mig bekendt er flere af de af dig oplistede forhold afstedkommet som følge af diverse opdateringer / opgraderinger. I vid udstrækning for at imødekomme medlemmers forskelligste ønsker.
  Og hermed vil jeg – som indledningsvist anført – opfordre dig til at kontakte YouSee og placere dine klager dér.
  Bestyrelsen for Ringe fællesAntenneforening er brugere – som du er.
  Hermed ‘exit’ fra mig.

 185. Viggo Sloth

  Hej Klaus

  Lukkede fejl og driftsforstyrrelser :
  Periodisk fejl på login på YouSee Play
  Planlagt afbrydelse af YouSee Play Musik
  Planlagt afbrydelse af Tv, Bredbånd og Telefoni i hele landet
  Midlertidig afbrydelse af Tv, Bredbånd og Telefoni i dele af Ringe.
  Fejl på webmail på https://webmail.foreningsmail.dk
  Planlagt afbrydelse af YouSee-Play i hele landet
  Fejl på Foreningsmail
  Fejl på yousee.dk

  Og siden da, er der kommet yderligere :
  Fejl på Web-tv
  Forkert betalingsfrist på TV & Bredbånd

  Mvh
  Viggo Sloth

 186. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo!
  Lad mig gentage: Jeg kan ikke udtale mig om ’tilladte’ / ‘normale’ antal fejl / driftsforstyrrelser – hverken for internet eller tv.
  Men det ku’ da interessere mig hvilke ‘driftsforstyrrelser’ du har i tankerne?
  Indstråling fra TV2 og HF-utætte installationer bør nok ikke medregnes – da det jo er abonnentens ansvar. – ej heller genindlæsning af digitale kanaler.

 187. Viggo Sloth

  Hej Klaus
  Så retter jeg ordet “fejl” til driftsforstyrrelser generelt hos Yousee
  De leverer jo også andre ydelser end internet

  mvh
  Viggo Sloth

 188. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo!
  Du mener formodentlig internettet?
  Da jeg ikke har kendskab til alle ‘systemer’, kan jeg ikke svare på, om det er ‘normalt’.
  Imidlertid er jeg kun bekendt med én fejl – og det er den fra sidst på dagen i går; den var delvis rettet sidst på aftenen og helt rettet her til morgen.
  Der var orienteret om fejlen i driftsforstyrrelser.
  Men det ku’ da interessere mig hvilke 8 (andre internet) fejl du har oplevet?
  Og så i øvrigt, måtte du ønske et ‘teknisk svar’, ret henvendelse til YouSee, der jo er udbyderen på internettet.

 189. Viggo Sloth

  Hej Klaus

  Er det normalt i et system som vores, løbende at have så mange fejl og rettelser ?
  Inden for de sidste 7 dage har der været 9 af dem.

  Mvh
  Viggo Sloth

 190. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Under YouSees driftsinformation stod fra sidst på eftermiddagen:
  En teknisk fejl på en mailserver medfører desværre, at du i øjeblikket ikke kan modtage indgående mails på din foreningsmail og heller ikke kan logge på din forenings webmail.

  Vi forventer at fejlen er rettet i løbet af aftenen eller inden middag i morgen. Vi opdaterer, når der er nyt.
  Nu kl. 2040 virker det igen.

 191. Morten Lorenzen

  Jeg har fejlmeldt problemet hos Yousee, men der sker næppe noget før i morgen, var meldingen. Problemet skal håndteres af afdelingen for udvidet support, og de gik hjem kl. 17.30, møder ind igen kl. 8 i morgen tidlig.

 192. Klaus Veltzé

  Halløjsa Terese!
  Det må være en fejl (?) hos dig – på Svendborgvej kan vi modtage den.

 193. Terese Christensen

  Hvorfor er der lukket for kanal 4 på det analog signal? Ifølge Jeres hjemmeside skulle den være at finde der.

 194. Klaus Veltzé

  Halløjsa Nicolai Schultz!
  Jeg vil anbefale dig at ringe enten til formanden eller mig

 195. Nicolai schultz

  Hej Klaus
  Tak for dit svar.
  Grunden til mit spørgsmål er ikke, at jeg ikke har ville sætte mig ind i mine muligheder samt foreningens vedtægter.
  Grunden er simpelthen, at jeg søger en bekræftelse på at det jeg har læst og forstået, også er det der menes fra foreningens side.
  Dette gør jeg forde at jeg har haft lidt svært ved, at forstå helt præcist hvad der menes i dette tilfælde….. Beklager

  Håber du kan hjælpe mig?

  Mvh
  Nicolai

 196. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Nicalai Schultz!
  Læs https://ringefa.dk/om-rfa/priser/ – og du har fået svar på dine spørgsmål.
  Det skal bemærkes, at priserne er de for 2014 gældende – da generalforsamlingen først afholdes 24. marts 2015, og her fastsættes prissatser for 2015

 197. Nicolai schultz

  Hej
  Jeg vil gerne spørge om følgende:
  Hvis jeg skifter fra mellempakken og ned til grundpakken nu, er det så korrekt at jeg skal betale et gebyr på 500 for pakkeskift uden for gratis perioden for pakkeskift?
  Og starter jeg så op med at betale 1/4 af prisen for grundpakken ( her tænker jeg på om jeg er i sidste kvartal af betalingsåret, eller om jeg skal betale fuld pris forde vi er i 1 kvartal af året)
  Til sidst, vil jeg høre om der sendes penge retur ved pakkeskift, eller modregnes der i den nye pakkepris?

  Håber jeg har gjort mig forståelig.

  På forhånd tak
  Mvh
  Nicolai

 198. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Albert Lindegaard!
  Der er INGEN problemer med TV2!
  MEN: Det kunne tyde på, at der er problemer (‘utætheder’) i dine installationer.
  Kontakt Dansk Kabel-tv (6311 3160) og bestil ‘Installationscheck’ (= kr. 195,00).

 199. Klaus Veltzé

  Halløjsa Elin Rasmussen!
  Tak for dit indlæg – men:
  Tilfældigvis véd jeg, at Golf-kanalen er OK. Indtil i går var der ‘støj’problemer på den, men det blev rettet i går. Så der burde ikke være noget problem. Du skriver, at der er et problem.
  Jeg vil be’ dig gentage den kanalsøgning – den kan nemlig ‘snyde’; fordi melder vi det som et problem og der kommer en tekniker – og det så viser sig, at der ikke er noget i vejen med signalforsyningen, koster det 500 kr.
  Du har selvfølgelig indtastet korrekt NetværksID, etc. (se https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/Kanalplan-2015-til-hjemmeside.pdf) .
  Råd: Kontakt Dansk Kabel-tv (6311 3160) og bestil ‘Installationscheck’ (= kr. 195,00).
  De nævnte kanaler:
  Eurosport HD
  Eurosport 2 HD
  Canal 9 HD
  er der vel ikke noget i vejen med?

 200. Albert Lindegaard

  Høflig forespørgsel: Skulle TV 2 være helt på plads nu. Vi har stadig problemer. Har haft ringet til Dansk Kabel TV og de vil ikke komme og se om vores installation er i orden før det er i orden fra jeres side.

 201. Elin Rasmussen

  Vi har efter ny kanalsøgning konstateret at Viasat Golf kanalen er forsvundet, dette er en kanal vi abonnere på gennem Yousee.
  Kanalen har aldrig været et problem at få frem gennem ny kanalsøgning.
  Udover mellempakken abonnere vi med følgende kanaler som ekstra tilvalg:
  Eurosport HD
  Eurosport 2 HD
  Canal 9 HD
  og Viasat Golf HD

  Vh. Elin

 202. Klaus Veltzé

  Halløjsa Søren!
  Alle programmer – inklusive TV2 – funker!
  Det, der er med TV2 er, at der kan forekomme forstyrrelser fra Tommerup-senderen – hvis ens installation ikke er HF-tæt.

 203. Søren Schmidt

  Alle programmer på nær TV2 fungerer efter 12 jan 2015. Bliver det snart ok med TV2 igen?????

 204. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael B!
  Du har korrekt netværksID?
  Du har lavet ny kanalsøgning?
  Så er kanalerne der også..

 205. Stefan Lucassen

  Vi har netop skiftet til grundpakken, men kan hverken tage TV2, DR2 og andre kanaler. Hvad kan det skyldes mon?

 206. Torben Briand Pedersen

  Jeg kan konstatere at det ikke kun er TV2 der pixelere, det er alle programmer det er samme problem som sidst YOU see skiftede kanaler hvor de skruede for højt op for forstærkerne så signalet blev overstyret, hvornår mon de lære at betjene udstyret korekt.
  Et lille bittert opkast.
  Torben Briand Pedersen

 207. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tage Madsen:
  Tillad mig:
  Vil du påstå, at TV2 Sport kanalen ikke var på stemmesedlen?
  Hvad mener du med ‘…mærkelig at fri lige pludselig har fået mange stemmer…’
  Hvad er det egentlig, du vil?

 208. Tage Madsen

  Da tv2 sport først startede den 9/1 kan vi jo ikke have stemt for den, og mærkelig at fri lige pludselig har fået mange stemmer

 209. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tage Madsen!
  Vi tager den lige én gang til – for Tage Madsen:
  Hvor de respektive tv-kanaler skal ligge = i hvilke pakker- afgør Ringe FællesAntenneforenings medlemmer ved den årlige afstemning i oktober måned. Gå ind på menuen NYHEDER og scroll dig ned til ‘Genoptryk af principper for kanalfordeling’.
  Her vil du opdage, at det er antal stemmer, der er afgørende. Intet andet. Da TV2 Film eksisterede fik den altså flere stemmer (272) – og kom i Mellempakken – end TV2 Sport, der i oktober 2014 der kom i Fuldpakken (154 stemmer).
  Og i øvrigt var der ikke nogen der vidste noget om hvad TV2 Sport ville komme til at indeholde, da afstemningen fandt .
  TV2 Sport har været yderst langsomme med at få ‘fingeren ud af klydset’. Selv logoet kom først fornylig.

 210. Tage Madsen

  Jeg vil godt hvide hvorfor at tv2 sport skal ligge på den store pakke når Tv2 film lå i mellem pakken.
  Tage

 211. Brian

  Enig med Allan Blom, det burde ikke være så svært, og ville være en fantastisk service for alle jeres kunder.

 212. Allan Blom

  Undskyld. Klaus, men hvad ville problemmet være i at lægge den kommende kanaloversigt ud sammen med den gældende. Det er da ikke så svært og ville være god service for jeres medlemmer.

 213. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Jens Christian Maack!
  Hvordan kan en oversigt over tv-kanaler der ændres pr. 12. januar være forældet 8. januar?
  Du har (tilsyneladende) fået aktiveret den tv-pakke, du tilvalgte (gratis) senest 9. december – eller fortsatte med.
  Hvis du er meget interesseret i at vide hvilke kanaler der er i de to pakker, du ikke har, kan du se dem i den nyhedsmail, der er udsendt 25. november. Samme dag var oversigten også i Midtfyns Posten.
  Og abonnerer du ikke på nyhedsmail – og ka’ du ikke finde Midtfyns Posten fra 25. november må du væbne dig med tålmodighed.
  For der skal vel ikke vises en endnu ikke gældende oversigt over tv-kanaler alle ikke kan modtage i den valgte pakke 😉

 214. Jens Kristian Maack

  Hjemmesidens oversigt over pakker og TV kanaler er forældet og udløber den 12/1 2015. Men vi har allerede fået ændret vores tilslutning til fællesantennen den 6/1 2015 og savner derfor en aktuel oversigt over hvilke TV kanaler der indgår i grundpakken og de to øvrige pakker.
  Vi håber, at det er et rimeligt ønske som mange formentlig savner!

 215. Klaus Veltzé

  Halløjsa Martin!
  Der er sendt en mail til dig.
  – og så er det nok rigtigere at skrive ‘..vores sortiment..’ i stedet for ‘..jeres..’, al den stund det er medlemmerne, der via afstemning sammensætter pakkerne efter stemmetal.

 216. Martin Lindskov

  Hej,
  Vi ønsker at melde os ud af Fællesantennen, men jeg har ikke lige vores medlems nr., er det noget i kan hjælpe mig med. Adressen er Lundsager 51, 5750 Ringe. Grunden til udmeldelsen er manglen på børnekanaler i jeres sortiment. På forhånd tak. Mvh. Martin

 217. Klaus Veltzé

  Halløjsa Ulrik!
  der er sendt mail til dig med svar på dit spørgsmål – men det kommer også her:
  Da vi nu er så tæt på et nyt regnskabsår (1.januar 2015) er det lettest for begge parter – dig og RFA – at din udmeldelse gælder pr. 31. december 2014.
  Og det koster 500 kr.

 218. ulrik knudsen

  hej

  jeg ønsker at udmelde mig, men er lidt i tvivl om prisen

  – koster det kun 500, hvis jeg gør det inden den 11.december?
  – skal jeg stadig betale løbende måned + 3.måneder hvis jeg gør det inden 11.december?

  eller er der andet jeg skal være opmærksom på

 219. michael Andersen

  Okay vi bliver nødt at til at være noget skarpere. En lukning uden for åbningstid kan jeg godt lidt forstå, at det er gebyrpådragende, når en mand skal køre fra f.eks. Odense. Det syntes ikke at være tilfældet her, hvor der afventes, til der alligevel er montør i området for at ændret pakker.
  Skulle der mod forventning være problemer med det, skal jeg gerne gå ud og hive låget af kassen og klippe ledningen, der går ind til mig.
  Den kort; jeg vil ikke betale for en lukning. Syntes den ged dermed er barberet.
  Michael

 220. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Michael Andersen!
  Det er korrekt, at du 7. august har sendt mail med indhold, som du skriver.
  Og selvfølgelig stopper du som medlem på det tidspunkt.
  Regningen, du har fået, går på lukning. Og det vil du jo ha’, der sker.. 😉

 221. michael Andersen

  Det er sket via jeres hjemmeside. Har fået en auto genereret mail tilbage den 7 august 2014 som kvittering, men ikke på den mail adresse du sidder med.
  Der er kommet en opkrævning vi ikke kan genkende fra jer, derfor kan jeg ikke forstå at du ikke kan se den.
  Den 7 / 08 2014 gør vi opmærksom på at ved års skiftet, vil vi gerne vil fjernes fra medlems listen.

 222. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael Anderen!
  Enhver henvendelse vedr. opkrævning rettes venligst til kassereren:
  kd.05156880912175@en1568809121netna1568809121 / tlf. 3022 4073
  I øvrigt: Jeg kan ikke finde noget pakkeskift / nogen udmeldelse fra den benyttede mailadresse / det anførte navn: Michael Andersen.
  Hvornår er den sendt? Til hvem?

 223. michael Andersen

  Der må være sket en fejl vi har fået en regning vi ikke kan genkende som værende noget der tilkommer os. Vi har bestilt en udmeldes/ pakkeskift fra grundpakken til nul signal ind, til årsskiftet, da vi ikke kan/ har brugt jeres leverance i flere år, jeg skal nok lade være med at uddybe det.
  Der er noget med en specifik paragraf omkring leje boligere, det er ikke her vi har en eje bolig.
  Det vil være dybt godnat og sende mere hertil med post og betale frimærker. Der er bliver ikke betalt så meget som en krone mere. Det vil glæde mig at der aldrig kommer mere signal ind her, det er ikke muligt at finde på noget positivt. Michael

 224. Klaus Veltzé

  Tilføjelse til Nannas indlæg:
  Efter samtale med Nanna og nærmere granskning af formuleringen i opsigelses-formularen, må Ringe FællesAntenneforening beklage hændelsesforløbet: Der burde ikke være blevet lukket så prompte.
  For at bøde på det skete er signalforsyningen åbnet omgående.

 225. Klaus Veltzé

  Halløjsa Nanna!
  Da din beskrivelse af hændelsesforløbet omkring din lukning ser aldeles atypisk ud, har jeg sendt dig en mail, hvori jeg be’r dig om et par supplerende oplysninger.

 226. Nanna

  Pardon my french, men hold da magle, hvor er jeg skuffet og sur over den (manglende) service, som vi har oplevet i forbindelse med opsigelse af vores tv.

  I forbindelse med at vi ville opsige vores tv-abonnement går vi naturligvis ind og læser foreningens vedtægter, hvori der tydeligt står, at vi har 3 mdr opsigelse. Til vores store overraskelse bliver signalet lukket 2 dage efter vi har indsendt opsigelsen!
  Helt uden en bekræftelse på, at vores opsigelse er modtaget og en heads up omkring, at signalet bliver lukket straks og måske en forklaring på hvorfor!?!

  Så står vi der uden tv og internet, som jo har en måneds opsigelse – ergo skal vi betale for et internet-abonnement, som vi ikke har adgang til, da I har lukket for vores tv i lidt for god tid. Altså pengene hænger ikke på træerne, hvis I ikke er klar over det… 🙁

  Og ja det er da også lidt irriterende at stå uden tv og internet, når vi først forventede at skulle bestille nyt internet efter de 3 måneders udløb.

  Hvordan kan I skrive en ting i vedtægterne og gøre noget andet?

  Jeg er så forbløffet og helt ærligt virker det, som om I gør tingene helt efter jeres eget hoved. Når vi en dag igen bestiller en tv-pakke, bliver det ikke hos jer, selvom vi indtil for en uge siden ikke har kunnet sætte en finger på Ringe Fællesantenneforening.

  Forhåbentlig er der tale om en svipser, så der ikke er andre der oplever det samme.

 227. Klaus Veltzé

  Det er et helt igennem OK tilbud.
  Som RFAs Key Account Manager formulerer det:
  Det, som Jørgen har fået tilbudt fra salgskonsulent Alexander Hilton, er et helt ekstraordinært godt tilbud fra YouSee, som en specialgruppe har mulighed for at tilbyde i en kort periode.
  Alexander har oplyst, hvis der er andre, som vil gøre brug af dette gode tilbud i Ringe FællesAntenneforening, skal de kontakte Alexander på mail kd.cd1568809121t@lih1568809121la1568809121 inden alt for længe. Tilbuddet varer nemlig ikke evigt.

 228. Klaus Veltzé

  Halløjsa Jørgen Hansen –
  Da jeg ikke er helt sikker, har jeg videresendt ‘sagen’ til vor Key Account Manager (!)

 229. Jørgen Hansen

  Hej

  Jeg har fået følgende tilbud på mobiltelefoni, fordi vi har antenne igennem Jer.
  Er det en aftale i kender til?

  A
  Alexander Hilton
  til mig
  for 43 minutter sidenDetaljer
  Hej Jørgen

  Du får følgende:
  6 timers tale
  6GB data
  Fri SMS/MMS
  4G
  Fri YouSee til Yousee
  Ingen binding
  Oprettelse: 1 kr.
  Pris: 89 kr.

  Med Venligst Hilsen

  Alexander Hilton
  Salgskonsulent

  kd.cd1568809121t@lih1568809121la1568809121
  +45 70 70 40 40

  YouSee A/S
  TDC Channels, YouSee Mersalg
  Borups Alllé 43, A2
  København N 0900 KBH K

  This e-mail (including any attachments) is intended for the addressee(s) stated above only and may contain confidential information protected by law. You are hereby notified that any unauthorized reading, disclosure, copying or distribution of this e-mail or use of information contained herein is strictly prohibited and may violate rights to proprietary information. If you are not an intended recipient, please return this e-mail to the sender and delete it immediately hereafter. Thank you

 230. Allan Blom

  Ja endnu engang er du personlig i din udtalese. Jeg ønsker blot klarhed, men kan jo hermed bare konstatere at det er umuligt, at få klarhed over årsagen til prisen er så høj. Det er direkte forkert at sige at prisen hos RFA ikke koster mere end hos Yousee eller andre steder.

  Men jeg giver op uden at have fået svar på tiltale. Ærgeligt at man ikke kan føre en saglig diskusion med RFA.

  Mvh. Allan Blom

 231. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Allan Blom!
  På ingen måde kalder jeg dit indlæg ‘ubehøvlet’.
  ?
  – Det er korrekt, at Ringe FællesAntenneforening er storkunde. Men Glentevejens Antennelaug er større kunde.
  – Når jeg skrev ‘Check om YouSee kan forsyne dig..’ var det fordi jeg nænsomt ville fortælle dig, at du skulle ‘se dig for’. Havde jeg skrevet noget andet, havde det også været galt.
  – Det er ikke dyrere at få tv gennem RFA end ‘gennem YouSee eller alle andre foreninger’.
  Og så har jeg svaret dig – og stopper her.
  Du er – tillad mig – bare sur; med et omformuleret ordsprog ‘Mod forstokkethed kæmper selv guderne forgæves’.

 232. Allan Blom

  Kære Klaus

  Nu syntes jeg jo på ingen måde at mit indlæg er ubehøvlet? Men det må jo stå for din regning at syntes det. Endnu engang svarer du jo ikke rigtigt på nogle af de spørgsmål jeg stiller? Er RFA ikke storkunde?? Ja undskyld mig hvis jeg troede det og hvis det ikke er sandt. Iøvrigt syntes jeg nu mere det er dig som kommer med nedladende bemærkninger end at mit indlæg er ubehøvlet.

  Men så kan jeg jo iøvrigt ikke forstå denne sætning som du skrev tidligere “Men for en sikkerheds skyld: Check, om YouSee kan forsyne dig her i Ringe..” Når du jo udmærket vidste at Yousee ikke kunne levere signal til mig??? Hvorfor ikke bare have meldt ud med det samme, at det kan de ikke fordi vi bestemmer hvem som kan levere signal i Ringe??? Det havde da været væsentlig nemmere.

  Forstå mig ret og misforstå mig hvis du vil. Men jeg kan stadig ikke se hvorfor det skal være så meget dyrere at få tv igennem jer end igennem Yousee eller andre antenneforeninger. Hvilket også var et af mine spørgsmål? som jeg ikke har fået svar på.

  Mvh. Allan Blom

 233. Klaus Veltzé

  Kære Allan Blom!
  Tak for dit overmåde engagerede indlæg.
  Med dine visioner og tilsyneladende umådelige evner udi foreningsarbejde burde du forlængst have lavet din egen antenneforening og bestyrelse. For så havde du jo selvfølgelig forhandlet dig frem til priser, der ville have slået selv Glentevejens Antennelaugs
  Du skriver i din uransagelige visdom ‘… at man ved fællesskabet kunne skabe bedre priser ved grossisten som storkunde end hvis man kom som privat kunde? Til sammenligning kan det nævnes at Glentevejen antennelaug har forstået hvad det vil sige at forhandle priser med Yousee. Hos dem koster fuldpakken 4696,- for et år og det med alle 59/60 kanaler fra yousee!! Som mere eller mindre bare er den direkte fuldpakke fra Yousee…’
  Gad vide, hvorfor Glentevejens Antennelaug kan forhandle sig til mere attraktive priser end Ringe FællesAntenneforening.. Kunne det tænkes, at de har langt flere medlemmer? Du er faktisk selv inde på det ved at skrive ‘storkunde’.
  Nå, Allan Blom: I begyndelsen af november var du – også – ude med riven og skrev så uforskammede mails, at du selv beklagede det.
  Er den nu gal igen?
  Er du bare sur og gal – og er ‘kommet til’ at skrive en mail, hvilket kan være ‘farligt’, som du skrev tidligere…

 234. Allan Blom

  Nye priser! Må sige jeg er uforstående overfor dette? 5500,- for 40 kanaler? Jeg kan ikke umiddelbart se, hvilken gavn Ringe’s beboere har af at være medlem i RFA? Jeg havde den opfattelse af, at man ved fællesskabet kunne skabe bedre priser ved grossisten som storkunde end hvis man kom som privat kunde? Til sammenligning kan det nævnes at Glentevejen antennelaug har forstået hvad det vil sige at forhandle priser med Yousee. Hos dem koster fuldpakken 4696,- for et år og det med alle 59/60 kanaler fra yousee!! Som mere eller mindre bare er den direkte fuldpakke fra Yousee.

  Vil meget gerne have uddybet årsagen til at RFA ikke er i stand til at formidle bedre aftaler til deres kunder? Syntes bestemt ikke det er rimeligt at vi skal betale overpris for TV og hvorfor vi ikke blot kan få kan få pakkene fra yousee som er større og billigere? fuldpakken ved Yousee koster 5748,- om året med 60 kanaler mod 5500 for 40 kanaler ved RFA. Eller endnu bedre priserne fra Glentevejens antennelaug som er meget billigere til KUN 4696,- for et år.

  Mhs. til evt. pladsmangel med tv kanaler kan det jo ikke være et problemet. For da vi flyttede hertil havde vi i den første måned alt hvad Yousee kunne tilbyde Fuldpakken og filmkanaler osv..

  Er godt klar over at bestyrrelsen nok ikke er enig. Men det kunne være medlemmerne med disse direkte sammenligninger er bedre stillet til at selv at afgøre om det er rimeligt med udbud/priser?

  Mvh. Allan Blom

 235. Klaus Veltzé

  Halløjsa Allan Blom –
  Opsigelsesvarslet er 3 måneder til den 1. i måneden. Men du ka’ sige op til årets udgang.
  Men for en sikkerheds skyld: Check, om YouSee kan forsyne dig her i Ringe..

 236. Allan Blom

  Hej

  Vil høre hvad opsigelse perioden er, for at afmelde RFA? Da jeg ikke er tilfreds med jeres ydelser og ønsker at benytte mig af muligheden for at få yousee direkte ind i huset.

  Mvh.

 237. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Martin!
  Rent faktisk har jeg sendt det til dig, som jeg har ‘snippet’ fra YouSees hjemmeside ‘Sådan får du YouSee play’. Her er de forskellige tjenester samlet.
  Men det forudsætter, at du logger dig ind på ‘Allerede kunde’ på http://yousee.dk/

 238. Martin Kaae Hansen

  Ok
  Spørger på en anden måde så

  Hvis man har internet igennem ringe fællesantenne
  (Går ud fra i har forhandlet jer til de priser og betingelser vi har )
  Har vi så Yousee musik ?

 239. Martin Kaae Hansen

  Jeg skal lige høre
  Vi har da Yousee – Musik når vi har internet igennem Ringe fællesantenne ?

  for det virker da desværre ikke mere hos os 🙁

 240. Christian Skavenborg

  Hvis det er muligt, har foreningen så overvejet at lægge p 5 ind i programfladen for radio.

  Med venlig hilsen
  Christian Skavenborg

 241. Klaus Veltzé

  Halløjsa Mette!
  Du kan stemme fra tirsdag 21. oktober, kl. 0001 til søndag 02. november kl. 2359.
  Afstemningen er elektronisk, så der kommer et link her på hjemmesiden. Men se i øvrigt Midtfyns Posten tirsdag 21. oktober.

 242. Klaus Veltzé Forfatter

  I denne tid foretager elforsyningen et omfattende ledningsarbejde. Der er strømafbrydelser forskellige steder i Ringe. Ringe FællesAntenneforenings forstærkere får strøm fra elforsyningen – og når der er strømafbrydelse, falder forstærkerne også ud. Dette er varslet både på hjemmesiden og på lokal-tv.
  Og Tommy: Du skriver:
  Og kan man ringe til foreningen. Nej = Hvorfor kan du ikke ringe til foreningen? Det kan andre.
  Og med alm tlf. har ikke en chance for at fejlmelde uden at skulle låne sig frem. = Det er korrekt, har du en ip-telefon, så falder den ud. Men det blev også oplyst, da du anskaffede dig ip-telefon.
  Klap Kaje en dårlig service. Men nu er der fejlmeldt, og Gad vide hvor længe der går inden de ser det. = Der gik nøjagtig 24 minutter efter at du havde lagt dette indlæg på siden. Og da jeg talte med dig ca. kl. 2012 havde du signal igen.
  Dårlig service?
  😉
  mvh
  Klaus Veltzé

 243. tommy tifal

  12 aug. Kl 19.48

  Nu falder signalet ud på både net og tv
  Og kan man ringe til foreningen. Nej
  Og med alm tlf. har ikke en chance for at fejlmelde uden at skulle låne sig frem. Klap Kaje en dårlig service. Men nu er der fejlmeldt, og Gad vide hvor længe der går inden de ser det.

 244. Knud

  Så er der hul igennem
  Med foreningens sekretær, Klaus Veltzé, som mellemmand kom der gang i servicen fra YouSee. Det vil sige, det var i realiteten en af Dansk Kabel TV’s venlige teknikkere, som efter 2 dage kom forbi og udskiftede det forældede kabel-modem, som tilsyneladende har været årsag til problemerne her hos os.

 245. Knud

  Kan nogen anbefale en god og stabil internetudbyder?
  Dette er ikke et forsøg på at være morsom, men da nettet igen igen er nede, og jeg efterhånden er blevet dus med supporterne hos YouSee, er jeg begyndt at opgive troen på, at vi får et stabilt net, i hvert fald så stabilt, at det kan bruges i job og uddannelsessammenhæng.
  Jeg sender dette via usb-pind med mobilt net fra 3G, den kan også sættes i en trådløs router, så nettet kan deles med andre, desværre er 3G’s dækning meget svag her, hvor vi bor, tæt på hallen.
  Er der andre, som har erfaring med alternativer til antenneforeningens bredbånd? Helst noget der virker og matcher/slår YouSee’s pris- og service niveau.

 246. Martin Kaae Hansen

  Det er da netop det denne side er til Dorte
  Og undskyld mig
  MEN hvis du ikke gider læse om det
  Så lad da endelig være

 247. Stefan

  Lyder som en god plan. Kan dog stadig ikke forstå at Yousee ikke informere os vedr ustabil net osv. Og at der er folk på sagen.

 248. Dorthe

  Til Martin Kaae.

  I stedet for at skrive her på siden gentagende gange at dit internet er gået ned, kunne du jo finde en anden udbyder end Yousee.
  Det er rimelig irriterende at læse om.
  Ja, jeg forstår din frustration, men skal alle andre medlemmer belemres med det snart hver dag?
  Vi er rigtig glade for Yousee og mærker stort set aldrig nedbrud.

 249. Klaus Veltzé

  kl. 2230:
  Har talt med den venlige ‘Incident Manager’ (= er titlen vist) og der er igen sat tekniker på………
  …………………………………..
  …………………………………..

 250. Klaus Veltzé

  Kl. 2205 meldte teknikeren nettet OK igen..
  Men det står udenfor enhver diskussion, at det er TRÆLS med dette yoyonet!
  Men det er stadig den periodiske fejl der – som jeg forstår det – fortsat spøger.
  Og lad mig flux sige: Fejlmeldings-afdelingen hos YouSee og teknikerne tager virkelig fejlmeldingerne alvorligt og gør en stor indsats for at få nettet til at køre. Der går faktisk ikke ret mange minutter efter melding til YouSee før en tekniker arbejder med sagen..
  Nettet burde selvfølgelig være stabilt HELE TIDEN. Og det kommer det også til at være 😉

 251. Stefan

  Det et vel og mærke på odensevej også. Udover det har Yousee ikke så meget som meldt ud på SMS at der er periodiske problemer. Det må man da kunne forlange som det mindste.

 252. Martin Kaae Hansen

  men så er det jo godt de har sat lytteudstyr på
  for der har jo allerede være flere udfald
  så der må de jo kunne se noget 😉

  bare hold dem til ilden Klaus
  de skal ikke havde lov til at glemme os

 253. Klaus Veltzé

  Vedr. tilbagemelding på fejl:
  Nej – jeg har ikke hørt noget.. Men er i gang med at ‘arbejde på andre linjer’ for, om muligt, at få fremskyndet fejlretning..
  I dette øjeblik meddeles det..at teknikerne arbejder intensivt på at fejlrette..
  Et yderligere problem er, at det er en periodisk fejl… Og periodiske fejl er luskede 🙁

 254. Klaus Veltzé

  kl. 1019:
  Halløjsa Keld Jakobsen – og andre:
  Det lader til at der IGEN er problemer, idet også Grøftager melder om udfald.
  Kort og godt: Vagten er alarmeret..

 255. klaus Veltzé

  Der er onsdag 04. juni installeret overvågningsudstyr, der overvåger bredbåndet for at spore udfald m.v. – således at der kan repareres målrettet.

 256. Evita Rosdahl

  Holmehøjvej 26 også TOTALT håbløst. Konstant udfald, og det kan ikke være rigtigt, der ikke bliver gjort noget????
  Jeg arbejder ofte hjemmefra, men det kan man jo stort set ikke.
  Finder det ikke rimeligt, at der ikke gøres noget ved det?

 257. michael linddal

  Internettet er ustabilt (Dalager 111). Mange udfald især i løbet af den sidste uges tid (samme problem som vi have sidste sommer) og helt galt i dag. Yousee tog ikke imod fejlanmeldelse. men tilbød at sende et nyt modem. Er der andre der har problemer?

 258. Viggo Sloth

  Såfremt disse nedbrud fortsætter, bør man alvorligt overveje, at skifte leverandør.
  Jeg nægter simplthen, at tro på, at alle øvrige leverandører kan være så ringe.

 259. Michael Dalskov

  Vad med at finde et sælskab som kan lever noget der virker det kan yousee ikke. Når man snakker med dem så er det bage ikke noget at gøre. Jeg vender ikke meget længer så vil begynde at se på vor man kan få noget der virker.

 260. Morten Lorenzen

  Hurra – så virker mail ikke igen-igen-igen…
  Samme problem som for nylig, og webmail er også nede. Suk, suk, suk.

 261. Klaus Veltzé

  Halløjsa Mogens – og andre ‘nebrudsramte’:
  Du har fuldkommen ret..
  Til din orientering blot: Det er (tilsyneladende) ikke et generelt problem. Og det er det, der vanskeliggør fejlretning.
  MEN: Bestyrelsen for RFA har overfor foreningens kontaktperson til YouSee flere gange ‘brokket’ sig. Og efterhånden er ‘mailproblemet’ også kommet øverst på dagsorden hos YouSees mailafdeling.
  Lads os – med positivt sind – satse på, at der sker fejlretning ‘mæ de’ vuns’.

 262. Mogens Witt

  Mon ikke det er ved at være tiden at bestyrelsen i Ringe Fællesantenne Forening påtager sig sit bestyrelsesansvar. over for YouSee??

 263. Lars Blenstrup

  Hej alle, Som en midlertidig løsning til mail problemerne kan jeg oplyse at jeg har haft succes med at logge af mit trådløse netværk for derefter igen at logge på. På den måde henter jeg mail uden alle de mystiske beskeder men får. Har du kun en Lan forbindelse kan du også trække stikke ud din computer og vente nogle sekunder, og derefter koble stikket tilbage i computeren, på den måde “snyder” du åbenbart systemet. Held og lykke med forsøgene…
  Jeg håber dog stadig på en mere brugbar løsning fra Yousee side…. Snarest

 264. Morten Lorenzen

  Der er stadig bøvl med mails hos mig. Suk, suk, suk. Problemet vendte vrangen ud i går – nu kunne jeg pludselig sende, men ikke modtage. Jeg kan i lange perioder stadig ikke modtage mails trods YouSee’s forsikringer om, at alt er i orden igen. Det er som blinklys på en bil; nu virker det, nu virker det ikke, nu virker det, nu virker det ikke…

  Jeg har to trådløse routere for at dække hele huset (den fra YouSee samt en ‘slave’-router). YouSee-routeren fik automatisk ny software installeret forleden (det faldt tidsmæssigt sammen med, at netforbindelse var væk… igen …), og siden da har den glemt mit SSID og udsender blot et ukodet signal benævnt ‘MitWiFi’. Slave-routeren husker fint sine indstillinger. Ikke videre smart, at YouSee kvæler min sikkerhed uden at gøre mig opmærksom på, at jeg nok lige bør ind i routerens indstillinger…

  Jeg orker snart ikke flere opringninger til deres ‘support’, der ikke for alle medarbejderes vedkommende er sat ind i den aktuelle problematik og håber, at RFA finder de helt store gloser frem i næste samtale med YouSee. Det er godt nok gået markant tilbage med oppetid og markant frem med besynderlige problemer, siden foreningen skiftede til YouSee.

 265. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars Blenstrup – og andre frustrerede..
  Til jeres orientering har jeg flere gange orienteret forskellige ‘niveauer’ hos YouSee om vores problem. Faktisk tror jeg også, at det er ‘feset ind’, at der er noget galt. Men det har åbenbart ikke været muligt at få has på problemet.
  Helt ærligt tror jeg ikke, at situationen bekommer YouSee vel – men der er tilsyneladende så store tekniske vanskeligheder, at det kræver koncentreret indsats af både YouSee og Dansk Kabel-TV. Hertil kommer påsken med sine helligdage…
  Den fejl, der har plaget foreningen siden mandag 14. april er, at man i perioder ikke kan sende mails. Men der kan HELE TIDEN modtages mails. Hvis dette ikke svarer til det oplevede, bedes man kontakte skriveren på 4016 3515.

 266. Lars Blenstrup

  Jeg kan kun tilslutte mig Mogens Witt’ synspunkt. Mit problem ligger i at jeg ikke kan modtage mails på min virksomheds mail, som er sat op som beskrevet i foreningens anvisning. Jeg kan dog modtage mail på min alm. mail som er sat op efter den “gamle” ordning.
  Jeg finder det dybt beklageligt at Yousee ikke tager foreningens henvendelse alvorligt, og efterlader mennesker som er afhængig af at kunne modtage og sende mails uanset det som i mit tilfælde en virksomhed men så sandelig også private mails. Jeg kan se vigtige mails på min telefon men ikke modtage dem på min pc, og det kommer til at virke en anelse amatøragtigt at man er nød til at svare via sin telefon. F

 267. jan

  Hej
  Ville lige høre om jeg er den eneste der har haft en del problemer med nette i løbet af påsken. Bliver smidt af så jeg er nødtr til at slukke og tænde modem hver gang for at komme på igen.
  Mvh Jan

 268. Klaus Veltzé

  Det er ganske korrekt det, Mogens Witt skriver.
  Derfor forsøger jeg – foreløbigt – at sende denne mail – og vil efter påske mundtligt give udtryk for hvad Ringe FællesAntenneforening mener om denne tingenes tilstand:

  ‘Ringe FællesAntenneforening har de sidste godt 10 dage været plaget af ustabilt mailsystem (= når der skal sendes mail).
  Jeg har talt med support i dag og en yderst venlig mand fortalte, at man først kunne se på problemet efter påske.
  Dybt beklageligt har YouSee end ikke fundet det ulejligheden værd at orientere herom på driftsinformation – selvom fejlen, efter supports udsagn, rammer alle med foreningsmail.

 269. Mogens Witt

  Nu må det snart være nok med problemer med mailsystemet. Der har været mange udfald og problemer siden vi gik over til navet yousee.
  Det kan ikke være rigtigt vi skal betale fuld pris på noget der ikke virker. De må se at få fejlen rettet også selv om det er påske 5-6 dage i en måned uden ordentlig mail, det dur bare ikke. Mvh. Mogens

 270. Dorthe

  Som tillæg til Martin K. Hansens indlæg, modtaget på mail i dag fra Yousee.

  Årsagen til lukningen er, at vi har fundet en sårbarhed i den software, der styrer hotspot-funktionen. Det er afgørende for os, at vores kunder er trygge ved at bruge YouSee Wifi-spot, så indtil fejlen er løst, har vi valgt at lukke servicen.
  På yousee.dk/wifi kan du læse mere.

  Den absolutte grund til at vi fravalgte at være en del af Yousee Wifi-spot

 271. Klaus Veltzé

  Har du digitalt tv og den store pakke, så kan du modtage kanalen (prøv kanalplads 38..)

 272. Dorthe

  Hej.

  Jeg vil lige spørge om der er andre der oplever lydgener på DR1 samt DR K ?

  Generne består i at lyden “brummer” og vi er derfor nødt til at skrue meget ned.
  Det er dog ikke altid at det hjælper.

 273. Mogens Enger (Formand)

  Hej Morten
  Det kan vi ikke da der vil bliver lukket for det gamle Dab signal, men ifølge visse kilder skulle det først ske i slutningen af 2014.

 274. Morten S.

  Apropos at skifte gamle der virker ud med nye. Jeg har lige læst her http://dabradiotest.dk/dab-radio-tilbud/ , at dab signalet bliver slukket til december, og erstattet med et nyt dab+ signal, og at det vil medføre at en hel masse radioer bliver ubrugelige. Hvorfor ikke køre med begge signaler???

 275. Klaus veltzé

  Halløjsa Lars!
  Tak for din tilbagemelding – jeg prøvede såmænd blot at være hjælpsom – uden at kende din baggrund 😉

 276. Lars

  Hej Klaus,

  Med al respekt, så har jeg altså en relevant videregående uddannelse, og var bl.a. i en periode på 9 år IT ansvarlig i en mellemstor virksomhed.

  Jeg mener ikke jeg har nogen problemer af teknisk art for at forstå hvordan man sætter en Mail konto op!

  Problemet med koder har været der fra det øjeblik vi kom på Yousee, samme sekund holdt mail adresserne op med at virke!

  Det var nu også servicen jeg brokkede mig over Klaus i forhold til arrownet og Aplus, hvor den var meget bedre set med mine øjne

  Mvh. Lars Mfg 79Y

 277. Klaus veltzé

  Det lyder særdeles drabeligt – det, Lars har oplevet.
  Men det er ikke mere end 2 uger siden jeg, uden problemer, geninstallerede mine mailkonti med de gamle koder – tilbage fra Aplus-tiden.
  Har du set her på siden menupunkt ‘Internet’ > ‘Opsætning af e-mail’?

 278. Lars

  Hvem styrer egentlig vores mailboxe nu. Hvis jeg skal geninstallere min mailbox, så virker mine gamle koder ikke mere. Så skal jeg ringe til Yousee(vente vente vente, ja, jeg har sgu andet og lave efter 14 timer på arbejde), og så kan jeg sgu ikke engang få koder tilsendt, næ nej, man kan allernådigst få lov at skrive dem ned.
  Hvis man så bliver afbrudt så er det gudhjælpemig en ny kode de stikker dig når du får fat i dem igen efter laaaaaaaaaaaaaaang ventetid, jamen for fanden altså!
  Det er simpelthen bare ikke godt nok, jeg gider sgu ikke at sidde til grin i flere timer for at “få lov” til at geninstallere min mail på min komputer!

 279. Klaus veltzé

  Til læserne af denne ‘blog’:
  Michael var beklageligvis blevet overset 😉 ved udskiftning af filter i standeren..
  Men ved en lynindsats af antenneforeningens én-mands-specialenhed fik Michaels husstand den ønskede programpakke samme dag = søndag12. januar.

 280. Michael

  Hej Klaus.

  Ja der er forsøgt ny indstilling af tv. Faktisk på alle 3 i husstanden.
  Det ser ud til vi ikke har skiftet fra mellem til fuldpakke.
  F.eks. er kanal 4 ikke længere tilgængelig og den er i fuldpakke nu.

 281. Klaus veltzé

  Halløjsa Michael!
  Den nye kanalplan blev implementeret pr. 7. januar – og er således aktiv.
  Men har du husket at gøre som der blev sendt mail ud om og som der står under ‘nyheder’ her på hjemmesiden:

  Bemærk, at der formodentlig skal laves ny søgning for digitale kanalers vedkommende – især de, der har lavet ‘favoritliste’. = Du kan ikke se ændringerne på din favoritliste – hvis du har en sådan.
  Og så skal du selvfølgelig også ha’ indgivet det korrekte net-ID nr. etc. etc.
  Netværks-ID for TV med MPEG 4: (00)100
  Netværks-ID for Samsung boks: (00)120
  Netværks-ID YouBio boks: (00)125
   Frekvens 143000 kHz
   Symbolrate 6875
   Modulation 64

 282. Michael

  Hej Klaus.

  Vi ændrede pakke (i gratis perioden) og fik en beskæftigelse på dette 10/12/2013.
  Ved at det er omkring uge 2 at de nye ændringer træder i kraft, men der er ikke nogle ændringer endnu.
  Ny installation er kørt idag.
  Kan du evt sige hvornår i har været hele vejen rundt?

 283. Klaus veltzé

  Halløjsa Lene!
  Svaret er ganske enkelt:
  TDC er TDC
  Ringe FællesAntenneforening er Ringe FællesAntenneforening

 284. Lene

  Hej Jeg ville høre om der er nogle der kan oplyse mig hvorfor kanal 4 er havnet i fuldpakke når den hos TDC er i mellem pakken?

 285. Kaj Henriksen

  Kommentar til indlæg af Tina Vergo d. 3/12-13 og evt. andre med tilsvarende problemer:
  Har selv for 1-2 uger siden haft problemer med adgangen til mailprogrammet, idet der “poppede” et vindue op og bad om Brugernavn og Adgangskode. På YouSee’s hjemmeside var der ingen meldinger om problemer i RFA-området. Løsningen af problemet var ikke at anvende vores nyeste Brugernavne og Adgangskoder, men derimod at finde de ældre ditto fra Dansk Kabel TV (dateret 2011). Derefter løste problemet sig og vi kom på mail programmet igen.

 286. Klaus Veltzé

  Halløjsa Martin –
  Det beroliger mig.. 😉
  Det er godt at have årvågne medlemmer i foreningen – også i det nye år. ‘Knæk og bræk’ 🙂

 287. Martin Kaae Hansen

  Hej Klaus
  da det er ved at være længe siden jeg har været her inde og brokke eller blande mig
  vil jeg lige sende dig en hilsen
  bare sådan at du ikke bliver bekymret for at der skulle være sket mig noget
  godt nytår du gamle 😉

  MVH
  Martin Kaae Hansen

 288. Thomas Dahl

  Hej.
  Vil lige høre om der er andre en mig, der meget meget tit oplever problemer med DR3? Nogen gange kan vi se flere timer uden problemer, andre gange hakker den konstant, og er ikke til at se ( desværre ).
  Har det bedste kabel og et samsung tv med mpg 4 osv. så det er ikke udstyret der er noget galt med, men jeg har haft det samme problem siden det hed DRHD, og det er KUN på den og Yousee trailer kanal at problemet opstår, der er ikke noget på andre HD kanaler.

  Er der andre der oplever det samme? og evt. nogen der har en løsning på dette problem?

 289. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars!
  Iflg. YouSees driftinfo (se denne) har der været mail-fejl 16. + 17. DEC. Fejlen(e) skulle være rettet – men er det tilsyneladende ikke, jf. din mail. Derfor:
  Er der problemer med internettet, rettes henvendelse direkte til YouSee (7070 4040)

 290. Lars Blenstrup

  Hej,
  Jeg oplever timeout på min mail, men også fejl i send og modtag. Jeg kan se der har været problemer i starten af december og at det skulle være fejlrettet, men her hos os startede det omkring weekenden uge 50.

  Mvh
  Lars

 291. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Tina!
  På YouSees driftsinformation (som du kan klikke dig ind på under siden http://www.yousee.dk, helt forneden) står:

  Oprettet: 03-12-2013 13:45
  En teknisk fejl på vores server kan desværre betyde, at du i øjeblikket kan opleve problemer med at afsende mails fra din mailadresse du har via din antenneforening.
  Vi forventer at fejlen er rettet inden kl. 17:00. Vi opdaterer, når der er nyt.
  Vi beklager ulejligheden.
  Venlig hilsen
  YouSee
  Starttid: 03-12-2013 13:30
  Forventet rettet: 04-12-2013 15:00

  BEMÆRK, at man først forventer fejlen rettet i morgen, onsdag 4. december, ved 1500-tiden.

 292. Tina Vergo

  Hej Klaus.
  Jeg har problemer med at sende mails. Der kommer et vindue som beder om brugernavn og adgangskode.
  Under indstillinger står udgående post: asmtp.foreningsmail.dk
  Indgående post: pop3.foreningsmail.dk
  Serveren er: pop 3.

  Hvad går der galt?

  Hilsen
  Tina

 293. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorthe!
  Beklageligvis nej.
  Bestyrelsen har heller ikke kunnet få nogen plan. Men vi arbejder på at få ‘et par fingre’ med i spillet ved RFA’s prøvekanal..

 294. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa –
  Du ville kunne se kontaktmulighed under menupunkt RFA > Bestyrelsen…
  Du efterlader ingen kontaktmulighed til dig… 🙁
  Leder efter din mailadresse.

 295. Henriette Thiilborg Petersen

  Hej RFA.
  Min mand og jeg skal til at opstarte byggeri af nyt hus i Ringe og skal derfor tilsluttes Fællasantenne og hurtigst muligt have sørget for at der er kabel klar til tilslutning ved vores grund.
  Jeg kan ikke rigtigt finde en kontaktmulighed til jer, så vil I ikke være venlige at kontakte mig hurtigst muligt vedrørende dette?
  Mvh.

 296. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Lad det blive gentaget – hvad der efterhånden mange gange gennem flere år er blevet oplyst om. Både her på hjemmesiden som gennem nyhedsmails:
  Ringe FællesAntenneforenings frekvenskapacitet tillader, at der er lidt over 30 tv-stationer (det helt nøjagtige antal afgøres af, hvor mange analoge (= der fylder meget i båndbredde) og hvor mange digitale (= der ikke fylder mindre i båndbredde) kanaler der er.
  Grundpakken skal være billigst: Derfor placeres de udenlandske kanaler her; for disse kanaler betales nemlig blot COPYDAN afgift. Udenlandske kanaler er de norsk-svensk- og tyskproducerede; men også disse placeres i grundpakken strengt efter stemmetal.
  Når båndbredden i Grundpakken er udfyldt, placeres ‘betalingskanalerne’ (= de ikke-gratis kanaler) nøje efter stemmetal i først Mellempakken, og når dens frekvenskapacitet er opbrugt i Fuldpakken.
  Håber princippet for fordeling af kanaler i Grund- Mellem- og Fuldpakken efterhånden står klar.. 😉

 297. Jesper Bertelsen

  Vedr. den nylige overstående kanalafstemning
  Er der nogen steder en forklaring på sammenhængen mellem stemmetallet og den endelige placering i pakkerne?
  Det jeg lige faldt over, var at Kanal 4 med 206 stemmer kommer i fuldpakken og feks. ZDF med 167 stemmer kommer i grundpakken?

 298. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa –
  Nej – ændringerne i tv-pakkerne er først effektive fra første uge, januar 2014.

 299. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa –
  Der er / har været nedbrud på hele Fyn: TV og internet.
  Såfremt du vil sikre dig at blive informeret ved internetnedbrud, kan du abonnere på vores sms-service.

 300. Anna Maria Recinella

  jeg mangler alle kanaler, jeg har mellem pakken…… der er intet signal………

 301. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Du finder mig såmænd på hjemmesiden under menupunkt RFA / Bestyrelsen.
  Og: Har du spurgt din(e) nabo(er), om de havde samme problem?

 302. Michael Linddal

  Det fremgår ikke direkte hjemmesiden, hvordan man kommer i direkte kontakt med dig. Jeg har tidligere fejlmeldt i tre omgange gange til yousee, da der var mange problemer med nettet over sommeren (det er spild af tid). Samme problem igen i dag – periodisk udfald af modem (alle lamper blinker eller der er kun lys i 2-3 af de fire der skal lyse).

 303. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Det er yderst vanskeligt at efterspore en evt. defekt, såfremt du ikke opgiver din adresse (= dette kunne gøres ved at sende mig en mail direkte – for ikke at offentliggøre din adresse.
  MEN: Har du evt. spurgt en nabo, om vedkommende også oplevede internet’down’? Jeg har forhørt mig i Dalager – Grøftager kvarteret – og her var der ikke kendskab til noget nedbrud.
  Det er vel ikke sådan, at der er en forkert indstilling el. lign. på din pc?

 304. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Eftersom din mail lå så langt nede på liste over indlæg, var der ikke ‘plads’ til svar. Derfor har jeg rykket dit indlæg op.
  Stemmeseddel:
  Afstemningen foregår udelukkende digitalt.
  Der kommer annonce i Midtfyns Posten tirsdag 22. oktober om afstemningen. Men: Den starter tirsdag 22. oktober kl. 0001 og løber til søndag 3. november kl. 2359.
  Man logger ind på denne hjemmeside, og her ligger der et link til afstemningen: Man logger ind med medlemsnr. og vejnavn.
  Måtte der være tvivlsspørgsmål: send mail til kd.05156880912175@re1568809121virks1568809121.

 305. Klaus Veltzé

  Michael 9. oktober 2013 kl. 16:35
  Hej Klaus

  Jeg er tilflytter, så skal høre om stemmesedlen er post omdelt? Eller skal man gøre noget aktivt?

  Mvh Michael

 306. Michael

  Hej Klaus

  Jeg er tilflytter, så skal høre om stemmesedlen er post omdelt? Eller skal man gøre noget aktivt?

  Mvh Michael

 307. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Anders!
  Tak for dine mails vedr. radioprogrammer. Som du ser, har jeg tilladt mig at flytte dit seneste indlæg op på siden – ‘tråden’ var blevet så lang, så der ikke kunne svares mere…
  Du refererer korrekt til teknikerens svar. Men denne tekniker har nok ikke tænkt sig om – fordi dette svar gælder PRIVATKUNDER, og ikke FORENINGER. Såfremt du kunne indgå aftale om YouSees regionaludbud, kunne du få omtalte radioprogrammer (sammen med tv-programmer). Men her i Ringe-området, hvor RFA står som udbyder, kan du ikke indgå privataftaler om YouSees regionaludbud – som i øvrigt også er dyrere end RFA’s.
  Skal vi som FORENING modtage DAB-radiosignaler fra YouSee og sende dem på FM-båndet koster det den nævnte investering – ca. 50.000,00 kr.
  Da DR gik over til at samsende DR1 & 2 kostede det os ca. 20.000,00 kr. at splitte kanalerne ad – så man kunne modtage dem særskilt igen.
  Så – personligt vil jeg tillade mig at anbefale købet af den af mig før nævnte DAB-radio. Jeg tror den kan fås fra omkring 700 kr.

 308. Klaus Veltzé Forfatter

  Flyttet indlæg fra langt nede på siden længere op. Indlægget er fra
  Anders 4. oktober 2013 kl. 12:01
  Hej Klaus,

  Tak for dit (altid) hurtige svar.

  Som jeg forstod på teknikeren hos yousee, så havde yousee allerede konverteret signalet til analogt FM-signal, så det bare var at videresende det, uden at der ville være en ekstraomkostning til et evt. ‘modem’.

  Det står faktisk også ganske klart på deres hjemmeside, at det er dem der sørger for det:
  “Når I indgår en tv-aftale med os, får I også radiokanaler med i stikket i væggen. Det giver jer blandt andet DR’s DAB-radiokanaler som almindelige FM-radio.” – LINK: http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Hilsen
  Anders

 309. Anders

  Hej Klaus,

  Tak for dit (altid) hurtige svar.

  Som jeg forstod på teknikeren hos yousee, så havde yousee allerede konverteret signalet til analogt FM-signal, så det bare var at videresende det, uden at der ville være en ekstraomkostning til et evt. ‘modem’.

  Det står faktisk også ganske klart på deres hjemmeside, at det er dem der sørger for det:
  “Når I indgår en tv-aftale med os, får I også radiokanaler med i stikket i væggen. Det giver jer blandt andet DR’s DAB-radiokanaler som almindelige FM-radio.” – LINK: http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Hilsen
  Anders

 310. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  Såfremt RFA skulle kunne modtage og omsætte DAB-kanalerne til FM-båndet, skulle der investeres ca. 50.000,00 kr. i et ‘modem’.
  Og det har bestyrelsen vurderet er for meget, al den stund DAB-kanalerne er beregnet til at kunne modtages på en ganske enkel DAB-radio – uden nogen form for antennetilslutning.
  Der har – mig bekendt – aldrig været noget ønske om afstemning om radiokanaler – men et sådant ønske kan / bør fremsættes som forslag på generalforsamlingen (marts 2014).

 311. Anders

  Hej Klaus,

  Jeg har lige talt med Yousee, som siger at DAB-kanalerne er tilgængelige via FM-båndet, men siger også som dig at RFA har valgt at de ikke skal sendes ud til kunderne, hvorfor?:

  – Er der ikke plads på RFA’s bånd til at alle kanalerne kan være på?
  – Med hvilken begrundelse har RFA valg at vi ikke skal kunne modtage disse kanaler?
  – Er det noget der stemmes om?

  (Personligt så jeg gerne at DAB-kanalerne blev sent ud til os, der ligger jo bla. et konkret radiotilbud til børnene (Ramasjang kanalen), hvilket der ikke er i den nuværende kanal-sammensætning).

  God weekend
  Anders

 312. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Michael!
  Nej – det er IKKE korrekt.
  I referatet står:
  […] Viasat har opfordret RFA til at sætte TV3 Sport 2 i programudbuddet. Bestyrelsen har sagt ‘nej’ […]
  = Viasat ville ha’ at vi satte den på MED DET SAMME. Og det kan vi jo af gode grunde IKKE, da kanalerne i RFA-udbuddet er STEMT IND.
  TIL GENGÆLD er jeg ved at redigere stemmesedlen til oktober – og HER ER DEN PÅ -under gruppen ‘Sport’

 313. Annette Kronborg

  Er der andre, der har problemer med TV3? Jeg har i ca. 3 uger haft pixelfejl. Har lige fået sendt et kabel fra yousee for at se, om det virkede, men billedet er bare blevet dårligere, og der er stadig pixelfejl. Ikke andre fjernsyn i husstanden og direkte kabel mellem stik og fjernsyn.

 314. Michael

  Hej Klaus.

  Jeg kan læse ud fra referat bestyrelsesmødet 3. september, at Viasat sport 2 ikke vil være med på stemmesedlen.

  Er det korrekt?

 315. jan smedegaard

  Det er mærkeligt nok den eneste kanal som ikke fungere optimalt, skal tilføjes den har virket normalt tidligere!

 316. Dorthe

  Til Jan Smedegaard

  Hej Jan.

  Vi havde selv problemet for et par måneder siden.
  Kontaktede Yousee og fik tilsendt “rigtige” Yousee kabler.
  Altså kabler Yousee har testet og kan stå inde for.

  Det afhjalp problemerne her.
  Så ring til dem 😉

 317. Klaus Veltzé

  Tillad mig den spagfærdige bemærkning:
  Har du set om dine installationer – ALLE dine installationer – er i orden? I orden forstået på den måde, at de skal være HF-tætte.
  Læs herom på hjemmesiden.
  Erfaringen viser nemlig, at dårligt signal i 9 3/4 ud af 10 tilfælde skyldes defekt, sjusk, løse forbindelser m. v. hos abonnenten..
  ?
  😉

 318. jan smedegaard

  ville lige spørge om der er andre der har problemer med DR3 signalet….det er meget meget dårligt?
  hilsen Jan

 319. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorthe!
  Som det er blevet oplyst overfor mig var det en fordelerfejl – i Odense.

 320. Dorte Pedersen

  Hej Klaus.

  Ja som du nok kan regne ud er det jo vildt frustrerende at internettet ikke virker.
  Og jeg ved godt det jo ikke er din skyld 🙂

  Jeg føler mig lidt dum.
  jeg betaler for internettet men kan ikke bruge det når jeg er hjemme.
  Da jeg i weekenden ringede og fejlmeldte, fik jeg et gavekort til youbio – hvilket jo er fint, hvis jeg kunne bruge nettet.

  Hvem skal jeg have fat i Ringe fællesantenne som forhandler med yousee?
  Jeg tænker jo lidt at det altid er bedst at dem “højt oppe” kontakter et firma, frem for os menige medlemmer.

  jeg tænker om Ringe FA kunne forhandle pris nedsættelse imens alle disse problemer er her.
  Jeg og alle andre i området betaler jo for at kunne bruge det 24 timer i døgnet.
  For vores vedkommende har det her stået på i omkring 2 mdr.
  Vi har fået gravet nyt kabel ned, manden min har været ude og købe de bedste af de bedste stik.
  Alt omdirigering oppe på loftet er væk og ledningen går direkte ned i modemmet.
  herhjemme kan vi ikke gøre mere for at optimere nettet.

  Så jeg ærger mig over at betale X antal kr til yousee.

  Er det formanden som jeg skal ringe til for at foreslå sådan en forhandling? Eller er det nok at foreslå det herinde?

  Vh en super ærgelig Dorte

 321. Klaus Veltzé

  Eller også: Ikke godt nok.
  Der er foretaget fornyet fejlmelding og der skulle være sat tekniker på sagen.

 322. Martin Kaae Hansen

  Hej Klaus
  Har i fået en tilbage meling angående fejlen på internettet i Grøftager igår ?
  For nettet var nede igen fra kl 22:20 og frem ( det var her så her til morgen igen )

  Ønsker jer en god søndag og godt internet

 323. Klaus Veltzé

  Til alle med internetproblemer:
  Har man et problem, skal man melde til supporten hos YouSee, 7070 4040.
  Her bliver fejlen(e) registreret – og fejlene samles.
  I skrivende stund er der kun én fejlmelding fra Skovager – og den er indgået for 14 dage siden.
  HVAD der er sket med den fejlmelding véd jeg ikke.
  Men altså: Meld til YouSee.
  Har man ikke tid til at vente – og der er i dag 15-20 minutters ventetid – er man velkommen til at ringe til mig, ‘skriverka’len’. Jeg vil så videreformidle.
  Melder man fejl pr. mail bliver man nødt til at angive HVOR fejlen er – for at teknikerne kan sætte målrettet ind.

 324. Anders

  …jeg har netop fejlmeldt det hos yousee igen, og må opfordrer alle som oplever problemet til at gøre det samme, da det måske kan bidrage til at få løst problemet én gang for alle!

 325. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  Hvad betyder ‘.. det spiller bare ikke!!!…
  Du kan da skrive mail?
  Og også her: For at kunne sætte ind mod evt. problemer skal teknikerne vide HVOR det er galt, altså hvor du har konstateret problemet. Nettet er opdelt i flere afsnit – derfor behøver et problem i ‘dit afsnit’ ikke nødvendigvis også være problem i ‘mit afsnit’. Her hvor jeg bor er internettet OK.
  Ring evt. (skriverka’l)

 326. Keld Jakobsen

  Skovager 56 og der er flere i området som har fejl igen igen igen. Har efter 20 min. Ventetid fået at vide at der kan gå op til 2 arbejdsdage før de retter fejlen. Jeg kan på min nabo forstå at det måske er fordeleren på Holmehøjvej, den er gal med. Men det er meget utilfredsstillende at det så tit er nede.

 327. Anders

  …ja, det spiller bare ikke!!!….der må da kunne sættes teknikere på som har de rette kompetencer til at fejlfinde problemet. I min verden ville en fejlsøgning være mest oplagt i weekenderne da det er her der er mest belastning på nettet.

 328. Klaus Veltzé

  Halløjsa Keld!
  Er det et spørgsmål eller en konstatering?
  Her hvor jeg sidder er der ingen problemer.
  Du bliver nødt til at afsløre hvor du bor – hvis der skal sættes ind mod evt. problemer.

 329. Terese Christensen

  Hej håber at folk virkelig tjekker deres regning fra you see de snyder lige ad H…………… til.

 330. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael –
  Du har ret – Viasat 3, Sport 2 er ikke med i RFAs tv-pakke, da de kanaler, der er i nettet, skal stemmes ind (ved kanalafstemning i oktober måned). Men den vil være med på stemmesedlen til oktober..

 331. Michael

  Hej.

  Er der nogen som ved om TV3 Sport2 er at finde i fuldpakken?
  Den er ikke at se i pakkeoversigten, men bliver sendt ud på ekstrakanalen.

 332. Camilla Pedersen

  Er der andre der oplever at der er Radio/Tv udfald i løbet af dagen. I 1-5 min oplever jeg at mit signal forsvinder i et par sekunder ad gangen. Det minder om “blinkeri”, og så funker det fint igen. Det har stået på i en uges tid 1-3 gange om dagen…

 333. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Christian!
  Der burde være et link til at afmelde sig i de mails du får – men jeg har afmeldt dig.

 334. Christian Hansen

  Hej

  Jeg modtager alle indlæg der fremsendes på denne side er der en mulighed for at undgå dette ?

  Mvh. Christian

 335. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  – Du har faktisk selv svaret på spørgsmålet, nemlig at RFA ikke modtager DAB via FM-båndet.

 336. Anders

  Hejsa!

  Her på hjemmesiden er DAB kanalerne ikke nævnt i oversigten over de radiokanaler som bliver sendt ud til vores radiostik:
  https://ringefa.dk/radiokanaler-og-frekvenser/

  …men hos yousee, kan kan se at de tilbyder alle som har en aftale med dem, at de kan modtage DAB-kanalerne på FM-båndet.
  http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Skyldes det blot at siden her ikke er opdateret, eller kan vi ikke modtage DAB via FM-båndet?
  (jeg er selvfølgelig helt med på at det kræver en DAB-tuner for at kunne modtage signalet i luften)

  Hilsen
  Anders

 337. Keld Jakobsen

  Jeg synes det har været noget rigtig, rigtig skidt de sidste 3-4 måneder, og jeg kan se at det er flere der er irriterede f.eks. skrev et medlem 22. juli : “Disse udfald er mere end særdeles irriterende!” 🙂

  Nå men nu virker det igen

 338. Klaus Veltzé Forfatter

  Det afhænger – beklageligvis – af HVOR man bor.
  Hvor bor du?
  Der har de seneste uger været problemer i GRØFTAGER-området. Vi troede, problemerne var løst – men de er dukket op igen i aften med udfald.

  Men tilsyneladende er der ellers tilfredshed – således skrev et medlem 22. juni:
  …Vil bare lige sige at vi er glade for Yousee som bredbåndsleverandør.
  Vi oplever ikke udfald eller nedetid.

 339. Kim Haurum Kristensen

  vil lige høre virker Voice (radio kanal) hos jer er faldet de sidte par dage og nu virker det slet ikke, mens alle andre gør ???

 340. Dorthe

  …Vil bare lige sige at vi er glade for Yousee som bredbåndsleverandør.
  Vi oplever ikke udfald eller nedetid.

  Det eneste der til stadighed irriterer, er at yousee’s hjemmeside ikke fungerer efter login.
  Men det er påtalt(mere end en gang)
  Men det er i småtingsafdelingen og egentlig et luksus problem 😉

  Lidt positivt skal der også være plads til.
  GOD SOMMER 😀

 341. Klaus Veltzé

  Vedr. bredbåndsudfald – IGEN!-:
  Disse udfald er mere end særdeles irriterende!
  Antenneforeningen fejlmelder så snart vi er bekendte med fejl – og vedr. fejlen 16. juni så var den fejlmeldt og registreret hos YouSee (se driftsinformation hos YouSee).
  Virksomheden er – tilsyneladende – blevet så stor, at der ikke er styr på ret meget 🙁
  Vær dog forvissede om at vi af al magt forsøger at have et net, der altid er stabilt – og i værste fald at få fejlrettet allerhurtigst

 342. Michael Linddal

  Samme problem med udfald søndag aften 21/7 hos mig (på Dalager). Jeg havde også problemer i sidste uge (se kommentar herunder 15/7). Antenneforeningen bad mig kontakte yousee og jeg fejlmeldte til yousee 16/7. Yousee havde ikke oplysninger om problemer med forbindelsen, men kunne se at min router havde meget ‘støj’ på signalet. Torsdag 17/7 blev jeg ringet op af Dansk Kabeltv som oplyste at der havde været problemer med en forstærker der fik for lidt strøm ‘i det område’, men at problemet skulle være løst. Det er det så åbenbart ikke.

 343. Dorte Pedersen

  Er der andre der har haft udfald på interenettet i dag søndag den 21?
  Af 10 minuters intervaller?

  Eller jeg skal vel egentlig skrive IGEN i dag 🙁

 344. Klaus Veltzé

  Vedr. bredbåndsproblemer:
  Det er ganske vigtigt at angive adresse / tlf.nr. ved fejlmeldinger – både tv og bredbånd.
  Principielt fejlmeldes tv-fejl til antenneforeningen og bredbåndsfejl direkte til YouSee support (7070 4040). Der er dog undtagelser – nemlig ‘flere fejl i større område’. Men som abonnent kan man jo ikke bedømme hvilken type fejl det er.
  Derfor: Udfald af bredbånd meldes til antenneforeningen.

 345. Evita Rosdahl

  Hej Michael,
  Fra antenneforeningen, fik jeg bare et svar om, det var svært at hjælpe, når jeg ikke oplyste min adresse, hvilket jeg nu ellers havde gjort i skrivelsen?
  Jeg ringede derfor til YouSee support, og de mente min router var den nye, og at der dog var enkelte indstillinger der skulle opdateres, hvilket de gjone “on-line”. Har dog ikke hjulpet, og havde flere udfald weekenden over og så sent som igen her til morgen.
  Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad jeg så gør nu?

 346. Michael Linddal

  Hvad var dit svar? Jeg har haft samme problem med manglende net (Dalager). Virker nu (mandag morgen) men faldt ud i perioder de sidste 4-5 dage. Virkede ikke søndag (14/7) eftermiddag/aften/nat. Routeren kan ikke få forbindelse. Har ikke modtaget ny router endnu.

 347. Evita Rosdahl

  Er det kun mig der ikke har noget net?
  Gælder Holmehøjvej i Ringe.
  Jeg har ikke modtaget ny omtalte router fra YouSee, er det mon derfor?

 348. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tommy!
  Mit råd er: Lad en kyndig person gennemgå dine installationer. Det nytter ikke noget med et skærmet kabel til digitalt tv såfremt den øvrige installation IKKE er skærmet.

 349. Tommy

  Tak Klaus..

  kan jeg nøjes med et skærmet kabel til det digitale tv?

  Mvh Tommy

 350. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen Tommy!
  Det er det digitale signal, indstrålingen sker på.
  Under ‘Nyheder’ kan du læse mere herom. Her fokuseres der især på et bestemt område i Ringe – men indstrålingen finder i stigende grad sted overalt – især forårsaget af G4-mobiltlf.net (=der på den anden side giver bedre mobiltelefondækning..).
  Hele din installation (= kabler m.v.) skal være (dobbelt) afskærmet.
  Er du i tvivl, tal med en der kender noget til det – du kan også be’ Dansk Kabel-tv se på sagen (tlf. 6311 3160). Men det koster selvfølgelig tekniker-løn.

 351. Tommy

  Hej…

  Er der andre end mig der har bøvl med tv2 bl. a.????

  har et 46″ sony.. og billedet flimmrer fuldstændig hele tiden.
  (Pixels??)
  Har gjort det lidt på dr1.. men aldrig på tv 2??

  Mvh Tommy

 352. Martin Kaae Hansen

  – og hva’ så?
  hvordan skal det forstås Klaus ?
  er det ment som en provokation ?
  for det kan da virkelig ikke være sådan en tidligere gymnasie lærer skriver ???

 353. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Thomas!
  1. marts modtog vi flg. fra Dansk Kabel-TV, der havde ‘været i clinch’ med YouSee:
  YouSee Support skal og kan hjælpe jeres medlemmer med koder til mailadresser. Det kan godt være, at man enkelte gange er nød til at nulstille password, men det er da bedre end medlemmet ikke har adgang til sin mail.
  Dette skal være hvad jeres medlemmer skal opleve og ikke at de skal frem og tilbage mange gange, før det lykkes at få en kode. Men det er altså ikke sikkert det altid kan lykkes at få den gamle kode, men en kode skal de nok få.

  Nå – men bortset fra det: Kontakt igen YouSee support og lad dem via fjernsupport / teamviewer indstille din mailkonto.
  Så er du ude over problemet.

 354. Thomas Dahl

  Hej Klaus.
  Jeg kunne ikke få oplyst mine koder, men jeg fik fik nogle nye koder. dette virkede også fint, efter et par dage, virker min udgående mail ikke mere, jeg har prøvet at tjekke indstillinger, men intet hjælper. ?

 355. Dennis Andreasen

  Ja den for jeg også, de kan ikke vise nogen produkter ud fra min adresse 🙂

 356. Dorthe

  Vi oplever kun sjældent et kortvarigt udfald på internettet.
  Synes bestemt ikke det er blevet dårligere efter skiftet til Yousee, tværtimod.

  Det eneste jeg er træt af, er at jeg efter login på yousee’s ikke kan navigere rundt uden at få en meddelelse om at de ikke kan hjælpe mig online og jeg er nødt til at ringe.

 357. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Martin!
  1) Lad os høre hvorvidt andre oplever udfald på internet.
  At det skulle være blevet dårligere efter overgang til YouSee er nyt for mig.
  2) siden hvornår er vi blevet underlagt censur ?
  og hvorfor ?
  Hva’ mener du med det?
  Der er taget forholdsregler mod spam – og hva’ så?

 358. Martin

  Lige en lille ting mere
  siden hvornår er vi blevet underlagt censur ?
  og hvorfor ?

 359. Martin

  Er vi de eneste der oplever udfald på vores internet ???
  Og kan det passe det er blevet en del dårliger efter vi er overgået til You See
  synes ellers vi ellers havde godt stabilt net før 🙁

 360. Klaus Veltzé

  Halløjsa Thomas Dahl!
  Beklageligvis kan jeg -som følge af kortvarig bortrejse – først besvare dit spm. nu:
  Ring til YouSee support (7070 4040) de kan oplyse dig om koden.
  Svarer de benægtende, kan du oplyse dem om, at det SKAL DE KUNNE. Det har vi ord på fra allerhøjeste sted..

 361. Thomas Dahl

  HJÆLP.

  Jeg har 3 mail som kom med over fra DKTV, mit problemer er nu, at jeg har fået en ny computer, og jeg kan ikke finde mine koder til opsættelse af mail, og jeg kan ikke komme ind, på web, da jeg af gode grunde ikke har min kode til det, jeg kan godt logge ind på yousee, jeg kan bare ikke komme videre ind på webmail, hvor de oplyser at jeg kan ændre mine koder, kan det virkelig passe at jeg slet ikke kan se dem uden dette? og jeg har prøvet at logge ind på DKTV, men der er koderne væk fra.

 362. Dennis Andreasen

  Nåh men nu tror jeg de har fået styr på deres ting, jeg har lige snakket med dem idag, og nu har de fået det slået over så jeg hvertfald får min 100/10Mbit
  Jeg kunne heller ikke forstå hvorfor jeg ikke havde fået det, for det første fik jeg jo lovning på at i det jeg jo fik min 60/6 linie ville den skifte automatisk da jeg jo betaler for 100/10 og hver gang jeg slog min adresse op på deres side ville den ikke vise noget for den, og bad mig bare ringe til dem i stedet. Men nu prøvede jeg lige min nabo, og der kunne den nemlig godt vise de kunne vælge 100/10 så viste jeg da at de hvertfald ikke kunne komme og sige de ikke var klar endnu, men han fik også slået over så jeg i løbet af et par timer ville have min 100/10 linie 🙂 så må vi så se hvornår de for på plads med vores højere upload hastigheder 🙂

 363. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Gå ind på ‘Mit YouSee’. Her står den hastighed du har – for det kan ikke være rigtigt det, du skriver. Den angivne hastighed eksisterer ikke mere

 364. Dennis Andreasen

  Ville høre om der er nogen opdateringer på hvornår jeg kan få min 100/10(20) linie, for nu har jeg snart gået 6 mdr. og betalt fuld pris for 100/10 og egentlig har jeg jo kun 60/6, så hvis der ikke sker noget snart, kan jeg da lige så godt nedgradere til 50/5 og spare 100kr om måneden

 365. Dorthe

  Hejsa.

  Jeg vil lige høre om der er andre end mig, der oplever problemer efter login på yousee.dk??
  Jeg har haft problemet gennem de sidste 2-3 måneder.
  Problemet er, at ca 15-20 sekunder efter login, kommer der en pop-up meddelelse om at Yousee ikke kan hjælpe mig online, men at jeg skal kontakte kundeservice.
  Jeg har, naturligvis, påtalt det flere gange over for kundeservice og support.
  Enten bliver jeg bedt om at tillade fjernsupport eller også er svaret ” vi er klar over problemet, men har ingen tidshorisont”.

  Det er efterhånden meget belastende at jeg ikke kan surfe tvkanaler og andre muligheder.

  Og så er det jo egentlig bare rart at vide om andre oplever det samme?

 366. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Tove Hansen!
  Når du har OK-installationer så skulle der ikke være noget til hinder for at du kan modtage signalerne fejlfrit – når tv derudover er indstillet korrekt..
  ?

 367. Tove Hansen

  Jeg kan fortælle dig, at jeg har fået trukket nye kabler og skiftet alle stik, så alt skulle være o.k.

 368. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tove Hansen!
  Tak for din mail.
  Forhåbentlig har du set oplysningen under ‘Nyheder’, at der skal laves ny søgning, fordi disse kanaler er blevet flyttet.
  TV2 Fri er der imidlertid ingen problemer med.
  Dog: Din melding tyder på, at dine kabler / stik ikke er HF-tætte (= afskærmet nok). De kabler, stik, fordelere m.v. man har kunnet bruge hidindtil kan / bør ikke bruges mere, idet signalet lider under / forsvinder den indstråling, der kommer. Læs mere herom under menupunkt TV, undermenu ‘Opnå godt signal’.
  Skulle du, efter at have gennemgået nævnte stadig ha’ problemer – og har du indstillet dit netværksID korrekt (se menupunkt ‘TV’, undermenu ‘Digitalt TV’ – må du kontakte et medlem af bestyrelsen, evt. mig.

 369. Tove Hansen

  Jeg vil høre om der er flere, der stadig har problemer med sport1, eurosport, eurosport 2 og kanal 22 tv2 fri.
  Trods daglige søgninger (scanninger) bliver det ikke bedre. Bliver der stadig arbejdet på problemerne?

 370. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian (Andersen?)
  YouSees key account manager har flere gange forsøgt at kontakte dig via mail.
  Fordi: Efter kampagne (50/5) kan du vælge 25/6 til 229,00/md. eller 50/10 til 279,00/md.
  (Dette skrevet i al hast ‘feltmæssigt’.

 371. Klaus Veltzé Forfatter

  Et indlæg af Christian er kommet så langt ned i rækken, så jeg gentager det her:

  Jeg kan bekræfte at vi nu har 50/5 ude ved os som er en del af tilbuddet om at opgraderer til 25/3 linien. Den har vi så indtil udgangen af Juli hvor vi falder ned til 25/3. Vil jeg så fra overstående som du skriver kunne forventet at den falder/stiger til en 25/6 i det jeg læser ” ALLERSNAREST ” som muligvis før 1 Juli ?

  Halløjsa Christian!
  Det er mere end flovt 🙁 men jeg kan ikke svare dig! Ikke på anden måde end at vi NU har alle kontraktlige aspekter på plads – nu er det kun det teknisk-manuelle, der resterer før ‘double upload’ er implementeret.
  MEN: Hvorfor skriver du at du ‘falder ned til 25/3 i udgangen af juli’? Har YouSee sendt dig noget desangående? Du bør tværtimod stige til 50/6 når nævnte teknisk-manuelle ting vedr. ‘double upload’ ALLERSNAREST (!) er på plads

 372. Christian

  Hej Klaus!

  Jeg kan bekræfte at vi nu har 50/5 ude ved os som er en del af tilbuddet om at opgraderer til 25/3 linien. Den har vi så indtil udgangen af Juli hvor vi falder ned til 25/3. Vil jeg så fra overstående som du skriver kunne forventet at den falder/stiger til en 25/6 i det jeg læser ” ALLERSNAREST ” som muligvis før 1 Juli ? 🙂

  Tak for din hjælp.

 373. Klaus Veltzé

  Halløjsa Torben!
  Mig bekendt bliver den brugt / er den blevet brugt – i forbindelse med at kunne modtage digitale signaler på et analogt tv.

 374. Torben Briand Pedersen

  DENVER MPEG-4 DVB-C BOKS fra Harald Nyborg, kan denne boks bruges i forbindelse med Ringe antenneforening. ?

  Torben Briand Pedersen

 375. Klaus Veltzé

  Halløjsa Thomas Dahl!
  Nej – det er ikke kun dig der ikke har tv. Fordi: Som varslet både her under nyheder og på INFO-kanalen sker der opgradering af nettet i dag ml. kl. 0900 – 1500.

 376. Thomas Dahl

  Hej.
  Er det kun mig, eller har i også mistet ALLE kanaler her til formiddag?

  Thomas

 377. Klaus Veltzé

  Halløjsa Gitte!
  Den nye kanal, TV2 Fri, ligger digitalt i grundpakken, programplads 22 – og ‘dukker selv op’ på nogle tv, f. eks. Samsung. Men ikke på andre, f. eks. Philips og LG.
  Der skal i sådanne tilfælde foretages ny søgning

 378. Gitte Torpsgaard

  Hej
  Har lige set det nye program Tv2 fri, hvor kan jeg finde denne kanal henne, kan ikke d´se det nogen steder.

 379. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorte!
  Nej – I er ikke de eneste der har haft problemer hele dagen – og fortsat kan have problemer (i dag, 2. maj). Det skyldes, som der også står at læse på INFO-siden og under nyheder, at der er tekniske problemer i hele landet.
  Teknikere arbejder fortsat på at udbedre fejlene.

 380. Dorte Pedersen

  Øv øv, vores tv signal har virkelig været trælst i dag – er vi de eneste der har haft “pixel” fejl hele dagen?

 381. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Dit indlæg her på siden er videresendt til bemeldte key account manager 😉

 382. Dennis

  Er det muligt at få navnet på den key account manager, så kan jeg da evt. bede dem kontakte ham og få det bekræftet 🙂

 383. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Det er en rigtig ‘træls’ situation…
  Jeg kan ikke svare dig!
  Just har jeg talt med YouSees Key Account Manager. Han fortalte, at vi p.t. ‘kun’ kunne få 100/10 (!) – men foreløbig ikke ‘dobbelt op’, altså 100/20.
  Men ærlig talt véd den ene afdeling tilsyneladende ikke hvad den anden er informeret om – og vice versa.
  Vort net er opgraderet og har været det siden primo marts.
  Hvad der sker i YouSee-koncernen må guderne vide – blot: Vi hager os fast som burrer indtil vi er kommet ind til sagens kerne 🙂

 384. Dennis

  Nåh nu har jeg snakket med Yousee angående min linie for at høre om jeg skulle gøre noget for så i det mindste at få min 100/10 linie, jeg snakkede med en venlig mand hos Yousee som hed Eldis, som også havde fat i teknikerne, og meldingen var at pt kunne de stadig ikke tilbyde mig den 100/10, i det de mente centralen ikke var opgraderet endnu, men at jeg skulle prøve at høre jer, for da den var privat ejet, viste i nok selv bedst hvornår det ville ske, også der efter ville jeg kunne få den lovede hastighed.

  Med venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 385. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis (- bliver nødt til at starte en ny ‘tråd’):
  Hvis du med sikkerhed véd, at din nuværende hastighed berettiger til det, så bør du få 100/20 (idet RFA som forening har denne hastighed).
  Det er vanskeligt for mig at sige / vide noget om hvorvidt det sker pr. automatik – men har du i december måned fået brev om at din hastighed vil blive fordoblet, så sker det automatisk.
  Og det bør ske ‘allersnarest’ = i løbet af et par dage.. Ellers må du fare i kridthuset igen..;-)

 386. Dennis

  Skal vi så kontakte dem for at få i mit tilfælde den 100/10 jeg burde i stedet for den 60/6 jeg har nu, eller vil de komme automatisk?

 387. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Christian – og andre ‘involverede’:
  I fortsættelse af indlæggene om Ringe FællesAntenneforenings bredbåndshastigheder:
  Der er opstået kontraktmæssige komplikationer – idet YouSee hævder ikke at være blevet varslet om RFAs opgradering af bredbåndsnettet (- arbejdet hermed blev afsluttet primo marts….) Opgraderingen var / er nemlig forudsætningen for højere hastigheder, også upload.
  Der resterer således ‘kun’ en kontraktmæssig tilretning.
  De lovede dobbelte uploadhastigheder forventes imidlertid at være på plads ALLERSNAREST.
  Indtil da gælder hastighederne:
  10/1 – 25/3 – 50/5 – 100/10.
  TAK imidlertid til jer kvikke der opdagede det 😉

 388. Christian

  Hej Klaus!

  Tak for hurtig info.

  Jeg kontakter Yousee med det samme. For at besvare dit spørgsmål så er vi medlem af Ringe Antenne forening, og jeg gjorde også ham ved Yousee opmærksom på dette 🙂 Han fortalte dog stadig at de ikke tilbød 25/6.

  Med venlig hilsen

  Christian Andersen ( Ikke Hansen ) Det er en anden der skriver :p

 389. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian!
  Tak for din mail.
  Nej – der er ikke skrivefejl i det vi oplyser i menupunktet ‘Internet’ > ‘Priser og hastigheder’ (https://ringefa.dk/priser-og-hastigheder/ ).
  TIL GENGÆLD er det – efter min vurdering – en ikke velorienteret person der har ‘orienteret’ dig.
  Fordi:
  YouSee har nogle generelle bredbåndspriser / hastigheder (10/1 = 199,00 kr. ; 25/3 = 249,00 kr.; 50/5 = 299,00 kr.; 100/10 = 399,00 kr.) gældende for ‘hr. og fru Danmark’: Altså ikke-medlemmer af en antenneforening.
  Ringe FællesAntenneforening har – i lighed med andre antenneforeninger – forhandlet særlige hastigheder = som vi vurderer er attraktive for vore medlemmer, og særlige priser = som også er / (burde være!) attraktive for vore medlemmer.
  Du bør til YouSee-personen oplyse, at du er medlem af Ringe FællesAntenneforening – for det er du vel? – og at du skal ha’ én af de hastigheder til den pris, der er oplyst på i menupunktet ‘Internet’ > ‘Priser og hastigheder’ (https://ringefa.dk/priser-og-hastigheder/ ).
  Du må meget gerne henvise til mig – og jeg ringer også gerne til YouSee-personen såfremt du gi’r mig hans navn/tlf.nr.
  OG: Dette problem er tilsyneladende ‘poppet op’ i seneste tid.
  I morgen vil jeg tale med vores YouSee kontaktperson om dette irriterende problem.
  Jeg vender tilbage såsnart der er en afklaring og lægger meddelelse under NYHEDER på hjemmesiden.

 390. Christian

  Hej Ringe Antenne Forening!

  Jeg kan se at I på jeres sider med internet hastigheder siger at man kan få eksempelvis 25/6 Mbit for 229 om måneder. Jeg har netop opgraderet min forbindelse til Yousee’s 25/3 forbindelse til samme pris.

  Dog fortæller han mig derinde fra at de ikke tilbyder forbindelse 25/6 så mit spørgsmål til jer er om dette er en skrivefejl, eller om jeg aktivt skal gøre noget for at komme på 25/6 da jeg naturligvis hellere vil have det, da prisen er den samme 🙂

  På forhånd tak.

 391. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Giv mig lige lidt tid til at få kontaktet de ansvarlige i YouSee .
  Også efter min opfattelse er der noget der er, som det ikke burde være hvad hastigheder angår. Og for den sags skyld også priser – men det kan være lidt vanskeligt at gennemskue, fordi du formodentlig har fået en regning med pris på bredbånd – fratrukket en rabat.
  Jeg har i hvert fald set en sådan regning – og da passede prisen – men hastigheden var forkert oplyst 😉
  Hvad hastighed angår: Har du prøvet at sætte bredbåndsforbindelsen direkte til din pc – altså udenom router m.v.?
  Når jeg går uden om router har jeg p.t. 120/11 – og når jeg (og andre best. medlemmer) har det, må du også ha’ det

 392. Dennis

  Og kan vi 100% regne med de priser der står her på siden med de 379kr for den store linie, for jeg tror faktisk stadig jeg betale 400kr for den 🙂

 393. Dennis

  Er der nogen opdateringer om hvornår vi kan forvente vores central bliver odpateret så vi kan få den lovede 100/20Mbit linie fra yousee?

 394. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen Christian Hansen!
  Det er korrekt.
  Udgiftsfri – gratis – pakkeskift er kun i første halvdel af december måned i forbindelse med valg af hvilken pakke man ønsker det kommende år.

  Venlig hilsen

 395. Christian Hansen

  Hej Klaus

  Tak for hurtigt svar.
  Vil det sige at det ikke er muligt at ændre pakke, unden at man har en udgift på 500 kr.

  Mvh. Christian Hansen

 396. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian Hansen!
  Du kan ændre vilkårligt fra pakke til pakke.
  Blot: Enhver ændring koster 500,00 kr., da der skal en tekniker ud til standeren ved vejen hvor du bor for at skifte det filter, der bestemmer, hvilken pakke du kan modtage.

 397. Christian Hansen

  Hej

  Er det kun muligt at ændre ens binding fra fuldpakke til mellempakke ?

  Med Venlig Hilsen
  Christian Hansen

 398. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Niels Julskjær!
  Dette i sandhed tekniske spørgsmål bør du selvfølgelig stille til YouSee support: 7070 4040.

 399. Niels Julskjær

  Hej
  Jeg har tilsluttet min IMac til kabel tv fra Ringe Fællesantenneforening via en ELGATO HYBRID USB enhed, -det har fungeret perfekt indtil i dag hvor der er skiftet til HDTV. Jeg har geninstalleret kanalerne som beskrevet, men kan ikke se alle kanaler f.eks DR1 og TV2, efter få sekunders normal visning kommer der et skærmbillede hvor der står at der er skiftet til HDTV.
  Jeg har taget TV testen på Yousee’s hjemmeside og har der fået bekræftet at der er ‘hul igennem’ f.eks ved at jeg kan se DR3, og i beskrivelsen af ELGATO HYBRID enheden fremgår det at den kan tage HDTV, hvilket jeg også har kunnet hidtil på DRHD.
  Venligst adviser.
  mvh Niels Julskjær

 400. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Linett –
  Du kan fortsat se TV2 Film analogt (= den ‘gammeldags’) kvalitet

 401. Linett Valentina Sommer

  Tusind tak for hurtigt svar Klaus, så væbner jeg mig bare med tålmodighed. 🙂

 402. Klaus Veltzé

  Halløjsa Linett!
  Det er korrekt, at TV2 Film er ‘i udu’.
  Der er sket fejlmelding til udbyderen (YouSee) her tidlig formiddag (søndag) – men formodentlig bliver den ikke repareret før i morgen, mandag 25. marts.

 403. Linett Valentina Sommer

  Jeg har et lille spørgsmål som jeg håber der er nogen der kan hjælpe med. 🙂 Det drejer sig om Tv2 film, jeg kan høre lyden men har ellers bare en sort skærm på den kanal, jeg har lavet en ny søgning men det er blot samme resultat der kommer. Er der andre der har samme problem?? Det er kun den ene kanal der er gået i sort.

 404. Bent Klingberg

  Der er masser af gratis kanaler, om der er 40 har jeg ikke talt. De kom den 1. marts.!
  mvh Bent Klingberg

 405. Klaus Veltzé

  – selvfølgelig stoler antenneforeningens bestyrelse på det, som YouSee med ‘pomp og pragt’ har markedsført – jf. også YouSee Nyhedsservice nr. 3 – marts 2013. Og som siden er bekræftet af salgschefen.
  YouSee support har åbent i week-enderne kl. 1000-2000.

 406. Martin Kaae Hansen

  det er desværre ikke tilfældet
  men kan jo ikke kontakte dem før Mandag
  der er ikke nogle i antenneforeningen der holder øje/tjækker op de disse ting ?
  eller er det bare yousee man stoler på leverer som de lover ???

 407. Klaus Veltzé

  Korrekt – iflg. YouSee er de i nettet pr. 1. marts.
  Såfremt dette ikke måtte være tilfældet, bør YouSee kontaktes på 7070 4040.

 408. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Christian Skavenborg!
  Efter generalforsamlingen ka’ du henvende dig til kassereren vedr. regnskab,

 409. Christian Skavenborg

  Er det muligt at få udleveret et regnskab, da jeg er forhindret at møde op på generalforsamlingen.

  Christian Skavenborg

 410. Klaus Veltzé

  Eftersom det viser sig, at den nuværende anvendelse af OPSLAGSTAVLEN ikke er hensigtsmæssig – og ikke svarer til det, der oprindeligt var meningen med OPSLAGSTAVLEN – er den derfor med omgående virkning omdøbt til ‘Medlem >< Medlem', hvor indholdet ikke skal være debatterende, derimod oplysende.

 411. Klaus Veltzé

  Halløjsa Vagn Andersen!
  Gratis pakkeskift kun efter valg af kanaler; dette valg finder sted i oktober måned, og i december vælger man så hvilken pakke man ønsker. Kræver den ønskede pakke et skift fra eksisterende pakke, skal der IKKE betales gebyr.
  Men efter udløb af denne frie pakkeskift-periode i december skakl der betales gebyr = 500,00 kr.
  Det står i menupunkt ‘RFA’, undermenu ‘Priser’: Pakkeskift =

  Gebyr for pakkeskift efter udløb af annonceret (i bl. a. Midtfyns Posten) tidspunkt i december måned = ca. 500,00 kr. incl. moms.
  Gebyrfrit pakkeskifte kun i annonceret tidsrum i forbindelse med pakkevalg.
  Pakkeskift bør meddeles skriftligt; benyt formular.

 412. vagn andersen

  Jeg har været inde på undersiden: pakkeskift. Og kan ikke finde svarene på mine spørgsmål
  Der omtales der et gebyr ved pakkeskift.
  1) Hvilken periode er der tale om?
  2) hvad er gebyret uden for den pågældende periode

  vh V. Andersen

 413. Lonnie Nielsen

  Fredag skrev jeg en kommentar her på siden, hvilke man modtager i sin indbakke hvis man før har skrevet noget på opslagstavlen.

  Jeg har talt med pågældende medlem og vi var enige om at jeg ville bede om at få slettet indlægget igen, dog vil jeg lige fortælle dem der så har modtaget i deres indbakke eller set indlægget at det på ingen måde var for at hænge nogen ud. Og at der på ingen måde er tale om et økonomisk mellemværende. Jeg havde tolket det skrevne på en måde og det var “tænkt” på en anden måde. Og det samme kom der så ud af min kommentar. Jeg personligt er glad for den samtale jeg havde med medlemmet, så vi fik udredet nogle af de misforståelser der nu havde været.
  Kommunikation er desværre en svær ting..
  God søndag :o)

 414. Jan Jørgensen

  Kan kun give Mogens ret, vel mødt den d. 05-03-2013 kl 19,00 i Ringe Fritids Center. Der må være ladet op til en god debat. Husk at indlevere forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen.

 415. Mogens Enger (Formand)

  Nu synes jeg at det er på tide at man begraver stridsøksen, og forventer i stedet , at man møder op til generalforsamlingen,og fremsiger sine synspunkter.
  Det er d. 05-03-2013 kl 19,00 i Ringe Fritids Center
  Det er altid nemmest at sidde bag en Pc´og føre en måske mindre pæn dialog med hinanden.

 416. Rikke Hansen

  Hej Dorthe,
  Du har fuldstændig ret, det hører ingen steder hjemme at kommunikere på den måde, hvilket faktisk er årsagen til, at jeg skrev et indlæg.
  Det er ikke debatten om børnekanalerne som sådan, der fik mig til at skrive et indlæg. Der har været en afstemning, det respekterer jeg! Som du siger, er der jo andre måder at få de ønskede kanaler på.
  Jeg er bare blevet godt og grundigt forarget og vred over tonen, der er blevet brugt til at besvare medlemmerne på både i debatten her og tidligere på opslagstavlen.
  Med venlig hilsen
  Rikke Hansen

 417. Rikke Hansen

  Det glæder mig, at resten af bestyrelsen tager et kig på tonen herinde.
  Jeg ser, lige som Lars, frem til referatet fra næste bestyrelsesmøde .
  Husk at læse alle opslag igennem!!!
  Mvh.
  Rikke Hansen

 418. Lars

  Det er super Klaus. Og håber jeg kan læse om “debatten” i referatet fra næste bestyrelsesmøde.

 419. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars!
  Det må ‘.. den resterende bestyrelsse..’ jo så tage stilling til.
  Af nemheds grunde har jeg informeret formanden.

 420. Lars

  Halløj Klaus
  Jeg tror ikke det er nødvendigt med konkrete eksempler for at den resterende bestyrelse er med på meningen med min kommentar…..:-)

 421. Dorthe

  I stedet for at bekrige hinanden og smide ukvemsord i alle retninger, var det så ikke en mulighed, for de af foreningens medlemmer der mangler børnekanler, at leje en Yousee-boks og få dem den vej ?
  Og så fremadrettet være deltagende ved afstemningerne så der er de kanaler i gerne vil se.
  Jeg synes det er rigtig ærgeligt at en mulighed som opslagstavlen, skal bruges til at svine hinanden til i grove vendinger.
  Ja jeg kunne selvføgelig lade være med at modtage opdateringer om nyt, men så får jeg jo heller ikke serviceopdatereinger.

  Fortsat rigtig god aften til alle

 422. Rikke Hansen

  Hej Klaus,
  Tyv tror, hver mand stjæler!!!! Hvor må det være trist for dig, at du har så lidt tillid og tiltro til dine medmennesker.
  Det er ærgeligt, at hver gang et medlem kritiserer, kommenterer, udviser undren eller utilfredshed, at du straks bliver grov, personlig og insinuerer at medlemmerne lyver og er dumme!!!!!
  Vi har andet at lave i vort liv, end at sidde at finde på usande historier om Ringe antenneforening!!!!!
  God aften
  Mvh Rikke Hansen

 423. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars!
  Det er altid en fordel at vide, hvad ‘man’ taler om: Ku’ du ikke formulere dig i klart sprog – gerne med eksempler på at ‘kommunikationen på nuværende tidspunkt [ikke] er som den bør være…’

 424. Lars

  Hver gang jeg med interesse kigger her på opslagstavlen, kommer jeg til at tænke på mit teleselskabs kampagne… http://www.talordentligt.dk/
  Nu må det snart være tiden at bestyrelsen for VORES forening, som jeg anser som værende ganske fornuftige mennesker, træder i karakter og tager en snak om hvordan den ønsker at kommunikere. Det kan næppe være bestyrelsens flertals holdning, at kommunikationen på nuværende tidspunkt er som den bør være…

 425. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Rikke Hansen!
  Behold du dine meninger; men facts er nu engang facts. Og kald du dem så det du vil.
  F. eks. at påstå, at hjemmesiden ikke funker – fordi den ikke funkede HOS DIG er godt nok et tyndbenet – og uholdbart – argument.
  Jeg behøver ikke ‘kende folk’ for at kunne sige, om de kommer med påstande, hvis sandhedsværdi er tvivlsom.
  Fact er fact.

 426. Rikke Hansen

  Hej Klaus,
  Inden du hidser dig op over indlæg på opslagstavlen, bør du læse indlægget ordentligt!
  Ja, du tiltaler ikke medlemmerne i behagelig tone og fair nok, at du svarer på tiltale for den bemærkning, men det er det eneste udsagn jeg kommer med udover, at hjemmesiden ikke fungerede.
  Du beskylder mig for at være en løgner, når jeg siger, at hjemmesiden ikke fungerede korrekt i august 2012.
  Hvordan kan du tillade dig det?????
  Du har jo ingen anelse om, hvordan hjemmesiden fungerede, da jeg var på siden. Desuden har jeg da absolut ingen interesse i at lyve herom!!!! Jeg påpegede endda at den fungerer upåklageligt NU og kan finde alle svar på hjemmesiden.
  Jeg mindes dog et opslag herinde, hvor du fejlinformerede på et opslag, som du senere korrigerede, så selv du må jo ind imellem have svært ved at finde informationerne.
  Med hensyn til valg/afstemning, så har jeg læst vedtægterne og fattet dem!!!
  Jeg kom med forslag til ændring af nogle ting i mit tidligere opslag. Jeg skrev jo ikke at foreningen havde gjort noget galt i henhold til vedtægterne.
  Du har selv påpeget i dette forum, at det en ” fælles” forening, hvor medlemmerne selv er med til at tage beslutninger, så kan jeg ikke forstå at en række forslag til ændringer kan udløse en ” sviner” af den format jeg har fået af dig!!!!!
  Hvordan kan jeg egentlig have ” lukket” helt af for modtagelse af informationer, når jeg læser jeres opslagstavle jævnligt????
  Nej jeg læser ikke lokalavisen hver uge, men det er skam ikke af mangel på interesse for lokalområdet, men fordi jeg i min fritid deltager aktivt i lokalsamfundet, har jeg ikke altid også tid til at læse om det.
  Så inden du beskylder folk for noget bør du nok kende dem først!!!!!
  Mvh. Rikke Hansen

 427. Mogens Enger

  En lille service meddelse.
  Fra den 4 marts vil Dr. opdate udgå og opstå som Dr. Ultra som er en kanal for lidt større børn
  Samme dato ændres Dr. Ramasjang til børn i alderen 3-6 år.

 428. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Rikke Hansen!
  ‘Arrogant’ kalder du mig – er jeg ‘indbildsk og hovmodig’ når jeg påpeger facts?
  Til gengæld er det da utroligt, hvad du når at diske op med at forkerte udsagn – uden tilsynelande at have ‘..FATTET ALT..’.
  Det er defor det er nødvendigt at komme med henvisninger ‘.. smider om mig med links, henvisninger eller centimeter på annoncer’. Men tilsyneladende vil bl. a. du ikke acceptere kendsgerningene:
  1) Hjemmesiden har fungeret perfekt siden 2005; i julen 2012 ændredes udformningen, men indholdet er identisk.
  2) I vedtægtenes §3 stk. 2 står:
  ‘ Bestyrelsen er forpligtet til hvert år i oktober måned at afholde brugerundersøgelse om sammensætning af tv-kanaler. Den siddende bestyrelse udarbejder en stemmeseddel med de mest kendte kanaler. Samtidig skal der være mulighed for at det enkelte medlem kan tilføje ikke-nævnte programmer. Brugerundersøgelsen er bindende og bestemmende for programfladen og pakkesammensætningen’.
  Videre hedder det i §2, stk. 7:
  Ethvert medlem har selv ansvaret for at holde sig orienteret om tiltag i foreningen.
  – Og normalt interesserer ‘man’ sig dog for hvad der sker i ens lokalsamfund.
  Det er mere end vanskeligt at formidle et budskab – når ‘modtageren’ lukker af.
  Ringe FællesAntenneforenings medlemmer har ikke stemt visse udenlandske børnekanaler ind. Ligeledes er der visse andre kanaler, der ikke er stemt ind – franske, svenske etc. Det er da medlemmernes valg og ikke-valg. Hvem skulle være ‘smagsdommere’ hvis ikke medlemmerne?
  Ku’ vi da ikke lade fornuften råde og lade være med at udsprede usande påstande. Det øger ikke deres sandhedsværdi.

 429. Rikke Hansen

  Halløjsa Klaus,
  Jeg er forarget over den tone, du bruger overfor undrende medlemmer. Din nedladenhed og arrogance hører ingen steder hjemme.
  Vi medlemmer har lov til at undre os, konstatere eller stille spørgsmålstegn ved de valg Ringe Fællesantenne tager uden at bliver udstillet som inkompetente fattesvage medlemmer.
  Det er jo også nemt for dig at være høj i hatten efter jeres hjemmeside fungerer, så kan vi jo “bare” læse under punkt bla bla, hvor alt står klart og tydeligt NU.
  Det gjorde det til gengæld IKKE i august 2012, hvor min familie blev medlem af Ringe antenneforening. ( Faktisk virkede stort set ingenting på hjemmesiden).
  På det tidspunkt kunne man IKKE se alt, hvad de forskellige pakker indeholdt. Faktisk kunne man ikke engang få et stykke papir, hvorpå alle kanalerne i fuldpakken stod opført, så vi vidste ikke 100% , hvad vi betalte 4500kr for.
  En ting ved jeg nu, det er i ihvertfald ikke kundeservice!!!!
  Som nyt medlem i august, burde I have informeret os om den forekommende afstemning i september.
  Det havde jo givet os og de andre nytilflyttede familier mulighed for at afgive de 3 afgørende stemmer for børnekanalerne.
  Mht børnekanalerne kan du få endnu en ” undren” ; hvordan kan Ringe antenneforening fuldstændig fjerne en gruppe/ kategori, det virker unfair, selv ved afstemning.
  Man bør jo stemme om antallet af kanaler repræsenteret inden for hver kategori såsom sport, børn, underholdning osv.
  På den måde bliver alle medlemmer tilgodeset.
  Måske bør I også informere jeres nye medlemmer om, at man skal læse lokalavisen, hvis man ikke ønsker at blive bonnet 500kr i gebyr for pakkeændring.
  Kunne Ringe antenneforening i fremtiden overveje en velkomstmail eller måske blot vedlægge et lille brev med første girokort, hvori der står de vigtigste oplysninger.
  Det vil spare jer for “undrende” medlemmer og så ydede I samtidig en fin service.
  Klaus, du behøver ikke at smide on dig med links, henvisninger eller centimeter på annoncer.
  JEG HAR FATTET ALT du har skrevet i dine indlæg!
  Med venlig hilsen
  Rikke Hansen

 430. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Bo Johansen!
  Det er dog utroligt, som dit indlæg oser af ironi og – sandt at sige – mangel på indsigt i faktiske forhold.
  Jeg anførte hvilke tv-kanaler Ringe FællesAntenneforening tilbød – og det kan fortsat konstateres ved selvsyn under menupunkt ‘TV > TV kanaler / pakkepris’.
  Jeg anførte også, at det ikke kan udelukkes, at der svirrer ‘unktrollerede’ tv-signaler rundt. Og påpegede selv et eksempel. Men disse ‘signaler’ er ikke RFAs!
  Hvordan kan dette give anledning til at karakterisere mit svar som ‘Det var dog en utrolig “venlig” tone der bliver svaret i, troed da bestyrelsen arbejdede for medlemmerne’ .
  ?
  Det er da vist, tillad mig udtrykket, noget gedigent sludder..!
  Op til afstemningen i oktober måned blev der i annonceform (12,5 cm x 8,5 cm farvet, s. 3) i Midtfyns Posten og på hjemmesiden opfordret til at stemme. Se den på linket: https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/2012_OKT_Annonce-udkast_om_afstemning-2.pdf
  Valget af pakker – hvor indholdet af pakkerne kunne læses – bragtes i Midtfyns Posten 27. november, s. 3, og har størrelsen 27 cm x 26 cm. farvet. Se den på linket:
  https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/Annonce-pakkevalg-2013.pdf
  Det er disse annoncer du karakteriserer som ‘.. en lille annonce bagerst på midtfyndsposten..’
  !
  Hvordan kan ‘man’ efter alle disse oplysninger være af den opfattelse, at ‘Da der hidtil har været et par børnekanaler har man jo taget det som en selvfølge at der ville være nogle sådanne i den store pakke’.
  Jeg undres…

 431. Bo Johansen

  Det var dog en utrolig “venlig” tone der bliver svaret i, troed da bestyrelsen arbejdede for medlemmerne. Kan man stemme i en lille annonce bagerst på midtfynsposten, det er ihvetfald ikke noget jeg som travl familiefar har været opmærksom på. Da der hidtil har været et par børnekanaler har man jo taget det som en selvfølge at der ville være nogle sådanne i den store pakke.

 432. Klaus Veltzé

  Halløjsa Jannie og Lars:
  Ringe FællesAntenneforening HAR IKKE haft Nickelodeon i sine programpakker 2013!
  Overbevis jer selv ved at klikke ind på https://ringefa.dk/tv-kanaler-og-frekvenser/ og se, hvilke kanaler der udbydes.
  NÅR I har kunnet se kanalen kan det skyldes:
  1) Enten ‘spøgelsessignal’ fra YouSees regionalpakke (= det er svært at styre luftbårne signaler)
  2) Eller også har I ikke indstillet netværdID til Ringe FællesAntenne, se https://ringefa.dk/digitalt-tv/
  Altså: INGEN Nickelodeon-kanal i RFAs programudbud!
  ‘Tilfædigvis’ kender jeg ét RFA-medlem, der med stor begejstring modtager kanalen 3 SAT – den er HELLER IKKE i RFAs programudbud MEN i YouSees regionalpakke.

 433. Jannie Olsen

  Godt ord igen.. Grunden til at jeg ikke har stemt før er at jeg synes pakkerne indtil nu har tilgodeset alles behov, men det synes jeg ikke den gør nu. Så derfor vil jeg i fremtiden være mere obs på at være med til at stemme på hvilke kanaler der skal med pakkerne.

  Men stadigvæk, så har vi indtil for et par dage siden haft adgang til Nickledeon, men den er nu krypteret???

 434. Jannie Olsen

  Tak for opbakningen. Vi har nemlig lige haft Nickeldeon som vi så lige pludselig ikke har mere..

 435. Torben Briand Pedersen

  Til orintering.
  I følge Dansk KabelTV har man dæmpet indgangssignalet med 2dB det har hjulpet på vores signal, så det har nærmere været en overstyring end et for svagt sinal der har været skyld i pixileringen.

  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29

 436. Lars

  Jeg vil gerne tildels give Jannie Olsen ret. Der er en børnekanal der pludselig er forsvundet. Nickelodeon har vi haft indtil for et par dage eller 3 siden.

 437. Klaus Veltzé

  Halløjsa Jannie Olsen!
  Med nogen undren læser jeg at du skriver ‘..pludselig opdage at alle børnekanalerne er væk..’
  De er ikke pludseligt væk. Siden december har det været kendt hvilke kanaler der kom i hvilke pakker. Og således også at der ikke var nogen UDENLANDSK børnekanal. Fordi i Ringe FællesAntenneforening vælger medlemmerne hvilke kanaler der skal være hvor – nemlig gennem stemmeafgivning.
  Interessant for dig (har du stemt?) er måske, at der kun manglende 3 stemmer i at én af de udenlandske børnekanaler kom med.
  Ringe FællesAntenneforening er en FÆLLES antenneforening – hvor medlemmerne i fællesskab udvælger kanalerne.
  Men man skal altså deltage i de fælles beslutninger..

 438. Jannie Olsen

  Øv, hvor jeg synes det er træls at have den store TV-pakke og så pludselig opdage at alle børnekanalerne er væk!!!!! Kunne man ikke overveje bare at få en af børnekanaler tilbage f.eks. cartoon network????

 439. Klaus Veltzé

  Halløjsa Allan!
  Efter at du havde givet din umiskendelige mening om YouSee til kende, sendte jeg di svar videre til YoySee. Som reaktion herpå har jeg så i dag (tirsdag 19 FEB) modtaget flg. fra den projektansvárlige. Han skriver:
  ‘ Jeg var måske lige lidt for hurtig på aftrækkeren i forhold til Allan. Da der nu er flere i Ringe, der hedder Allan, har jeg sikkert taget fejl – det beklager jeg, og tager til efterretning at jeg her ikke var seriøs nok.
  Når jeg så kigger på alle Allan’erne i Ringe, så kan jeg se at den højeste hastighed blandt dem er 50/5 Mbit, hvilket også er den højeste hastighed, som DKTV udbød. Jeg og mine kollegaer kan ikke nikke genkendende til, at der skulle være udbudt en hastighed på 50/20 Mbit.’

 440. Viggo Sloth

  Hej Dorthe
  Tak for dít forslag.

  Både netkort og modem kan klare hastigheder op til 1000 Mbit
  og hastigheden har jo iøvrigt også tidligere været over 100/10 med de to apparater

  Mvh Viggo Sloth

 441. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Allan!
  Selvfølgelig vil jeg gerne videreformidle din vurdering – men ka’ du ikke konkretisere dit svar:
  “Det svar kan jeg ikke tage seriøst – Det vidner om manglende kompentencer og indsigt i det de arbejder med”.
  Hvad er det, du ikke kan tage seriøst? Den af YouSee oplyste hastighed hos Dansk Kabel-TV – eller hva?
  Dansk Kabel-TV (= der ejes af YouSee) trak sine engagementer i antenneforeninger tilbage. Derfor måtte vi skifte..

 442. Allan

  Det svar kan jeg ikke tage seriøst – Det vidner om manglende kompentencer og indsigt i det de arbejder med.
  Men tak for overdragelse af deres response.

  Hvad var egentlig begrundelsen for at skifte til YouSee/TDC ?

 443. Klaus Veltzé

  Den projektansvarlige hos YouSee svarer:
  Kunden havde en 30/5 Mbit – Bredbånd forbindelse hos DKTV

 444. Torben Briand Pedersen

  Hej alle
  Jeg vil lige høre om der er flere der har pixilering igen, jeg har talt med Dansk KabelTV de påstår at de er færdig med fejlretningen, men vi har stadig pixilering om aftenen. Det var godt i nogle dage men kom igen fredag.

  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29

 445. Klaus Veltzé

  Halløjsa Allan!
  Dit indlæg er videresendt til den person i YouSee, RFA har forhandlet overgang / kontrakt med. Med opfordring om at kommentere dit indlæg her på OPSLAGSTAVLEN.

 446. Allan

  Før skiftet fra Dansk Kabel til YouSee modtog jeg, som de fleste andre her, et brev hvori de skrev at jeg ville få en internet linje magen til eller bedre den jeg havde.
  Hos Dansk Kabel havde jeg en 50/20 linie, som jeg var glad for da jeg ind imellem skal bruge en god upload forbindelse, ifb med mit arbejde.

  Bruger ind i mellem at arbejde hjemme og skal somme tider sende nogle store filer op til en kunde.
  Jeg har også en FTP kørende, hvor der ligger filer jeg skal bruge på jobbet og lign – samt hoster en spille-server som en 10-20 mennesker rundt om i verdenen bruger, 24-7 + har en webside kørende.

  YouSee har nu givet mig en 100/10 linie – hvilket for dem åbenbart er ligeså godt som en 50/20 ?
  Jeg har haft ringet til dem og de kan desværre ikke udbyde bedre upload end de 10 Mbit.

  Hvorfor kunne Dansk Kabel så?

 447. Dorthe

  Hej.

  Dels kan det skyldes at dit modem ikke kan trække den hastighed du har bestilt.
  En anden ting der kan spille ind, er dit netværkskort der sidder i computeren som muligvis ikke er “gearet” til den høje hastighed 🙂

 448. Klaus Veltzé

  Vedr. signalproblemer hos Helmuth N:
  De skyldtes en fabrikationsfejl i et stik – der var selvindkøbt.
  ‘Shit happens’ …

 449. Klaus Veltzé

  Til almen orientering:
  Helmuth N er mundtligt blevet informeret om at teknikere fra Dansk Kabel-TV straks i morgen, fredag 15. februar, vil tage sig af sagen.
  De forekommende billedsforstyrrelser er forårsaget af sådanne tekniske / frekvensmæssige forhold, at jeg ikke ser mig i stand til at redegøre for dem. Og jeg tvivler på, at ret mange ville kunne forstå dem.
  MEN: Dansk Kabel-TVs teknikere mener altså at være kommet på sporet af de forhold, der afstedkommer generne.
  Og der arbejdes målrettet på én gang for alle at få has på disse forstyrrende forhold.
  VIGTIGT er det imidlertid, at signakforstyrrelser flux meldes til Ringe FællesAntenneforening.

 450. Helmuth Nielsen

  Hej
  den er stadig gal med pixling især på Tv Fyn og Tv 2 Film det er træls at man stadig ikke fra You see har fået styr på pixlingerne
  kunn man ikke fra RFA ‘ S side sætte You see stolen for døren og forlange orden på ders programmer.
  Jeg har igår sent fejlmelding til RFA
  NB. jeg har ofret en formue på HF tætte kabler, stik og fordelere
  mvh Helmuth

 451. Niels Hempler

  Hej Kristian.
  Nu kan jeg åbenbart ikke få siden frem igen, men det link som jeg fik af Klaus, gik direkte til en side som havde omtale overskrift.
  Hvis jeg falder over den igen, vender jeg tilbage.

 452. klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo Sloth!
  Som du véd er den instans, der kan svare, YouSee: 7070 4040 hverdage kl. 0800 – 2000.

  Forstående hilsen

 453. Viggo Sloth

  Resultat:
  Download hastighed: 14.167 Mbit/sek
  Upload hastighed: 3.456 Mbit/sek
  På et 100/10 Mbit/sek abbonement !
  Det er simpelthen for RINGE
  Har man fjernet båndbredde for at rette pixelfejl på Tv, eller hvad ?

  Mvh Viggo Sloth

 454. Kristian

  Jeg kan desværre ikke genskabe problemet på min Mac. Vil du give adressen på den side, du får fejlen på?

 455. Niels Hempler

  Hej Klaus
  Jeg har konstateret at min MAC ikke forstår samme sprog som min PC.
  Når jeg bruger min PC “hvad jeg næsten aldrig gør” så virker linket.
  Når jeg bruger MAC, udanset browser, så kommer tidligere omtalte venlighed.
  Skal gerne tage et print til dig.

 456. Niels Hempler

  “Dette er lidt pinligt, er det ikke?”
  Sådan er teksten, når jeg under fanebladet “Internet” beder om “opsætning af e-mail”
  Hvad skal man lægge i det?
  Jeg mangler faktisk “opskriften” som en gang var tilgængelig.
  På forhånd tak.
  Niels Hempler

 457. Klaus Veltzé

  Halløjsa Roland Vogt!
  – Har sendt dit medlemsnr. til din mailaddresse – det er lidt mere diskret 😉

 458. Klaus Veltzé

  Halløjsa Roland Vogt!
  1) Du skal opsige dit medlemskab ved fraflytning af nuværende lejemål og ‘samflytning’.
  (Såfremt andre læser med: Iflg. vedtægterne er der NORMALT en 3- måneders opsigelsessfrist til udgangen af kalenderåret)
  2) Du kan spørge ny lejer, om vedkommende ønsker at overtage den pakke, du har. Ønsker vedkommende IKKE at overtage pakken, men en anden, skal der der betales 500 kr. for pakkeskift.
  Ønsker vedkommende ikke at være medlem, skal du betale 500 kr. for lukning.
  3) Såfremt ny lejer ønsker medlemskab, får vedkommende et NYT medlemsnummer.

 459. Roland

  Hej, da jeg skal flytte sammen med en i Ringe som allerede er RAF kunde, skal jeg ikke bruge mit kundenumnmer længere..

  Skal jeg bare opsige mit abonnement eller kan jeg overdrag medlemsnummeret til min nuværende boligs nye lejer? (såfremt han er interesseret i det)

 460. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Thomas!
  Det ville være en god ideé om du foretog en fejlmelding (menupunkt SELVBETJENING), således at der kan blive taget hånd om dine problemer.

 461. Thomas Dahl

  Hej.

  Jeg oplever de samme problemer som alle andre, kan jeg læse, dog er mine OGSÅ om formiddagen, jeg har tjekket alle kabler og opdateret mit tv og min yousee boks.
  Det betyder ikke noget om jeg ser via boks eller via tv, når fejlen er der, er den der på begge dele.

  Thomas

 462. Torben Briand Pedersen

  Hej Klaus
  Jeg mener de skal vide det så de sætte en måler på der kan måle signal styrken over et døgn. jeg har skrevet til dem og ringer på mandag, jeg har også talt med Mogens (formand) han har også haft problemet, det var teknikeren der fortalte mig det.

  PS. Jeg skal nok tage kampen med YOUSEE, da dette er et generelt problem om de skal sætte folk på natarbejde er for mig ligegyldigt de skal levere en vare der er OK ellers er de ikke troværdige.

  Torben Briand Pedersen
  indsat fra egen mail.

 463. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa – signalproblemramte!
  Efter samtale med fmd. Mogens Enger beder han mig meddele, at problemer med tv-signalforsyningen bør meldes til Ringe FællesAntenneforening:
  1) Brug formular på hjemmesiden (menupunkt SELVBETJENING > formular ‘Fejlmelding’) (=Så har man nemlig kvittering for henvendelsen…)
  2) Ring til fmd. Mogens Enger (6262 3084)
  Beklageligvis må jeg indrømme, at jeg nok selv har været medvirkende årsag til de forkerte adresseringer.
  Men altså:
  FEJL VED TV: Udfyld formular på hjemmeside eller ring 6262 3084
  FEJL VED INTERNET: Ring YouSee, 7070 4040
  At tv-signal-problemer bør meldes til RFA skyldes ønsket om at have ‘overblik over status’.

  mvh
  Klaus Veltzé

 464. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa Torben – og evt. andre!
  Det er irriterende med de problemer, du / I melder om. Men når der har været en teknikercheck hos dig, Torben – og Gitte H har ‘spritnye’ instrallationer, så er det man river sig i håret.
  Uden at det løser problemet vil jeg dog ikke undlade at videregive den erfaring, at når der er store temperaturudsving – koldt / varmt – så kan materialet (samlinger m.v.) i standeren udvide sig / trække sig sammen. Og dette kan være anledningen. Måske.
  Under alle omstændigheder synes jeg, at RFA bør kontaktes (ring fmd. / formular hjemmeside) – og få forelagt problemet. Signalet skal være i orden – vinter som sommer.

  Venlig hilsen
  Klaus V

 465. Gitte Hansen

  Hej Torben

  Vi har nøjagtig samme problem. Også kun om aftenen og rimelig slemt, som du beskriver. Alle installationer hos os er spritnye og er lavet efter alle foreskrifter med dyr Yousee forstærker osv. Alligevel er der opstået disse signalforstyrrelser fornyeligt.

  Mvh Gitte Hansen
  Odensevej 39

 466. Dorthe

  Hej Torben.

  Vi oplever det også her.Mest om aftenen og det kan give kraftigt udslag.
  Men hvis du ikke fik løst problemet ved at have teknikerbesøg, så tror jeg heller ikke andre får noget ud af at ringe til Yousee.
  Blot en tanke 🙂

 467. Torben Briand Pedersen

  En opfølgning af mit meldte problem ang. pixel har jeg haft teknikerbesøg i går formiddags, hvor der ikke var nogle fejl, men det viser sig at det kun er om aftenen.
  Under Xfactor i går aftes var der 50-60 udfald og det fortsatte resten af aftenen, hvorefter vi slog over på analog TV, der også har lidt forstyrelser i form af periodiske vanrette streger.
  Jeg har nu haft tændt for TVet hele formiddagen uden at konstatere nogle fejl.
  Dette er ikke noget spørgsmål til dig KLaus mere en rundspredning til andre der måske oplever det samme og bede dem ringe til YOUSEE på 70704040.

  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29
  5750 Ringe

 468. Klaus Veltzé

  Halløjsa Torben!
  Kontakt venligst RFA (fmd. 6262 3084 / formular fra hjemmesiden)
  Howdy
  Klaus

 469. Torben Briand Pedersen

  Et lille tillæg
  Det er det samme nede ved min mor i ældrebolig 27C.
  Torben Briand Pedersen

 470. Torben Briand Pedersen

  Hej Klaus
  Lige en høflig forespørgsel ang. signalet på TV, vi har inden for de sidste par dage haft en del pixel på vores TV (alle kanaler) jeg har sat HFtætte stik på for lang tid siden og det har virket perfekt, jeg ved ikke om det er det omtalte G4 signal der spiller ind eller YOU SEE arbejder med noget.

  Hilsen
  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29

 471. Dorthe

  Hej Lars.
  Med hensyn til din manglende hastighed, vil jeg anbefale dig at at ringe til Yousee.
  Jeg havde samme problem efter skiftet.

  De fandt frem til at det skyldtes mit modem og Yousee sendte fluks et nyt der meget nemt trækker 30/3 🙂

 472. Klaus Veltzé

  Halløjsa, Lars!
  Begge dine spørgsmål bør stilles til YouSee – som andetsteds skrevet står.
  Men jeg ka’ da afsløre flg.:
  ad 1)
  Den service, Dansk Kabel TV havde med adgangskoder, har YouSee ikke. Men du har jo ‘i sin tid’ modtaget et brev herom … oven i købet fra Arrownet.
  Kan du ikke hitte adgangskoden – som du jo skal bruge, når du går på webmail (se adgangen her på hjemmesiden under menupunkt ‘Internet’ kan du ringe til YouSee – 7070 4040, Support, og få nulstillet din gamle adgangskode – og få en ny.
  ad 2) Også her bør du ringe til YouSee Support for at få svar.
  MEN: Vores net er ved at blive opgraderet for at kunne ‘tumle’ de højere hastigheder- det skulle være færdigt primo februar.
  Imidlertid lyder dine hastigheder foruroligende – dog afhængig af hvilken hastighed du har / havde før den ønskede opgradering,

 473. Lars Klausen

  Davs,
  1. Når jeg går ind under mit kundenummer på: https://selvbetjening.arrownet.dk/kundeoplysninger.php,

  Så kan jeg ikke længere finde minde adgangs koder til vore Email konti!

  Hvor finder jeg dem så nu?
  2. Hvornår får vi den hastighed på 30/3 MB som vi betaler for?, når jeg tester
  så siger den ca 16 i down stream, og 0.3 i upload!

  Mvh Lars

 474. Klaus Veltzé

  Halløjsa, Henrik Lyngbæk!
  Det forholder sig således, at der sker opgraderinger af hastigheder, som du nævner. Hvilket også måtte være oplyst dig i skrivelse.
  Blot: Nettet er ikke klar til disse ændringer før primo februar – men allerede nu står angivet nye hastigheder / priser.
  ‘Slå koldt vand i blodet’ – du får den nævnte hastighed til ‘gammel ‘pris.
  – Og der er ingen fejl hos YouSee i de oplysninger, du får

 475. Henrik Lyngbæk

  Hej
  Er der en der kan gennemskue det her … : Når jeg logger ind på “Mit yousee” står der hvilket bredbåndsabonnement jeg har lige nu, nemlig 30/3 Mbit,til kr 269.- pr. mnd. trykker jeg så på knappen “se mere” står der jeg har 50/5 Mbit til kr 269.- pr. mnd., samtidig er der en knap hvor på der står skift, så jeg prøvede at klikke på knappen og kom ind på en side hvor man kan ændre sin hastighed, her står der også 50/5 Mbit til kr 269.- pr. mnd. som mit nuværende abonnement, men jeg har kun 30/3 Mbit men vil da mægtigt gerne have den højere hastighed til samme pris, men den kan jeg ikke vælge da jeg i følge den side hvor man vælger hastighed allerede har 50/5 Mbit. Og ja jeg var logget ind og jeg har også prøvet den funktion med at se hvilke tilbud jeg kan få på vores adresse og det er stadig det samme . Men måske er vi så heldige at der er en opgradering af hastigheden på vej til samme pris som vi giver lige nu. Eller er det bare en fejl hos Yousee ?

 476. Viggo Sloth

  Hej Lars
  Du har ret, man skal købe et kort til 100 kr, som i månedligt abb er gratis.
  Og hvis der ikke er en kortlæser på tv’et skal man også anskaffe en kortlæser.
  Undskyld forglemmelsen
  Med venlig hilsen
  Viggo

 477. Lars

  Ja, gid det var SÅ billigt Viggo… Så skal man også lige have en boks / et kort og oprettelse heraf osv osv. Så det ender nok med, at dit bud på udgiften skal ganges med ca. 3…

 478. Klaus Veltzé

  Du har angrebet Ringe FællesAntenneforening med beskyldninger om uhæderlighed.
  Det har du gjort offentligt = her på opslagstavlen. Derfor bliver du også nødt til her på opslagstavlen at konkretisere dine angreb.
  Såfremt du ikke gør det, kan jeg ikke andet end tolke dine angreb som usaglige og usande.
  Og så bliver jeg pludselig ‘meget uprofessionel og grov ‘, skriver du.
  Hvordan vil du tolke dine egne angreb?
  Som man råber i skoven får man svar!

 479. Gitte Hansen

  Jeg skylder bestemt ikke dig noget som helst. Måden der bliver kommunikeret på, er jeg ikke interesseret i. Desuden hænger ikke nogen ud ved navn personligt på en offentlig side. I respræsenterer Ringe Antenne forening uanset hvem det er.
  Jeg skrev blot en undren på opslagstavlen med en ‘anelse’ bitterhed og er pludselig meget personligt angrebet på en meget uproffessionel og grov måde.
  Så jeg takker for kommunikationen med Ringe Antenne forening. Hvilken fornøjelse 😉

 480. Klaus Veltzé

  Hovsa – : Du kan ikke ‘stoppe’ samtaken ‘her’:
  Du skylder mig svar! Så længe du ikke har besvaret mine spørgsmål, er det utroværdigt alle de (opdigtede!) beskyldninger, du er kommet med mod RFA.

 481. Klaus Veltzé Forfatter

  ‘Oplyseren var Ringe Antenneforening’, skriver du. Du bliver nødt til at sætte navn på:
  Fmd. Mogens Enger? / Kasserer Lonnie Nielsen? / Næstfmd. Jan Jørgensen? / Ét af best.medlemmerne: Asmund Nielsen? Carsten Lindholm? Erling Nielsen? Suppl. Karsten Richardt? Eller min ringhed, Klaus Veltzé?
  Det er nemlig direkte FORKERT!
  Og du taler direkte usandt ved at påstå, at de to kanaler ikke stod i RFAs oversigt over kanaler – klik på
  https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/2012-kanalplan-priserDEC2012.png
  for at få syn for sagn.
  Man skal næsten knibe sig i armen for at være sikker på at være vågen og når man læser dine ‘feberfantasier’:
  […for der var var de i. På trods af, at det ikke stod nogen steder. Det er måske derfor ikke så underligt at formode, at de stadig findes i fuldpakken, selv om de ikke står opført…]
  og du fortsætter med et direkte angreb på mig:
  […Det er ikke nemt at orientere sig ordentligt, når de skreve oplysninger ikke er korrekte eller som du skriver KLART OG TYDELIGT…]
  ALT, jeg gentager ALT, hvad der står skrevet, er KORREKT.
  – Og jeg ser mig nødsaget til at gribe til grovfilen: Det kunne tyde på at du ikke blot trænger til et kursus i at læse, men også FORSTÅ det skrevne.
  Efterfølgende bliver du også nødt til at præcisere:
  […Jeg kunne fortsætte med fejlgivne oplysninger omkring internet…]
  Gitte Hansen: Det er uklædeligt at komme med sådanne påstande – uden at sætte navn på / konkretisere.
  Hvis det ikke var så koldt kunne jeg fristes til at tro at du havde fået et hedeslag 😉
  Hvilke fejlgivne oplysninger?

 482. Gitte Hansen

  Oplyseren var Ringe Antenneforening, så derfor står det jo netop for deres ‘regning’ som du selv siger. Jeg vil ydermere understrege igen, at de to børnekanaler ej heller tidligere stod opført under fuldpakken, hverken i Ringe Antenne forenings virkelighed eller min. Vi fik mundligt at vide – af Ringe Antenne forening – at vi skulle købe fuldpakken, for der var var de i. På trods af, at det ikke stod nogen steder. Det er måske derfor ikke så underligt at formode, at de stadig findes i fuldpakken, selv om de ikke står opført.
  Det er ikke nemt at orientere sig ordentligt, når de skreve oplysninger ikke er korrekte eller som du skriver KLART OG TYDELIGT. Jeg stolede selvfølgelig på den mundlige besked jeg fik. At gå ud fra, at det nok stadig gjalt efter 8. Januar, var som jeg skrev nok naivt.
  Jeg kunne fortsætte med fejlgivne oplysninger omkring internet, hvilket jeg ikke orker efter 1 måneds bøvl frem og tilbage. Så undskyld mig, hvis jeg føler mig fejlinformeret mere end én gang og derfor harm over alt det bøvl jeg har haft.

 483. Viggo Sloth

  Til Gitte
  Jeg ville i dit sted tilkøbe børnekanalerne. Disney Junior, Nick Jr, Cartoon til ungerne og et program til dog selv, som du bryder dig om.
  Samlet månedligt udgift 50 kroner, det får man ikke meget Lego for.
  Med venlig hilsen
  Viggo Sloth

 484. Klaus Veltzé Forfatter

  Halløjsa, Gitte Hansen!
  Tillad mig at mene, at du har en pudsig tilgang til virkeligheden.
  Det er korrekt, at der i 2012-fuldpakken var 2 børnekanaler: Disney Channel og Cartoon Network.
  Disse 2 kanaler opnåede imidlertid ved medlemmernes valg af tv-kanaler i oktober 2012 ikke stemmer nok til at blive valgt ind.
  Dertfor FIGUREREDE DE IKKE i den annonce der var i Midtfyns Posten 27. november 2012. Ud fra denne annonce kunne det enkelte medlem vælge hvilken pakker man ville have.
  Valg af tv-pakker og efterfølgende evt. pakkeskift skulle være afsluttet mandag 17. december 2012 for at være gratis.
  Du skriver selv, at det fremgik af annoncen, at (disse) børnekanaler IKKE var med i nogen af de 3 programpakker. Hvad du fik ‘oplyst’ må stå for ‘oplyserens’ regning. Ringe FællesAntenneforening har klart og tydeligt meldt ud hvilke kanaler der var i hvilke pakker.
  Efter min mening er det – ærlig talt! – ualmindelig upassende at beskylde os for ‘bondefangeri’.
  – Det ville klæde dig at indrømme, at du har begået en fejl, som du nu vil ‘tørre af’ på RFA….

 485. Gitte Hansen

  Det er mig en gåde, at der kun findes én børnekanal (Ramasjang) sammenlagt i grund-, mellem- og fuldpakke. Tidligere var der flere tegnefilmskanaler, som lå i fuldpakken. De fremgik ikke af oversigten tidligere, men vi fik oplyst at de lå i fuldpakken. Hvilket de også gjorde. I ændringen annonceret i december fremgik de heller ikke. Vi gik naivt ud fra, at de selvfølgelig stadig lå der efter 8. Januar. Det gør de ikke og nu kan man ikke melde fuldpakken fra uden gebyr. Føler sig en anelse bondefanget, men det er selvfølgelig også en måde at tjene penge!!

 486. Klaus Veltzé

  Halløjsa Bent Klingberg!
  Problemet med ‘den gamle’ hjemmeside var, at den netop IKKE kørte godt. ‘Platformen’ var så forældet, at der kun vanskeligt kunne lægges indlæg / nyheder etc på hjemmesiden. Således kunne jeg efterhånden ikke linke fra den mere – og her på OPSLAGSTAVLEN kunne der slet ikke lægges hyperlinks
  Det er mit håb, at du – efter en tilvænningsperiode – vil finde ud af, at ‘den nye hjemmeside’ er både overskuelig og anvendelig.

 487. Bent Klingberg

  Jeg kan ikke forstå, hvorfor alt skal laves om , når det gl. kører godt. Det er jo ikke en side, man slår op på mere.

 488. Viggo Sloth

  Lidt ærgerligt, at man nu ikke mere kan se de gamle kommentarer, jeg var lidt spændt på at se hvordan det var gået med ham der ville tilmeldes bredbånd.
  Godt nytår til alle
  Mvh Viggo Sloth

 489. Klaus Veltzé

  ‘Man soll sich nicht verblüffen lassen’…
  Det anderledes udseende af skrive-formularen må ikke afholde nogen fra at ‘komme til orde’.
  Når man har skrevet her i ‘kassen’, skal man for at sende det klikke på feltet ‘Skriv kommentar’. Derpå kommer der melding ‘.. tanker om Opslagstavle’ & ‘Din kommentar afventer godkendelse’. Det er for at imødegå spam. Når det skrevne indlæg dukker op, betegnes det som ‘En tanke om Opslagstavle’.
  Man bør ikke lade sig forvirre af HTML koderne under ‘kassen’. Allernederst er der forskellige indstillingsmuligheder for at få tilsendt svar på sit indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.