Medlem ↔ Medlem

Indlæg på denne opslagstavle er indsendt af hjemmesidens brugere. Ringe FællesAntenneforening kan ikke gøres ansvarlig for meninger udtrykt på denne side. Ringe FællesAntenneforening har ret til at fjerne upassende indlæg.

Du skal udfylde fulde navn og e-mailadresse, når du skriver på siden.

Nyeste indlæg står øverst. Du kan skrive et nyt indlæg i formularen nederst på siden.

887 thoughts on “Medlem ↔ Medlem

 1. Erik Brogaard

  Hej
  Jeg kan se, at Carsten ikke mere er formand. Han plejede ellers at være flink til at svare på indlæg her. Men jeg prøver igen. Vil stadig gerne vide, om der gælder samme opsigelsesfrist ved fjernelse af en tilvalgskanal som ved pakkeskift, altså mindst en måned før det ændres. Tilkøb af kanal sker jo med det samme, og man betaler med det samme. Men jeg kunne ikke komme til at opsige Kanal 9 med det samme. Men sådan er det måske? Jeg har ledt efter et sted i vejledningen om dette, men kan ikke finde det.
  Jeg streamer, mens min kone på sit tv ser flow. Hun har ekstrakanalen på sit tv, men jeg kan ikke finde det på mit, hvor jeg streamer. Så vidt jeg kan se af oversigten, burde den være der. Men det er den altså ikke. Men det skal den måske heller ikke være, når man streamer. Jeg bruger i øvrigt Apple tv-box nyeste version. På forhånd tak.

 2. Erik Brogaard

  Hej igen
  Ang. det sidste emne synes jeg stadig, det er lidt uretfærdigt, at jeg skal betale 300 kr. for pakkeskift, når jeg kunne have fået det gratis en måned senere. Hvorfor ikke undgå de gratis perioder og så sætte prisen ned fra 300 til 200 kr. Så er det ens for alle og man får det samme i kassen.
  Nyt emne. Jeg har lige været inde og prøve at få fjernet en af de fem tilvalgskanaler, jeg har og erstatte den med en ny. Væk med Kanal 9 og ind med Eurosport 2. Jeg mener, jeg gjorde det rigtigt, og jeg fik så at vide, at jeg skulle betale 127 kr. Det er vel tre måneder for Eurosport 2. Det er den dyreste af de to Eurosport-kanaler. Men da jeg gik ind for at tjekke, kunne jeg se, at jeg stadig havde kanal 9. Jeg klikkede så på den og fik en boks frem, hvorefter jeg først kunne komme af med den pr. 1. maj. Derimod fik jeg Eurosport 2 med det samme og kunne straks se den på min streaming og formentlig også på flow.
  Er det normalt, at man får den nye kanal med det samme og først kan komme af med den gamle efter i dette tilfælde sek-syv uger? Jeg mangler noget ordentlig information i forbindelse med skift af tilvalgskanaler. Det er ldit for uoverskueligt. Må kunne gøres nemmere og især må der kunne laves en bedre beskrivelse af, hvordan man bærer sig ad.
  Men hovedspørgsmålet er: Har jeg snydt mig selv, eller kan man først komme af med en kanal med virkning fra den 1. i en hel måned, altså her 1. maj.
  PS: Hvornår får I en ny hjemmeside? Det er lang tid siden, at I sagde, at der var en ny på vej.

 3. Carsten Lindholm

  Hej Erik,
  ja, det er rigtigt at Viaplay får meget presse i øjeblikket, for meget markante prisstigninger på deres Sportspakkke, plus at de lader den yderligere stige ved, at man ikke længere kan købe en Sportspakke, men skal købe en Total-pakke for at få Sportsdelen. Jeg mener, at de i den grad skyder sig i foden, med mindre de har en skjult dagsorden og måske er på vej til et tættere samarbejde med hele Nuuday koncernen (Yousee/TDC).
  Ang. Viaplay i tilknytning til vore TV-pakker, så ligger dette alt sammen inde i en allerede samlet 4 årig aftale.
  Ang. betaling/ikke betaling for teknikerskifte, så er der ingen faste regler. Ved årsskiftet 2019/2020 lavede vi et stort skifte ved skiftet fra Yousee som udbyder til ASOM-Net, og derfor besluttede bestyrelsen at tilbyde et gratis skifte i denne forbindelse. Ligeledes syntes vi, at priserne steg en del, og besluttede derfor på bestyrelsesmøde i februar 2021, at lave et gratis skifte ifm de nye prisers ikrafttræden pr. 1/4 2021.
  Mvh Carsten Lindholm

 4. Erik Brogaard

  Hej
  Jeg kan se, at viaplay sætter prisen på deres sportspakke og den totale pakke kraftigt i vejret. Jeg ved godt, at vi kun har pakken med film og serier, og den er da udmærket, og vi betaler jo ikke umiddelbart for denne pakke alene, da den ligesom hører med, men jeg gør ud fra, at Ringefa betaler et et eller andet beløb og at dette beløb også vil blive sat i vejret. Min tanke var så, at det måske kunne lade sig gøre at skifte viaplay ud med enten HBO eller Netflix, men det er måske ikke muligt?
  PS: Ang. betaling for skift af pakkestørrelse. Jeg skiftede pakkestørrelse i januar, og så jeg her fornylig, at det i en periode var gratis at skifte, hvor jeg betalte 300 kr., fordi priserne bliver sat i vejret. Det er ærgerligt, at jeg ikke vidste det, for så ville jeg da bar have ventet en måned med at skifte. Er det altid sådan, pakkeskift er gratis nogle uger hvert år, når priserne sættes op?
  På forhånd tka.

 5. Carsten Lindholm

  Hej Troels,
  lige netop de kanaler du nvner, er utroligt følsomme mht indstråling. Med den simple installation du nævner – med mindre du f.eks har en gammel VHS Video maskine koblet til TV’et eller en ikke HF-tæt Harddiscoptager (eller andet udstyr) så kunne fejlen ligge i monteringen af det støbte stik. Det er meget vigtigt, at man får afskærmningen på kablet væk fra centerkernen (kobbertråden) i kablet, som er den der giver signalet. Afskærmningen er som regel en staniol-lignende film med spundne tråde uden om. Hvis ‘en af disse “fimre-tråde” får sig forvildet ind og kommer til at røre center kabler, så virker afskærmningen på kablet som en antenne frem for en afskærmning, og så får du virkelig indstråling på dit signal.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 6. Troels Aagaard

  Hej alle på ringefa.
  Jeg har praktisk talt ingen signal fra DR, så det pt. umuligt for mig at se dr1, dr2, Ramasjang osv. Øvrige kanaler ser ud til at virke helt fint (dem jeg ser i hvert fald). Jeg benytter to støbte stik, et i væggen og et i tv, og ingen samlinger eller fordelere undervejs til at forstyrre signalet. What dælen do I do?

 7. Carsten Lindholm

  Hej Mathias,
  så vidt jeg kan se, har du fået omdøbt dit 5 ghz netværk her til morgen. Prøv lige, om ikke det gør det trådløse netværk mere stabilt,
  Vi har sendt en mail til dig den 09/02 pm dette.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 8. Carsten Lindholm

  Hej Erik,
  det kan godt være, at vi “kender systemerne” for godt, og skal have en beskrivelse af hvordan pakkeskift foregår. Men der kommer nok til at gå lang tid før at teknikerne ringer på døren igen – da al unødig kontakt af indlysende årsager undgås for tiden – og når vi når til, at personlig kontakt er tilladeligt, vil de fleste være på arbejde igen. Kapaciteten til at ringe til alle, og sige, at nu gør vi det, nu gør vi det, kan jeg heller ikke se nogen steder. Vi beder Dansk Kabel TV om at udføre en arbejdsopgave, hvilket vi selvfølgelig presser dem til at lave til billigst mulig pris for alles skyld, så vi får ikke minutiøs information om, at nu og nu og nu udføres denne og denne opgave. Skiftet af TV-pakker – som jo foregår ved et fysisk filter ude i antenneskabet på gadeplan – har vi altid bekendtgjort ved, at der er blevet puttet en seddel i postkassen. Jeg kan godt se udfordringen på, at nogen ikke tømmer så tit (dine 2 gange om ugen er mere end mine, som nok er nede på 1 gang om ugen), men det er omvendt heller ikke alle vi har mailadresser på. ….og nogen kigger heller ikke deres mails, eller skifter mail adresse og glemmer at ændre det på selvbetjeningspanelet…..

  Ang. Internet og skiftet af navn på 5G- foran, så har vi gennemført det af den årsag, at vi til stadighed fik henvendelser om ustabilt internet via det trådløse, som i 95 % tilfælde løses ved at opdele netværkene (som de for i øvrigt også var i YouSee’s modem, hvis det altså var af en årgang, så det sendte i 5 ghz) Vi mener det skyldes at en del devices låser/blokerer, når modemmet beslutter sig for, at nu er der bedre forbindelse på eks. 2,4 isf 5 ghz. Vi skrev ud i november, med en klar anbefaling om at navngive de to netværk forskelligt. Det fandt vi ubetinget bedre, end at miste medlemmer på et tidspunkt, fordi de ikke havde læst vore anbefalinger, eller kontaktet supporten.

  Hvis du foretrækker at anvende den indbyggede software i modemmet til at det skelner mellem hvilket netværk du er på, så sletter du blot “5G-” foran navnet på dit 5 ghz netværk inde på Selvbetjeningen på mit.ringefa.dk
  Mvh Carsten Lindholm

 9. Erik Brogaard

  Hej
  Vi gik med virkning fra den 1. februar over fra at have den største pakke til den lille pakke med fem tilvalgskanaler. I dag klokken godt ni så vi så tv2news, en af tilvalgskanalerne, på live-tv over coax-kablet (vort tv nr. 2 kører kun på streaming) da forbindelsen pludselig forsvandt og der kom dette fine foto fra Stillehavet. Nå, jeg prøvede så at undersøge, hvad der var galt. De kanaler, der indgik i den lille pakke, virkede alle, men ikke de fem tilvalgskanaler. Jeg prøvede at trække kortet ud og sætte det i igen, men det hjalp ikke. Jeg kunne så se, at der lidt nede ad gaden hodlt en bil fra Dansk Kabeltv og jeg tænkte, at de måske havde lavet et eller andet, de ikke skulle have gjort. Jeg ringede til supporten og talte med en flink mand, der tjekkede mit kort og opdaterede det. Han sagde så, at jeg skulle prøve igen om fem minutter, når opdateringen var trådt i kraft. Det gjorde jeg og det virkede igen.
  Jeg skulle så ud i postkassen og hente reklamer, der kommer hver onsdag aften, og der lå så et lille kort fra Ringe Fællesantenneforening, hvoraf det fremgik, at de have i gang med at foretage pakkeskift. Så forstod jeg, hvad der var sket. Jeg troede bare, at pakkeskiftet var sket automatisk den 1. februar, hvor vi mistede den store pakke.
  Jeg kommer så frem til, hvorfor jeg skriver her. Der kan jo være andre, der bliver udsat for dette. Jeg vil bare bede om, at manden fra Dansk Kabel-tv i stedet for bare at smide en seddel i postkassen (jeg tjekker højst postkasse to gange om ugen, da der jo sjældent kommer breve) ringer på og siger, hvad han har gjort, og at vi skal henvende os til supporten for at få opdateret kortet. Det er åbenbart ikke nok bare at trække kortet ud og sætte det i igen. Det prøvede jeg to gange. Det ville have sparet mig for en del besvær,
  Kunne I ikke på hjemmesiden oprettte et menupunkt, hvor man kan læse, hvordan et pakkeskift sker rent praktisk – altså det med at få opdateret kortet. Der er kun denne vejledning: Vejledning – Skift af Pakke eller tilkøb/ændring af ekstrakanaler via Selvbetjenings Modul (SB)
  og der står ikke noget om, at kortet ved skift af pakke skal opdateres, og om man selv kan gøre det, eller om man skal have fat i supporten. Og så lige det med at the cable guy ringer på døren eller pr. tlf. for at sige, at nu har han ændret noget, der kræver handling fra kundens side.
  Ang. internet. Nu er der 5g foran den ene mulighed. Nu skal man altså for hver enhed vælge om man vil bruge 2,4 eller 5 GHZ hvor det før, så vidt jeg ved, var sådan, at computeren eller tabletten eller telefonen selv fandt ud af at vælge den forbindelse, der var optimal. Nogle steder i huset kan det jo være 2,4, der er bedst, selv om den er langsommere. Der er virkelig forskel i hastigheden på de to. Er det ikke korrekt, at det var automatisk før, mens man nu skal vælge, og 2,4 er åbenbart standard, for alle mine enheder var gået over på 2,4 og jeg har manuelt måttet ind og ændre det til 5 GHZ.

 10. Mathias Munk

  Hej Carsten.

  Jeg bor på Pedersmindevej og vi oplever desværre stadig en del huller og udfald i vores internet.

  Venlig hilsen Mathias Munk

 11. Carsten Lindholm

  Hej Torben,
  er det der stadig? Pixelering er typisk forårsaget af et gammelt Antennestik, f.eks med plast bagkappe eller en T-fordeler (til gennemgang af signal)
  Se evt mere her:

 12. Carsten Lindholm

  Hej Tage,
  ser først din besked nu. Prøv at kontakte Supporten på 4440 5750 tast 2 eller Asmund fra bestyrelsen.
  Mvh Carsten Lindholm

 13. Carsten Lindholm

  Hej Mads, ja – forbruget er stort i øjeblikket.
  PT er det ikke teknisk muligt at have 1000 mbit forbindelse i vort Netværk. For at kunne dette, er det nødvendigt med en opgradering af anlægget fra Docsis 3.0 til Docsis 3.1.
  Vi har netop på sidste bestyrelsesmøde, hvor vi havde deltagelse af Dansk Kabel TV og ASOM-Net igangsat tilbudsberegning på at lave denne opgradering. Så der arbejdes på det, men jeg tør ikke give nogen tidshorisont lige PT, da vi først skal have budgettet for opgraderingen, og se “hvordan pengene passer” til opgraderingen.
  Mvh Carsten Lindholm

 14. Mads Larsen

  Hastigheder og pris på internet.

  Der er pres på nettet for tiden med hjemmearbejdsplads og hjemmeskole osv., selv om vi har det hurtigste hastighd som vi kan få igennem RFA, så kan der stadig være udfordringer.

  Jeg undre mig dog over at vi stadig ikke kan få de samme hastigheder og priser som tilbydes af andre, man skal ikke se mange pauser i en håndbold kamp for tiden, uden at se tilbud om 1000mbit til en pris som ligger en del under det vi betaler for 300mbit.

  Er det noget der arbejdes på, hvad er udsigterne til at få en højere hastighed på vores internet samt priser der matcher de andre udbyddere?

 15. Torben Briand Pedersen

  nogen der har pixel på DK4 på Svendborgvej, min mor på 27C har kraftig pixel på kanalen

 16. Tage madsen

  Hej jeg har købt et kort til tv2 sport, men når jeg bruger den i min philips tv forsvinder enten dr eller tv2 og så skal jeg til at søge igen. det er lidt træls midt i en håndboldkamp. hvis det ikke ikke hvad så med kortet.

 17. Carsten Lindholm

  Hej Asser,
  det er da et fremragende spørgsmål du stiller der. Årsagen til prisforskellen er, at Dyrup-Sanderum – DSA Net – er gået igang med eget internet en del år før os her i Ringe FA. I bestyrelsen har vi netop kigget meget til set up’et i DSA Net. At vi ikke helt har sammme priser – endnu – skyldes at de som sagt er startet før, og dermed har afviklet betaling for en række opstartsomkostninger. Vort mål er helt klart over en overskuelig tidsperiode, at kunne tilbyde både højere hastigheder (ved at opgradere nettet til Docsis 3.1 isf det nuværende Docsis 3.0, og dermed kunne tilbyde Giganet, og samtidig gøre det til priser under normale markedsniveauer, altså noget i stil med DSA Net.
  Mvh Carsten Lindholm

 18. Carsten Lindholm

  Hej Erik,
  der er IKKE gebyr på at skifte tilvalgskanaler. Det hele foregår ved, at du selv taster det inde på Selvbetjeningsmodulet på http://www.mit.ringefa.dk. Der er lidt opsigelsesvarsler, jeg mener til den sidste i måneden, og du kan ikke tilkøbe en kanal for en kortere periode end 1 måned, mener jeg det er. Hvis du ændrer i det nu, så vi kommer til at “skylde dig penge” laver vi en kreditering til din konto hos os, som vil blive fratrukket på næste opkrævning til dig.
  Mvh Carsten Lindholm

 19. Asser

  En lille hurtig strøgtanke.

  Hvordan kan det være at internettet i ringe antenneforening er næsten 150 % dyrere end f.eks. dsanet i Sanderum?

  Foruden det har de nu hastigheder på 500 Mbit?

 20. Erik Brogaard

  Hej
  Jeg havde egentlig besluttet at gå over til youtv men de kan ikke byde på tv2 fyn. Jeg har indtil 1. februar den store tv-pakke, men har fra 1. februar valgt at nøjes med den lille pakke sammen med fem tilvalgskanaler, som jeg kan se via playmaker-app og via indstikskort (CA-modul) i det ene af vores to tv-apparater. Jeg selv streamer kun, men min kone foretrækker desværre flow-tv. Jeg har så betalt gebyr for at få dette kort, men mit spørgsmål er, og jeg har ikke kunnet finde svar på det nogen steder på jeres hjemmeside, om jeg også skal betale et gebyr, hvis jeg vil fjerne en af de fem ekstra-kanaler, jeg har købt eller skifte en af dem ud med en anden. Jeg har fortrudt viasat-golf og vil gerne have den slettet og vil jeg i stedet uden om jer købe golftv-appen, som jeg kan streame. Hvis det koster et gebyr at fjerne denne, er jeg dog næppe interesseret. Jeg har betalt på forhånd for et halvt år frem for grundpakke og de fem tilvalgskanaler, jeg tænker, at det først vil kunne lade sig gøre til sommer at ændre, da I vel ikke betaler tilbage eller modregner til næste gang. På forhånd tak og godt nytår.

 21. Carsten Lindholm

  Hej Ivan,
  først og fremmest vil jeg sikre mig, at du har læst vores skrivelse fra November, med tips til hvordan man får det bedste Wifi, samt hvordan man udfører en hastighedstest rigtigt, altså at man tester via en kablet forbindelse og med et netværkskabel Cat 5e (det gule, som fulgte med modemmet er Cat 5e). Samtidig skal der være slukket for det trådløse netværk, for at sikre at man måler den fulde båndbredde. Vores beskrivelse kan findes her:

  Mvh Carsten Lindholm

 22. Ivan Vestergaard Hansen

  Kære RFA

  Jeg har den sidste uges tid oplevet at hastigheden på min net-forbindelse ikke lever op til det jeg betaler for.
  Min forbindelse er en 300/60 mbit.
  Her til morgen (08.01.2021) er mit download kun lidt over halvdelen ca. 170 mbit.

  Hvornår forventer I at kunne levere det jeg betaler for?

  Jeg ved godt at det er en speciel situation vi står i, med hjemmeundervisning, onlinemøder etc. men I har valgt
  en monopol løsning, hvor kun jeres udbyder for lov at tilbyde internet.
  Det betyder ingen konkurrence, men det betyder også at I forventes at levere den vare, der bliver betalt for.

  Håber der bliver fundet en løsning asap.

  Venlig hilsen

  Ivan Vestergaard Hansen
  iVan ApS
  Engvangen 18
  5750 Ringe
  M: 2891 5494

 23. Carsten Lindholm

  Der er desværre ikke noget nyt om bokse. Der var en til test, men den bestod meget langt fra, og derfor er den ikke blevet bragt videre.
  Mvh Carsten Lindholm

 24. Carsten Lindholm

  Fastspeed er ikke en mulighed i Ringe FA’s netværk, da det kræver at man skal have Yousee som Internet leverandør, hvilket vi jo ikke har.
  Mvh Carsten Lindholm

 25. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  navn og kodeord styrer du via Selvbetjeningen på mit.ringefa.dk, som der bliver henvist til i den udleverede opstarts-folder. Der er både 2,4 ghz og 5 ghz i modemmet, men de kører med det samme navn. Dette skrev vi ud om i mails i november, mener jeg det var.

  Mvh Carsten Lindholm

 26. Jesper rasmussen

  Med hensyn til TV kan jeg kun anbefale APPLE TV og Playmaker Appen. Den er meget brugervenlig og ok stabil, MEN billedkvaliteten er ikke noget at råbe hurra for. Så når jeg ser fodbold er det via almindeligt signal/boks.

  Og her er så mit spørgsmål til dig Carsten. Er der noget nyt om den nye boks eller opdateringer af software til den gamle. Er jo gået et år og intet er sket på den front.

  Godt nytår

  mvh. Jesper

 27. Mogens Kristiansen

  Hej Carsten.
  Nu funker det ikke igen og når det endelig virker er det utrolig langsomt kan man ikke gøre noget Det skal der gøres nu.

 28. Steven Jepsen

  Hej herinde. Nu måder snart være nogen i den her bestyrelse der banker i bordet og får Asomnet op af stolene så de kan få internettet til at fungere så vi kan få den hastighed vi betaler for.
  Det kan ikke være rigtigt at vores hastighed er helt nede på 10. Mps hver aften.
  Der findes en udbyder der hedder fastspeed, der får man 1000 Mps. For 249Kr.
  Fastspeed siger at de kan sagtens komme ud på fællesantennes kabler hvis bare de vil åbne op for det i bestyrelsen.
  Måske en mulighed!!!!!!!!!
  Mvh. steven Jepsen

 29. Kent Pedersen

  nu er den boks nede igen, den kan ikke få forbindelse til internettet, hvad sker der igen og igen ??????
  den boks er desuden meget langsom i sine funktioner og fungerer ikke optimalt, under al kritik.
  kan vi snart få noget bedre i forhold til det v i betaler for ???
  MVH
  Kent Pedersen

 30. Finn Ravnø

  Lidt pixelering har man vel af og til 😉
  Til gengæld synes jeg, tv-guiden er under al kritik – til tider viser den blot “Ingen programinformation”, til andre tider viser den blot noget, der blev vist i nat.
  Det er et tilbageskridt i forhold til tidligere tider – burde der ikke gøre noget ??

 31. Torben Briand Pedersen

  Er der flere der har pixel på DR4 på Svendborgvej på Svendborgvej 27C er der voldsom pixel men kun på DR4.

 32. Torben Briand Pedersen

  Hvis man skifter til den store pakke vil prisen for tv2-play da være 39 kr. ?

 33. Lars Klausen

  Hej,

  Jeg vil meget gerne skifte navn , kodeord og kanal på mit nye modem fra jer, hvorfor kan jeg ikke få kontakt til routeren på normal vis via 192.168.0.1 ?

  Jeg kan også kun finde 2,4 Ghz signalet, tidligere var der intet problem med at finde 5Ghz på Yousee modemet?

 34. Kenneth Jensen

  Hej Carsten.
  Ja! det er korrekt….. jeg hænger fast i de gamle forestillinger .-)
  I stedet for “det analoge signal” mente jeg “det digitale signal der kommer via antenne-kabel” 🙂
  Det forsvandt abrupt torsdag aften og lod sig ikke hente tilbage med ny søgning på TV – vi ventede så, fordi vi jo kender problemerne med at 5G går i vores kabler de skjulte steder. Men her mandag er det stadig det samme: Internet og Playmaker fungerer (igen), men antenne-kablet er HELT væk.
  Så jeg ville lige høre om der skete nogen ændringer på dette tidspunkt (tordag aften)? inden vi sætter alt på hovedet for at finde fejlen.
  M.h.t. Set Top box, så er Apple ikke en mulighed for mig – jeg er en gammel stivstikker 🙂
  – jeg er selv lun på den nye “Chromecast with Google TV”…. men den er ikke kommet i frit salg i DK endnu – og ASOM er stadig lidt svævende i forhold til hvad de vil anbefale….. men de anbefaler faktisk ikke selv deres nuværende…. de er i gang med at kigge på alternativer internt i huset, bliver dog ikke før 2021 før de véd noget.

 35. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  det er efterhånden en del år siden, at det analoge signal forsvandt i vort netværk. Mener det var i 2015-16 cirka.
  Ang. box har jeg hørt godt om Apple TV, som set top boks.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 36. Carsten Lindholm

  Hej Anne, ja der var et ærgerligt problem med fiberen igår, som vi udsendte SMS om samt beskrev på vores hjemmeside.
  Mvh Carsten Lindholm

 37. Carsten Lindholm

  Hej Erik,
  nu var det ikke hos Playmaker TV at fejlen lå, men hos leverandøren af Fiber forbindelsen, Global Connect, som er DK’s største Backbone leverandør.
  Så jeg kan ikke følge din påstand om, at Playmaker bare bliver værre.
  Ang. Youtv, så er der også der kanaler man er tvunget med i, og deres priser – når man ser bort fra at intro-måneden er 100 kr. billigere – slår mig ikke som værende billige.
  Men det er et frit land vi lever i, og hvis du foretrækker Youtv’s mix frem for vort stort set tilsvarende mulighed for individuelle kanaltilkøbsmuligheder, så er det jo det du skal vælge.

  Mvh Carsten Lindholm

 38. Erik Brogaard

  Så har Playmaker været ude af drift her i dag søndag, hvor der var en dansker i førerbolden i golf i Sydafrika. Det havde jeg glædet mig til at se live via streaming-appen Playmaker eller via min Apple Tv Boks. Det kunne jeg så ikke se, da jeg er afhængig af at kunne kunne streame, mens min ægtefælle ser flow. Playmaker har været noget skidt lige fra starten, og det bliver åbenbart bare værre. Vi vil nu snarest muligt forlade tv fra ringefa og nøjes med internet, som vi er tvungent til at aftage. Heldigvis har yousee startet en ny streamingtjeneste ved navn youtv op, som vi nu har testet i nogle uger, og den fungerer perfekt. I modsætning til playmaker. Her kan man endda nøjes med at få og betale for de kanaler, man rent faktisk er interesseret i. Man er ikke nødt til at få en masse ligegyldige discovery-kanaler m.m.

 39. Anne Grete Vest Rasmussen

  Har problem med at komme på Playmaker, der står at vi ikke har nogen netforbindelse og det har vi altså!
  Hvad gør vi?

 40. Kenneth Jensen

  Hej.
  Er der andre end os, der totalt har mistet det analoge TV-signal her torsdag aften 19. November?
  Vort internet og digitale TV-kanaler fungerer upåklageligt, men de analoge kanaler er HELT væk!
  Vi véd at vore antennekabler er “skrøbelige” (70’er hus med meget – og gammelt – kabel skjult og lofter og vægge, vi ikke kan komme til), men normalt er det kun 2-4 kanaler der bliver ramt…… nu er ALLE væk…
  PS! tager gerne mod anbefalinger til en digital TV-boks – dog helst ikke ASOM Net’s nuværende…. den skal nemlig bruge antennekabel for at fungere…. samme antennekabel som modtager meget støj fra 5G netværket….

 41. Per Ole Knudsen

  Hej Carsten
  Lige spørgsmål. Kan se der er mange der har problemer, Kan det være fordi de har 2.4 GHz fremfor 5 GHz ? Jeg ikke selv haft problemer. Har 5GHz
  Bor i Grøftager. Bare lige en positiv kommentar

 42. Carsten Lindholm

  Hej Per,
  tror mere det handler om, at man skal have forskelligt navn på 2,4 og 5 ghz, så man selv aktivt vælger hvilket man vil være på.
  ….ligesom jeg prøvede at beskrive i mail vi sendte i weekenden til alle medlemmer med Internet forbindelse fra Midtfyn Net.
  Mvh Carsten Lindholm

 43. Per Ole Knudsen

  Hej Carsten
  læser der er mange der har problemer forbindelse. kan det være fordi der er forskel på 2,4 GHz og 5GHz? Har selv 5Ghz har aldrig selv haft problemer. Bor i Grøftager

 44. Carsten Lindholm

  Hej Mogens, det lyder godt. Tak for tilbagemeldingen.
  …og til andre: Supporten på 4440 5750 kan som beskrevet af Mogens, i mange tilfælde hjælpe.
  Vil dog lige præcisere, at det der blev gjort var at 2,4 ghz og 5 ghz trådløst netværk blev navngivet, så man kan kende forskel, og de tråløse netværk blev lagt på de kanalpladser, hvor der var mindst traffik fra omkringliggende naboer mm.
  Mvh Carsten Lindholm

 45. Mogens Kristiansen

  Hej
  Vores Wifi var ekstremt dårlige efter vi skiftede men så blev der flytter rundt på nogle frekvenser og det hjalp helt vildt nu kan vi bruge det i hele huset Tak.

 46. Carsten Lindholm

  Hej Anne,
  prøv lige at have tale med Supporten. 4440 5750 tast 1 De åbner her kl. 09:00 til morgen.
  Jeg sender dem en mail, da jeg har kendskab til dig og een mere med samme oplevelse.

  Mvh Carsten

 47. Anne Larsen

  Hej Carsten,
  Efter din besked gik jeg ind på selvbetjening og bestilte F-Secure, jeg betalte også kr. 55,23 for 2 1/5 mdr. via Dankort, men så skete der ikke mere, jeg har stadigvæk ingen F-secure og fik heller ingen kvittering, og ingen steder i min selvbetjening står der noget om at jeg har tilmeldt mig!

  Mvh.
  Anne

 48. Carsten Lindholm

  Hej Anne,
  F-Secure er kommet på Selvbetjeningsmodulet, og jeg håber at nå at informere ud om det her i løbet af fredagen.
  Mvh Carsten

 49. Anne Larsen

  Nu er det snart 3 uger siden vi gik over til MidtFyns internet og vi har stadigvæk ingen sikkerheds program!
  Jeg ved godt at I arbejder hårdt på at få det frem, og at I vil have det bedste, men vi har jo alle vidst i lang tid at vi skulle skifte fra Yousee til MidtFyn så, selv om det er bøvlet, kunne man jo have startet med et, f.eks. F-Secure, og så opdatere det hvis der kom en bedre udgave, alt. kunne man afinstallere det og så installere det nye og bedre program.
  Jeg ved godt at det for mange kan virke uoverskueligt, men løsningen syntes jeg ville være bedre end at surfe på nettet uden sikkerhed.
  Håber på sikkerheds program meget snart.
  Venlig hilsen
  Anne

 50. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  jeg går ud fra, at det er det trådløse netværk du refererer til.
  Modems kan være vidt forskellige mht hvordan antennerne indeni er placeret, og i hvilket “Mønster” de udsender netværket i.
  Vi har lavet en anbefaling og lagt på hjemmesiden om bedste placering af modemmet, som du kan se her:
  Tip til Wifi
  Det er også muligt at ringe til Support på 4440 5750 tast 1.
  De kan hjælpe med at finde den bedst egnede kanal til dit tråløse netværk, så du oplever mindst mulig konflikt med naboers netværk, + de har et par andre parametre de kan justere på.

  Mvh
  Carsten

 51. Ole Starklint

  Ros for effektiv og problemfri overgang fra YouSee til MidtfynNet. Internetforbindelsen er rimelig stabil, men hastigheden er ikke i nærheden af den jeg havde med YouSees modem (mindre end 50 %). Er der andre, der har målt lavere hastighed efter skiftet?
  Jeg har præcis samme opsætning som før, kun modemmet er udskiftet.
  Mvh. Ole Starklint

 52. Carsten Lindholm

  Det er kun Yousee der kan svare på, om modemmet skal retur. De skulle have sendt breve ud.
  Er du i tvivl, så ring til 70 70 40 40 og spørg Yousee

  Mvh Carsten Lindholm

 53. Carsten Lindholm

  Wifi lampen blinker, når der er tilkoblet noget til det trådløse netværk.

  Mvh Carsten Lindholm

 54. Carsten Lindholm

  Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår hvad du mener.
  Men den generelle fejlmelding foretages på 4440 5750 tast 2

  Mvh
  Carsten Lindholm

 55. Martin Nielsen

  Hvor fejlmelder man internet?

  Jeg har siden det er sat op, oplevet flere udfald på internet siden (ikke i mit hjem) men på Ringefa’s side.

 56. Ann Mari Schneider

  Er det normalt, at wi-fi knappen står og blinker eller skal den lyse konstant ? Vi har ingen problemer med hastigheden.

 57. Jesper rasmussen

  Bare lige en stor ros til Bestyrelsen for overgangen til nu bredbåndleverandør. Alt fra info til udlevering og overgang er bare gået glat.
  Her kører det meget stabilt siden i morges og test på speednet er også mere end acceptable.
  Så krydser fingre for at det forbliver stabilt og godt.
  mvh.
  Jesper Rasmussen
  Tingagervej 10

 58. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  ser først dit indlæg nu – Sorry.
  Prøv at ringe mellem 09 og 16 til 4440 5750 og så tast 2. ASOM folkene er – efter at de flyttede 3.500 Internetkunder i Ringsted, helt opdaterede på hvad man kan og hvordan.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 59. Carsten Lindholm

  Hej Jørn,
  allerførst: Tak for roserne.
  Ang. Set topboksen er det ikke een, vi er udpræget begejstrede for. Der må vi indrømme, at Yousee har været i gang med deres teknoli og udvikling et par år mere, end Playmaker TV har været. Men der skulle være en ny – og bedre – boks rundt om hjørnet. Men hvorfor i det hele taget bruge boksen? App’en kan jo – i mine øjne i hvertfald – stort set det samme.
  Flere roser for i øvrigt at afvikle Playmaker TV App’en via Apple TV.

 60. Jørn Jespersen

  Jeg er vidende om at nogle medlemmer incl. mig selv, ikke har det fulde udbytte af den nye TV-boks fra Asom. Billedet fryser og arkivudsendelser fryser og andre gange dør boksen totalt. I ved sikkert, at den udleverede boks ikke lever op til forventningerne. Hvad sker der, for jeg er sikker på at I har kontakt til Asom desangående.
  Iøvrigt stor ros til bestyrelsen for håndteringen af overgangen til Asom, godt og stort arbejde.

 61. Carsten Lindholm

  Hej Jesper,
  natten mellem den 27-28 september er den rigtige dato.
  Denne er valgt, for at have 5 hverdage med teknikere i byen, som kan hjælpe de steder hvor der evt. er problemer med at få ordentlig forbindelse til modemmet.
  Moderne modems er nemlig mere sårbare overfor at have et godt signal.

  …og vi siger det højt og tydeligt ved hver eneste modem-udlevering og skal nok slå på tromme for det på alle tilgængelige kanaler, når vi nærmer os.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 62. Jesper rasmussen

  Jeg skal lige forstå hvornår det er vi skifter. Alle steder skriver i pr. 1. oktober, men i det udleverede materiale står der natten mellem 27/28 september ?
  Lige netop 28/29 september er jeg dybt afhængig af en stabil forbindelse. Og har ikke lyst til at eksperimentere. Tænker ikke både YS og Asom kan køre samtidig, så hvad er den rigtige dato? Er det 28. sep. krydser jeg fingre, og I bør i nok rette alle steder.
  God weekend
  Jesper

 63. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  den er ved at være lidt lang, siden, men det kniber lidt med tiden i øjeblikket.
  ASOM er undervejs med en ny boks, men der kommer også andre udbud i “det frie marked” f.eks er der en Android TV boks og Apple TV.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 64. Kenneth Jensen

  Hej igen.
  Er det ikke på tide i flytter “medlemmedlem” dialog-prompten op i toppen af siden, så den er til at finde?
  – der er meget langt ned til dér hvor man kan skrive til jer… 🙂

  Vedr. IP TV set top box’en:
  I lyset af at kabel-TV signalet i vore gamle 70’er huse bliver ringere og ringere, efterhånden som 5G vinder frem, har jeg tænkt mig at installere en IPTV-box.
  Var inde at kigge på https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2019/12/Guide-til-Boks.pdf – hvor jeg til min rædsel finder ud af, at man STADIG skal bruge antennekablet!!!???? Men det er jo netop derfor jeg tænkte på box – for at slippe kablet….. og dermed slippe for at rive hele huset ned….

  Er det sandsynligt at ASOM net kommer med en box hvor man IKKE skal bruge antenne kabel?

 65. Kenneth Jensen

  Hej.
  Kan man installere VPN direkte på den nye bredbånds-router, eller skal man sætte sætte sin egen private router i bridge, ligesom YouSee’s løsning for at få at få altdækkende VPN?

 66. Erling Nielsen

  Hej Søren Schmidt, du skal ikke have en telefonrouter til 20 kr. pr. mdr. ved Evercall når vi overgår til ASOM, du kan bare sætte telefonstikket i lige som ved YouSee
  Med venlig hilsen
  Erling Nielsen
  Bestyrelsesmedlem

 67. Søren Schmidt

  IP telefoni.
  Jeg har i dag IP telefoni gennem Yousee.
  Talte i går med Evercall ( den 30/8 ) Jeg vil have min fast net telefon overført pr 30/9

  Overcall påstår at jeg skal have en telefonrouter til 20 kr pr mdr. Er det rigtig???
  Jeg har ellers forstået at telefonen kan sættes direkte i den nye modem. (Som jeg har det ved Yousee)..

 68. Jesper rasmussen

  Tak for svar Carsten. Er ikke i tvivl om at I alle gør en kæmpe indsats. Men TV-delen lader jo stadig meget tilbage. Eks. har playmaker på web ikke virket hele dagen. Og jeg kører som regel via Apple TV. Og har oplevet at alle mine optagelser pludselig var slettet. Plus at den “fryser” stort set hver dag. Og vil slet ikke komme ind på billedkvaliteten her.
  Så min pointe er bare at jeg frygter det værste når vi også skal skifte net. Jeg arbejder en del hjemme og er afhængig af at nettet virker. Men jeg gir det en chance. Og igen tak for Jeres indsats.
  mvh. Jesper

 69. Carsten Lindholm

  Hvis du har fået det udleveret allerede, Mogens, så kan du se på forsiden af Kvikguiden til opsætning, at det begynder at virke fra 28. september af

  Mvh
  Carsten Lindholm

 70. Carsten Lindholm

  Hej Jesper Rasmussen, beklager jeg først får svaret dig nu.

  Først svar på c: Jeg har haft fat i vores systemleverandører, og der er en fejl i bestillings-systemet. Det burde ikke opkræve, for noget der ikke er forfaldent endnu.
  Vi har kendskab til 7-8 medlemmer, der har gennemført betaling, og jeg har bedt dem finde ud af hvem der er, og så tilbageføre alle betalinger fuldt ud til det kort der er brugt til betalingen, og så fremsende opkrævning på Internet omkring 20-22 september. Af den opkrævning vil der være for 3 måneders internet = okt-nov-dec og så en rabatlinje, hvor der fratrækkes 1 måneds internet, så det svarer til at oktober bliver gratis.

  Ang. a: Selve fiberen, som kommer til at levere internet til alle i byen, kommer fra Global Connect, som er den største leverandør af Backbone fiber i Danmark. På Administrationssiden arbejder vi sammen med ASOM-Net, som er en sammenslutning af frivillige antenneforeninger, meget lig Ringe FA: Der får vi indflydelse ud fra hvor mange medlemmer vi har, i modsætning til hos Yousee, som aldrig ville høre på hvad vi mente.

  Ang B: Priserne er blevet bedre, end det vi kom fra gennem Yousee, hvis du sammenligner med udgangspunktet da Generalforamlingen tog beslutningen. Siden er Yousee kommet på andre tanker med deres priser – Noget vi har foreslået dem et utal af gange, men altid fået at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, men nu er kundetabet åbenbart blevet så stort hos dem, at de har følt sig nødsaget til at levere større hastigheder til lavere priser. I dette set up, hvor vi selv står for det, har vi investeret ca 2,5 mill i modems og andet udstyr, og når det er “betalt af” kan vi begynde for alvor at have lavere priser, alt afhængig af hvor hurtigt vi ønsker at kunne gennemføre en opgradering til Docsis 3.1 standard, så vi får mulighed for 1000 mbit forbindelser. Alt dette vil I sandsynligvis høre mere om på forårets Generalforsamling (2021) og det er jo det dejlige ved en forening, at der kan man give sin mening til kende, og spørge ind til detaljer omkring økonomi og fremtidsplaner. NB: Hvis du tjekker ASOM-Net på Trustpilot, så finder du 5 utroligt dårlige anmeldelser ud af ialt 5. De er imidlertid alle skrevet på den samme dag, og det bærer præg af at det er nogle unge gamere, som har haft en dårlig LAN-party aften.

 71. Jesper rasmussen

  Bare lige et par spørgsmål:
  a) Hvem står bag vores nye bredbånd? Kan simpelthen ikke finde det nogen steder…
  b) Synes I selv prisen er god. En hurtig søgning viser at der er masser af alternativer til lavere priser
  c) Hvorfor er jeg trukket allerede 17/8 299 kr. for oktober måned ? Er det overhovedet lovligt. Og den burde ovenikøbet være gratis.
  Ser frem til Jeres svar
  mvh. Jesper

 72. Allan Blom

  prøvede at logge ind før jeg svarede dig. Nu prøvede jeg igen og wupti… Så var den der? Men nok om det. Internet er bestilt

 73. Allan Blom

  Hej Carsten

  Har ikke mulighed for at tilvælge internet på selvbetjening. Den knap som fremgår af jeres video er der ikke.

 74. Kenneth Jensen

  Det virker dejligt velforberedt m.h.t skifte af TV og Internet – tak for det 🙂

 75. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  ja, vi følger god Teleskik, og leverer “lidt ekstra”. Du skal dog være opmærksom på, at dit interne netværk godt kan æde noget af det. Vi har konstateret, at der nogle steder i byggeri i byen er anvendt stikdåser og/eller fordelere, som har en dæmpning på 4-7 dB, og en sådan dæmpning kan ses når man laver hastighedstest.
  Så alt andet lige: Jo tættere du er på et ordentligt “monopol-stik” inde i huset, jo større chance har du for at få dine mbit.

  Mvh Carsten Lindholm

 76. Asmus Lars Brigsted

  Hej.

  Jeg kommer til staden snart og får brug for internet igennem jer.

  Hvor ledes hænger prisstruktur sammen med det leverede produkt? Hvis man køber en 300/60 forbindelse kan man så regne med at den bliver leveret efter retningslinjer om god skik på teleområdet? Hvor stor en del vil gå tabt?

  Mvh Asmus

 77. Carsten Lindholm

  Hej Cato,
  undskyld jeg først får svaret nu.
  Jeg kan forsikre dig for, at vi arbejder på højtryk for, at skiftet skal komme til at virke fra Dag 1 i så stor udstrækning som muligt.
  Vi er også forberedte på – og bemander os efter – at der i tiden efter skiftet kommer en del sager, hvor vi skal agere fødselshjælpere, for at medlemmer får forbindelse igen. Desværre er den tekniske udvikling sådan, at Modems generelt bliver mere og mere sårbare overfor udefrakommende støj (gamle antennekabler, gamle fordelerbokse, gamle “T-Splittere” til antennesignal og andet ikke-HF-tæt udstyr i egne husinstallationer. Men skifte af IT giver altid lidt “støj” i selve skiftet, men vi mener os rimeligt forberedte.

  Så tak for at du er parat til at teste det nye Midtfyn Net. Vi vil gøre vort for at du ikke bliver skuffet og bliver hængende som medlem, med de fordele qua dette, som du gerne skulle opleve.

  Med venlig hilsen- Carsten Lindholm

 78. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  vi nærmer os i skrivende stund 700 genemførte bestillinger fra andre medlemmer, hvilket underbygger for mig, at systemet virker fint.
  Men du er svær at hjælpe, når du ikke skriver HVAD det er der ikke virker. Er det dit Log on til Selvbetjeningsmodulet der ikke virker eller er det selve bestillingen?

  Som vi har skrevet ud i al kommunikation, har vi samlet svar på en lang række stillede spørgsmål omkring skiftet. Dette “FAQ /Ofte stillede spørgsmål” ark ligger på toppen af vores hjemmeside, så det er nemt tilgængeligt for alle, og der er linket til det i udsendte mails mm., så det burde være let at finde, men for en sikkerheds skyld får du et link her: https://ringefa.dk/

  Hvis du går ned til punkt 4 vil du kunne se følgende ofte stillede spørgsmål og svar:
  Spørgsmål: “Siden for bestilling af internet har kun en masse tekst, og ingen mulighed for bestilling?”
  Svar: “Du bruger sikkert en ældre Internetbrowser f.eks. Explorer, altså program for at komme på nettet. Prøv at tilgå bestillingen via et nyere browser program som Edge, Google Chrome, Firefox eller prøv fra en Smartphone. Det har virket for flere medlemmer allerede.”

  Hjalp det?

  Med venlig hilsen – Carsten Lindholm

 79. Allan Blom

  Man kan ikke tilmelde internet på selvbetjening! Vil gerne tilmelde mig. Men igen virker det ikke. Som det heller ikke gjorde da vi skulle skifte tv udbyder.

 80. Cato

  Må sige jeg ikke blev begejstret over udmeldingen om at yousee ikke skal være udbyder på coax (antennestik) forbindelsen mere. I de 6 år jeg har boet i byen og haft internet gennem dem, har der været 2 episoder hvor der har været større problemer, ellers virket upåklageligt. Yousee er ganske vist dyrere end andre udbydere, men til gengæld får man også et godt produkt.
  Når det så er sagt håber jeg selvfølgelig at det nye som kommer vil fungere ligeså godt. Dog kunne jeg godt tænke mig at vide hvilket modem i kommer til at tilbyde os, da yousee har det bedste modem på markedet (Undersøgelse udført at Netflix https://ispspeedindex.netflix.com/country/denmark/) og det har en rigtig stor betydning for at man får et godt signal ud til sine enheder.
  Jeg vil gerne give det en chance for at se hvordan det kommer til at fungere gennem MidtfynNet, men er også klar til at skifte til DSL (telefonstik) fra yousee hvis det viser sig ikke at kunne leve op til samme kvalitet som yousee har kunnet levere indtil nu.

  Hilsen Cato

 81. Carsten Lindholm

  Hej Per,
  undskyld – Notifikationer til os om indlæg på Medlem til medlem er holdt op med at virke, så ser først dit indlæg nu.
  Allerførst ville jeg fejlsøge, ved at frakoble det nye udstyr, og så se om signalet bliver bedre. Umiddelbart kunne det tyde på, at du har et kabel mellem de nye enheder, der ikke er tilstrækkeligt tæt. Evt. kan du kontakte Erling Nielsen fra bestyrelsen på 62 62 30 27. Han er god til at spore “dårligt net”

  Mvh
  Carsten

 82. Carsten Lindholm

  Hej Anne Mari,
  undskyld – Notifikationer til os om indlæg på Medlem til medlem er holdt op med at virke, så ser først dit indlæg nu.
  Vi har ikke f.eks. mobil telefoni i vort udbud.
  Musik tjeneste har vi forespurgt ASOM-Net (vores leverandør af TV og Internet om) og det er på undersøgelses/udviklingsstadiet.
  Men så vidt jeg kan se, er der en del “sultne” mobiludbydere i markedet, som har “pakker” der minder om det du efterspørger, inkl. bookmate, f.eks Telmore (også et YouSee/TDC selskab)
  Mvh Carsten

 83. Per Harboe Jensen

  Jeg fik noget hjælp for efterhånden nogle måneder siden, hvor jeg fik fat i noget tykkere antennekabel. Det har virket upåklageligt.
  Nu har jeg så – efter nyt router udstyr som også krævede et nyt MODEM fra yousee – oplevet problemer med knas på alle tv kanaler. Kunne jeg få lidt mere vejledning i hvad jeg skal gøre for at komme støjen til livs? Jeg har læst alle de relevante vejledninger i linker til fra hjemmesiden.

 84. Ann Mari B. Schneider

  Hej Carsten.

  Den fordel fra YOU SEE som jeg kommer til at savne mest er: Bookmate. Den bruger jeg hver dag. Desuden har jeg You See Musik, dobbelt mobildata og en sikkerhedspakke til 3 enheder.
  YOU SEE’s fordelprogram er afhængig af, hvor mange abonnementer, man har hos dem. Vi har p.t. 3 abonnementer, så derfor har vi 4 fordele.
  Har I noget, som kan matche ?

  Mange hilsner
  Ann Mari

 85. Carsten Lindholm

  Hej Tage,
  der vil blive tilbudt Sikkerhedspakke fra F-Secure. Den vil kunne bestilles via Selvbetjeningsmodulet på mit.ringefa.dk når vi er oppe at køre med bestillingerne.

  Mvh Carsten Lindholm

 86. Carsten Lindholm

  Hej Ann Mari,
  i Antenneforeningens coaxnet,som leverer TV signaler og Internet, er der kun plads til én udbyder. Yousee vil således ikke være til stede i vores net som en mulig internetleverandør. Der vil ske det, at dit Yousee abonnement gennem Antenneforeningens net ophører, men det bliver ikke automatisk overført til ASOM-Net. Vi får ikke en liste over kunder fra Yousee, så vi har mulighed for at lave den direkte konvertering, og det vil derfor kræve, at hver enkelt skal tilmelde sig via Selvbetjeningsmodulet på mit.ringefa.dk. Alt dette starter der information om inden så længe. Ønsker du at beholde Yousee, er du således nødt til at tale med deres kundeservice om hvilke muligheder de har for at levere til dig fremadrettet, samt til hvilke hastigheder og priser. Jeg kan fortælle, at vore priser nu ligger fast således, at det en 150/30 mbit koster kr. 149,-/mdr. og en 300/60 koster kr. 299,- /mdr. Priserne forudsætter medlemsskab af Ringe Fællesantenneforening ved een af 4 pakker, med eller uden TV.

  ….men må jeg spørge dig, hvilke services det er du kommer til at savne? Det kan da være, at det er noget, hvor vi har noget tilsvarende/lignende at kunne tilbyde?

  Mvh – Carsten Lindbholm

 87. Ann Mari Schneider

  Er det muligt at man kan beholde internettet fra YouSee eller skal vi skifte over til ASOMNET-Net ved udgangen af 3. kvartal ? Jeg vil være ked af at skifte, da jeg har nogle fordele hos YouSee, som jeg nødig vil miste. Hvis vi kan beholde YouSee, skal vi så gøre noget, så vi ikke automatisk ryger over til ASOMNET-Nets internet ?

 88. Jesper rasmussen

  Optagelser har været forsvundet en uges tid på app via apple TV. Virker på browser og på app til IPhone/Ipad.

  Kan vi snarest få en opdatering til Apple TV tak…

 89. Martin Madsen

  Hej Carsten, det samme mente i forrige år da vi også havde problemer efter genindstilling af nye kanaler.. Dengang var det filteret ude i TV skabet der var problemet og det er det nok igen.. Jeg ser gerne i for styr på det snart for nu er jeg ved at være meget træt af at betale for noget jeg ikke får Mvh. Martin

 90. Carsten Lindholm

  Hej Jesper, er dit Apple TV koblet til via det trådløse netværk? Det kan muligvis løse problemet med en kablet forbindelse, hvis I nu har en del devices i husstanden, som dels om det “hul igennem” der er via det trådløse netværk.
  Mvh – Carsten Lindholm

 91. Viggo Sloth

  Så virker det endeligt 👍
  Stor tak til Erling, der utrætteligt blev ved indtil dt kørte
  Stor tak 😘

 92. Viggo Sloth

  Hej Carsten
  Desværre virker stadigvæk ikke

  Carsten Lindholm

  18. april 2020 kl. 10:12

  “Hej Viggo
  det er via tilkøb af TV2 pakken du mener, ikke?
  Det skulle gerne være på plads nu.
  At der så ikke er noget sport på TV2 Sport X for tiden, men kun film, skyldes at stort setalt sport ligger stille grundet Corona virus.”
  Mvh – Carsten Lindholm

 93. Jesper rasmussen

  Jeg har helt droppet boksene og kører alene via App på Apple TV. Selve appen fungerer ok, men billedkvaliteten er ikke noget at skrive hjem om.
  Tænker når der kommer fodbold igen jeg bare ser det via den alm. TV forbindelse.
  Lidt bøvlet, men sådan skal det åbenbart være…
  Kan i øvrigt se at Yousee er ved at lægge kabler til Fiber på Lombjergvej. Så måske der snart er en mulighed der?
  mvh. Jesper

 94. Carsten Lindholm

  Hej Viggo
  det er via tilkøb af TV2 pakken du mener, ikke?
  Det skulle gerne være på plads nu.
  At der så ikke er noget sport på TV2 Sport X for tiden, men kun film, skyldes at stort setalt sport ligger stille grundet Corona virus.
  Mvh – Carsten Lindholm

 95. Carsten Lindholm

  Hej Martin,
  vi har erfaret, at nogle kanaler er blevet meget følsomme for indstråling udefra (4G mobil netværk, Boxers digitalsignal samt hvad der efterhånden findes af luftbårne signaler). Vi har haft besøgt en del installationer, og i noget der ligner 99,9 % af tilfældene, har det været et gammelt antennekabel med plastbagside, en for dårligt afskærmet antennekabel, et tyndt standardkabel som har fulgt med en video, en gammel ikke HF-tæt fordeler boks på loftet eller andet, der har været tilsluttet en gammel VHS båndoptager eller en ikke HF-tæt harddisc optager til TV’et eller lignende.

  Jeg oplever selv problemer med TV2 Sport på kanalplads 33. Jeg har supersignal på TV’et i min stue, men i mit soveværelse kan jeg ikke se den, så der en eller anden fejl i min
  fordelerboks påloftet eller kablet ned til mit TV i soveværelset, som jeg ikke har fundet endnu. Vi har en beskrivelse af vigtigheden af HF-tæt i det indre antennenet i huset her: https://www.avxperten.dk/blog/saadan-faar-du-perfekt-tv-signal/

 96. Carsten Lindholm

  UNDSKYLD!
  Notificeringen om nye indlæg på Medlem-til-Medlem er åbenbart gået i udu, så jeg har ikke været opmærksom på, at der kom indlæg, efter som jeg ikke fik nogen mails om, at der var nye indlæg. Jeg går i gang med at besvare (alt for) gamle ubesvarede indlæg nu.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 97. Kent Pedersen

  Hej
  Gengivelsen/billedekvaliteten af det jeg optager fra ARD, ZDF og NDR er sipeltså dårlig/ringe at man skulle tro det var løgn. ?
  Er de andre der oplever det samme ?
  Hvad kan der gøres ved det ?

 98. Martin Madsen

  Hej jeg må indrømme jeg er ved at være godt træt af vores TV signal som er voldsomt ustabilt og nu slet ikke virker, kun dr kanaler virker her fredag aften..

  Mvh. Martin

 99. Jesper Rasmussen

  Så er den gal ugen. Har ikke haft signal via boksen på TV2 og DR2 de sidste par dage. Har prøvet alt. Virker fint udenom boksen. Samtidig jeg konstatere at der igen er rod i tv guiden. Og forståeligt på nyhedskanalerne. Men ikke-på de andre. Og nej jeg gider sgu ikke blive ved og klage. Og bruge tid på mail og pis og papir. Så vælger bare ikke at betale. Jeg håber andre følger trop. Kan ikke pass3 at der ikke er flere der er utilfredse??

 100. Jesper rasmussen

  Tak for svar Carsten.
  Men fordi den har haft kortere levetid skulle den så ikke kunne det basale. Eks wifi?
  Jeg kan se at der faktisk er mulighed for wifi i boksen. Hvas bare man køber en dongle. Præcis som Yousee for 5 år siden (!).
  Har prøvet at købe en dongle, men virker som om den mulighed er slået fra.
  Kan du undersøge hvorfor og give svar på om det bliver muligt at koble boksen til trådløst.
  mvh. Jesper

 101. Carsten Lindholm

  Hej Jesper,
  som vi også sagde på Generalforsamlingen: Ja, Yousees boks er bedre end ASOM’s, bl.a. fordi den har været væsentligt længere tid i markedet.
  Jeg har spørgsmål inde hos support, for at finde ud af reglerne omkring sletning af optagede udsendelser i “skyen”, og vil skrive når jeg ved noget mere.
  Mvh
  Carsten

 102. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  vi har kontakt til ASOM ang. jyske reklamer, om det kan ændres. Jeg oplever lidt det samme når jeg kører bil (det er så ikke så meget i disse Corona tider) hvor jeg hører DAB-radio, og må acceptere, at der kommer Københavner-reklamer i min bilradio.
  Mvh
  Carsten

 103. Klaus Veltzé

  Et liden supplement: Heller ikke jeg er imponeret. Min anke går på radiosignalet, P5, der af mine radioer opfanges både svagt og i varierende styrke..
  At der har været / er jyske reklamer, turde ikke være nogen overraskelse – da det jo er en jysk sender.

 104. Jesper rasmussen

  Jeg skal undlade at bidrage mere til hvor meget ringere ASOM Net er ift. vores tidligere udbyder Yousee. Her tænker jeg alene ift. boksen.
  Vil blot advare mod at optagelser slettes uden varsel efter 1 måned (!). Helt uacceptabelt (og har maks 20 optagelser).
  Så ikke noget mere med at optage en serie og vente til alle afsnit er sendt med at se. Og jeg frygter ærligt udfordringen når vi skal skifte internet også.
  Så nu er beslutningen (næsten) taget. Vi vælger internet og TV via YS på den gammeldags måde via telefonstikket. Kan få ca. 20-25 mbit så mon ikke det går. Og får YS’s fantastiske boks med. Pris bliver nogenlunde det samme som nu da vi har fuld pakke.
  Nogen der har erfaringer med denne løsning så skriv endelig. Denne besked er også lagt på facebook i Ringe gruppen.

 105. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  nej, det vil ikke være muligt at have Yousee sideløbende med vort eget udbud af Internet i nettet.

  Mvh
  Carsten

 106. Allan Blom

  Hej

  Vil det ikke være muligt at beholde Yousee som internet udbyder? Mener faktisk de levere tilfredsstillende kvalitet og så har vi Yousee musik gratis via internettet.

 107. Carsten Lindholm

  Hej SØren,
  du kan også se dine ekstra kanaler i Sommerhuset via PlaymakerTV over nettet, men du behøver ikke tage CA-modulet med i sommerhuset, da det kun virker på antennesignalet i Ringe FA’s net.
  Mvh Carsten Lindholm

 108. Carsten Lindholm

  Hej Søren,
  den har skam været der i lang tid, men du skal have et TV som kan tage Ultra HD signal også kaldet 4K.
  Mvh Carsten Lindholm

 109. Søren Østertoft

  Vil det være muligt at tage sine kanaler med i sommerhuset på et CA modul via web?

 110. Carsten Lindholm

  Hej Tom,
  det lyder ikke tilfredsstillende. Prøv at høre ASOM om de har fået samlet lidt Tips & Tricks sammen. Hvis du har mulighed så prøv at ringe på 4440 5750 tast 2 i dagtimerne 09-16
  Mhv
  Carsten Lindholm

 111. Carsten Lindholm

  Ja, referatet fra General Forsamlingen er klar inden længe, og bliver lagt på hjemmesiden, og vi arbejder videre på at lave et samlet oplæg færdigt.
  Mvh – Carsten Lindholm

 112. Tom Warren

  Kommer der forbedringer til playmaker boksen på et tidspunkt? Optog tynd is søndag aften fra dr1 og skulle se den mandag aften. Afspilning via Chromecast gik i stå ca. 8 gange og derefter startede udsendelsen forfra med igen efterfølgende pauser. Ikke tilfredsstillende måde at se en spændings serie på i alt 8 dele!

 113. Henrik Pedersen

  Kommer der noget om den nye udbyder på bredbånd for dem der ikke var med til generalforsamlingen ?

 114. Carsten Lindholm

  Hej Mads,
  vi er i løbende dialog med ASOM vedr. udviklingen og driftsstabiliteten på PlayMaker.
  Mht til de mere specifikke spørgsmål, prøver jeg lige at få Asmund til at svare, da han er mere inde i Boksen.
  Mvh – Carsten Lindholm

 115. Knud Madsen

  I det store og hele er jeg godt tilfreds med den nye tv-tilstand.
  Boksen er mindre brugervenlig end den fra Yousee men det er til at leve med.
  Umiddelbart har jeg to-tre ankepunkter:
  Først: hvordan får man tekst-tv?
  Og så: jeg har nogle gange oplevet, at den ikke optager, selvom den er sat til det.
  Og: somme tider virker det som om dele af billedet bliver sløret – mest generende hvis det er ansigter.
  Med venlig hilsen
  Knud Madsen

 116. Mads Perregaard

  Hej Carsten

  Er I eller ASOM i kontakt med dem der laver PlayMaker appen. Den fungerer på nogle punkter ret dårligt – hovedsageligt via ChromeCast.

  1) Er det muligt at pause direkte programmer når man ser dem via ChromeCast gennem PlayMaker? Vores springer hele tiden af. Oplever I andre også der?

  2) Når I ser et optaget program på Play Maker via Chrome Cast. Hvis der så er reklamer på det program og vi åbner Play Maker op for at spole hen over dem så kan vi ikke komme ind i det den afspiller. Og programmet starter forfra når vi trykker på programmet?

  På forhånd tak

 117. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  Ad 1: Jo, du kan have ret. Strengt taget bruges denne side jo mest til spørgsmål til Antenneforeningen, og ikke til kommunikation “Medlem til Medlem”, udover at vi jo alle er medlemmer, så….. Vi skal lige over Generalforsamling, så står hjemmesiden for en større gennemgang, så den spiller mere sammen med/op til det nye Selvbetjeningsmodul på mit.ringefa.dk
  Men vær OBS på, at i stedet for at schrolle helt ned i bunden for at skrive nyt indlæg, så kan du klikke på “nyt indlæg” i nederste linje af beskrivelsen af Medlem til Medlem, så ryger du direkte til formularen nederst på siden.

  Ad 2: Jeg fatter ganske enkelt ikke Yousee i denne sag med bokse. Jeg har gentagne gange rykket og rykket Yousee, men deres forklaring er hver gang, at de har IT problemer. Det betyder i min Verden, at de ikke har styr på hvem der har bokse, så de kan ikke bare “køre en liste ud” åbenbart. Jeg har fået det svar, at de er pressede arbejdsmæssigt, og at de har prioriteret at hjælpe de kunder de har vedblivende, fremfor dem, som forlader dem. Det må således stå for deres egen regning, hvilket “sidste indtryk” de ønsker at forlade Ringe med. Vor tidligere kasserer har i forgårs lykkedes med at få en medarbejder til at fremsende en returlabel, og stoppe trækket af månedlig leje, og jeg er også blevet forsikret om, at eventuel betaling af leje efter 1. januar vil blive krediteret/returneret.
  Det er desværre alt hvad jeg kan gøre. True dem med at stoppe som kunde, virker ligesom ikke mere.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 118. Ole Priisholm

  Lige 2 ting..
  1./ Såfremt dette stædigvæk skal bruges som kommunikation form. Vil det så ikke være muligt/en god ide, at Slette Gamle indlæg ?

  2./ Hvor langt er Antenneforeningen henne, med hensyn til at os Medlemmer, Kan slippe af med Yousee´s tv boks og regning for You See tv.
  Har d.d. modtaget regning for dette.
  Det må være Noget af en teknisk fejl eller vil De ikke slippe os. Skrev et indlæg omkring dette på Facebook under “Det sker i Ringe”, for en måned siden. Vil ikke betale for noget, som vi Ikke bruger/har adgang til. Som Vi også fik lovet, skulle afslutte medio Januar.

 119. Eva Graversen

  Nu er jeg godt nok ved at være en smule stram i betrækket. Playmakerappen virker igen ikke. Jeg kan ikke streame. Den siger Intet netværk. Det er åbenbart en fejl på appen, som de angiveligt har lavet i går – det virker så stadig ikke. Jeg har prøvet af afinstallere og installere appen igen. Det hjalp ikke. Har skrevet til dem, men har ikke fået svar endnu.
  Nu læser jeg så til min ærgelse, at de ikke mere understøtter Android under nummer 7. Det vil så sige, at jeg skal købe en ny telefon for at kunne bruge appen. Jeg har en Samsung 5/6. Kan det virkelig passe? Har andre en løsning på dette? Jeg har en oldgammel tablet og en ældre bærbar pc. Jeg er desværre ikke så teknisk, så jeg ved ikke lige hvad jeg gør.

 120. Erling Nielsen

  Hej Ove Kurt Larsen, du skal bare ringe til YouSee en gang til, hvis der er problemer med modemmet eller det trådløse netværk, så skal de sende et nyt modem.

  M.v.h. Erling Nielsen bestyrelsesmedlem

 121. ove kurt larsen

  Bredbånd fra yousee, kan ikke komme på nettet i stuen da mit moden ikke kan række fra mit værelse og ind i stuen. Har ringet til Yousee om jeg kunde få et andet modem,men ak ingen hjælp at hente for da i har opsagt jeres aftale med Yousee. det er hvad man kalder service fra Yousee.

 122. Karl Anker Mortensen

  Hej.
  Allen vores kanaler på tv2 pakken er forsvundet. Er der andre der har samme problem.???

 123. Carsten Lindholm

  Hej John,
  jeg går ud fra, at det er via App på TV’et, at du ser Viaplay og Netflix. Jeg kan ikke svare med sikkerhed, men kan forestille mig, at årsagen kan være, at Viaplay har rigtig mange ekstra streaming kunder inde på deres tjeneste her i januar. Alle TV-kunder gennem ASOM-Net har jo som noget nyt fået adgang til Viaplay FIlm & Serier, så der er sandsynligvis rigtig mange inde her i starten, hvor udbuddet af film og serier endnu ikke er “tygget igennem”. Netflix er suverænt den største spiller på Verdensplan på solgt streaming, og deres tekniske set up må betragtes som det bedste i branchen, også til at tackle kapacitetsudsving. Det er mit umiddelbare bud/gæt.

 124. John Høffner Kjærup

  Hej Carsten
  Jeg kan via grundpakken se VIASAT på mit TV, men der er det problem, at der meget jævnligt er ‘udfald’ med helt op til ½ minuts stop, som om den skal opdatere. Hvad er årsagen mon. Ved NETFLIX er der ingen problemer.
  Hilsen John tlf. 51156528

 125. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  tag ned i Expert i Ringe, han kan udlevere den. Men sørg lige for, at du er oprettet på Selvbetjeningsmodulet, og har aktiveret WebTV inden du henter boksen.
  Såkan registreringen af den gå hurtigere.

 126. Allan Blom

  Hej Carsten

  Havde allerede tjekket Spam og igen nu og der er ikke kommet noget på mail. Ligeledes er der jo ingen mulighed for at gøre noget under status som blot er en side med info og intet andet!! Hvor der står at jeg er skiftet fra en pakke til en anden og til din underlige kommentar om at serie og film stadig er der næste måned!! og jeg ikke har betalt noget særskilt!? Hvor ved du det fra? Jeg har allerede abonnement hos viaplay og ja jeg har betalt for januar. Som koster 99,- og det skulle være med i pakken. Så igen jo jeg har betalt for noget som skulle være gratis. Hvilket jeg ikke vil en gang til.

 127. Dennis Isen

  Jeg mangler stadigvæk et sted at kunne købe boksen, jeg har talt med tekniker der heller ikke kunne få den frem på mit.ringefa.dk, det er kun kort modul der kommer frem og kun hvis man vælger at tilkøbe flere kanaler.
  Han ville sende en bestilling på mine vegne, men jeg har intet hørt og har stadig ikke fundet ud af hvordan man kan købe den.

 128. Carsten Lindholm

  Hej Mads,
  ja – du kan individuelt tilvælge Kanaler til Mellempakken. Du kan selv gøre det via Selvbetjeningsmodulet. Så kommer der som standrad minimum et CAM-kort til din ordre (tjek at dit TV har Card-slot til CAM-kort) til afkodning af kanalen på dit fjernsyn. Du kan også vælge løsning uden udstyr, hvor du så tager din ekstra kanal via Playmaker app på mobil eller PC og så evt. caster denne til dit TV via f.eks Chrome Cast eller Apple TV-boks. I så fald kan du ringe og bestille ekstrakanalen på tlf: 4440 5750 tryk 2.

 129. Carsten Lindholm

  Hej Allan, som der står i starten af opslaget: “Spejderne deler breve rundt i dag søndag 12/1. I går har vi pakket 1.260 breve til alle de medlemmer med TV-pakker, som endnu ikke havde bestilt koder hos Kasseren og oprettet sig på Selvbetjeningsmodulet.” Du var/er oprettet på Selvbetjeningsmodulet, og har derfor ikke modtaget brev. Du skulle have fået en mail på den mail adresse du har angivet på Selvbetjeningsmodulet (tjek evt. Spam, hvis du ikke kan finde den) og af den fremgår det, at du kan gå på Selvbetjening og gå under punktet Status, og få oprettet dit gratis log in til Viaplay. Vi havde da foretrukket, at der var hul igennem til Viaplay lidt hurtigere, men du har ikke betalt noget særskilt for denne adgang. Og de Film & Serier, der ligger på Viaplay er der stadig, så du har ikke mistet noget.
  Mvh Carsten

 130. Allan Blom

  Hej Carsten

  Har hverken modtaget mail eller brev vedr. Viaplay. Selvom jeg har en mail registreret på selvbetjening. Vil meget gerne have en kode så jeg ikke kommer til at betale en gang mere end jeg allerede har gjort. Viaplay skulle jo have været med fra starten af januar.

  Mvh

 131. Mads Perregaard

  Hej Carsten

  Kan man godt tilvælge kanaler til sin mellempakke uden en boks? Altså uden at opgradere pakken
  Hvor lang tid går der før de kan ses?

 132. Carsten Lindholm

  Hej Erik,
  du skal oprettes som WebTV bruger på Selvbetjeningsmodulet. Du kan finde vejledning her: https://ringefa.dk/selvbetjeningsmodul-opret/
  Når du har det, kan du downloade Playmaker App til Smartphone / Tablet og så streame derfra eller fra playmakerTV.dk fra din PC og så få det på dit TV via Chromecast.
  Mvh Carsten

 133. Carsten Lindholm

  Der kommer info ud idag, hvis du er oprettet på Selvbetjeningsmodulet.
  Mvh Carsten

 134. Carsten Lindholm

  Der kommer info ud idag, hvis du er oprettet på Selvbetjeningsmodulet.
  Mvh Carsten

 135. Erik Pallesen

  Hvordan kan vi bruge Chromecast til at se tidlligere TV kanaler når vi ikke længere år tv signal
  fra yousee

 136. Jesper Rasmussen

  Samme spørgsmål som Mads vedr. viaplay. Går vel ud fra der er en form for Rabat når der nu stadig ikke er adgang

 137. Mads Perregaard

  Hej Carsten

  Hvornår kan man få log on til Viaplay og hvor skal man søge om dette?

  Mvh Mads

 138. Carsten Lindholm

  Hej Torben,
  ja du lander i betalingsmodul. Da 1. kvartals betaling af Antenne-pakke normalt ville skulle være betalt nu, vil den også have penge for 1. kvartal af din TV-pakke. Hvis dette ikke er et problem for dig, kører du blot betaling igennem med kort, og så bliver du ikke opkrævet via BetalingsService her midt/sidst i januar. Men vi anbefaler, at du ikke skifter til fremadrettet at betale alt med kort, så gem ikke som standardbetaling, for så går din BS-aftale i på stand-by. Hvis du ønsker at bestille TV2 Play, uden at betale for 1. kvartal samtidig, så kan de hjælpe dig på tlf: 4440 5750 og så tast “2”.
  Mvh
  Carsten

 139. Carsten Lindholm

  Hej Mads,
  TV2 SpXrt eller Sport X ligger nu på kanalplads 46. Den ligger også på Kanalplads 19 i 2 måneder (Prøvekanal)
  …eller taler du om tilkøb af den samlede TV2-Pakke og styring af dette via CA-modul eller lignende?
  Mvh Carsten

 140. Carsten Lindholm

  Hej Poul,
  ja man kan sige meget om Post Danmark, men de har heller ikke haft mange arbejdsdage mellem Jul og Nytår til at gøre noget ved det. Kan vi ikke lige prøve at se, om ikke det kommer i dag, og ellers så skriv til og spørg efter om hun kan se noget om afsendelsesdato
  Mvh Carsten

 141. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  Yousee har vist en masse ting at arbejde med i øjeblikket, så vidt jeg kan se i dagspressen. Det må være et spørgsmål om prioriteringer inde hos dem. Jeg benyttede mig selv af lejligheden til at se Liverpool- Sheffield United forleden. Ved ikke hvornår de lukker, og har heller ikke tænkt mig at rykke for det. Den adgang du har haft har jo været via dit medlemskab af Ringe FA og Foreningen har betalt regningerne ind til Yousee, så du skulle ikke komme i klemme.

 142. Carsten Lindholm

  Hej Mads,
  TV2 Sport X er kommet på nu. Du skal muligvis lige køre en ny kanalsøgning.
  Mvh
  Carsten

 143. Poul Jørgensen

  Vedr. manglende kort til TV2 Sport.
  Jeg kan se at Poul Otto Thygesen har modtaget kort fra Post Danmark d. 3. Januar 2020
  Jeg har også bestilt og betalt for at kunne se TV2 Sport,
  men har endnu ikke modtaget noget kort.

  Er det mon på vej?

  Mvh.
  Poul Jørgensen

 144. Mads Larsen

  Hej RingaFA.

  På præsentations mødet, blev der både nævnt og vist at i TV2 pakken ville der også være den nye TV2 SpXrt kanal, og den fremgik også da jeg tilvalgte den, men den har ikke været tilgængelig og fremgår heller ikke på min oversigt…. – hvornår er den tilgængelig?

  Mvh
  Mads

 145. Torben Briand Pedersen

  prøver at tilmelde TV2play via selvbetjening når jeg vælger videre kommer jeg til ee betalingsside på køb af tv2play.
  skal det gøres på anden måde. ?

 146. Lene Gestelev

  Hej prøver lige igen og ser om jeg får svar denne gang😊

  Jeg ville lige høre om priserne på tv pakkerne er med eller uden copydan?
  Mvh Lene

 147. Dennis Gamst Andersen

  Tak for svar
  Lige et hurtigt spørgsmål mere. Jeg kan stadig se yousee på min app og dermed også Xee. Det kan jeg vel ikke blive bonnet for? Hvornår udløber det, tror du?

 148. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  vi er selv ved at gøre os erfaringer med Boksen. Men du kan prøve i mellemtiden at spørge Supporten på 4440 5750.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 149. Carsten Lindholm

  Hej Brian,
  jeg har ikke hørt om andre med denne udfordring. Er der andre, der kan byde ind?
  Mvh
  Carsten Lindholm

 150. Dennis Gamst Andersen

  Som Jesper Rasmussen skriver længere nede, så er det ret frusterende at man når man skifter kanal fra guiden altid starter forfra. Bliver det ændret eller er det mig der er helt forkert på den?

 151. Brian Riis Jensen

  Hej jeg oplever at jeg ikke kan se TV-2 Zulu og en infokanal.
  Jeg har installeret kanalerne forfra som i beskrev i nyhehsbrevet.
  Vil bare høre om andre har samme problem og hvad vi kan gøre ved problemet.
  Mvh.
  Brian Riis jensen

 152. Poul Otto Thygesen

  Så kører det. Dejlig med en problemfri overgang til A.som. Det var kun Post danmark der var meget langsomme med levering af kort

 153. Lene Gestelev

  Hej

  Jeg ville lige høre om priserne på tv pakkerne er med eller uden copydan?
  Mvh Lene

 154. Carsten Lindholm

  Hej Morten
  jeg har hørt om forhandlinger mellem ASOM og Viast om dette.
  Jeg undersøger og vender tilbage.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 155. Carsten Lindholm

  Hej ANn Mari,
  prøv at ringe til Supporten på 4440 5750
  Mvh
  Carsten Lindholm

 156. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  har ikke hørt om, at der kan anvendes andre bokse.
  Mht manglende ting i Selvbetjeningsmodulet (jeg går ud fra, at det er der du er inde) så prøv at få hjælp på Supporten på tlf: 4440 5750. De skulle være der fra kl. 09:00 i dag
  Mvh
  Carsten Lindholm

 157. Dennis Isen

  Hej
  Kan man bruge andre bokse end den MAG275 som vi fik præsenteret på mødet.
  Der står man kan vælge den+kort under tilvalg men der er intet på min side.
  Hvor kan man få fat i den og kortlæser?

  Kan man bruge bokse fra andre leverandører, som er lidt mere nutidige, og hurtigere?
  I så fald så ser jeg gerne en liste over godkendte modeller.

 158. Ann Mari Schneider

  Vi har købt en boks. Ved I hvordan man får tekst TV frem på fjernbetjeningen ? Og hvad med undertekster ? Når man trykker på APP-knappen, så står der: undertekster – ingen. Selvom programmet skulle være tekstet.

 159. Morten Hansen

  Er det muligt at opgradere sin Viaplay film og serier vi får med TV pakkerne til viaplay sport?

 160. Eva Graversen

  Jeg har skam en caster – det var så for at få den til at virke, men har fået hjælp fra en tekniknørd :-D. Har downloadet Appen PlayMaker og mangler nu en kode, hvilket jeg har bestilt hos formanden. Så er jeg kørende. Mit Netflix virker også – skulle bare lige tage kablet til Casteren ud af strømforsyningen og sætte det i igen. (hvis nogen ikke lige kan få det til at virke, så kan de måske prøve det her).
  Tak for svar.

 161. Carsten Lindholm

  Hej Eva,
  for at Caste skal man have teknisk udstyr, for eks. en Google Chrome Cast. Den sættes i dit TV og fanger så billedsignalerne fra din mobil eller PC via dit trådløse Wifi netværk, så du kan se streaming på dit TV. Det er noget som Expert i Ringe vil kunne hjælpe med
  Mvh
  Carsten Lindholm

 162. Eva Graversen

  Lige et spørgsmål. Beklager at jeg ikke kan hitte ud af det selv. Jeg har nu søgt kanaler og det virker.
  Kan dog ikke finde en app så jeg kan caste programmer. Hvordan gør man det?

 163. Jesper rasmussen

  Optagelse virker stadig ikke på hverken app, Browser eller TV-boks. Virkelig frustrerende. Føler med denne boks jeg er skudt 8 år tilbage i tiden. Ingen optagelser, Ingen Netflix adgang (som der ellers blev sagt på info mødet!), Ingen Wi-fi, Ingen mulighed for at styre volumen på sit TV, Ingen nu og næste, Remote med alt for små knapper der ikke responderer hver gang, generelt bare langsom kanalskift og så bare en håbløs gammeldags opbygning. Eksempelvis starter programmet altid forfra når du tilgår det fra guiden. Vil gerne selv bestemme når jeg vil se tidsforskudt TV. Når man så samtidig har fuldpakken som jeg har er det ovenikøbet blevet dyrere.

  Men optagelse er et ultimativt krav for mig. Så kommer det til at virke? Ellers er jeg den der er ude….

 164. Carsten Lindholm

  Fra Antenneforeningens side fortsætter vi med Yousee på Internetsiden indtil udgangen af 3. kvartal. Vi har flyttet det ét kvartal længere ud i fremtiden, og vil på Generalforsamling 27. februar fremlægge bestyrelsens oplæg på fremtidigt internet for medlemmerne.

  Mvh og Godt Nytår i lige måde

  Carsten Lindholm

 165. Carsten Lindholm

  Hej Anders,
  der bliver mulighed for adgang til streamingtjenesten Viaplay Film & Serier, for alle med TV-pakke. Men det er som skrevet en streamingtjeneste, så den kommer ikke som en kanal på dit TV. Man skal bestille et Log-on i Selvbetjeningsmodulet til dette, men vi nåede desværre ikke at få link til dette, inden Viasat (selvskab bag Viaplay mm) gik på juleferie. Vi håber at få hul igennem til Viasat, i starten af uge 2, og melder ud når man på Selvbetjeningsmodulet kan bestille Log-on til Viaplay Film & Serier.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 166. Hans Henrik Pedersen

  Hvornår skal vi arbejde i ny internetudbyder?
  Er der nogen der har erfaring i at klare sig med mobil 4G forbindelse?
  Godt Nytår!

 167. Anders

  Måske det er mig som har misforstået.
  Men kom der ikke en Viaplay kanal – jeg ved godt man selv så skal have login og betale separat.
  Jeg kan ikke finde den på mit smart tv

 168. Allan Blom

  Håber ikke signalet skifter før efter kl.06:00 d,30.12 da jeg ser tv3+ indtil ihvertfald kl.05:30

 169. Carsten Lindholm

  Hej Ulrik,
  desværre ikke – TV2 har bestemt, at rabatprisen på 39 kr. er gældende såfremt man minimum har Mellempakken.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 170. ulrik

  Hej Carsten
  Der står at TV2 play favorit + sport kun fås til mellem og fuldpakke til 39 kr. kan man ikke få den til den pris hvis du vælger grundpakke + tilvalgs kanaler, eller mix selv?

 171. Jørn Jespersen

  Hvordan lejer jeg en boks fra Asom? Jeg kan ikke se nogen steder i selvbetjening, hvordan.

 172. Allan Blom

  Hej Carsten

  Man kan ikke vælge tilvalgs kanaler uden at man tvinges til at købe kortlæser. Som vi snakkede om er det er det ikke nødvendigt da vi kan sreame den ene kanal via playmaker app’en

  Vil i få det ændret. Da vi ikke vil købe kortlæser. Men gerne vil have aktiveret tilvalgs kanaler.

  Mvh.

 173. Carsten Lindholm

  Hej Steven,
  jamen Fastspeed er også dygtige til at markedsføre sig. Vi har holdt møder med Fastspeed og det er en forudsætning for dem, at man skal have Yousee som Internet leverandør, hvilket vi er på vej væk fra. Men jeg kan anbefale dig at komme til vor Generalforsamling 27. faebruar, hvor Antenneforeningens planer for Internet vil blive fremlagt.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 174. Carsten Lindholm

  Hej Steffen, vi “nupper” selvfølgelig ikke bare medlemmernes penge. Hvis du har foretaget en betaling, vil du ikke blive opkrævet for den én gang til. I praksis er det kasseren du skal tale med via
  Mvh
  Carsten Lindholm

 175. Steffen Mortensen

  Hej Carsten

  Jeg har både bestilt pakkeskift via link , og også med login. Jeg var overbevist om at det skulle foregå på den nye login side…. og betalt 849,58kr…jeg har selvfølgeligt en klar forventning om at beløbet bliver tilbagebetalt😀

  Mvh
  Steffen

 176. Steven Jepsen

  Hej med jer
  .
  Jeg vil gerne have bredbånds forbindelse fra fastspeed.
  Iflg. Fastspeed er det kun et spørgsmål om at i åbner op for forbindelsen
  Mvh. Steven Jepsen

 177. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  Mix pakkerne er udelukkende tilvalg oven på Grundpakkerne. Jeg har lavet et skema med priser på tilvalgskanalerne som du kan se på forsiden af vores hjemmeside.

 178. Allan Blom

  Nej Nej Nej. Hvad skal det sige at pakke skift først bliver aktiveret d.9.1.2020??? Vil det sige at vi fra d.30.12.2019 og frem til d.9.1.2020 ikke kan se de kanaler vi hidtil har kunne se!! I så fald vil jeg anbefale jer på det kraftigste at alle kan se fuldpakke i det tidsrum….. og det er dårlig stil at tvinge folk til at købe kortlæser hos Azom. Har ingen betydning hvor en kortlæser er købt. og prisen på kort skal ligge under 100,- pr. stk. eller blot følge med når nogen ønsker at betale for ekstra kanaler. 299,- for at kunne se 3 tilvalgs kanaler pr tv!!! er da sindsygt i min mening

 179. Dorthe Nørregaard

  Hej Carsten
  Tak for svar.
  Men hvad skal jeg gå ind på? og hvor skal jeg klikke på mellempakken for at se priserne?
  Er det rigtig forstået at man skal vælge Grund,-mellem,- eller fuldpakke for at få en af Mix-pakkerne?
  Venlig hilsen
  Dorthe

 180. Annette Kronborg

  Håber at det bliver muligt kun at få kort til ekstrakanaler. Har kortlæseren i forvejen.

 181. Steffen Mortensen

  Hej Carsten
  Hvad blev der af gratis pakkeskift inden 27.12
  Jeg kan kun vælge skift 01.02.2020 , og det er med skiftegebyr,Copydan og pakke gebyr = 850,00kr

  Vh
  Steffen

 182. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe, Priser på Enkeltkanaler skulle være synlige. Men vær opmærksom på, at hvis du f.eks vil se priser på enkeltkanaler, men har Fuldpakken i forvejen, kan du umiddelbart se 6’eren som ekstra kanal, da den indgår i Fuldpakken. Hvis du du ovenover Ekstrakanalerne lige markerer til f.eks Mellempakke, skulle 6’eren blive synlig som Tilvalgskanal.

 183. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  jeg prøver at nå det hele den 27. december.
  Umiddelbart kan jeg forestille mig, at ASOM udelukkende sælger kort og kortlæser sammen, af hensyn til eventuel supportering af det.

 184. Carsten Lindholm

  Hej Ann Mari, Smart TV er et TV der bla. kan gå på Internettet, og man kan downloade App’s til det, som du måske kender fra en mobil telefon. TV2 Play skal du være opmærksom på er en Internet Streaming tjeneste, så det er ikke noget du kan styre på vanlig vis som en ekstra kanal på fjernbetjeningen. Kort og kortlæser kan således ikke hjælpe på at se TV2 Play, men kan hjælpe på at se ekstrakanaler

 185. Mads

  Prisen for pakkeskift

  På den fine præsentation af det nye setup, forstod jeg det sådan at vi kunne skifte pakke og tilvælge kameler ganske gratis frem til 27.12.2019 ganske gratis (altså uden at betale 300kr for et skifte)
  Nu har jeg kigget på det og ikke nok med at jeg skal betale 300kr skal jeg også betale afgift og for den gamle pakke frem til 31.1.2020 selv om pakke ikke er tilgængelig….

  Hvis jeg gennemføre denne transaktion, bliver jeg så krediterer dette beløb eller?????

  Mvh
  Mads

 186. Ann Mari Schneider

  Er ikke helt klar over, hvad et Smart TV er. Lige nu har vi kort og kortlæser til vores ekstra TV. Så jeg går ud fra, at hvis vi f.eks. ønsker TV2 Play pakken til 39,- kr. pr. mdr., så skal vi bruge kort + kortlæser til vores ekstra TV. Er det ikke korrekt ? Kan vi bruge den kortlæser, som vi har ? Hvis ikke, hvordan får så bestilt kort + kortlæser ?

 187. Anne Irgens-Møller

  Når jeg vil skifte pakke så kommer jeg til at betale 300 kr i gebyr for skift af pakke, ifølge Jeres præsentation så er det gratis ” her til 1. januar” som betyder ?.?

 188. Allan Blom

  Lige en ting mere.. Der står at man kun kan købe kortlæser og kort til 1 ekstra tv!!!! Det håber jer er en fejl. Jeg skal som minimum bruge 3 og gerne 4 som vi har nu. Hvad gør vi?

 189. Allan Blom

  Carsten Lindholm

  Fandt du ud af hvilke type kortlæser der skal bruges? Hvis jeg kan finde dem meget billigere vil jeg gøre det. Da jeg skal bruge 4 stk.

  Mvh Allan

 190. Dorthe Nørregaard

  Hej
  Kan man ikke se priserne på tilvalgskanalerne nogle steder? og kan det passe at 6’eren ikke er en tilvalgskanal?
  vh Dorthe

 191. Carsten Lindholm

  Hej Ann Mari,
  der skal kort til til alle TV, som man ønsker at se ekstrakanalerne på, men kan være lidt afhængig af hvilken Kanal du ønsker. Er det for eks. TV2 Sport du ønsker (koster kr. 42/mdr) så vil jeg anbefale dig at tage specialtilbuddet på TV2 Play til kr. 39. om måneden. Så kan du afspille kanalen på de af jeres TV, som er Smart-TV’er og du får oven i købet også den nye TV2 Sport X med i handlen, + serier der kan streames og stort arkiv med TV2 udsendelser.

 192. Ann Mari Schneider

  Jeg vil gerne spørge om, hvis man køber en tilvalgskanal til mellempakken, kan man så se den kanal på alle TV i huset ? Eller skal man købe et kort til de øvrige TV, som man skal nu ved bland-selv pakken hos You See ? Som det er nu, så kan man kun se bland-selv kanalerne på “hoved-TV’et”.
  Kan man allerede nu bestikke tilvalgskanaler, så de er klar 1/1 ?

 193. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  du kan bestille et pakkeskift på Antenneforningens egen hjemmeside her:
  https://ringefa.dk/pakkeskift/
  Jeg har talt med en del medlemmer, og har nogle spørgsmål til ASOM, som jeg håber at få afklaret mandag formiddag, mht hvad der kan lade sig gøre hvornår på Selvbetjeningsmodulet.
  Men jeg er lidt i tvivl om, hvad der er du ønsker. Det var måske nemmere, hvis du ringer til mig på 22 33 35 32.

 194. Allan Blom

  Carsten Lindholm.

  Siden jeg ikke har fået et svar spørger jeg igen. Kan vi ikke skifte/ændre vores pakke nu med virkning fra d.1.1.2020? På selvbetjening står der “du kan ikke ændre din pakke” før 1.1.2020. Men det betyder så at vi kommer til at mangle de kanaler vi bruger i x antal dage. Da vi også skal have kortlæsere og kort. Ting som ikke sker fra dag til dag. Ligeledes vil jeg gerne kunne se det komplette kanal udvalg om vi kan sammensætte mix3/20 med. Så jeg kan få det sat op som vi ønsker det.

 195. Kent Pedersen

  Hej
  Jeg har stadig analogt TV, og er derfor total afhængig af digitalboks for at modtage digital TV.
  Findes der nogen brugervejledning til opsætning af den nye digitalboks, eksempelvis ved søgning af kanaler mm. ?
  På forhånd mange tak, og godt nytår.

 196. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  det er rigtigt, at sidste års udsendte regninger er udsent i marts med forfald omkring 1. april 2019. Men perioden der betales for – og det fremgår også af teksten på opkrævningen – er fra 01.01.2019 til 31.12.2019. Det skyldes, at vore vedtægter dikterer, at kontingentet/pakkepriserne skal godkendes på generalforsamlingen, inden de er endeligt gældende. Vi glæder os i Bestyrelsen til at komme igang med de nye opkrævningsformer, hvor vi som standard opkrøver kvartalsvis. Første opkrævning, som kommer ud midt i januar og til forfald 01.02 2020 vil være en “A conto” opkrævning for 1. kvartal. Vi har en klar fornemmelse af hvad pakkerne/medlemskontingentet kommer til at være, men det skal endeligt stadfæstes på Generalforsamling den 27. februar. Skulle der mod forventning komme justeringer i priserne, vil dette blive justeret til på de efterfølgende 3 kvartalsopkrævninger for året 2020.

 197. Carsten Lindholm

  Hej Ib,
  Det skyldes, at fakturaen er udstedt en uge før den 19/12, og muligvis har været nogle dage undervejs/ligget i din postkasse, og det var først på Bestyrelsesmøde den 17/12 at det blev bestluttet, at gøre pakkeskift gratis for medlemmerne her til 1. januar. Beløbet er blevet krediteret.

 198. Allan Blom

  Vil gerne skifte pakke på selvbetjening… Men det er så ikke muligt?? Hvis vi vil have mix3+20 som skal virke allerede fra 1.1.2020 så skal der jo ske noget nu. Er glad for at se i set fornuften i at det denne gang er gratis at skifte pakke. Alt andet ville være totalt urimeligt.

  Jeg vil gerne kunne sammensætte min pakke hurtigst muligt. Men det tillader siden ikke. Skal også gerne kunne vælge frit i mellem alle kanaler som skrevet. Kan kun se min nuværende pakke og ikke alle kanaler til mix pakkerne. Så har ingen mulighed for at sammensætte som jeg vil. Skal jeg blot skrive en mail til jer med de kanaler jeg vil have og så ændre i det?

  Syntes dog det er en smule træls at vi nu skal bruge Conax kortlæsere.. Har for ikke længe siden investeret i 1 ekstra kortlæser til yousee så vi er oppe på 4 kortlæsere!! Det bliver noget af en udskrivning IGEN!!

 199. Ib Holst

  På infomødet den 18.12. blev vi informeret om, at pakkeskift pr. 01.01.20 var gratis. Hvorfor får jeg så i dag d. 19.12. en regning på 300 Kr tilsendt?

 200. Ole Jacobsen

  Hej Carsten.

  Jeg betaler for et år af gangen og sidste indbetaling var den 04-04-2019 og derfor må jeg vel
  have betalt til udgangen af marts måned i 2020 ? Eller er der noget jeg ikke lige har forstået ?

  Mvh. Ole

 201. Carsten Lindholm

  Hej Lene,
  sidste år blev prisen for pakkeskift sat ned fra 500,- til 300,- kr., samtidig med at gratis pakkeskift ophørte ved årsskiftet 2018/19.

 202. Lene Gestelev

  Hej vil der ikke være mulighed for gratis pakke skift i forbindelse med ændringerne i pakkerne?

 203. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  vore opkrævninger følger kalenderåret, og vi har ikke opkrævet noget endnu for 2020, så det skulle undre mig meget, hvis du har betalt for noget ind i 2020?
  Mvh
  Carsten

 204. Ole Jacobsen

  Hej igen Carsten.
  Måske jeg har formuleret mig forkert, men det jeg mener er at jeg har betalt for min nuværende tv pakke til april måned og
  de penge er vel sendt videre til Yousee fra antenneforeningen, og når vi så skifter udbyder fra 1/1 har Yousee vel fået tre måneders betaling
  for meget ? . Eller skal jeg kun betale for den nye tv pakke/udbyder fra april ?

  Mvh. Ole

 205. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  undskyld det sene svar – Har været i udlandet.
  Jeg ved ikke, hvad det er, du har betalt for hos Yousee. Hvis det er Internet du har betalt for, så fortsætter det jo med at være Yousee frem til og med første halvår.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 206. Carsten Lindholm

  Hej Jesper,
  jeg er lidt usikker på, hvad du mener.
  Vi sender et TV signal i vores (allesammens – vi er jo medlemsejede qua vi er en Forening) net. Efter den 30, december vil det TV-signal der er i vort net være fra ASOM, og der kan kun være ét TV-signal i nettet. Så Yousee må mene, at du så skal modtage dit TV-signal som Internet-signal. Internet igennem Ringe Antenneforening fortsætter frem til udgangen af første halvår, og så vil der komme en anden leverandør af Internet. Jeg ved ikke hvilken pakke du har idag, men man kan skifte til det, der hedder “Mulighed for Intenet uden TV). Der er du medlem af Antenneforeningen og kan modtage internet gennem vor samarbejdspartner på Internetsiden, dvs. Yousee frem til og med første halvår og derefter en ny leverandør.

 207. Jesper rasmussen

  Kan man køre med Yousee TV det halve år de stadig leverer bredbånd.
  Har talt med dem og de siger det er Jer der skal sige ok for dette da I ejer antennekablerne.

 208. Ole Jacobsen

  Hej Carsten.
  Så har jeg sendt en anmodning om pakkeskift pr. 01-01-2020.
  Hvordan ser det ud med økonomien med hensyn til Yousee. Jeg har betalt for et helt år og mener at der er betalt til april 2020.
  Når vi så skifter udbyder d. 01-01-2020 har jeg jo betalt ca. 3 mdr. for meget til Yousee, bliver dette beløb tilbagebetalt eller hvordan ?

  Mvh. Ole

 209. Ole Jacobsen

  Hej Carsten.
  Hvornår og hvordan vælger man hvilken tv pakke man ønsker fra den nye udbyder ?

  Mvh. Ole

 210. Carsten Lindholm

  Hej John,
  Det er “Mulighed for Internet uden TV” som er rigtig.
  Jeg får slettet det andet med det samme.
  Tak for info
  Mvh
  Carsten Lindholm

 211. John Høffner Kjærup

  Hej Carsten
  På ringefa.dk under RFA / Priser står der bl.a.:
  ’’Mulighed for Internet uden TV-Pakke: kr. 600,- Prisen dækker administration og vedligehold af anlæg. Selve intetnetforbindelsens pris afregnes – afhængig af forbindelsens størrelse – direkte med Yousee’’
  …men under Internet står der:
  ’’Internettilslutning kun mulig, når man har RFAs Grundpakkeabonnement’’
  Hvad er rigtigt?
  Med venlig hilsen John

 212. Carsten Lindholm

  Hr. Ib Holst,
  for at skåne “Medlem til Medlem” for udefrakommende spam og reklamer, er der indbygget at indlæg fra ikke tidligere kendte mailadresser skal godkendes af Administratoren, som er mig. Som det fremgår af nedenstående, har jeg godkendt dit indlæg, til trods for en stærk injurierende tone, inden du efterfølgende kommer med endnu et indlæg, som i mine øjne går over stregen for hvad man beskylder andre mennesker for. Jeg vil anbefale dig at fremkomme med dine synspunkter, roligt og sagligt og uden personligt nedgørende kommentarer.

 213. Ib Holst

  Herr Carsten Lindholm.
  Det undrer mig ikke det mindste, at du ikke ved hvad denne fadæse betyder. Du kan fjerne meddelelser som ikke passer ind i dit kram som en anden diktator. Jeg håber, du bliver tilfredsstillet af det og alligevel får tid til at glo på intetsigende fodbold. Jeg møder gerne op til forsamlingen. Husk at tage hæfteplaster med tikl at klæbe min mund til.

 214. Ib Holst

  …også selv om mit indlæg ikke bliver vist skal I alligevel vide at bestyrelsen for Ringeste Fælles Antenneforening bør træde tilbage

 215. Carsten Lindholm

  Det må du da meget gerne uddybe, både her og på den kommende Generalforsamling til foråret. Jeg er slet ikke med på hvad du mener der er en fadæse?

 216. Ib Holst

  Ringeste Fælles Antenneforening.
  Efter min og mange andres mening bør bestyrelsen træde tilbage efter denne fadæse.

 217. Carsten Lindholm

  Hej Poul Otto,
  det bliver muligt at tilkøbe enkeltkanaler + en masse andre muligheder. Det vender vi snart tilbage med mere info om

 218. Carsten Lindholm

  Det kommer lidt an på hvad vi taler om. Hvis vi taler om hvilken signalforsyning der kan opnås gennem Ringe Antenneforenings kabelnetværk i jorden, så er det rigtigt at der kun er plads til signaler fra Ringe Fællesantenne (de udbydere, som vi har samarbejde/kontrakt med). Boxer leverer deres signal terristisk, dvs. gennem luften, så det tages ned med en individuel antenne. Når/hvis du vurderer Boxers pris, så vil jeg anbefale dig at undersøge, hvad det koster i længden, da de som regel har nogen introduktionstilbud på ½ år hvorefter prisen stiger kraftigt. Viasat kan du få signal via internettet, som jo kan tages via det mobile internet. Det kan dog have udfordringer med stabiliteten af signalet, hvis man ønsker at se normale TV-udsendelser (Flow-TV).

 219. Poul Otto Thygesen

  Hej håber det bliver muligt at tilkøbe TV2 sport da vi har den i den nuværende mellem pakke, den mangler i den nye

 220. Ann Mari B. Schneider

  Jeg fik at vide, at da vi flyttede ind på Linde Allé 27, at vi kunne kun modtage TV via Ringe Fællesantenneforening. Vi kunne ikke få Viasat, Boxer TV eller andet. Det betegner jeg lidt som, at vi er “låst” til jer.

 221. Ann Mari B. Schneider

  Er der nogle adresser, der er “låst” til Ringe Fællesantenneforening” – f.eks. Linde Allé, hvor vi bor ?

 222. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  leveringstid på modems og udstyr gør, at det ikke er muligt at skifte nu og her.
  Der er ikke nogen Musik-tjenester med i ASOMs udbud.

 223. Carsten Lindholm

  Hej Camilla, jeg har sendt dig en mail.
  Jeg kan ikke give dig et entydigt svar på dit spørgsmål lige nu.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 224. Tom Warren

  Håber, der kommer en meget grundig vejledning fra jeri forbindelse med skifte af leverandør. Vi har fjernsyn, boks med optagefunktion og en del optagelser liggende på den, internet, mailadresse og fast IP-telefon hos TDC p.t. – alle sammen efter anbefaling fra jer for et par år siden. Vi skulle nødigt bruge en hel måned til at omstille og redde ting, som dengang man skiftede til TDC.

 225. Torben Dinesen

  Jeg håber ikke beslutningen om at skifte udbyder, udelukkende beror på mediestuntet mellem Yousee og Discovery. Nu har vi råbt om valgfrihed i mange år, og så er det også også galt når vi får det. Langt hovedparten af Discovery’s kanaler er totalt hjernedøde og intetsigende, og ville ikke blive savnet. Det lugter lidt af at nogle fodboldinteresserede medlemmer, har sat dagsordenen for denne beslutning, som medfører en masse bøvl for de fleste. Hvis det er så vigtigt, kunne man jo bare abonnere på dplay.
  Håber godt nok at ASOM-Net kan løfte opgaven, selv om jeg har mine tvivl, det er godt nok en amatøragtig hjemmeside de har.

 226. Kenneth Jensen

  Hej igen.
  Der gik jo ikke lang tid før der (igen) kom varsel om prisstigning fra YouSee.
  Dette giver jo så mulighed for at opsige YouSee internetforbindelsen.

  ER det muligt at lave en midlertidig ordning med ASOM, vi kan skifte over på, indtil alt bliver overført?
  Jeg kan jo sé at den pris de opkræver (239,-) fra 01.01.2020 er ublu i forhold til min beskedne forbindelse (60/2).

  Alternativt skal jeg ud og ha’ en gang i en ny udbyder for en kort periode – dét er jeg heller ikke interesseret i.

  For øvrigt: Er der et musiktilbud fra ASOM lig dét vi nu har med YouSee Musik?

 227. Carsten Lindholm

  Hej Ann Mari, jeg har talt med Yousee, og der skulle komme opsigelser ud fra Yousee til medlemmer med eks. TV-boks pr. automatik fra Yousee’s side af

  Mvh
  Carsten Lindholm

 228. Kenneth Jensen

  Hej RFA.
  Det lyder spændende med skiftet til ASOM – jeg syn’s personligt det er mere end høje tid at skifte væk fra den forfærdeligt ustabile internet/mail-konto-situation vi har haft ALT for længe.
  Det har været extremt frustrerende med YouSee support-personale’s manglende evne til at gennemskue egne systemer.

  Èn ting er jeg dog usikker på, efter at have læst ASOM’s materiale igennem: Vil der fremtidigt være et tilbud á la´”YouSee Musik”? eller skal vi selv over på noget “Spotify-lignende”?

  Tak til RFA’s bestyrelse for at ta’ kampen på medlemmernes vegne – kan forestille mig at der er blevet brugt mange timer på dette… ikke altid man får anerkendelse for de mange “frivillig-timer”, så et skulderkap herfra….

 229. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe, det er korrekt forstået, at Yousee fortsætter med internet efter Nytår. Det bl.a. et spørgsmål om, at der skal bestilles og produceres modems. da alle skal have et nyt modem.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 230. Klaus Veltzé

  I øvrigt, kære antenneforenings-bestyrelse
  – mener jeg, at vedtægterne, der ligger under punkt ‘RFA’ på hjemmesiden, bør a jourføres –

 231. Klaus Veltzé

  Kære antenneforenings-bestyrelse:
  Når jeg læser vedtægterne:

  [
  Rettigheder: § 3
  stk. 1 Generalforsamlingen kan i hvert enkelt tilfælde bemyndige bestyrelsen til at træffe foranstaltninger til levering af tv og radio signaler eller andre tjenester og fastsætte nærmere regler derfor.
  stk. 2 Bestyrelsen er forpligtet til hvert år i oktober måned at afholde brugerunder- søgelse om sammensætning af tv-kanaler. Den siddende bestyrelse udarbejder en stemmeseddel med de mest kendte kanaler. Samtidig skal der være mulighed for at det enkelte medlem kan tilføje ikke-nævnte programmer. Brugerundersøgelsen er bindende og bestemmende for programfladen og pakkesammensætningen.
  Såfremt der er udeladt programmer, skal dette fremlægges på førstkommende generalforsamling.
  & § 6
  stk. 1 Generalforsamlingen, som består af medlemmer, har en øverste myndighed i alle foreningens anliggender, jf. dog § 3, stk. 2.
  ]
  kan jeg ikke definere det anderledes, end at det er generalforsamlingen, der træffer bestemmelser såsom leverandørskift.

  Og sekretærens udtalelser til Fyens Stiftstidende:
  [ – Vi har kigget os grundigt omkring, og vi har nu indgået en aftale med en ny leverandør, der tilbyder Discovery, siger Carsten Lindholm og tilføjer, at aftalen formelt skal godkendes på generalforsamlingen i foråret.
  Alligevel sker skiftet til ASOM-Net allerede i år – formentlig 30. december. Det har bestyrelsen bemyndigelse til.
  – Vi opsagde vores aftale med Yousee i slutningen af 2018, for vi har et års opsigelse. Det har vi altid gjort for at stå stærkere i forhandlingerne, og derfor kan vi også gøre det nu, siger Carsten Lindholm.
  ]
  må så stå for egen regning..

 232. Dorthe

  Hej.
  Alletiders antenneforeningen har fundet en ny samarbejdspartner.

  Men, I skriver at internetdelen først træder i kraft i slutningen af første halvår 2020.

  Betyder det at vi beholder yousee som leverandør af internet?

  Venlig hilsen
  Dorthe

 233. Ann Mari Schneider

  Når der skiftes til Asom-net pr. 1/1, skal vi så selv opsige noget hos You See ? Vi har f.eks. en TV-box, som vi betaler for direkte til You See.
  Er det korrekt, at nogle adresser er “låst” til Ringe Fællesantenneforening, forstået sådan, at vi ikke kan vælge andre TV udbydere ?

 234. Camilla Pedersen

  Er I snart på plads med en ny aftale? Jeg er én af dem der gerne vil blive ved yousee, da jeg har en tv-boks med div fordele, som jeg gerne vil beholde, og jeg vil gerne vide, hurtigst mulig, om jeg skal skifte væk fra jer eller ej!

 235. Erik Brogaard

  TV 3-kanalerne har ikke noget med Discovery at gøre. Det er viasat-kanaler og bliver ikke berørt. Tværtimod kommer der endnu en af dem. Men beslutningen er åbenbart truffet om at forlade youSee. Politikerne på Christiansborg har nu ellers ytret ønske om at kræve, at bl.a. de danske landskampe i fodbold skal vises på DR eller TV2. fremover.

 236. Allan Blom

  Hej Carsten

  Har lige et enkelt spørgsmål. Internet vil det stadig l´blive leveret af Yousee? Da jeg på nuværende tidspunkt ikke har nogen problemer vores internet. Ville det være rart at det ikke blev ændret.

  Mvh.

 237. Allan Blom

  Hej Carsten

  Tak for opdateringen 🙂 Det lyder måske ligefrem lovende.

  Til Erik Brogaard kan jeg kun sige at jeg hverken ser fodbold eller reality tv. Men intet ønske har om at ikke kunne se tv3/tv3+/eurosport1+2 og et par enkelte andre discovery kanaler.
  Vi er forskellige alle sammen. Så det er fint at du kan se det du vil og vi andre stadig har mulighed for at se det vi gerne vil 😉

 238. Erik Brogaard

  Hej
  Håber ikke I forlader yousee på grund af Discovery-kanalerne, som er en værre gang skodkanaler og kun interessante for fodboldfans. De kanaler, der vil komme i stedet, er meget bedre. Og så kan priserne holdes i ro i modsætning til Stofa m.m. Vi hører kun fra fodboldfans, der synes, det er så frygteligt, at de ikke kan se så meget fodbold mere, men de kan jo bare købe en app til kanal fem, så vidt jeg har forstået. Skån os for reality og fodbold. Hold fast ved yousee.
  PS: Var det ikke på tide med en opdatering af hjemmesiden. Der er mange gode templates for wordpress i stedet for den valgte her.

 239. Allan Blom

  Hej

  For det første… Syntes jeg det er mega frækt at opkræve 50,- om måneden eller 600,- om året for at få “lov” til at få internet!?! Hvilket er dobbelt så meget som andre tager og tænker faktisk de 250-400,- for selve internet om måneden dækker så rigeligt de udgifter Dvs. at grundpakken faktisk “kun” koster 1595,-!!! For det andet.. Jeg vil ikke betale en krone for at få tv koblet fra. Da i ikke kan garantere hvad i kan og ikke kan. På samme måde som antenne foreningen mener at yousee bryder en gældende kontrakt om at levere de kanaler som giver ret til at afbryde samarbejdet.

  Jeg bliver faktisk en smule foraget over det her. Syntes faktisk ikke i er bedre end yousee… Ved ikke helt hvad jeg gør her. Har nu igennem flere år betalt mere end 10.000,- om året for internet og tv. For at blive behandlet på denne måde nu. Skammeligt i min mening.

 240. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  du kan gå på vores Selvbetjening, og skrive at du ønsker at skifte pr. 01. december eller 01. januar og at du ønsker at skifte til blot “Internetpakke” (koster kr. 600,- om året til vedligehold af nettet i jorden). Selvbetjeningsmodulet ligger her: https://ringefa.dk/pakkeskift/
  Vær opmærksom på, at det kræver et besøg af en Tekniker, som koster kr. 300,-
  Hvis du så efterfølgende ønsker at have TV fra Ringe Antenneforening igen pr. 01. januar 2020, vil et skifte tilbage af filter betyde endnu et teknikerbesøg og dermed kr. 300,- én gang til. Det kunne jo være, at vi har de kanaler du ønsker.
  Jeg håber du forstår, at vi ikke kan melde krystalklart ud, da vi stadig er i forhandlinger om løsninger, og vi naturligvis forhandler for at få de bedste priser til fordel for medlemmerne. Derfor tager det lidt tid, men som vi skrev på hjemmesiden i den 22. oktober, så forventer vi at finde en løsning: https://ringefa.dk/tv-kanaler-efter-1-januar-2020/

  Jeg kan oplyse, at vi har møder i denne uge, så den endelige beslutning og løsning rykker tættere og tættere på. Hvis du ønsker at skifte pr. 1. december, så skal du melde det senest den 12. november via Selvbetjening, og hvis du ønsker at skifte pr. 1. januar, så skal du melde det via Selvbetjening senest den 12. december.

 241. Allan Blom

  Hej Igen

  Hvornår kan vi afmelde vores tv? fra d.d. eller med udgangen af måneden?. Har ikke lyst til at sidde 1. januar uden de kanaler og da man desværre ikke på nuværende tidspunkt kan sige om de stadig er med i pakken eller ej hos jer. Er vi nød til at finde nogen som har det og med sikkerhed også efter nytår.

  Så hvornår kan vi være fri? Vi beholder stadig internet igennem yousee.

  Mvh. Allan

 242. Carsten Lindholm

  Hej Allan,
  jeg vil nu sige, at jeg har klare forventninger til, at vi i Ringe FA finder løsninger, enten gennem Yousee, gennem Yousee kædet sammen med andre udbydere, eller i samarbejde med andre udbydere. Der er ret meget “støj i systemet” hele vejen rundt ang. Yousee / Discovery konflikten. Vi har selv møde med vores Yousee konsulent den 17. oktober og efterfølgende deltager vi også i et møde gennem FDA (Forenede Danske Antennelaug) hvor vi er organiseret. Så indtil videre er der – efter min bedste overbevisning – ingen grund til at male en hvis Herre på vægen ….. endnu.

 243. Allan Blom

  Hej Carsten

  Vil det så sige at. Hvis i værste fald det bliver som det ser ud at vi mister alle de kanaler. Kan opsige vores abonnement fra d.d. eller pr.1.1.2020 Når vi ved om vi er købt eller solgt? Jeg tænker hvis vi mister de omtalte kanaler så skal vi ikke længere have nogen tv pakke længere. Så ryger det hele og vi går over til at streame alt i stedet.

 244. Carsten Lindholm

  Hej Thomas,
  jeg ser desværre først dit indlæg nu. Har du stadig problemer? Jeg sender dig lige en mail, så vi kan kommunikere direkte.

  Edit: Det var så ikke min mest geniale tanke idag, at sende dig en mail, hvis du ikke kan modtage. Kan du ikke ringe til mig på
  22 33 35 32 ?

  Carsten Lindholm
  Sekretær – Ringe FA

 245. Carsten Lindholm

  Hej Allan
  vi har løbende dialog med Yousee, men får ikke klare svar vedr. fremtiden endnu. Vi har et møde med vores konsulent hos Yousee den 17. oktober, hvor vi naturligvis også kommer ind på TV-signalsforsyningen efter 1/1 2020. Så det klare svar vi kan give nu og her er, at vi ikke kan sige noget endnu, men om ikke andet er vi da sikret, at der ikke sker ændringer i løbet af indeværende år. Jeg kan evt. anbefale dig at melde dig til vores Info-mail (der er link på forsiden) så du automatisk modtager vore udsendelser med Info og Nyheder.

 246. Allan Blom

  Hvad gør RFA ved de udmeldinger som Yousee kommer med ang. Discorvery? Vil RFA gå uden om YouSee og få de omtalte kanaler direkte? Eller mister vi dem? Det ville være rart at vide.

 247. Thomas Dahl

  Andre end mig der oplever fejl på deres nye mail opsætning, jeg har opsat det korekt og det virkede også fint, men nu kan jeg ikke modtage eller sende mere. Er lidt træt af det.

 248. Carsten Lindholm

  Hej Mads,
  I Ringe antenneforening har vi hele tiden valgt at holde os uden for Yousees såkaldte Regionspakker, hvor de sammensætter indholdet af de enkelte pakker. Yousee vil stadig have en distribution af Discovery Kanaler, og vi forventer derfor ikke, at det kommer til at påvirke vore muligheder i Ringe FællesantenneForening. Vi er blevet informeret om, at priserne for 2020 vil blive opyst noget senere, end hvad vi er vant til, og i sidste instans ligger vore priser aldrig endeligt fast, førend forårets Generalforsamling har godkendt bestyrelsens forslag til priser for de enkelte pakker.

 249. Mads Perregaard

  Hej

  Jeg kan se at Yousee nu melder ud at alle Discovery kanaler(Kanal 5, 6’eren, Kanal4, osv) vil forsvinde i deres programpakke fra 1/1-2020.

  Det vil vel næsten også have betydning for pakkerne i Ringe Fællesantenne. Hvornår kan man forvente at I har priser for 2020 klar? Fordi er det også gennem Yousee så er det vel et voldsomt fald i tv pakkens kvalitet?

 250. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  jeg har hørt hvad du siger, og bringer dette videre til mine kontakter hos Yousee. Jeg hører stadig gerne fra dig pr. mail, når du er blevet kontaktet af Yousee, som jeg har aftalt med dem, vedr. forhåbentlig snarlig løsning på dine Log-on problemer, som jeg har kendskab til også er hos 3-5 andre medlemmer.

 251. KLAUS JØRGEN VELTZÉ

  Åben mail til RFA’s bestyrelse (i personificeret form sendt til Carsten Lindholm, Erling Nielsen og Mogens Enger):
  Problemet med min – og andres – mail er stadig uløst. Og mailen har nu været i udu siden søndag 15. september – mine fejlmeldinger til trods. Og trods udtalelser om at der ville blive både set på problemet – og gjort noget ved det. Mit indtryk er, at ’sagsbehandlerne’ ved YouSee lirer samme svada af – uden at tro på den selv!
  Jeg véd, at Carsten L har gjort – og gør – meget for at komme problemet til livs. Men indtil nu uden resultat.
  Selvfølgelig håber jeg, at vore mails kommer ’op at køre’ igen – meget snart.
  Men derefter foreslår jeg at antenneforeningen finder en stabil udbyder! Adresserne @5750.dk og @midtfyn.net tilhører jo Karsten Rasmussen, så dem kan man bare flytte.
  Fordi i mail-sammenhæng er og bliver YouSee uvederhæftig og inkomptent.

 252. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  undskyld det sene svar, men er til oplæring på ny arbejdsplads.
  Vi anvender i Antenneforeningen Dansk Kabel TV til al service, reparation mm i vort anlæg, og de har også et “Husstandstjek” i deres produktportefølje.
  Du kan se mere her:

 253. Ole Starklint

  Hej Carsten
  Tak for svar. Fejlen er opstået fra den ene dag til den anden – jeg har ikke ændret på mit set up.
  Det er ikke kun DR der mangler og DR fungerer i øvrigt fint på de andre tv i huset. Jeg vil få lavet en gennemgang af min installation, da jeg oplever pixelering på de kanaler jeg har tikøbt hos YouSee. Kan du anbefale et firma?
  Med hensyn til det tv, som fejler tror jeg det skal skiftes.
  10 kanalsøgninger giver 10 forskellige resultater både med hensyn til antallet og hvilke kanaler, der dukker op. De andre tv i huset finder uden problemer alle kanaler.

 254. Carsten Lindholm

  Hej Ole,
  er det f.eks DR1 og DR2, som du har mistet? Disse to kanaler ligger – efter en omlægning hos Boxer, som har luftbåren udsendelse af TV-signaler – på en “udsat plads” mht interferens udefra. Det er typisk et eksempel på, at du har et sted i dit netværk, som ikke er ordentligt HF-tæt. Du kan evt. se mere her:

  Du kan evt. prøve – hvis muligt – at tage det tredje TV og flytte det til et af de andre steder, og så se, om du nu kna finde kanalerne. Det kan også være, hvis du f.eks har sat en harddiscoptager til ved det TV, der ikke virker, og harddiscoptageren ikke er HF-tæt, eller en gammel video-maskine (typisk VHS).

  Med flere og flere signaler i luften omkring os og 3G og 4G og snart 5G mobilsignaler, må vi desværre indstille os på en verden, hvor udefrakommende “støj” finder selv den mindste åbning i vore hus-installationer og kryber ind og giver forstyrrelser.

 255. Ole Starklint

  Jeg har efter en kanalsøgning mistet en del af mine
  kanaler.
  Jeg har prøvet at søge med både netværks id 100 og 111. Har prøvet alle tænkelige kombinationer af manuel og
  automatisk søgning – uanset, hvad jeg gør får jeg ikke alle mine kanaler. Samme søgning giver forskellige resultater fra gang til gang.
  Problemet optræder kun på et tv i huset ( vi har tre).
  Nogen bud på, hvad problemet er?

 256. Carsten Lindholm

  God morgen Klaus,
  jeg har her til morgen også konstateret fejlen, og der er afsendt SMS besked om den konstaterede fejl til VIP’en hos Yousee (De kalder det VIP’en selv om åbningstiden nu er skåret ned fra 09-15) Ved at “insistere” og prøve at sende modtage 3-4 gange, og hver gang sige “OK” til adgangskoden til serveren, kom jeg imidlertid igennem, og modtog en stribe mails. Erling oplevede det samme.

  Men det er jo ikke sådan at skidtet skal fungere, så jeg forfølger sagen her fra morgenstunden af overfor Yousee og dermed DKTV. Vi har for i øvrigt møde med DKTV i aften, så det kan da godt være vi kommer til at snakke lidt om Foreningsmail og driftstabiliteten på denne (eller manglen på samme)

 257. Klaus Veltzé

  Eftersom du, Carsten L, også har konstateret fejl i send / modtag (= det er nok send-muligheden, der er ‘down’) måtte det være anledning nok til at underrette YouSee..
  ?
  !

 258. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  vi deler din ambition om ikke at komme af med flere penge end nødvendigt, både for dit vedkommende og Foreningens 🙂

  Ringe FA har vore egne pakkesammensætninger, og det hedder i Yousee terminologi således Agentpakker, og Agentpakke 2 og 3 er henholdsvis vores Mellempakke og Fuldpakke. Vi har forsøgt at skabe overblik over økonomien i “Bland selv” på vores hjemmeside her:

  Prøv at læse der, om ikke det hjælper. Vær opmærksom på, at af ophavsrettigheds-hensyn, skal dit signal ind i huset ændres til Grundpakken, da de kanaler du har i din Fuldpakke og/eller Mellempakke ved Bland Selv styres ved et kodet digitalt signal, som kræver enten en boks eller et Kortlæsermodul til hvert TV i huset, som skal kunne vise mere end Grundpakken.

 259. Dorthe

  Hej.

  Jeg har været i dialog med Yousee vedrørende “bland-selv” løsningen.
  Men der er tilsyneladende ingen der kan fortælle hvad det koster ?

  På oprettelses siden, står der at prisen for den lille pakke prismæssigt svarer til antenneforeningens “agentpakke 2 ” og at den mellemste pakke svarer til “agentpakke 3”.

  Hvad er det for agent pakker og hvad koster de ?
  Jeg er jo på ingen måder interesseret i at skulle af med flere penge end nødvendigt 🙂

 260. Carsten Lindholm

  Hej Henrik,

  Vi har været i kontakt med Fastspeed, og kan oplyse følgende:
  For nuværende er RFA’s net i byen ikke opgraderet til Docsis 3,1
  Derfor er den maksimale hastighed, der kan tilbydes – også af Fastspeed – 300/60 og prisen vil være 249,-
  Opgradering af nettet har indtil nu været alt for dyrt efter bestyrelsens mening, i forhold til efterspørgsel efter gigabit.
  Et andet krav fra Fastspeed er, at Yousee skal være leverandør af internet i nettet også.
  Antenneforeningens kontrakt med Yousee løber til 31. december 2019, og for at stå stærkest muligt i en forhandling om eventuel forlængelse, er kontrakten opsagt til udløb pr. 31/12.
  Samtidig er vi naturligvis også er i gang med at undersøge til bunds, hvilke andre potentielle leverandører der er i markedet og afdække hvad de kan tilbyde.
  Da valg af leverandør for 2020 ikke er foretaget endnu, har vi valgt indtil videre ikke at gå i yderligere dialog med Fastspeed, da det vil låse os til kun at kunne vælge Yousee som leverandør også.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær
  Ringe Fællesantenneforening

 261. Henrik Pedersen

  Hej.
  Hvordan ser muligheden ud for at få låst op for at fastspeed på ringefa´s net?
  Deres priser er betydeligt bedre end yousee direkte? og de tilbyder det som jeg forstår det uden omkostning for foreningen.

  Dette er en tendens som breder sig og det undre mig at dette ikke for længst har været gjort.

 262. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  undskyld det sene svar, men det er jo ferietid…. 🙂
  Vi har konstateret, at Mcafee og Bullguard kan “slå ud” over vores hjemmeside, og vi har vores IT-leverandør af hjemmeside til at kigge på sagen. Vi har dog heldigivs ikke hørt om nogen, som skulle have fået noget “snask” via vores side, men better safe than sorry.
  Tak for at du tog dig tid til at skrive det til os.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 263. Dennis Andreasen

  Tak for infoen, jeg har skrevet til den nævnte mail.

  Vil dog lige gøre opmærksom på, at hver gang jeg skal tilgå jeres side, går mit antivirus amok og melder phising attacks fra siden. Ved ikke om i er opmærksom på dette, eller om andre har meldt det også, eller om det måske bare er nogle falske positiver siden kommer med, syntes dog bare lige i skulle vide det, i tilfælde af der ligger noget bagved jeres side som evt. inficere folks maskiner når de tilgår jeres side.

  Med Venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 264. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  det er fint, at du udfylder flyttemeddelelsen på hjemmesiden. Desværre er det ikke sikkert lige nu, at du ved flytning modtager en kvittering. Jeg har skrevet med vores IT-mand om at få det rettet. Alternativt kan du også sende en mail til vores Formand på

  Mvh
  Carsten Lindholm

 265. Dennis Andreasen

  Hej
  Ville lige høre, jeg er igang med at flytte fra min lejlighed, og kom i tanke om jeg må hellere sikre mig hvad jeg skal gøre ved fraflytning.
  Jeg flytter ikke et sted hen hvor jeg kan forsætte med at bruge Ringe FA, og kunne ikke helt se om jeg bare stadig skal udfylde den her udmeldelses form i har på siden.

  Med Venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 266. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  har stadig ikke hørt fra dig med kontaktdata, som beskrevet i mail sendt til dig.
  Skriver derfor til dig her, om du lige vil vende tilbage med mobilnummer (eks. ) , så vi kan få kigget på det hos dig

  Mvh
  Carsten Lindholm

 267. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  jeg sender dig lige en mail, på den mailadresse jeg som administrator af sitet kan se. Vi skal lidt mere i dybden med din sag.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 268. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  jeg sender dig lige en mail, på den mailadresse jeg som administrator af sitet kan se. Vi skal lidt mere i dybden med din sag.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 269. Kenneth J

  Den sidste melding vedr. Boxer TV’s blokering af DR1 og DR2 er godt nok træls for os i 70’er-huse….
  Fik gennemgået TV installationerne sidste gang det var et problem. Fik det fix’et så det var “godt-nok” til alle de kanaler vi modtog. Nu skal vi så åbenbart igang igen – og må bare spørge: bliver grænsen for “godt-nok” ved at flytte sig? hvornår er godt-nok godtnok? skal vi helt glemme kabel TV og gå over på mere nutidige alternativer? hvad er jeres mening?
  Hvis vi yderligere skal “upgrade” involverer det nedbrydning af vægge og lofter…..
  Forslag:
  DR1 og DR2 er jo nogle af de mere brugte/populære kanaler. Kunne I ikke bytte de mest upopulære stationer med DR1 og DR2’s kanaler, så genen ville blive så minimal som mulig?

 270. Kenneth J

  Hej.
  Er det kun mig der har mistet kanalerne DR1 og DR2?
  – alle andre kanaler står krystalklart?
  Har lavet en opdateret kanalsøgning, fortsat uden at de 2 kanaler er dukket op…..

 271. Carsten Lindholm

  Hej Sebastian,
  vi har netop i dag haft møde med konsulent fra Fastspeed. …og på lige fod med mange andre, indgår det da i vore overvejelser mht fremtiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 272. Carsten Lindholm

  Hej Henrik,
  der er en væsentlig forskel på opbygningen af Ringe og Årslev antenneforening. I Årslev drifter de selv på at levere internet til medlemmerne, hvor i Ringe har dette de sidste 15-20 år været en udefrakommende leverandør, pt. YouSee. Begge foreninger har udgifter til at drifte og vedligeholde netværket “i jorden” og i Ringes tilfælde har vi valgt at dele denne udgift ligeligt ud på alle medlemmer uanset pakkestørrelse.

  Nu har jeg ikke indsigt i Årslevs regnskaber og/eller principper, men jeg antager, at de lader internetdelen dække langt den overvejende del af deres driftsomkostninger på nettet, og dermed har meget lille bidrag på TV-pakkerne til at holde nettet vedlige.

 273. Henrik S

  Jeg er tilflytter fra Årslev. Hvordan kan det være at Årslevnet kan levere billigere og bedre pakker end Ringeaf. Man må gå ud fra, at I har flere medlemmer og dermed bedre mulighed for at forhandle pris/kanaler med yousee end Årslevnet har.

 274. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  jeg har ikke set en Certifikat fejl i umindelige tider.
  Jeg sender lige en mail til dig, hvis du så vil prøve at sende mig et skærmbillede af meddelelsen.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 275. Lars Blenstrup

  Kære RFA.

  Kunne I ikke en gang for alle, få løst problemet med det sikkerheds certifikat til mailserveren vi benytter. Der er enerverende hver gang at skulle bekræfte brugen, og helt slem når man er nød til at genstarte mailprogrammet flere gange for at få meddelelsen frem. (Kommer meddelelsen ikke frem, kan man hverken modtage eller sende post)

  Mvh
  Lars Blenstrup

 276. Per Harboe Jensen

  Jeg forstår så ikke hvorfor vi så kan se Xee alligevel. Men det må jo så være forstået sådan, at man ikke kan vælge hvad man vil se på Xee. Vi ser Xee her uden boks og uden valg af hvad der kommer, men der er noget. Og det ser spændende ud 🙂

 277. Viggo Sloth

  Jeg har naturligvis heller ikke Xee på TV
  men kan da se den på ipad ?
  Mvh
  Viggo Sloth

 278. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  du har fuldstændig ret, “Xee” kan ikke modtages i RFA’s net. Strengt taget står der også i mailen, at “Xee” kommer til at indgå i YouSee’s Grundpakke, hvor Grundpakken i RFA er RFA’s. Men nu ikke mere “juridisk nærlæsning” af de skrevne ord. Det havde været betimeligt, såfremt YouSee’s marketingafdeling inden udsendelse havde spurgt sig selv: “Er det nu også alle, som vi sender denne mail til der kan modtage kanalen?”, men det lader ikke til at være sket, hvilket vi også har gjort vores kontaktperson opmærksom på.

  EDIT: Ved nærmere eftertanke har jeg nok været for hurtig til at konkludere, at YouSee skulle have sorteret på deres mails. Jeg havde den opfattelse at det var en mail, sendt til alle, men forstår nu at det er en mail sendt til dem, som selv har valgt at få tilsendt YouSe´s generelle Nyhedsmail.

 279. Klaus Veltzé

  Ny tv- og streamingskanal til dig med YouSee Tv
  Med denne overskrift sendte YouSee torsdag 17. januar en mail med bl. a. flg. ordlyd:
  ‘XEE går i luften søndag den 20. januar og er eksklusiv for alle med et YouSee Tv-abonnement.

  Nu viser det sig, at det udelukkende er kunder med YouSee’s regionalprogrammer, der modtager denne kanal.
  Jeg modtager – via Ringe FællesAntenneforening – YouSee tv.
  Men ikke XEE.
  Efter min bedste overbevisning er YouSee uhæderlig i sin annoncering.
  Er det mig der er helt galt afmarcheret

 280. Klaus Veltzé

  I dag, 27. december, kom jeg endelig(!) til at tale med en medarbejder om at sende mails med foreningsmailadresser (@midtfyn.net / @5750.dk). Problemet er, at mailen umiddelbart ser ud til at blive sendt – men det hænder, at den efter nogen tid kommer tilbage som uanbringelig.
  Vedkommende medarbejder sagde, at man var klar over dette problem med foreningsmailadresser – at man havde været det i ‘nogen tid’.
  Men problemet var ikke blevet løst.
  Hvorvidt det kun er RFA, der er ‘ramt’, eller om også andre foreninger har problemet véd jeg ikke. Men går man ind i Driftsinformation vil man kunne se, at der anføres forskellige datoer for, hvornår problemet forventes / forventedes at være løst.
  Denne tingenes tilstand har – efter min erfaring – stået på i godt 6 mdr.
  Hvem der kan gøre noget – om ikke andet så fyre gevaldigt op under YouSee – er antenneforeningen.
  Muligvis sker der også bestræbelser herfra – men så sker der ikke NOK!
  RFA: Se nu at få talt med store – de største! – bogstaver overfor YouSee – der, i min optik, misligeholder kontrakten!
  Adresserne @midtfyn.net og @5750.dk er ikke YouSees adresser. Antenneforeningen kan – mener jeg – flytte til en hvilken som helst anden udbyder.
  GØR NU NOGET KONSTRUKTIVT / EFFEKTIVT!

 281. Carsten Lindholm

  Hej Klaus – og glædelig jul
  Vil du ikke sende et par af fejlrapporterne til mig, så jeg kan sende dem videre som dokumentation.
  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 282. Klaus Veltzé

  Jeg modtager et antal mails retur – selvom de er sendt med korrekt mailadresse med beskeden ‘…your message could not be delivered to one or more recipients.’
  Hvad er det NU YouSee ikke magter? Skal man skifte til Hotmail for at være sikker på levering af mail? Jeg føler mig fristet..

 283. Kenneth Jensen

  Hej.
  Har lige fået mail fra YouSee Bredbånd.
  De følger sidste års 15% prisstigning op med 10% pr. 01. Januar 2019. Det tyder på YouSee er i gang med at forberede sig for et salg og skal ha’ en hurtig boost af bundlinje.
  Når man så også tænker på de voldsomme udfald de har haft både på internet- og mail-stabilitet de sidste år, er jeg på jagt efter nyt abonnement.

  Nogen gode forslag? vil helst fortsætte med at benytte kabelforbindelse, men har også forberedt for teleforbindelse. Ved nogen om fiber-forbindelse er mulig i vores område?

  PS! Der er efterhånden langt ned til dialog-prompten for indlæg i dette forum. Skulle der ikke flyttes lidt på det?

 284. Kenneth Jensen

  Regelmæssige udfald her på Åvangen – andre med samme fænomen i vores område?

 285. Kirsten Kvorning

  Hvornår bliver signalet i orden igen, mange udfald hele tiden
  nu i flere dage, fik SMS i går om emnet, sker der noget?

  Mvh Kirsten. Kvorning

 286. Torben Briand Pedersen

  Efter tordenvejret er der kommet en del pixel på flere kanaler, er der andre der har observeret det på Svendborgvej i Ringe ?

 287. Dorthe

  Hej Carsten.

  Okay, tak for svar 🙂
  Så bliver det spændende at se om I fortsætter med Yousee .
  Vi er i hvert fald godt tilfreds med dem.

  Venlig hilsen
  Dorthe

 288. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  det som sker til udgangen af 2019 er, at vor nuværende kontrakt udløber rent tidsmæssigt. Det betyder, at vi skal genforhandle kontrakten, og taler derfor naturligvis også med YouSee om hvilke vilkår de vil tilbyde, for at fortsætte samarbejdet. Men samtidig holder vi os da også orienterede om, hvad andre udbydere har.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 289. Dorthe

  Hej.

  Jeg har netop læst referat fra mødet i maj.
  Som jeg forstår det, stopper rfa samarbejdet med yousee til udgangen af 2019.

  Hvem bliver så udbyder af internet, tv og telefoni?

 290. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  der er intet ændret hos mig i Grøftager. Har du prøvet at spørge de nærmeste naboer (dem, du deler fordeler skab med) om de har oplevet det samme? Hvis det er tilfældet, skal du have fejlmeldt det til Formand Mogens Enger (kontaktdata under Bestyrelsen).
  Ellers er det jo i 9 ud af 10 tilfælde med pixelering, interne installationer som er årsagen. F.eks. tilkobling af en ikke HF-tæt harddiscoptager, gammel VHS video, eller bare stik, ledninger og fordelingsdåser generelt.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 291. Kenneth Jensen

  Hej derude.

  Er der andre end mig der fra igår tirsdag til i dag onsdag pludselig har fået meget dårligere TV signal?

  Jeg har en masse pixelering på flere kanaler (f.eks. DR1, DR2 og kanal 6)

 292. Casper

  Hej Erling, og alle andre.

  Jeg fik aldrig bestilt en tekniker som jeg fik tilbudt nedenfor.
  Det er ikke et stort problem for mig, men det undrer mig hvis det kun er mig der har problemet.

  Nu har jeg igen opdateret kanaler, men får stadig TV2fri og DK4 frem som krypterede.
  De fremgår altså af listen, men der er intet billede og lyd.

  Alle øvrige programmer går fint igennem.

 293. Carsten Lindholm

  Det er kommet op at køre igen. Det er os bekendt en fejl fra Elværket, da dele af byen også har været uden strøm.

 294. Kirsten Kvorning

  Har vi nedbrud, siden der intet signal er – lige midt i håndboldkampen? 🙂

 295. Kenneth Jensen

  OK – vil gå min forstærker efter.
  Vil I sende melding ud om at I har undersøgt i jeres ende?
  jvf. Torben Briand Pedersen’s udsagn:
  “Hvis Casper mener picsilering er det korrekt det sker tit på ramasjang jeg bor også på Svendborgvej det kan også forekomme på andre kanaler det har været der siden YouSee ændrede sidst og jeg tror at deres forstærker er sat for højt det har været galt før.”
  – nu ER det jo sammenfaldende med det udfald vi havde for nogle uger siden….

 296. Mogens Enger

  Svar til Kenneth
  Der kan være et forsøg værd at stille på forstærkeren, det er ikke sikkert, at det virker, men undersøg dine antennekabler da fejlen også kan ligge her.
  Har du forskruningerne på kablerne, så prøv at spænde dem efter, de kan være løse, og så giver det støj.

 297. Casper

  Jeg har prøvet med en ny kanalsøgning inden jeg skrev beskeden i går.
  Men alle mellempakkens kanaler manglede og kun dem.

  Nu har jeg netop lavet endnu en kanalsøgking og vupti, de fleste progammer i mellempakken er med igen dog mangler fortsat TV2 fri DK4.
  Kanalerne kommer frem i søgning, men der står de er krypteret.

  Et andet problem, som ikke er relateret til ovenstående;
  Ved kanalsøgning fremkommer mange af kanalerne 2 gange. En virker, en anden gør ikke.
  Det giver en del arbejde ved sortering 😉

  Jeg har iøvrigt også periodisk pixelering af div. programmer. Troede det var min egen installation der var problemer med 👍🏼

 298. Carsten Lindholm

  Vi har – meget betimeligt – bestyrelsesmøde i aften, og der vender vi lige de indlæg, der har været i dag omkring pixeleringer.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 299. Kenneth Jensen

  Nej, det har jeg ikke – kan ikke sé sammenhængen?
  Kanalerne ligger der jo som de skal – der er bare et par stykker af dem der hakker i det.
  Betyder det at YouSee har ændret på frekvenserne for nylig??
  En ny kanalsøgning tager altid en hulens tid, når man skal ha’ kanalerne i orden igen og navngivet.

 300. Kenneth Jensen

  Jeg har også de sidste 14 dage fået kanaler der pixelerer. Har forstærker på; bør jeg skrue ned for forstærkningen hos mig lokalt, hvis det er som Briand siger?

 301. Torben Briand Pedersen

  Hvis Casper mener picsilering er det korrekt det sker tit på ramasjang jeg bor også på Svendborgvej det kan også forekomme på andre kanaler det har været der siden YouSee ændrede sidst og jeg tror at deres forstærker er sat for højt det har været galt før.

 302. Casper

  Alle kanaler i mellempakken er pludselig krypteret (jeg har fuld pakke)
  Er det et problem lokalt hos mig, eller oplever andre samme fejl?

  Alle øvrige kanaler i grundpakke og fuldpakke fungerer som normalt.

  Mvh. Casper på Svendborgvej

 303. Mogens Enger

  Til
  Anmari Andersen
  Ja man vil få de penge der er tilbage når de udgifter der er forbundet med pakkeskifter er trukket fra

 304. Annmari Andersen

  Hejsa
  Har lige et spørgsmål
  Hvis jeg laver et pakkeskift og den nye pakke er billigere, får jeg så penge tilbage? eller hvordan foregår det?
  På forhånd tak
  Annmari

 305. Kenneth Jensen

  Hej Carsten.

  Tak for svar – hellere lidt længere tid og så en tilbagemelding som er gennemarbejdet – tak for dét 🙂
  Jeg kan godt forstå jeres situation, med YouSee der nærmest har købt det meste af markedet, så det er svært at vikle sig ud af deres fangarme og dårlige service. Det betyder selvfølgelig også at YouSee’s svar levede fuldt op til forventningerne……

  MEN I må så også kunne forstå mine overvejelser om at skaffe mig adgang til medier, som er mere egnede til vores behov. Jeg er faktisk ret kéd af at komme med den slags tomme-tønder-snak, da jeg helst vil støtte de lokale intiativer – men så er de også nødt til at kunne følge rimeligt med den generelle standard på markedet…. det gør YouSee bare ikke.

 306. Carsten Lindholm

  Hej Kenneth,
  i bestyrelsen er vi ikke altid tilfredse med hvad der sker hos YouSee og/eller deres leverandører/datterselskaber. Dette bruger vi faktisk meget tid på at konfrontere dem med. Da dit spørgsmål bl.a. gik specifikt på kompensation, har jeg ikke villet svare, før jeg havde vendt det med YouSee, og nu har jeg så modtaget dette svar fra dem:

  “Vi har set højere grad af nedetid på vores tv streaming univers de seneste måneder, og det tager vi meget seriøst. Vi har samlet vores tv udvikling på tværs af forretning, IT og netværk for skabe en fælles prioritering og entydig fokus på kvalitet og kapacitet.

  Vi er udmærket klar over, at denne nedetid betyder frustration hos medlemmer og kunder, som ønsker at se tv via apps eller web. Den primære tv distribution har ikke været berørt. Før end der bliver tale om kompensation, skal der være tale om nedbrud på den primære tv distribution af længere varighed. Som nævnt ovenfor er vi i fuld gang med at sikre en forhøjet stabilitet på vores streaming platforme.

  YouSee”

 307. Kenneth Jensen

  Hej RFA.

  Nu er YouSee app’en nede igen-igen-igen……. det er helt horribelt så mange fejlmedlinger YouSee formår at generere, sammenlignet med andre udbydere:
  https://www.facebook.com/youseedanmark/
  Er RFA fremme i skoene og får indkasseret kompensation for alle de timer/dage vi mister et tilbud vi har betalt for? jo ikke fordi priserne falder, men varen forringes jo decideret….
  Hvis RFA kompenseres, smitter det så af på medlemmerne?

 308. Carsten Lindholm

  Hej Jimmy,
  det hele afhænger af, om og hvad der er af installation på adressen i forvejen.
  Så send en mail til Foreningens Formand Mogens Enger:
  med oplysning om den præcise adresse, så vil han vende tilbage til dig

  Mvh
  Carsten Lindholm

 309. Jimmy

  Hej med jer.. hvis jeg flytter til en adresse som kan tilmeldes jeres antenneforening, hvad koster dette så ? jeg er egentlig kun interseret i at få internet, hvor lang tid vil der gå før at man har fået det hele sat op ? får man gratis modem ? router med i pakken eller hvordan foregår det 🙂 hilsen Jimmy

 310. Carsten Lindholm

  Hej Martin,
  det lyder som om du har mistet Mellempakken. Prøv lige at kontakte vores Formand Mogens Enger, med oplysning om adresse og evt. medlemsnummer. Du kan fange Mogens på 62 62 30 84 eller maile til ham på
  Mvh-Carsten Lindholm, Sekretær

 311. Martin Madsen

  Hej jeg har lige indlæst kanaler på tv og der er så nogle kanaler jeg ikke kan se mere. ZULU, NEWS, TV3+, kanal 4, 6 eren, og TV2 fri. Håber nogen kan hjælpe. Med venlig hilsen Martin.

 312. Klaus Veltzé

  Med det nyeste internet-problem i tankerne rinder kommer jeg til at tænke på den politikler, der i 1900 sagde: “Næst efter kønsdriften, er – af de menneskelige drifter – jernbanedriften den, der sætter de fleste lidenskaber i bevægelse.
  Havde han levet i Ringe i dag havde han nok efter jernbanedriften tilføjet ‘.. og internetdriften’.

 313. Carsten Lindholm

  Hej Kirsten,
  min første tanke er, at der er sket en fejl fra en teknikers side i forbindelse med, at men kunne skifte pakkestørrelse i januar, uden at betale for et teknikerbesøg. Prøv at kontakte Formand Mogens Enger på 62 62 30 84 eller om dit problem.

  Mvh
  Carsten Lindholm – Sekretær RFA

 314. Kirsten Kvorning

  Efter kanalsøgning er der kun alle kanaler i grundpakken, men ikke dem i mellempakken, som jeg abonnerer på.
  Mit TV er Sony Brava LCD Digital fra 03/2009.
  TYPE KDL-32E5500.
  Nogen der har en ide til løsning af problem?

  Mvh Kirsten

 315. Carsten Lindholm

  Ja – Der er desværre problemer med mailserverne til @5750.dk og midtfyn.net. Vi har set hos YouSee driftsstatus, at problemet forventes løst omkring ved 19-tiden i aften.

  Beklager. Skriver det på forsiden af Ringefa.dk nu.

 316. Thomas Dahl

  Og når jeg prøver at logge på webmail får jeg denne “Forbindelse til e-mailserveren fejlede.”

 317. Thomas Dahl

  Problemer med mail??

  Opgaven ‘ – modtager’ rapporterede en fejl (0x800CCC0F) : ‘Forbindelsen til serveren blev afbrudt. Kontakt serveradministratoren eller internetudbyderen, hvis problemet fortsætter.’

 318. Erling Nielsen

  Årsagen er, at vor leverandør af Info-Kanalen (den afvikles fra en server, som er hostet et eller andet sted på et Web-Hotel) sandsynligvis er gået rabundus.
  Vi kan ikke komme i kontakt med ham, og der er også lukket for vores adgang til at opdatere informationerne på Info-kanalen.
  Da der på den sidst opdaterede version af infokanalen og tekst tv ligger 2017 priser for vore TV-pakker mm., har vi – da vi skal overholde markedsføringsloven, og sælge varer til den pris vi annoncerer dem til – valgt at slukke for signalet.

 319. Ann-Grethe Jacobsen

  Hej … Skal lige høre hvorfor man ikke kan se info-kanalen i øjeblikket ? det er bare sort Skræm med musik. Mvh. Ann-Grethe Jacobsen

 320. Carsten Lindholm

  Hej Merete,
  jeg har prøvet at vende det med et par bestyrelsesmedlemmer, men der er ikke rigtig nogen, som har erfaring med dette (vi har jo allesammen TV-signal ind i huset). Jeg kan forestille mig, at du skal have fat i enten Danmarks Radio (DR) da de må kunne fortælle dig, hvordan deres App virker, eller du skal have fat i manualen på TV-Fladskærmen (alternativt leverandøren af denne). Det er også muligt, at YouSee’s kundeservice vil kunne hjælpe, men jeg ville prøve DR først.

 321. Merete Petersen

  Jeg har valgt kun og have internet pakken. Kan det så passe man ikke kan tage DR´s app på fjernsynet, tænker ikke det kan være rigtigt,,,,

 322. Torben Briand Pedersen

  Den beskrivelse på opsætning af mail der er på hjemmesiden virker ikke på windowsmail , er der kommet nye server adr.. ?

 323. Terese Christensen

  Er der andre der oplever ikke at kunne sende emails fra windows mail (10)? Det drejer sig om @Midtfyn.net, og modtagelse af mail virker stadig.
  Er der ændret i måden mails sendes på?

 324. Kenneth Jensen

  Hej.
  Jeg kan sé at der bliver skrevet at TV-forbindelsen skulle være oppe igen?
  Her Onsdag kl. 17.21 har vi kun én kanal – og det er Ringe Fællesantennes info-kanal – ikke særlig underholdende…
  Kan der være skét noget med indstillingerne? så man skal indstille kanaler igen? håber jeg ikke, da det er en pine at få kanalerne til at ligge i ønsket rækkefølge….

 325. Carsten Lindholm

  Hej Kirsten,
  webmaster (jeg) er på kursus i Roskilde med mit nye job, så har ikke haft mulighed for at skrive noget.
  Vi er jo en medlemsforening, hvor bl.a. jeg arbejder ulønnet, så er nødt til også at passe mit job, af hensyn til Kreditforeningen.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær

 326. Kirsten kvorning

  Fik mail kl. 9,53 pga strømafbrydelse i Kbhvn intet TV-signal i Ringe.
  Hvornår forventer man der igen kan ses TV, hvorfor intet under nyheder her på hjemmeside?
  Mvh Kirsten

 327. Susanne Bruun

  Hej.
  Jeg har netop fået foretaget et ejerskifte – tak for hjælpen – og har tilmeldt mig ‘fuld tv-pakke’. Det er kommet besked på min adresse, at skiftet er foretaget, men ikke desto mindre virker kun licens-kanalerne? Hvorfor ikke alle de andre? Mangler jeg at gøre noget? Jeg har søgt efter kanalerne på ny på mit tv efter min flytning til den nye adresse, men det er åbenbart ikke nok….

  Vh Susanne Bruun

 328. Carsten Lindholm

  Hej Thomas,
  har selv konstateret et udfald, som jeg meldte til Yousee lidt over kl. 9.
  Ville lige afvente nærmere info fra dem, inden jeg skrev/skriver noget på hjemmesiden.
  Har så selv lige fået mail ind og tømt min udbakke i mellemtiden og kan også komme på Webmail nu, så alarm ser ud til at være afblæst.

  Mvh
  Carsten

 329. Thomas Dahl

  Er mail generelt bare helt nede. Kan ikke modtage mails. Dog kan den godt sende. Men jeg kan ikke komme på webmail ej heller.

 330. Carsten Lindholm

  Hej Niels, det lyder som et godt råd. Jeg kender ikke Thunderbird, men har da lidt kendskab til Firefox som browser. Du er meget velkommen til at skriver herinde igen om dine erfaringer med Thunderbird herinde.
  Mvh
  Carsten Lindholm

 331. Niels Bødker

  Hej Carsten
  Tak for din hjælp.
  Jeg havde den rigtige opsætning.
  Kunne stadig ikke sende.
  Ringer til You See. Det var ikke deres problem når den var windows live mail.
  De gav mig et dansk nummer til Microsoft, her blev jeg betjent af en engelsktalende person. De servicerer ikke længere live mail.
  Så den forsvinder. Man kan dog købe mailsystem, som vist koster kr. 500 pr. år.
  Efter samråd med Expert Ringe har jeg valgt at installere Thunderbird, som jo er et udmærket Firefox system.
  Håber andre kan drage nytte af ovennævnte.

 332. Carsten Lindholm

  Jeg har lige testet, og kunne få den til at virke ved at udfylde alle felter. I dem jeg ikke kendte skrev jeg eksempelvis:
  Alternativt kan du også sende en mail til formanden med oplysningerne om ejerskiftet. Det er Mogens Enger:

  Mvh
  Carsten Lindholm

 333. Susanne Bruun

  Hej

  Jeg står her og skal melde ejerskifte under fanen selvbetjening, men… kan ikke få det til at virke – den melder fejl hele tiden! Hjælp!!

  Mvh Susanne Bruun

 334. Carsten Lindholm

  Hej Niels,
  jeg har misforstået dig. Troede, at du har en mail der hedder @live.dk. Du skal have kigget din mail opsætning igennem. Jeg sender dig lige et link i en mail

  Mvh
  Carsten Lindholm

 335. Carsten Lindholm

  Hej Birthe,
  det lader til, at der er sket et eller andet med jeres opsætning. I kører sikkert Outlook, kunne jeg forestille mig. Prøv at løbe opsætningen af mailprogrammet igennem en gang. Jeg mailer lige et link til dig og Uffe.

  Mvh
  Carsten

 336. Birthe Friis Hansen

  Kære Carsten
  Jeg må forsøge at give dig lidt mere info. – jeg troede det var et generelt problem. Det skete ret pludselig, jeg havde lige sendt en mail afsted og et par timer senere kunne det ikke lade sig gøre (til samme modtager)
  Vi kan modtage mails …. Men ikke sende til nogen….. jeg har forsøgt at sende til gmails, hotmails , @stud.ucl.dk , @tornbjerg-gym.dk , @skolekom.dk
  Det samme er gældende fra min mands, .

  Udover “acces denied” , får jeg denne besked :
  Der kan ikke sendes e-mail. SMTP-serveren genkender ikke nogen af de godkendelsesmetoder, der understøttes af Outlook. Prøv at ændre indstillingerne for SMTP-godkendelse i Kontoindstillinger, eller kontakt netværksadministratoren.

  KH Birthe

 337. Niels Bødker

  Hej Carsten.
  Det er jeg lidt overrasket over. Hvad vil du anbefale i stedet for Live Mail, som vi har brugt i mange år??

 338. Carsten Lindholm

  Live mail hører jo ikke under Antenneforeningen, og du har jo åbenlyst hul igennem til Internettet, når du kan skrive her, så er ked af at melde: Det er en fejl uden for vort resort-område

  Mvh
  Carsten Lindholm

 339. Carsten Lindholm

  Kære Birthe,
  du giver mig ikke meget at arbejde med, i forhold til at fejlfinde. Hvem har du forsøgt at skrive til – altså mail-extensions , og er det én eller mange?
  Du har jo åbenlyst internetforbindelse, når du kan skrive her, så så langt så godt.
  Lad os se, om ikke vi får resten på plads også.

  Mvh
  Carsten

 340. Birthe Friis Hansen

  Kære Carsten
  Jeg har ikke kunne sende fra min @midtfyn.net siden torsdag d. 21. september. Hvad er problemet mon ??

 341. Klaus Veltzé

  Mail-idyllen varer tilsyneladende ikke længe. I Ringe FællesAntenneforening med YouSee som udbyder(?):
  Der er tilsyneladende fortsat problemer, jf.

  The mail system
  : host mx-eu.mail.am0.yahoodns.net[188.125.69.79] said:
  421 4.7.0 [TSS04] Messages from 62.61.141.66 temporarily deferred due to
  user complaints – 4.16.55.1; see
  https://help.yahoo.com/kb/postmaster/SLN3434.html (in reply to MAIL FROM
  command)

  Jeg har sendt til YouSee – men det kan nok ikke, som tidligere, få dem op af stolen..
  I stigende grad er jeg tilbøjelig til at give Egon Mouridsen ret når han skriver, at YouSee ikke ‘..giiiiider’ interessere sig for @5750.dk og @Midtfyn.mail. Af kommercielle årsager
  ?!

 342. Egon Mouridsen

  Siden d. 15.6.17 har vi ikke kunnet sende en mail med 2 billeder på i alt 6 MB. Det har jeg mailet med Anton fra yousee om. Det ville han personligt få rettet. Intet er sket, og jeg fandt andre metoder. Allerede da tænkte jeg, at problemer med en mailserver med et par tusinde aktive brugere nok ikke kom videre end til yngste mand. Og at det nok kun var en start på stadig dårligere service. Derfor kommer det seneste problem ikke som nogen overraskelse for mig.
  Yousee giiiider ikke hoste 5750.dk mailserveren. Der er for lidt mersalg i os, og vi er for få mailbrugere. Yousee vil slå syv kors for sig, hvis man antyder det, men vent og se. Jeg håber at foreningen får fat i en kompetent person.

 343. Carsten Lindholm

  Hej Lars,
  det var en ordentlig mundfyld, du fortæller om der. Må jeg videregive dit navn og adresse til Antenneforerningens kontaktperson hos Yousee, da vi naturligvis er interesseret i at få din oplevelse uddybet.

  Mvh
  Carsten Lindholm
  Sekretær

 344. Lars Blenstrup

  Jeg vil også lige blande mig i koret at utilfredse Yousee mail kunder. Jeg har brug *****@5750.dk mail i min virksomhed til lige præcis i dag. Jeg har set mig nødsaget til at købe mig en serverplads med tilhørende mailserver hos One.com da flere af mine mails heller ikke nåede frem. Jeg har samtidig været så “dum” at skifte mit mobilselskab ud til Yousee. Den proces -altså skiftet mellem 2 mobilselskaber – tog for det første 2½ mdr. hvor jeg modtog ikke mindre end 24 sim-kort (4 abonnementer) som alle samme dag jeg modtog dem eller dagen efter blev annulleret. I forbindelse med købet, som var et tilbud, var der indeholdt mere data, ekstra datadelingskort samt andre ting. Under hele processen var der en flink ung pige som lovede 1. mdr gratis samt tilbagebetaling at mobilrabat i forbindelse med køb af ny mobil pga alle de problemer der havde været i forbindelse med skiftet. Nu hvor jeg så har så har gjort krav på det lovede, svarer hun ikke på mails overhovedet. Det er bare så ringe service, at jeg overvejer helt at droppe Yousee.

 345. Klaus Veltzé

  Carsten: Ønsker dig godt kursus..
  Som det fremgår af mit indlæg har jeg – selvfølgelig! – læst din melding.
  Jeg klandrer heller ikke dig – men YouSee og Dansk Kabel TV for uvirksomhed. For lidt over en uge siden sendte jeg dem kopi af de tilbagemeldinger, jeg fik – f. eks.:
  messages from 62.61.141.67 weren’t sent. [..] since part of their network is on our block list.
  Og et kort opslag efter 62.62.141.67 viste, at det var en (server), der tilhørte DKTV. Men da jeg talte med DKTV gad medarbejderen end ikke høre efter adressen (f. eks. 62.61.141.67).
  Én ting er, at man har fundet problemet.. men: Hvornår gør ‘man’ noget ved det.
  ?

 346. Carsten Lindholm

  Hej Klaus,
  sidder til kursus/oplæring i nyt job, så et kort svar:
  Som det fremgår af forsiden / nyheder på RIngefa.dk er vi i dialog med Yousee / DKTV om løsningen af problemerne,
  og man har fundet frem til hvad problemet er – Se forsiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 347. Klaus Veltzé

  Med en stor portion bekymring konstaterer jeg, at – i hvert fald mine – mailproblemer fortsat ikke er løst. Det har nu stået på i lidt over en uge. Billedligt talt: Selvom den, der ager med stude, også kommer frem, så er denne ‘mail downperiode’ næsten ubærlig..
  Selvfølgelig har jeg berettet om mailproblemerne til både YouSee og Dansk Kabel TV – allerede ultimo august, da jeg opdagede uregelmæssighederne. Men begge steder fralagde sig ansvaret – så sent som 5. september – altså dagen før Antenneforeningens får svar fra YouSee – skriver YouSee til mig ‘..Hvis du bruger Outlook og får fejl har vi desværre ikke support på det, det er fordi Outlook selv har valgt at det er dem der vil stå for det. Så for at få løst problemet bedes du kontakte Outlook.’
  Min skriftlige henvendelse til Dansk Kabel TV af 1. september er end ikke besvaret endnu.. Mundtlige henvendelser resulterede i svar som: ‘Det er ikke vores bord..’.
  Og Outlook? Ja her anbefalede man mig at købe den nyeste Office-pakke. Til flere tusinde kroner.
  Ren galimatias..

 348. Carsten Lindholm

  Hej Kaj – og evt. andre:
  jeg har skrevet om problemerne hvad man skal gøre, og hvad vi i Antenneforeningen gør.
  ….og har også skrevet til dig i en mail, Kaj.

  Mvh
  Carsten Lindholm – Sekretær

 349. Kaj Henriksen

  Har i går og i dag samme problemer som Klaus og Lone. Hvad gør vi/Antenneforeningen/YouSee ?

 350. Lone Larsen

  Har samme problemer som Klaus. Både i fredags og i dag. Måtte i fredags opgive at sende en vigtig mail til en kundes bank.

 351. Klaus Veltzé

  Mailproblemer:
  De seneste dage har jeg oplevet problemer med at sendte mails når frem til modtageren. Der er egentlig ikke noget ‘mønster’ i det – bortset fra svaret:
  Unfortunately, messages from 62.61.141.51 weren’t sent.
  Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list.
  Eftersom ansvaret for RFA’s net både ligger hos Dansk Kabel TV og YouSee, har jeg – uden resultat – kontaktet begge.
  Jeg skal undlade at referere reaktioner – især hos nogle YouSee-, såkaldt ‘sevice’medarbejdere, på mit problem. Tilsyneladende kan ikke alle finde ud af, at RFAs mail hører til hos YouSee.
  Har andre oplevet mailproblemer som beskrevet ovenfor?

 352. Mogens Enger

  Hej Torben
  Ja der er flere som har samme problem, men i 9 ud ad 10 ligger fejlen i egne kabler,
  Du er velkommen at ringe til formanden for et høre nærmere

 353. Torben Briand Pedersen

  Jeg vil lige spørger om der er nogen der periodisk har pixelforstyrelser på forskellige TV kanaler.?
  Torben Briand Pedersen
  Svendborgvej 29 5750 Ringe

 354. Niels Hempler

  Svar til Egon Mouridsen.
  Jeg har løst problemet ved at købe eget domæne og webhotel. Det giver også mulighed for at styre tingene bedre. Hvis man bruger Outlook har man f.eks. mulighed for at søge tilbage i gamle mail, selv om de er slettet. De opbevares nemlig på webhotellets server.

 355. Egon Mouridsen

  På grund af problemer med at sende mails i dag d. 15.6.17 har jeg langt om længe skiftet server til asmtp.foreningsmail.dk. Nu kan jeg ikke sende mails med 2 billeder på tilsammen 6 MB.
  Er der andre der har det problem? Det må være et problem for andre seriøse mailbrugere med den begrænsning.

 356. Mogens Witt

  Der er fortsat problemer med at sende mail med @5750.dk. 19.05.2017
  Selv om den er sat op efter vejledningen fra RingeFa.
  Har også prøvet at ændre undgående port fra 465 til 587 men uden virkning.

 357. Carsten Lindholm

  Hej Lone,
  siden her til morgen, burde du ikke have oplevet problemer med at sende, med mindre din opsætning af mailprogram peger på forkerte porte (se beskrivelse på forsiden af hjemmesiden). Dobbelt mails ser – bedømt ud fra min egen indbakke – ud til at være ophørt her omkring middagstid.

  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 358. Lone Larsen

  Jeg får også alle mails 2 gange – og har store udfordringer med at sende mails til visse adresser.

 359. Thomas Dahl

  Jeg har heller ikke siden 14. maj sende og modtage i Outlook på mobilen. Og kan stadig ikke.

 360. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Beklageligvis har jeg en anden oplevelse:
  – der kræves certifikat
  – der sendes 2 x samme mail
  – der modtages 2 x samme mail
  ?

 361. Erling Nielsen

  Hej Thomas Dahl
  Jeg har lige prøvet at sende en test mail, nu kommer der ikke certifikat fejl frem længere
  M.v.h. Erling Nielsen bestyrelsesmedlem

 362. Thomas Dahl

  Hej.
  Igår virkede det med løsningen, i dag gør det ikke.
  Træls at ikke kunne sende mails.
  Fejl kode 17895
  “Godkendelse blev ikke udført, fordi Outlook ikke understøtter nogen af de tilgængelige godkendelsesmetoder.”

 363. Thomas Happel

  Andre der har problemer med udgående post fra asmtp.foreningsmail.dk..
  Det er både på iPhone og pc er.
  Evt. Løsning modtages gerne

 364. Carsten Lindholm

  Hej Dennis,
  der er ikke nogen regler eller andet, som siger at du ikke må have Boxer.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 365. Dennis Andreasen

  Jeg ville bare lige høre, der er ikke nogen regler i Ringe Fællesantenne om at vi kun må have tv ved Yousee vel? hvis jeg f.eks. vil bruge noget Boxer også?

 366. Lars Blenstrup

  Hej Klaus.
  Tak for dit svar. Jeg kan se på forsiden, at det her nu oplyses at man ikke mister mails under nedbrud. Yousee har åbenbar en backup funktion, som sikre at mails når frem når tilstanden igen er normal.
  God weekend

 367. søren mathiasen

  en forespørgsel
  er det kun hos mig der er problemer med lyd og billeder på euro sport 1 og 2 samt tv3sport 1og 2

  mvh søren

 368. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars –
  Til dit spm. om ‘hængende’ mails ‘eftersendes’:
  Jeg har i dag fået mails, der var afsendt tirsdag 25. april – hvor der også var ‘nedbrud’.
  Men hvorvidt dette er generelt, véd jeg ikke…

 369. Lars Blenstrup

  Hej Mogens.
  Tak for dit svar. Måske du kan opklare om de mails som “hænger” i processen under nedbruddet, også når frem når systemet igen er funktionelt?

 370. Mogens Enger

  Hej Lars
  Bestyrelsen vil lige vende dit forslag, problemer ligger måske i tilbagemeldingen fra You See eller Dansk Kabel Tv. når problemet er løst. Da det ikke er altid vi for besked tilbage, når problemet er løst.
  Vi arbejder på sagen om hvad vi kan gøre fremadrettet

 371. Lars Blenstrup

  Jeg modtager fra tid til anden en sms om bl.a. problemer med modtagelse af mail. Kunne jeg evt. forslå at man også modtager en sms når problemet er løst. Jeg bruger min mail i forbindelse med min virksomhed, og ville være ked af at miste en ordre som følge af mailproblemer.

 372. Erling Nielsen

  Hej Thomas Dahl
  Det er ikke Ringe FællesAntenneforenings prøvekanal, det er YouSee.
  Ringe FællesAntenneforenings prøvekanal ligger på programplads 54
  M.v.h. Erling Nielsen

 373. Thomas Dahl

  Hej.
  Jeg undre mig lidt. 😀
  Hvorfor har foreningens prøvekanal været den samme (TV3puls) i flere måneder?
  Thomas

 374. Anne Mette Juel Tiettje

  Hej. Jeg kan ikke finde kontaktoplysninger til foreningen…. jeg har spørgsmål til en regning… jeg har aldrig været medlem men modtager nu en regning…..
  Venlig hilsen Anne Mette

 375. Niels Hempler

  Hej Ole og Carsten.
  Jeg synes der mangler noget i Carsten’s svar, nemlig at der fra YouSee kan lejes en TV-boks til 30,00 pr. mdr. Det kræver ikke kortlæser, og du kan vælge blandt alle kanaler. Vi har National Geographic HD og Discovery HD.

 376. Carsten Lindholm

  Hej Ole, du vælger valgfrie kanaler ved at kontakte YouSee. Vær imidlertid opmærksom på, at der er visse kanaler, du ikke kan få enkeltvis. Af tekniske årsager, kan du ikke få kanaler, som ligger i YouSee’s Regionalgrundpakke. Det er f.eks. kanaler som TV3, Kanal 5 og DK4. Derudover kan du ikke tilkøbe kanaler enkeltvis fra Viasat og Discovery Network Danmark, da vi ikke vil leve op til krav om, at vi så skal have hhv. TV3 (Viasat) og Kanal 5 (Discovery Network Danmark) i vores Grundpakke.
  Vær opmærksom på, at valgfrie kanaler kræver, at man skal have en kortlæser på TV’et, da det er et Chipkort som styrer, at du får adgang til en TV-kanal som ligger udover din TV-pakke fra Ringe FællesAntenneforening. Vil du kunne se den ekstra kanal på flere fjernsyn, skal der således være en kortlæser og et kort på alle apparater du ønsker at kunne se kanalen på.
  Eurosport 1 og 2 distribueres af Discovery Network Danmark, men du kan jo prøve at tale med YouSee.

 377. Carsten Lindholm

  Hej Ole, kan du fortælle lidt mere? Hvilken pakke har du fra Ringe FællesAntenneforening, og hvilken/hvilke kanaler er du ønsker som tilkøb/valgfrie?

 378. Asmund Nielsen

  Det er YouSee der har overtaget arrownet. Hvis du ikke har internet ved YouSee kan du ikke få en ny kode til din mailkonto.

 379. Tage Madsen

  Hvordan får jeg et kontonavn og nyt adgangskode til arrownet jeg kan ikke huske den gamle

 380. Tage Madsen

  Jeg har ikke internet ved you see jeg har kun tv ved jer, så kan du ikke fortælle mig hvordan jeg skal gøre det .
  Ved stofa var der en app og en kode je3g fik fra dem

 381. Carsten Lindholm

  Hej Tage,
  jeg bruger selv Web TV også ude af huset og det virker fint. Bortset fra TV2, som YouSee ikke kan blive enige med om prisen på også at kunne få få lov til at se uden for hjemmets fire vægge. Jeg kan ikke helt forstå det svar du har fået fra YouSee. Har du oprettet en brugerprofil hos YouSee, og så lige set lidt Web-TV mens du er på dit hjemme netværk? Det er påden måde, at rettighederne kommer i orden på på din tablet, så du kan se kanalerne uden for hjemmets 4 vægge – altså i Danmark, og ikke TV2.

 382. Tage Madsen

  Jeg vil lige høre hvorfor man ikke kan se de pogrammer som vi tage der hjemme på vores taplet, yousee siger at i ikke er meld til.
  Stofa tv køre med det , og det er meget smart for så kan man se vores kanaler i sommerhuset.

 383. Carsten Lindholm

  Hej Allan, tak for det. Jeg vil stadig godt vide, om det hjælper på signalet, hvis du går uden om blu ray harddisc optageren. At det pludselig kan opstå der, kan skyldes, at efter ny komprimeringsmåde af signalet – vi er jo alle interesserede i godt billede men samtidig også ordentlig “hul igennem” til internet – så ligger nogle af kanalerne åbenbart i et område, som er mere sårbart for indstråling. Det er i hvertfald sådan jeg forstår de sparsomme informationer vi har fået. Derfor kan kilden til dine problemer godt være hard disc optageren, som jeg stadig gerne vil høre, om det er YouSee, der har anbefalet dig at prøve at gå udenom.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 384. Allan

  Hej Carsten

  Først vil jeg lige sige jeg er positiv overrasket over dit svar 🙂 som er venligt og lige til. Så tak for det. Nej der er selvfølgelig ingen garantier mhs. til signalet. Og er også godt klar over der sker meget de her dage. Meeen alligevel.. Men jeg har tænkt mig at gå alle installationer igennem igen. Har tidligere været nødsaget til at ændre på det arbejde yousee havde udført (ikke her i Ringe) da det var makværk!! Så min tiltro til dem er desværre ikke på højeste niveau.

  Men som jeg kan forstå på dig, er problemet endnu ikke løst? Er godt klar over at 4G netop kan gå i tv signalet. Men så skulle det have gjort det for længe siden. Problemet er jo opstået netop som yousee har lagt om. Og ikke nok med pixeleringer så mener jeg også at det er tydeligt at selve billed kvaliteten er blevet dårligere helt generelt.

  Nå men igen tak for det hurtige og behagelige svar. Det var der nogen som kunne lære af 🙂

  Mvh.

 385. Carsten Lindholm

  Hej Allan, du har ret, det er ikke tilfredsstillende. Som jeg er informeret om, er det en ny komprimeringsform, som ikke opfører sig som forventet. Ifølge vore oplysninger arbejder YouSee på højtryk, for at komme problemet til livs. Med alt det nye der sker inden for teknik, så er flere års signal gennem en blu ray hard disc optager desværre ikke garanti for, at den til evig tid vil være velfungerende. Der sker så meget andet rent teknisk med bl.a. 4 G telefoner, som får udvidet frekvensområder der lapper ind over de frekvensområder, som anvendes til at bære TV-signalet frem.

  Har du haft talt med YouSee, og har de sagt, at det muligvis er din blu ray, som er fejlkilden? I givet fald – hvad sker der, hvis du kører dit antennesignal direkte i TV’et uden om harddisc’en?

  Mvh
  Carsten Lindholm

 386. Allan Blom

  Hej

  Vil høre om det kan være rigtigt vi skal leve med så ringe signal efter omlægningen? Vi har en dyr panasonic blu-ray harddisc optager som vi bruger meget, bl.a. som tv tuner. Og hvis Yousee virkelig mener den er skyld i det!! er de sgu ikke rigtig kloge. Den har kørt hos os uden problemer i flere år. Det billede i har lagt op med fejl ang pixelering ligner det som sker på mange af vores kanaler. og ofte forsvinder de. Ikke kun på gratis kanaler. Iøvrigt er det også ofte glat med lyden ikke er synkroniseret ordentligt. Det har heller aldrig været et problem før. Men vi kan selvfølgelig bare nøjes med internet!! Hvis det skal være så ringe.

  Kan jo se i kun skriver at der er fejl på 2 dage? Men er det løst eller gør de bare ikke noget ved det?

 387. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  beklager at jeg først ser dit spørgsmål nu. Jeg skal vist lige have checket opsætning af den mail, jeg burde få hvergang der kommer indkæg her.

  Men til dit spørgsmål:
  Vi har i lang tid kæmpet imod, hvad vi synes er kanaludbydernes (TV2, Viasat, Discovery (tidligere SBS)) og distributørernes (YouSee, Stofa) fælles interesse i at påtvinge alle en grundpakke, hvor kanaludbydernes hovedkanal skal befinde sig i grundpakken.

  Vi vil fremlægge nærmere om dette på vor generalforsamling til foråret, og vil informere nærmere om hvad der kommer til at ske når vi nærmer os denne.

  Carsten Lindholm
  Sekretær Ringe Fællesantenneforening.

 388. Carsten Lindholm

  Hej Thomas,
  vi har endnu ikke hørt nærmere fra YouSee ang. kompensation, så der kan ikke siges noget definitivt endnu, hverken om hvad kompensationen bliver, eller om den også kommer os i Ringe til gode.

  MEN: Kompensationen bliver iflg. dagspressen en underholdningsoplevelse, og det tolker jeg derhen, at det det bliver gratis adgang til en eller flere film i deres filmudlejning via streaming univers. ….og umiddelbart har jeg sævrt ved at forestille mig, at kompensationen ikke skulle omfatte medlemmer i Ringe Antenneforening.

  Når vi har hørt nærmere, vil vi meddele dette via vor hjemmeside, via infokanalen og via mailservice (Er du tilmeldt Nyhedsmail?)

  Carsten Lindholm
  Sekretær – Ringe Fællesantenneforening

 389. Thomas Dahl

  Hvis/når der kommer en form for kompensation fra yousee, vil vi så også mærke det hos os?
  Vi har jo også været ramt som alle andre.

  Godt nytår.

 390. Dorthe

  Hej.
  Jeg har netop læst seneste referat.
  Er det rigtigt forstået, at vi fra 1.januar ikke længere kan tilkøbe Discovery hos yousee?
  Hvilke andre kanaler er der tale om?

  /Dorthe

 391. Carsten Lindholm

  Hej Jørgen,
  vi har sendt dig en mail, som du bedes svare på, da vi godt lige vil checke op på dit abonnement hos YouSee. FOr at kunne det, skal du lige svare på den tilsendte mail mht adresseoplysninger.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 392. Carsten Lindholm

  Så er alle betyrelsesreferater igen tilgængelige her på hjemmesiden.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 393. Jørgen Hansen

  Hej
  Man har åbentbart lavet om på mit abonnement hos yousee
  Vi plejer at kunne se udsendelser i arkiv og ligeledes også alle kanaler på vores IPad.
  Dette kan vi ikke mere.
  Vi har den store pakke.
  Har de ændret på dette?

 394. Carsten Lindholm

  Hej Dorthe,
  det kan jeg godt se, men kan ikke umiddelbart give et fyldestgørende svar. Der er muligvis “smuttet” nogle filer ifm. omlægning til en anden server. Har skrevet til vores IT/Web Troldmand, og håber at få en løsning – som ikke indebærer at vi skal genuploade alle gamle referater én gang til – inden så længe.

  Mvh

  Carsten Lindholm
  Sekretær – Ringe FA

 395. Dorthe

  Er der nogen særlig grund til, at man ikke kan læse referater fra de tidligere bestyrelsesmøder ?
  Det er kun linket fra seneste møde der virker.

 396. Bente Nielsen

  Har netop læst at You See lukker for radiosignalet til februar og samtidig oplyser at man jo bare kan blive udstyret med en stueantenne.
  Hallo Hallo – den hørte altså forrige årtusinde til.
  Hvad har Antenneforeningen tænkt sig at gøre for at medlemmerne stadig kan høre radio?
  Forhåbentlig er I lidt mere up to date end You See.

 397. Viggo Sloth

  Jeg er ikke blevet overbevist om, at ikke modtagne mails tikker ind efter nogen tid…

 398. Carsten Lindholm

  Hej Bente,
  jeg mener ikke vi er blevet vanvittige – Men jeg kan heller ikke se, at vi nogen steder skriver at @midtfyn.net skal nedlægges?

 399. Bente Nielsen

  ER I BLEVET VANVITTIGE?
  Hvad i al verden er det for noget bøvl jeg kan læse på hjemmesiden – at i pønser på. Nedlæggelse af @midtfyn.net.
  Nu har både jeg og min mand haft hver en @midtfyn.net mail SIDEN 2003.
  Jeg VED, at det er der også rigtig mange andre der også har. DET KAN SIMPELTHEN IKKE VÆRE RIGTIGT at vi nu SKAL TVINGES til at skifte mail med alt det bøvl det vil medføre. TÆNK JER OM.

 400. Carsten Lindholm

  Hej Birthe,
  nu er jeg kommet igennem til et kontor i London hos det firma, som administrerer domænet @midtfyn.net. Så håber meget på, at det lysner nu. Udfordringen er, at .net domæner er “globale” og det er store selskaber, som administrerer dem.

 401. Birthe Friis Hansen

  Hvad er status på mail problemerne ?
  Jeg har ikke modtaget mails siden lørdag og venter på at modtage en forholdsvis vigtig kvittering og billet via mail. Så min tålmodighed er ved at være slidt…
  Vh Birthe Friis Hansen

 402. Carsten Lindholm

  Hej Mogens,
  som også skrevet til dig i mail, så er vi i høj grad “oppe på hesten” for at få det rigtige frit valgs udbud til vore medlemmer.
  Men YouSee er stadig ved at udvikle på deres tilbud, så vi forventer først at have en afklaring i løbet af efteråret.

 403. Niels Hempler

  Jeg fik et godt tilbud fra YouSee. Skift din gamle tv boks plus til en ny tv boks. Betaling for den gamle boks var 99,00 kr. Pr. Mdr. Den nye boks kostede 30,00 kr. pr. Mdr. Det var jo et tilbud man ikke kunne sige nej til. Jeg bestilte den nye boks, som der var lidt leveringstid på, men ok den skulle være fremme den 20. Juni. Nu var jeg efter at havde modtaget ordrebekræftelsen lidt mistroisk over for om alt var med, som i den gamle boks. Jeg ringe igen til kundeservice og fik bekræftet at med den bredbåndsforbindelse på 100/30 var film, serier og musik incl. Jeg fik boksen tilsluttet den 20. Juni og alt var som det skulle være. Men her 3 dage efter kan jeg ikke se film eller serier, jeg har ikke det rigtige abonnement meddeler boksen. Jeg kontaktede kundeservice hos YouSee som oplyste at det var noget administrativt, og blev viderestilles til en dame som kunne oplyse at Mont abonnement ikke indeholdt film og serier, men kunne tilkøbes for 40,00 kr. Pr. Mdr. Det var ikke lige det jeg var bleve lovet, og gjorde temlig klart at det var ikke aftalen.
  Så pas på YouSee og deres salgsmetoder, de er ikke troværdige samarbejdspartner for vores antenneforening og medlemmer.

 404. mogens koch

  Hej nu er det snart tiden til at vi kan købe ekstra kanaler fra yousee,så mand kan nøjes med den lille pakke , og så sublerer med 20 extra kanaler . det koster ikke mere end at have fuldpakken hos jer..kom nu op på hesten og forny jer, til alles glæde er ikke ene om det her.mvh Mogens

 405. Lasse Jensen

  Nogen andre der oplever pixelering og hakker i lyden på DR Ramasjang? Alle andre kanaler er ok.

 406. Michael G. Anderson

  Inden det analoge signal blev sløjfet, kunne jeg få meget bedre lyd på hhv. Tv3, 3+ og Tv2 Zulu via harddiscrecorder. Det kostede lidt på billedkvaliteten (har et helt Samsung-tv), men var til gengæld uden knas i lyden. Efter omlægningen til ren digital, er lyden på alle Tv2-kanaler blevet markant ringere, og 3 og 3+ er stadig ikke for gode. Er der nogle af jer, der har haft samme oplevelser? Jeg har læst afsnittet om dårligt signal, og har styr på kabler, netværk osv., og de kanaler, jeg har problemer med er ikke helt identiske med dem, der nævnes på siden. Erfaringer med signalforstærker eller lignende ville være fine at høre. Ærgerligt at vi skulle af med det analoge signal, uanset kvaliteten af billedet med digitalt signal, falder det noget tungt til jorden når lyden ikke kan leve op til det…

 407. Carsten Lindholm

  Efter korrespondance med formanden, kan jeg bekræfte, at Dansk Kabel TV er sat på opgaven.

 408. Klaus Veltzé

  Det ville være venligt overfor medlemmerne om RFA oplyste, at radioens DAB-kanaler = de danske kanaler, ikke har kunnet modtages siden 19 JAN, morgen

 409. Tom Warren

  Jeg var vist bare for tidligt ud med en kanalsøgning. ZDF og NDR er der nu efter en fornyet ny søgning. Så alt vel indtil videre! 🙂

 410. Tom Warren

  Det kan godt være, jeg er for tidligt på den. Har her til middag genindlæst kanalerne på min tv med netværkskode 100. Der mangler en del af de tyske kanaler – kan ikke se dem på kanallisten heller ikke. F.eks. ZDF, NDR. Men ARD er der. skal jeg bare være tålmodig og indlæse igen senere, eller er de “faldet ud/udgået” ?

 411. Rasmus Mikkelsen

  Hej alle. Jeg står og skal flytte til ringe. Har købt en grund i boltebjerg. Jeg skal i kontakt med RFA, men hvordan kommer jeg det. Kan ikke finde mail, telefon eller lign.. Ift tilslutningsafgifterne..

 412. Torben Briand Pedersen

  Er der flere på Svendborgvej eller andre steder der har pixel på alle TVkanaler det er blevet værre de sidste dage, som om signalet er for kraftigt.

  TBP

 413. Carsten Lindholm

  Jeg har personligt ikke oplevet nogen problemer. Prøv evt. at ringe til support hos youSee. De kan “pinge” dit modem, og måle på retursignalet, om der er problemer med signlet.

  Mvh
  Carsten Lindholm

 414. Ole Starklint

  Er der andre, der i den seneste tid har oplevet, at internetforbindelsen er ustabil? Jeg oplever flere gange dagligt at nettet kortvarigt afbrydes

  Mvh. Ole Starklint

 415. Carsten Lindholm

  Desværre ja. Jeg skriver nyhed på forsiden nu, så de, som søger ringefa.dk via mobil el. lign., kan blive informeret.

 416. Dorthe Sørensen

  Er der andre som heller ikke kan se tv2 på analog, har ikke virket her siden i går lørdag d 29-8

 417. Carsten Lindholm

  @ Susie:
  Vi har ikke én overordnet mail-adresse til at kontakte antenneforeningen på. Men under Menupunktet: “RFA” kan man klikke på “Bestyrelsen”, og så vælge at skrive til den/de bestyrelsesmedlemmer, man mener det er relevant at kontakte:
  https://ringefa.dk/om-rfa/bestyrelsen/

  Mvh
  Carsten Lindholm

 418. Susie

  Kan man sende en mail med spørgsmål til antenneforeningen? Kan ikke se nogen adresse eller et link.

 419. Christopher

  Vil lige gøre opmærksom på, at alle med mellem- eller fuldpakke fra RFA har mulighed for at “aktivere” Yousee Play Film & TV og derved få mulighed for at se deres kanaler på smartphones, tablets og PC (Både live TV såvel som film og tv-serier). Var ikke selv klar over dette, men fandt tilfældigt ud af det da jeg var inde på yousees hjemmeside.

  Det eneste der skal gøres er, at oprette et login på Yousees hjemmeside (kræver nem-id). Efter et par timer modtager man login oplysninger og får adgang til Yousee Play Film & TV.

  Måske RFA burde ligge en guide ud til dette på hjemmesiden.

 420. Carsten Lindholm

  Priserne på hjemmesiden er kontrolleret her i starten af juni, og er korrekte for nyoprettelser. Men bemærk den ændrede tekst i indledningen, som nu lyser:
  Nedenstående priser er for ny-oprettelser af Internet gennem YouSee i Ringe Fællesanntenneforenings net. Der kan være nuværende kunder, som har en anden hastighed/pris, f.eks hvis man startede med Arrownet/Aplus eller Dansk Kabel TV som Internetleverandør.

  Såfremt nogen mener, at de har forkerte priser/hastigheder for deres nuværende forbindelse, så kontakt YouSee på tlf. 70 70 40 40. Det er en god ide at have YouSee kundenummeret ved hånden (står på regning/BS oversigt).

  Mvh
  Carsten Lindholm

 421. Carsten Lindholm

  Der kommer ikke gratis adgang til Animal planet igennem RFA’s udbud.

  Med venlig hilsen
  Carsten Lindholm

 422. Michael

  Lyden på TV3+?
  Mangler og er den eneste kanal. Ingen servicemeddelse eller oplysninger om fejl hos dem.

 423. Mogens Enger

  Til Martin
  Der har været afholdt et bestyrelsesmøde, der vil komme et referat snarest, men der er nogle ting som først skal falde på plads, før det kommer.

 424. Martin Kaae Hansen

  Har der ikke været noget bestyrelses møde siden general forsamlingen ?
  Hvis ja
  Hvor er referatet så ?

 425. Egon Mouridsen

  yousee har d. 5.5.15 kl. 14.37 meldt fejl på @5750.dk mail og webmail via deres hjemmeside.
  Fejlen meldes rettet 5.5.15 kl. 19.55
  Men jeg kan i dag d. 6.5.15 kl. 12.50 stadig ikke logge på webmail. Jeg har meldt det til yousee tidligere i dag.

  Er der andre end mig der har problemer med mailen?
  M.v.h
  Egon Mouridsen

 426. Dorte

  Hej. Har lige læst på yousee facebook at alle deres kunder kan tage animal planet gratis indtil 8 maj.

  Gælder det ikke kunder i rfa?

 427. Niels Hempler

  Jeg vil gerne delagtiggøre andre medlemmer i den ændring/tilføjelse vi har fået på vores TV.
  Vi har et Samsung LED TV, som omkring årsskiftet fik tilføjet en funktion på DR1. Neders i højre hjørne fremkommer et llile DR med en rød prik. Når man trykker på den røde tast på fjernbetjeningen, kommer er en oversigt over (næsten) alle programmer som DR har i deres arkiv. Det gælder gamle serier, underholdning, m.m.m. også nydhedsudsendelser.
  Jeg er ikke klar over, hvorvidt det gælder alle TV, eller det er en funktion som er tilføjet af YouSee.

 428. Klaus Veltzé

  Halløjsa Heidi (Nielsen?)
  Når jeg bad dig checke egen installation var det, fordi i ca. 80 % af tilfældene er det her, der er noget galt.
  Din fejlmelding er videresendt til Dansk Kabel-tv .
  Det ville af praktiske grunde have været hensigtsmæssigt, om du havde sendt din adresse og tlf.nr. – i en mail, hvis du ikke vil ha’ den offentliggjort på hjemmesiden.
  Nu håber jeg, jeg har fundet den rigtige Heidi i De gule Sider.. 😉

 429. Heidi Nielsen

  Hej Klaus.
  Jeg har tjekket med mine naboer og genboer herude på Rynkebyvej og vi alle oplever alle et periodisk dårligt signal og til tider sort skærm. Så det er ikke vores kabler og alt det andet du skriver..

 430. Klaus Veltzé

  Halløjsa Karsten!
  Det ordnes ml. sælger og køber.
  Men for nærmere: Kontakt kasserer, Lonnie Nielsen (3022 4073) eller formand, Mogens Enger (6262 3084)

 431. Karsten Højrup

  Hej Klaus:

  Hvordan forholder det sig ved ejerskifte, med hensyn til det indbetalte, bliver der lavet en refusion på det resterende beløb fra antenne foreningens side eller er det noget som skal ordnes med den nye ejer på adr.

  MVH
  Karsten Højrup

 432. Klaus Veltzé

  Halløjsa Heidi Nielsen –
  Du har selvfølgelig taget højde for alt det RFA på Nyhedssiden har skrevet om indstråling / HF-tætte kabler / stik / fordelere / forstærkere indendøre.
  ?
  !

 433. Heidi Nielsen

  Er det kun hos mig eller er der andre på Rynkebyvej som også oplever et dårligt signal??? Især her i det nye år 2015.

 434. Lars Blenstrup

  Hej derude.
  Andre der har problemer med at logge på Yousee? Har inden i dag oplevet enten udfald når der ses tv, eller problemer med generelt at se tv.

  Mvh
  Lars Blenstrup

 435. Dennis Andreasen

  Har lige et spørgsmål angående den her 300Mbit linie Yousee har lovet fyns kunder fra 2. Februar, det er måske lidt sent at spørge og jeg kunne selvfølgelig bare lige se tiden an til mandag, men kan i bekræfte om vi i Ringe kan forvente at kunne bestille den 300Mbit fra mandag også, eller er det kun noget af fyn der har den tilgængelig fra mandag den 2. Februar 🙂

 436. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo Sloth!
  Om end jeg helt oprigtigt mener, at denne meningsudveksling er så inderligt overflødigt, vil jeg dog ikke undlade at bemærke, at mig bekendt er flere af de af dig oplistede forhold afstedkommet som følge af diverse opdateringer / opgraderinger. I vid udstrækning for at imødekomme medlemmers forskelligste ønsker.
  Og hermed vil jeg – som indledningsvist anført – opfordre dig til at kontakte YouSee og placere dine klager dér.
  Bestyrelsen for Ringe fællesAntenneforening er brugere – som du er.
  Hermed ‘exit’ fra mig.

 437. Viggo Sloth

  Hej Klaus

  Lukkede fejl og driftsforstyrrelser :
  Periodisk fejl på login på YouSee Play
  Planlagt afbrydelse af YouSee Play Musik
  Planlagt afbrydelse af Tv, Bredbånd og Telefoni i hele landet
  Midlertidig afbrydelse af Tv, Bredbånd og Telefoni i dele af Ringe.
  Fejl på webmail på https://webmail.foreningsmail.dk
  Planlagt afbrydelse af YouSee-Play i hele landet
  Fejl på Foreningsmail
  Fejl på yousee.dk

  Og siden da, er der kommet yderligere :
  Fejl på Web-tv
  Forkert betalingsfrist på TV & Bredbånd

  Mvh
  Viggo Sloth

 438. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo!
  Lad mig gentage: Jeg kan ikke udtale mig om ’tilladte’ / ‘normale’ antal fejl / driftsforstyrrelser – hverken for internet eller tv.
  Men det ku’ da interessere mig hvilke ‘driftsforstyrrelser’ du har i tankerne?
  Indstråling fra TV2 og HF-utætte installationer bør nok ikke medregnes – da det jo er abonnentens ansvar. – ej heller genindlæsning af digitale kanaler.

 439. Viggo Sloth

  Hej Klaus
  Så retter jeg ordet “fejl” til driftsforstyrrelser generelt hos Yousee
  De leverer jo også andre ydelser end internet

  mvh
  Viggo Sloth

 440. Klaus Veltzé

  Halløjsa Viggo!
  Du mener formodentlig internettet?
  Da jeg ikke har kendskab til alle ‘systemer’, kan jeg ikke svare på, om det er ‘normalt’.
  Imidlertid er jeg kun bekendt med én fejl – og det er den fra sidst på dagen i går; den var delvis rettet sidst på aftenen og helt rettet her til morgen.
  Der var orienteret om fejlen i driftsforstyrrelser.
  Men det ku’ da interessere mig hvilke 8 (andre internet) fejl du har oplevet?
  Og så i øvrigt, måtte du ønske et ‘teknisk svar’, ret henvendelse til YouSee, der jo er udbyderen på internettet.

 441. Viggo Sloth

  Hej Klaus

  Er det normalt i et system som vores, løbende at have så mange fejl og rettelser ?
  Inden for de sidste 7 dage har der været 9 af dem.

  Mvh
  Viggo Sloth

 442. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Under YouSees driftsinformation stod fra sidst på eftermiddagen:
  En teknisk fejl på en mailserver medfører desværre, at du i øjeblikket ikke kan modtage indgående mails på din foreningsmail og heller ikke kan logge på din forenings webmail.

  Vi forventer at fejlen er rettet i løbet af aftenen eller inden middag i morgen. Vi opdaterer, når der er nyt.
  Nu kl. 2040 virker det igen.

 443. Morten Lorenzen

  Jeg har fejlmeldt problemet hos Yousee, men der sker næppe noget før i morgen, var meldingen. Problemet skal håndteres af afdelingen for udvidet support, og de gik hjem kl. 17.30, møder ind igen kl. 8 i morgen tidlig.

 444. Klaus Veltzé

  Halløjsa Terese!
  Det må være en fejl (?) hos dig – på Svendborgvej kan vi modtage den.

 445. Terese Christensen

  Hvorfor er der lukket for kanal 4 på det analog signal? Ifølge Jeres hjemmeside skulle den være at finde der.

 446. Klaus Veltzé

  Halløjsa Nicolai Schultz!
  Jeg vil anbefale dig at ringe enten til formanden eller mig

 447. Nicolai schultz

  Hej Klaus
  Tak for dit svar.
  Grunden til mit spørgsmål er ikke, at jeg ikke har ville sætte mig ind i mine muligheder samt foreningens vedtægter.
  Grunden er simpelthen, at jeg søger en bekræftelse på at det jeg har læst og forstået, også er det der menes fra foreningens side.
  Dette gør jeg forde at jeg har haft lidt svært ved, at forstå helt præcist hvad der menes i dette tilfælde….. Beklager

  Håber du kan hjælpe mig?

  Mvh
  Nicolai

 448. Klaus Veltzé

  Halløjsa Nicalai Schultz!
  Læs https://ringefa.dk/om-rfa/priser/ – og du har fået svar på dine spørgsmål.
  Det skal bemærkes, at priserne er de for 2014 gældende – da generalforsamlingen først afholdes 24. marts 2015, og her fastsættes prissatser for 2015

 449. Nicolai schultz

  Hej
  Jeg vil gerne spørge om følgende:
  Hvis jeg skifter fra mellempakken og ned til grundpakken nu, er det så korrekt at jeg skal betale et gebyr på 500 for pakkeskift uden for gratis perioden for pakkeskift?
  Og starter jeg så op med at betale 1/4 af prisen for grundpakken ( her tænker jeg på om jeg er i sidste kvartal af betalingsåret, eller om jeg skal betale fuld pris forde vi er i 1 kvartal af året)
  Til sidst, vil jeg høre om der sendes penge retur ved pakkeskift, eller modregnes der i den nye pakkepris?

  Håber jeg har gjort mig forståelig.

  På forhånd tak
  Mvh
  Nicolai

 450. Klaus Veltzé

  Halløjsa Albert Lindegaard!
  Der er INGEN problemer med TV2!
  MEN: Det kunne tyde på, at der er problemer (‘utætheder’) i dine installationer.
  Kontakt Dansk Kabel-tv (6311 3160) og bestil ‘Installationscheck’ (= kr. 195,00).

 451. Klaus Veltzé

  Halløjsa Elin Rasmussen!
  Tak for dit indlæg – men:
  Tilfældigvis véd jeg, at Golf-kanalen er OK. Indtil i går var der ‘støj’problemer på den, men det blev rettet i går. Så der burde ikke være noget problem. Du skriver, at der er et problem.
  Jeg vil be’ dig gentage den kanalsøgning – den kan nemlig ‘snyde’; fordi melder vi det som et problem og der kommer en tekniker – og det så viser sig, at der ikke er noget i vejen med signalforsyningen, koster det 500 kr.
  Du har selvfølgelig indtastet korrekt NetværksID, etc. (se https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/Kanalplan-2015-til-hjemmeside.pdf) .
  Råd: Kontakt Dansk Kabel-tv (6311 3160) og bestil ‘Installationscheck’ (= kr. 195,00).
  De nævnte kanaler:
  Eurosport HD
  Eurosport 2 HD
  Canal 9 HD
  er der vel ikke noget i vejen med?

 452. Albert Lindegaard

  Høflig forespørgsel: Skulle TV 2 være helt på plads nu. Vi har stadig problemer. Har haft ringet til Dansk Kabel TV og de vil ikke komme og se om vores installation er i orden før det er i orden fra jeres side.

 453. Elin Rasmussen

  Vi har efter ny kanalsøgning konstateret at Viasat Golf kanalen er forsvundet, dette er en kanal vi abonnere på gennem Yousee.
  Kanalen har aldrig været et problem at få frem gennem ny kanalsøgning.
  Udover mellempakken abonnere vi med følgende kanaler som ekstra tilvalg:
  Eurosport HD
  Eurosport 2 HD
  Canal 9 HD
  og Viasat Golf HD

  Vh. Elin

 454. Klaus Veltzé

  Halløjsa Søren!
  Alle programmer – inklusive TV2 – funker!
  Det, der er med TV2 er, at der kan forekomme forstyrrelser fra Tommerup-senderen – hvis ens installation ikke er HF-tæt.

 455. Søren Schmidt

  Alle programmer på nær TV2 fungerer efter 12 jan 2015. Bliver det snart ok med TV2 igen?????

 456. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael B!
  Du har korrekt netværksID?
  Du har lavet ny kanalsøgning?
  Så er kanalerne der også..

 457. Stefan Lucassen

  Vi har netop skiftet til grundpakken, men kan hverken tage TV2, DR2 og andre kanaler. Hvad kan det skyldes mon?

 458. Torben Briand Pedersen

  Jeg kan konstatere at det ikke kun er TV2 der pixelere, det er alle programmer det er samme problem som sidst YOU see skiftede kanaler hvor de skruede for højt op for forstærkerne så signalet blev overstyret, hvornår mon de lære at betjene udstyret korekt.
  Et lille bittert opkast.
  Torben Briand Pedersen

 459. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tage Madsen:
  Tillad mig:
  Vil du påstå, at TV2 Sport kanalen ikke var på stemmesedlen?
  Hvad mener du med ‘…mærkelig at fri lige pludselig har fået mange stemmer…’
  Hvad er det egentlig, du vil?

 460. Tage Madsen

  Da tv2 sport først startede den 9/1 kan vi jo ikke have stemt for den, og mærkelig at fri lige pludselig har fået mange stemmer

 461. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tage Madsen!
  Vi tager den lige én gang til – for Tage Madsen:
  Hvor de respektive tv-kanaler skal ligge = i hvilke pakker- afgør Ringe FællesAntenneforenings medlemmer ved den årlige afstemning i oktober måned. Gå ind på menuen NYHEDER og scroll dig ned til ‘Genoptryk af principper for kanalfordeling’.
  Her vil du opdage, at det er antal stemmer, der er afgørende. Intet andet. Da TV2 Film eksisterede fik den altså flere stemmer (272) – og kom i Mellempakken – end TV2 Sport, der i oktober 2014 der kom i Fuldpakken (154 stemmer).
  Og i øvrigt var der ikke nogen der vidste noget om hvad TV2 Sport ville komme til at indeholde, da afstemningen fandt .
  TV2 Sport har været yderst langsomme med at få ‘fingeren ud af klydset’. Selv logoet kom først fornylig.

 462. Tage Madsen

  Jeg vil godt hvide hvorfor at tv2 sport skal ligge på den store pakke når Tv2 film lå i mellem pakken.
  Tage

 463. Brian

  Enig med Allan Blom, det burde ikke være så svært, og ville være en fantastisk service for alle jeres kunder.

 464. Allan Blom

  Undskyld. Klaus, men hvad ville problemmet være i at lægge den kommende kanaloversigt ud sammen med den gældende. Det er da ikke så svært og ville være god service for jeres medlemmer.

 465. Klaus Veltzé

  Halløjsa Jens Christian Maack!
  Hvordan kan en oversigt over tv-kanaler der ændres pr. 12. januar være forældet 8. januar?
  Du har (tilsyneladende) fået aktiveret den tv-pakke, du tilvalgte (gratis) senest 9. december – eller fortsatte med.
  Hvis du er meget interesseret i at vide hvilke kanaler der er i de to pakker, du ikke har, kan du se dem i den nyhedsmail, der er udsendt 25. november. Samme dag var oversigten også i Midtfyns Posten.
  Og abonnerer du ikke på nyhedsmail – og ka’ du ikke finde Midtfyns Posten fra 25. november må du væbne dig med tålmodighed.
  For der skal vel ikke vises en endnu ikke gældende oversigt over tv-kanaler alle ikke kan modtage i den valgte pakke 😉

 466. Jens Kristian Maack

  Hjemmesidens oversigt over pakker og TV kanaler er forældet og udløber den 12/1 2015. Men vi har allerede fået ændret vores tilslutning til fællesantennen den 6/1 2015 og savner derfor en aktuel oversigt over hvilke TV kanaler der indgår i grundpakken og de to øvrige pakker.
  Vi håber, at det er et rimeligt ønske som mange formentlig savner!

 467. Klaus Veltzé

  Halløjsa Martin!
  Der er sendt en mail til dig.
  – og så er det nok rigtigere at skrive ‘..vores sortiment..’ i stedet for ‘..jeres..’, al den stund det er medlemmerne, der via afstemning sammensætter pakkerne efter stemmetal.

 468. Martin Lindskov

  Hej,
  Vi ønsker at melde os ud af Fællesantennen, men jeg har ikke lige vores medlems nr., er det noget i kan hjælpe mig med. Adressen er Lundsager 51, 5750 Ringe. Grunden til udmeldelsen er manglen på børnekanaler i jeres sortiment. På forhånd tak. Mvh. Martin

 469. Klaus Veltzé

  Halløjsa Ulrik!
  der er sendt mail til dig med svar på dit spørgsmål – men det kommer også her:
  Da vi nu er så tæt på et nyt regnskabsår (1.januar 2015) er det lettest for begge parter – dig og RFA – at din udmeldelse gælder pr. 31. december 2014.
  Og det koster 500 kr.

 470. ulrik knudsen

  hej

  jeg ønsker at udmelde mig, men er lidt i tvivl om prisen

  – koster det kun 500, hvis jeg gør det inden den 11.december?
  – skal jeg stadig betale løbende måned + 3.måneder hvis jeg gør det inden 11.december?

  eller er der andet jeg skal være opmærksom på

 471. michael Andersen

  Okay vi bliver nødt at til at være noget skarpere. En lukning uden for åbningstid kan jeg godt lidt forstå, at det er gebyrpådragende, når en mand skal køre fra f.eks. Odense. Det syntes ikke at være tilfældet her, hvor der afventes, til der alligevel er montør i området for at ændret pakker.
  Skulle der mod forventning være problemer med det, skal jeg gerne gå ud og hive låget af kassen og klippe ledningen, der går ind til mig.
  Den kort; jeg vil ikke betale for en lukning. Syntes den ged dermed er barberet.
  Michael

 472. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael Andersen!
  Det er korrekt, at du 7. august har sendt mail med indhold, som du skriver.
  Og selvfølgelig stopper du som medlem på det tidspunkt.
  Regningen, du har fået, går på lukning. Og det vil du jo ha’, der sker.. 😉

 473. michael Andersen

  Det er sket via jeres hjemmeside. Har fået en auto genereret mail tilbage den 7 august 2014 som kvittering, men ikke på den mail adresse du sidder med.
  Der er kommet en opkrævning vi ikke kan genkende fra jer, derfor kan jeg ikke forstå at du ikke kan se den.
  Den 7 / 08 2014 gør vi opmærksom på at ved års skiftet, vil vi gerne vil fjernes fra medlems listen.

 474. michael Andersen

  Der må være sket en fejl vi har fået en regning vi ikke kan genkende som værende noget der tilkommer os. Vi har bestilt en udmeldes/ pakkeskift fra grundpakken til nul signal ind, til årsskiftet, da vi ikke kan/ har brugt jeres leverance i flere år, jeg skal nok lade være med at uddybe det.
  Der er noget med en specifik paragraf omkring leje boligere, det er ikke her vi har en eje bolig.
  Det vil være dybt godnat og sende mere hertil med post og betale frimærker. Der er bliver ikke betalt så meget som en krone mere. Det vil glæde mig at der aldrig kommer mere signal ind her, det er ikke muligt at finde på noget positivt. Michael

 475. Klaus Veltzé

  Tilføjelse til Nannas indlæg:
  Efter samtale med Nanna og nærmere granskning af formuleringen i opsigelses-formularen, må Ringe FællesAntenneforening beklage hændelsesforløbet: Der burde ikke være blevet lukket så prompte.
  For at bøde på det skete er signalforsyningen åbnet omgående.

 476. Klaus Veltzé

  Halløjsa Nanna!
  Da din beskrivelse af hændelsesforløbet omkring din lukning ser aldeles atypisk ud, har jeg sendt dig en mail, hvori jeg be’r dig om et par supplerende oplysninger.

 477. Nanna

  Pardon my french, men hold da magle, hvor er jeg skuffet og sur over den (manglende) service, som vi har oplevet i forbindelse med opsigelse af vores tv.

  I forbindelse med at vi ville opsige vores tv-abonnement går vi naturligvis ind og læser foreningens vedtægter, hvori der tydeligt står, at vi har 3 mdr opsigelse. Til vores store overraskelse bliver signalet lukket 2 dage efter vi har indsendt opsigelsen!
  Helt uden en bekræftelse på, at vores opsigelse er modtaget og en heads up omkring, at signalet bliver lukket straks og måske en forklaring på hvorfor!?!

  Så står vi der uden tv og internet, som jo har en måneds opsigelse – ergo skal vi betale for et internet-abonnement, som vi ikke har adgang til, da I har lukket for vores tv i lidt for god tid. Altså pengene hænger ikke på træerne, hvis I ikke er klar over det… 🙁

  Og ja det er da også lidt irriterende at stå uden tv og internet, når vi først forventede at skulle bestille nyt internet efter de 3 måneders udløb.

  Hvordan kan I skrive en ting i vedtægterne og gøre noget andet?

  Jeg er så forbløffet og helt ærligt virker det, som om I gør tingene helt efter jeres eget hoved. Når vi en dag igen bestiller en tv-pakke, bliver det ikke hos jer, selvom vi indtil for en uge siden ikke har kunnet sætte en finger på Ringe Fællesantenneforening.

  Forhåbentlig er der tale om en svipser, så der ikke er andre der oplever det samme.

 478. Klaus Veltzé

  Det er et helt igennem OK tilbud.
  Som RFAs Key Account Manager formulerer det:
  Det, som Jørgen har fået tilbudt fra salgskonsulent Alexander Hilton, er et helt ekstraordinært godt tilbud fra YouSee, som en specialgruppe har mulighed for at tilbyde i en kort periode.
  Alexander har oplyst, hvis der er andre, som vil gøre brug af dette gode tilbud i Ringe FællesAntenneforening, skal de kontakte Alexander på mail inden alt for længe. Tilbuddet varer nemlig ikke evigt.

 479. Klaus Veltzé

  Halløjsa Jørgen Hansen –
  Da jeg ikke er helt sikker, har jeg videresendt ‘sagen’ til vor Key Account Manager (!)

 480. Jørgen Hansen

  Hej

  Jeg har fået følgende tilbud på mobiltelefoni, fordi vi har antenne igennem Jer.
  Er det en aftale i kender til?

  A
  Alexander Hilton
  til mig
  for 43 minutter sidenDetaljer
  Hej Jørgen

  Du får følgende:
  6 timers tale
  6GB data
  Fri SMS/MMS
  4G
  Fri YouSee til Yousee
  Ingen binding
  Oprettelse: 1 kr.
  Pris: 89 kr.

  Med Venligst Hilsen

  Alexander Hilton
  Salgskonsulent


  +45 70 70 40 40

  YouSee A/S
  TDC Channels, YouSee Mersalg
  Borups Alllé 43, A2
  København N 0900 KBH K

  This e-mail (including any attachments) is intended for the addressee(s) stated above only and may contain confidential information protected by law. You are hereby notified that any unauthorized reading, disclosure, copying or distribution of this e-mail or use of information contained herein is strictly prohibited and may violate rights to proprietary information. If you are not an intended recipient, please return this e-mail to the sender and delete it immediately hereafter. Thank you

 481. Allan Blom

  Ja endnu engang er du personlig i din udtalese. Jeg ønsker blot klarhed, men kan jo hermed bare konstatere at det er umuligt, at få klarhed over årsagen til prisen er så høj. Det er direkte forkert at sige at prisen hos RFA ikke koster mere end hos Yousee eller andre steder.

  Men jeg giver op uden at have fået svar på tiltale. Ærgeligt at man ikke kan føre en saglig diskusion med RFA.

  Mvh. Allan Blom

 482. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Allan Blom!
  På ingen måde kalder jeg dit indlæg ‘ubehøvlet’.
  ?
  – Det er korrekt, at Ringe FællesAntenneforening er storkunde. Men Glentevejens Antennelaug er større kunde.
  – Når jeg skrev ‘Check om YouSee kan forsyne dig..’ var det fordi jeg nænsomt ville fortælle dig, at du skulle ‘se dig for’. Havde jeg skrevet noget andet, havde det også været galt.
  – Det er ikke dyrere at få tv gennem RFA end ‘gennem YouSee eller alle andre foreninger’.
  Og så har jeg svaret dig – og stopper her.
  Du er – tillad mig – bare sur; med et omformuleret ordsprog ‘Mod forstokkethed kæmper selv guderne forgæves’.

 483. Allan Blom

  Kære Klaus

  Nu syntes jeg jo på ingen måde at mit indlæg er ubehøvlet? Men det må jo stå for din regning at syntes det. Endnu engang svarer du jo ikke rigtigt på nogle af de spørgsmål jeg stiller? Er RFA ikke storkunde?? Ja undskyld mig hvis jeg troede det og hvis det ikke er sandt. Iøvrigt syntes jeg nu mere det er dig som kommer med nedladende bemærkninger end at mit indlæg er ubehøvlet.

  Men så kan jeg jo iøvrigt ikke forstå denne sætning som du skrev tidligere “Men for en sikkerheds skyld: Check, om YouSee kan forsyne dig her i Ringe..” Når du jo udmærket vidste at Yousee ikke kunne levere signal til mig??? Hvorfor ikke bare have meldt ud med det samme, at det kan de ikke fordi vi bestemmer hvem som kan levere signal i Ringe??? Det havde da været væsentlig nemmere.

  Forstå mig ret og misforstå mig hvis du vil. Men jeg kan stadig ikke se hvorfor det skal være så meget dyrere at få tv igennem jer end igennem Yousee eller andre antenneforeninger. Hvilket også var et af mine spørgsmål? som jeg ikke har fået svar på.

  Mvh. Allan Blom

 484. Klaus Veltzé

  Kære Allan Blom!
  Tak for dit overmåde engagerede indlæg.
  Med dine visioner og tilsyneladende umådelige evner udi foreningsarbejde burde du forlængst have lavet din egen antenneforening og bestyrelse. For så havde du jo selvfølgelig forhandlet dig frem til priser, der ville have slået selv Glentevejens Antennelaugs
  Du skriver i din uransagelige visdom ‘… at man ved fællesskabet kunne skabe bedre priser ved grossisten som storkunde end hvis man kom som privat kunde? Til sammenligning kan det nævnes at Glentevejen antennelaug har forstået hvad det vil sige at forhandle priser med Yousee. Hos dem koster fuldpakken 4696,- for et år og det med alle 59/60 kanaler fra yousee!! Som mere eller mindre bare er den direkte fuldpakke fra Yousee…’
  Gad vide, hvorfor Glentevejens Antennelaug kan forhandle sig til mere attraktive priser end Ringe FællesAntenneforening.. Kunne det tænkes, at de har langt flere medlemmer? Du er faktisk selv inde på det ved at skrive ‘storkunde’.
  Nå, Allan Blom: I begyndelsen af november var du – også – ude med riven og skrev så uforskammede mails, at du selv beklagede det.
  Er den nu gal igen?
  Er du bare sur og gal – og er ‘kommet til’ at skrive en mail, hvilket kan være ‘farligt’, som du skrev tidligere…

 485. Allan Blom

  Nye priser! Må sige jeg er uforstående overfor dette? 5500,- for 40 kanaler? Jeg kan ikke umiddelbart se, hvilken gavn Ringe’s beboere har af at være medlem i RFA? Jeg havde den opfattelse af, at man ved fællesskabet kunne skabe bedre priser ved grossisten som storkunde end hvis man kom som privat kunde? Til sammenligning kan det nævnes at Glentevejen antennelaug har forstået hvad det vil sige at forhandle priser med Yousee. Hos dem koster fuldpakken 4696,- for et år og det med alle 59/60 kanaler fra yousee!! Som mere eller mindre bare er den direkte fuldpakke fra Yousee.

  Vil meget gerne have uddybet årsagen til at RFA ikke er i stand til at formidle bedre aftaler til deres kunder? Syntes bestemt ikke det er rimeligt at vi skal betale overpris for TV og hvorfor vi ikke blot kan få kan få pakkene fra yousee som er større og billigere? fuldpakken ved Yousee koster 5748,- om året med 60 kanaler mod 5500 for 40 kanaler ved RFA. Eller endnu bedre priserne fra Glentevejens antennelaug som er meget billigere til KUN 4696,- for et år.

  Mhs. til evt. pladsmangel med tv kanaler kan det jo ikke være et problemet. For da vi flyttede hertil havde vi i den første måned alt hvad Yousee kunne tilbyde Fuldpakken og filmkanaler osv..

  Er godt klar over at bestyrrelsen nok ikke er enig. Men det kunne være medlemmerne med disse direkte sammenligninger er bedre stillet til at selv at afgøre om det er rimeligt med udbud/priser?

  Mvh. Allan Blom

 486. Klaus Veltzé

  Halløjsa Allan Blom –
  Opsigelsesvarslet er 3 måneder til den 1. i måneden. Men du ka’ sige op til årets udgang.
  Men for en sikkerheds skyld: Check, om YouSee kan forsyne dig her i Ringe..

 487. Allan Blom

  Hej

  Vil høre hvad opsigelse perioden er, for at afmelde RFA? Da jeg ikke er tilfreds med jeres ydelser og ønsker at benytte mig af muligheden for at få yousee direkte ind i huset.

  Mvh.

 488. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Martin!
  Rent faktisk har jeg sendt det til dig, som jeg har ‘snippet’ fra YouSees hjemmeside ‘Sådan får du YouSee play’. Her er de forskellige tjenester samlet.
  Men det forudsætter, at du logger dig ind på ‘Allerede kunde’ på http://yousee.dk/

 489. Martin Kaae Hansen

  Ok
  Spørger på en anden måde så

  Hvis man har internet igennem ringe fællesantenne
  (Går ud fra i har forhandlet jer til de priser og betingelser vi har )
  Har vi så Yousee musik ?

 490. Martin Kaae Hansen

  Jeg skal lige høre
  Vi har da Yousee – Musik når vi har internet igennem Ringe fællesantenne ?

  for det virker da desværre ikke mere hos os 🙁

 491. Christian Skavenborg

  Hvis det er muligt, har foreningen så overvejet at lægge p 5 ind i programfladen for radio.

  Med venlig hilsen
  Christian Skavenborg

 492. Klaus Veltzé

  Halløjsa Mette!
  Du kan stemme fra tirsdag 21. oktober, kl. 0001 til søndag 02. november kl. 2359.
  Afstemningen er elektronisk, så der kommer et link her på hjemmesiden. Men se i øvrigt Midtfyns Posten tirsdag 21. oktober.

 493. Klaus Veltzé

  I denne tid foretager elforsyningen et omfattende ledningsarbejde. Der er strømafbrydelser forskellige steder i Ringe. Ringe FællesAntenneforenings forstærkere får strøm fra elforsyningen – og når der er strømafbrydelse, falder forstærkerne også ud. Dette er varslet både på hjemmesiden og på lokal-tv.
  Og Tommy: Du skriver:
  Og kan man ringe til foreningen. Nej = Hvorfor kan du ikke ringe til foreningen? Det kan andre.
  Og med alm tlf. har ikke en chance for at fejlmelde uden at skulle låne sig frem. = Det er korrekt, har du en ip-telefon, så falder den ud. Men det blev også oplyst, da du anskaffede dig ip-telefon.
  Klap Kaje en dårlig service. Men nu er der fejlmeldt, og Gad vide hvor længe der går inden de ser det. = Der gik nøjagtig 24 minutter efter at du havde lagt dette indlæg på siden. Og da jeg talte med dig ca. kl. 2012 havde du signal igen.
  Dårlig service?
  😉
  mvh
  Klaus Veltzé

 494. tommy tifal

  12 aug. Kl 19.48

  Nu falder signalet ud på både net og tv
  Og kan man ringe til foreningen. Nej
  Og med alm tlf. har ikke en chance for at fejlmelde uden at skulle låne sig frem. Klap Kaje en dårlig service. Men nu er der fejlmeldt, og Gad vide hvor længe der går inden de ser det.

 495. Knud

  Så er der hul igennem
  Med foreningens sekretær, Klaus Veltzé, som mellemmand kom der gang i servicen fra YouSee. Det vil sige, det var i realiteten en af Dansk Kabel TV’s venlige teknikkere, som efter 2 dage kom forbi og udskiftede det forældede kabel-modem, som tilsyneladende har været årsag til problemerne her hos os.

 496. Knud

  Kan nogen anbefale en god og stabil internetudbyder?
  Dette er ikke et forsøg på at være morsom, men da nettet igen igen er nede, og jeg efterhånden er blevet dus med supporterne hos YouSee, er jeg begyndt at opgive troen på, at vi får et stabilt net, i hvert fald så stabilt, at det kan bruges i job og uddannelsessammenhæng.
  Jeg sender dette via usb-pind med mobilt net fra 3G, den kan også sættes i en trådløs router, så nettet kan deles med andre, desværre er 3G’s dækning meget svag her, hvor vi bor, tæt på hallen.
  Er der andre, som har erfaring med alternativer til antenneforeningens bredbånd? Helst noget der virker og matcher/slår YouSee’s pris- og service niveau.

 497. Martin Kaae Hansen

  Det er da netop det denne side er til Dorte
  Og undskyld mig
  MEN hvis du ikke gider læse om det
  Så lad da endelig være

 498. Stefan

  Lyder som en god plan. Kan dog stadig ikke forstå at Yousee ikke informere os vedr ustabil net osv. Og at der er folk på sagen.

 499. Dorthe

  Til Martin Kaae.

  I stedet for at skrive her på siden gentagende gange at dit internet er gået ned, kunne du jo finde en anden udbyder end Yousee.
  Det er rimelig irriterende at læse om.
  Ja, jeg forstår din frustration, men skal alle andre medlemmer belemres med det snart hver dag?
  Vi er rigtig glade for Yousee og mærker stort set aldrig nedbrud.

 500. Klaus Veltzé

  kl. 2230:
  Har talt med den venlige ‘Incident Manager’ (= er titlen vist) og der er igen sat tekniker på………
  …………………………………..
  …………………………………..

 501. Klaus Veltzé

  Kl. 2205 meldte teknikeren nettet OK igen..
  Men det står udenfor enhver diskussion, at det er TRÆLS med dette yoyonet!
  Men det er stadig den periodiske fejl der – som jeg forstår det – fortsat spøger.
  Og lad mig flux sige: Fejlmeldings-afdelingen hos YouSee og teknikerne tager virkelig fejlmeldingerne alvorligt og gør en stor indsats for at få nettet til at køre. Der går faktisk ikke ret mange minutter efter melding til YouSee før en tekniker arbejder med sagen..
  Nettet burde selvfølgelig være stabilt HELE TIDEN. Og det kommer det også til at være 😉

 502. Stefan

  Det et vel og mærke på odensevej også. Udover det har Yousee ikke så meget som meldt ud på SMS at der er periodiske problemer. Det må man da kunne forlange som det mindste.

 503. Martin Kaae Hansen

  men så er det jo godt de har sat lytteudstyr på
  for der har jo allerede være flere udfald
  så der må de jo kunne se noget 😉

  bare hold dem til ilden Klaus
  de skal ikke havde lov til at glemme os

 504. Klaus Veltzé

  Vedr. tilbagemelding på fejl:
  Nej – jeg har ikke hørt noget.. Men er i gang med at ‘arbejde på andre linjer’ for, om muligt, at få fremskyndet fejlretning..
  I dette øjeblik meddeles det..at teknikerne arbejder intensivt på at fejlrette..
  Et yderligere problem er, at det er en periodisk fejl… Og periodiske fejl er luskede 🙁

 505. Klaus Veltzé

  kl. 1019:
  Halløjsa Keld Jakobsen – og andre:
  Det lader til at der IGEN er problemer, idet også Grøftager melder om udfald.
  Kort og godt: Vagten er alarmeret..

 506. klaus Veltzé

  Der er onsdag 04. juni installeret overvågningsudstyr, der overvåger bredbåndet for at spore udfald m.v. – således at der kan repareres målrettet.

 507. Evita Rosdahl

  Holmehøjvej 26 også TOTALT håbløst. Konstant udfald, og det kan ikke være rigtigt, der ikke bliver gjort noget????
  Jeg arbejder ofte hjemmefra, men det kan man jo stort set ikke.
  Finder det ikke rimeligt, at der ikke gøres noget ved det?

 508. michael linddal

  Internettet er ustabilt (Dalager 111). Mange udfald især i løbet af den sidste uges tid (samme problem som vi have sidste sommer) og helt galt i dag. Yousee tog ikke imod fejlanmeldelse. men tilbød at sende et nyt modem. Er der andre der har problemer?

 509. Viggo Sloth

  Såfremt disse nedbrud fortsætter, bør man alvorligt overveje, at skifte leverandør.
  Jeg nægter simplthen, at tro på, at alle øvrige leverandører kan være så ringe.

 510. Michael Dalskov

  Vad med at finde et sælskab som kan lever noget der virker det kan yousee ikke. Når man snakker med dem så er det bage ikke noget at gøre. Jeg vender ikke meget længer så vil begynde at se på vor man kan få noget der virker.

 511. Morten Lorenzen

  Hurra – så virker mail ikke igen-igen-igen…
  Samme problem som for nylig, og webmail er også nede. Suk, suk, suk.

 512. Klaus Veltzé

  Halløjsa Mogens – og andre ‘nebrudsramte’:
  Du har fuldkommen ret..
  Til din orientering blot: Det er (tilsyneladende) ikke et generelt problem. Og det er det, der vanskeliggør fejlretning.
  MEN: Bestyrelsen for RFA har overfor foreningens kontaktperson til YouSee flere gange ‘brokket’ sig. Og efterhånden er ‘mailproblemet’ også kommet øverst på dagsorden hos YouSees mailafdeling.
  Lads os – med positivt sind – satse på, at der sker fejlretning ‘mæ de’ vuns’.

 513. Mogens Witt

  Mon ikke det er ved at være tiden at bestyrelsen i Ringe Fællesantenne Forening påtager sig sit bestyrelsesansvar. over for YouSee??

 514. Lars Blenstrup

  Hej alle, Som en midlertidig løsning til mail problemerne kan jeg oplyse at jeg har haft succes med at logge af mit trådløse netværk for derefter igen at logge på. På den måde henter jeg mail uden alle de mystiske beskeder men får. Har du kun en Lan forbindelse kan du også trække stikke ud din computer og vente nogle sekunder, og derefter koble stikket tilbage i computeren, på den måde “snyder” du åbenbart systemet. Held og lykke med forsøgene…
  Jeg håber dog stadig på en mere brugbar løsning fra Yousee side…. Snarest

 515. Morten Lorenzen

  Der er stadig bøvl med mails hos mig. Suk, suk, suk. Problemet vendte vrangen ud i går – nu kunne jeg pludselig sende, men ikke modtage. Jeg kan i lange perioder stadig ikke modtage mails trods YouSee’s forsikringer om, at alt er i orden igen. Det er som blinklys på en bil; nu virker det, nu virker det ikke, nu virker det, nu virker det ikke…

  Jeg har to trådløse routere for at dække hele huset (den fra YouSee samt en ‘slave’-router). YouSee-routeren fik automatisk ny software installeret forleden (det faldt tidsmæssigt sammen med, at netforbindelse var væk… igen …), og siden da har den glemt mit SSID og udsender blot et ukodet signal benævnt ‘MitWiFi’. Slave-routeren husker fint sine indstillinger. Ikke videre smart, at YouSee kvæler min sikkerhed uden at gøre mig opmærksom på, at jeg nok lige bør ind i routerens indstillinger…

  Jeg orker snart ikke flere opringninger til deres ‘support’, der ikke for alle medarbejderes vedkommende er sat ind i den aktuelle problematik og håber, at RFA finder de helt store gloser frem i næste samtale med YouSee. Det er godt nok gået markant tilbage med oppetid og markant frem med besynderlige problemer, siden foreningen skiftede til YouSee.

 516. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars Blenstrup – og andre frustrerede..
  Til jeres orientering har jeg flere gange orienteret forskellige ‘niveauer’ hos YouSee om vores problem. Faktisk tror jeg også, at det er ‘feset ind’, at der er noget galt. Men det har åbenbart ikke været muligt at få has på problemet.
  Helt ærligt tror jeg ikke, at situationen bekommer YouSee vel – men der er tilsyneladende så store tekniske vanskeligheder, at det kræver koncentreret indsats af både YouSee og Dansk Kabel-TV. Hertil kommer påsken med sine helligdage…
  Den fejl, der har plaget foreningen siden mandag 14. april er, at man i perioder ikke kan sende mails. Men der kan HELE TIDEN modtages mails. Hvis dette ikke svarer til det oplevede, bedes man kontakte skriveren på 4016 3515.

 517. Lars Blenstrup

  Jeg kan kun tilslutte mig Mogens Witt’ synspunkt. Mit problem ligger i at jeg ikke kan modtage mails på min virksomheds mail, som er sat op som beskrevet i foreningens anvisning. Jeg kan dog modtage mail på min alm. mail som er sat op efter den “gamle” ordning.
  Jeg finder det dybt beklageligt at Yousee ikke tager foreningens henvendelse alvorligt, og efterlader mennesker som er afhængig af at kunne modtage og sende mails uanset det som i mit tilfælde en virksomhed men så sandelig også private mails. Jeg kan se vigtige mails på min telefon men ikke modtage dem på min pc, og det kommer til at virke en anelse amatøragtigt at man er nød til at svare via sin telefon. F

 518. jan

  Hej
  Ville lige høre om jeg er den eneste der har haft en del problemer med nette i løbet af påsken. Bliver smidt af så jeg er nødtr til at slukke og tænde modem hver gang for at komme på igen.
  Mvh Jan

 519. Klaus Veltzé

  Det er ganske korrekt det, Mogens Witt skriver.
  Derfor forsøger jeg – foreløbigt – at sende denne mail – og vil efter påske mundtligt give udtryk for hvad Ringe FællesAntenneforening mener om denne tingenes tilstand:

  ‘Ringe FællesAntenneforening har de sidste godt 10 dage været plaget af ustabilt mailsystem (= når der skal sendes mail).
  Jeg har talt med support i dag og en yderst venlig mand fortalte, at man først kunne se på problemet efter påske.
  Dybt beklageligt har YouSee end ikke fundet det ulejligheden værd at orientere herom på driftsinformation – selvom fejlen, efter supports udsagn, rammer alle med foreningsmail.

 520. Mogens Witt

  Nu må det snart være nok med problemer med mailsystemet. Der har været mange udfald og problemer siden vi gik over til navet yousee.
  Det kan ikke være rigtigt vi skal betale fuld pris på noget der ikke virker. De må se at få fejlen rettet også selv om det er påske 5-6 dage i en måned uden ordentlig mail, det dur bare ikke. Mvh. Mogens

 521. Dorthe

  Som tillæg til Martin K. Hansens indlæg, modtaget på mail i dag fra Yousee.

  Årsagen til lukningen er, at vi har fundet en sårbarhed i den software, der styrer hotspot-funktionen. Det er afgørende for os, at vores kunder er trygge ved at bruge YouSee Wifi-spot, så indtil fejlen er løst, har vi valgt at lukke servicen.
  På yousee.dk/wifi kan du læse mere.

  Den absolutte grund til at vi fravalgte at være en del af Yousee Wifi-spot

 522. Klaus Veltzé

  Har du digitalt tv og den store pakke, så kan du modtage kanalen (prøv kanalplads 38..)

 523. Dorthe

  Hej.

  Jeg vil lige spørge om der er andre der oplever lydgener på DR1 samt DR K ?

  Generne består i at lyden “brummer” og vi er derfor nødt til at skrue meget ned.
  Det er dog ikke altid at det hjælper.

 524. Mogens Enger (Formand)

  Hej Morten
  Det kan vi ikke da der vil bliver lukket for det gamle Dab signal, men ifølge visse kilder skulle det først ske i slutningen af 2014.

 525. Morten S.

  Apropos at skifte gamle der virker ud med nye. Jeg har lige læst her http://dabradiotest.dk/dab-radio-tilbud/ , at dab signalet bliver slukket til december, og erstattet med et nyt dab+ signal, og at det vil medføre at en hel masse radioer bliver ubrugelige. Hvorfor ikke køre med begge signaler???

 526. Klaus veltzé

  Halløjsa Lars!
  Tak for din tilbagemelding – jeg prøvede såmænd blot at være hjælpsom – uden at kende din baggrund 😉

 527. Lars

  Hej Klaus,

  Med al respekt, så har jeg altså en relevant videregående uddannelse, og var bl.a. i en periode på 9 år IT ansvarlig i en mellemstor virksomhed.

  Jeg mener ikke jeg har nogen problemer af teknisk art for at forstå hvordan man sætter en Mail konto op!

  Problemet med koder har været der fra det øjeblik vi kom på Yousee, samme sekund holdt mail adresserne op med at virke!

  Det var nu også servicen jeg brokkede mig over Klaus i forhold til arrownet og Aplus, hvor den var meget bedre set med mine øjne

  Mvh. Lars Mfg 79Y

 528. Klaus veltzé

  Det lyder særdeles drabeligt – det, Lars har oplevet.
  Men det er ikke mere end 2 uger siden jeg, uden problemer, geninstallerede mine mailkonti med de gamle koder – tilbage fra Aplus-tiden.
  Har du set her på siden menupunkt ‘Internet’ > ‘Opsætning af e-mail’?

 529. Lars

  Hvem styrer egentlig vores mailboxe nu. Hvis jeg skal geninstallere min mailbox, så virker mine gamle koder ikke mere. Så skal jeg ringe til Yousee(vente vente vente, ja, jeg har sgu andet og lave efter 14 timer på arbejde), og så kan jeg sgu ikke engang få koder tilsendt, næ nej, man kan allernådigst få lov at skrive dem ned.
  Hvis man så bliver afbrudt så er det gudhjælpemig en ny kode de stikker dig når du får fat i dem igen efter laaaaaaaaaaaaaaang ventetid, jamen for fanden altså!
  Det er simpelthen bare ikke godt nok, jeg gider sgu ikke at sidde til grin i flere timer for at “få lov” til at geninstallere min mail på min komputer!

 530. Klaus veltzé

  Til læserne af denne ‘blog’:
  Michael var beklageligvis blevet overset 😉 ved udskiftning af filter i standeren..
  Men ved en lynindsats af antenneforeningens én-mands-specialenhed fik Michaels husstand den ønskede programpakke samme dag = søndag12. januar.

 531. Michael

  Hej Klaus.

  Ja der er forsøgt ny indstilling af tv. Faktisk på alle 3 i husstanden.
  Det ser ud til vi ikke har skiftet fra mellem til fuldpakke.
  F.eks. er kanal 4 ikke længere tilgængelig og den er i fuldpakke nu.

 532. Klaus veltzé

  Halløjsa Michael!
  Den nye kanalplan blev implementeret pr. 7. januar – og er således aktiv.
  Men har du husket at gøre som der blev sendt mail ud om og som der står under ‘nyheder’ her på hjemmesiden:

  Bemærk, at der formodentlig skal laves ny søgning for digitale kanalers vedkommende – især de, der har lavet ‘favoritliste’. = Du kan ikke se ændringerne på din favoritliste – hvis du har en sådan.
  Og så skal du selvfølgelig også ha’ indgivet det korrekte net-ID nr. etc. etc.
  Netværks-ID for TV med MPEG 4: (00)100
  Netværks-ID for Samsung boks: (00)120
  Netværks-ID YouBio boks: (00)125
   Frekvens 143000 kHz
   Symbolrate 6875
   Modulation 64

 533. Michael

  Hej Klaus.

  Vi ændrede pakke (i gratis perioden) og fik en beskæftigelse på dette 10/12/2013.
  Ved at det er omkring uge 2 at de nye ændringer træder i kraft, men der er ikke nogle ændringer endnu.
  Ny installation er kørt idag.
  Kan du evt sige hvornår i har været hele vejen rundt?

 534. Klaus veltzé

  Halløjsa Lene!
  Svaret er ganske enkelt:
  TDC er TDC
  Ringe FællesAntenneforening er Ringe FællesAntenneforening

 535. Lene

  Hej Jeg ville høre om der er nogle der kan oplyse mig hvorfor kanal 4 er havnet i fuldpakke når den hos TDC er i mellem pakken?

 536. Kaj Henriksen

  Kommentar til indlæg af Tina Vergo d. 3/12-13 og evt. andre med tilsvarende problemer:
  Har selv for 1-2 uger siden haft problemer med adgangen til mailprogrammet, idet der “poppede” et vindue op og bad om Brugernavn og Adgangskode. På YouSee’s hjemmeside var der ingen meldinger om problemer i RFA-området. Løsningen af problemet var ikke at anvende vores nyeste Brugernavne og Adgangskoder, men derimod at finde de ældre ditto fra Dansk Kabel TV (dateret 2011). Derefter løste problemet sig og vi kom på mail programmet igen.

 537. Klaus Veltzé

  Halløjsa Martin –
  Det beroliger mig.. 😉
  Det er godt at have årvågne medlemmer i foreningen – også i det nye år. ‘Knæk og bræk’ 🙂

 538. Martin Kaae Hansen

  Hej Klaus
  da det er ved at være længe siden jeg har været her inde og brokke eller blande mig
  vil jeg lige sende dig en hilsen
  bare sådan at du ikke bliver bekymret for at der skulle være sket mig noget
  godt nytår du gamle 😉

  MVH
  Martin Kaae Hansen

 539. Thomas Dahl

  Hej.
  Vil lige høre om der er andre en mig, der meget meget tit oplever problemer med DR3? Nogen gange kan vi se flere timer uden problemer, andre gange hakker den konstant, og er ikke til at se ( desværre ).
  Har det bedste kabel og et samsung tv med mpg 4 osv. så det er ikke udstyret der er noget galt med, men jeg har haft det samme problem siden det hed DRHD, og det er KUN på den og Yousee trailer kanal at problemet opstår, der er ikke noget på andre HD kanaler.

  Er der andre der oplever det samme? og evt. nogen der har en løsning på dette problem?

 540. Klaus Veltzé

  Halløjsa Lars!
  Iflg. YouSees driftinfo (se denne) har der været mail-fejl 16. + 17. DEC. Fejlen(e) skulle være rettet – men er det tilsyneladende ikke, jf. din mail. Derfor:
  Er der problemer med internettet, rettes henvendelse direkte til YouSee (7070 4040)

 541. Lars Blenstrup

  Hej,
  Jeg oplever timeout på min mail, men også fejl i send og modtag. Jeg kan se der har været problemer i starten af december og at det skulle være fejlrettet, men her hos os startede det omkring weekenden uge 50.

  Mvh
  Lars

 542. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tina!
  På YouSees driftsinformation (som du kan klikke dig ind på under siden http://www.yousee.dk, helt forneden) står:

  Oprettet: 03-12-2013 13:45
  En teknisk fejl på vores server kan desværre betyde, at du i øjeblikket kan opleve problemer med at afsende mails fra din mailadresse du har via din antenneforening.
  Vi forventer at fejlen er rettet inden kl. 17:00. Vi opdaterer, når der er nyt.
  Vi beklager ulejligheden.
  Venlig hilsen
  YouSee
  Starttid: 03-12-2013 13:30
  Forventet rettet: 04-12-2013 15:00

  BEMÆRK, at man først forventer fejlen rettet i morgen, onsdag 4. december, ved 1500-tiden.

 543. Tina Vergo

  Hej Klaus.
  Jeg har problemer med at sende mails. Der kommer et vindue som beder om brugernavn og adgangskode.
  Under indstillinger står udgående post: asmtp.foreningsmail.dk
  Indgående post: pop3.foreningsmail.dk
  Serveren er: pop 3.

  Hvad går der galt?

  Hilsen
  Tina

 544. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorthe!
  Beklageligvis nej.
  Bestyrelsen har heller ikke kunnet få nogen plan. Men vi arbejder på at få ‘et par fingre’ med i spillet ved RFA’s prøvekanal..

 545. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Du ville kunne se kontaktmulighed under menupunkt RFA > Bestyrelsen…
  Du efterlader ingen kontaktmulighed til dig… 🙁
  Leder efter din mailadresse.

 546. Henriette Thiilborg Petersen

  Hej RFA.
  Min mand og jeg skal til at opstarte byggeri af nyt hus i Ringe og skal derfor tilsluttes Fællasantenne og hurtigst muligt have sørget for at der er kabel klar til tilslutning ved vores grund.
  Jeg kan ikke rigtigt finde en kontaktmulighed til jer, så vil I ikke være venlige at kontakte mig hurtigst muligt vedrørende dette?
  Mvh.

 547. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Lad det blive gentaget – hvad der efterhånden mange gange gennem flere år er blevet oplyst om. Både her på hjemmesiden som gennem nyhedsmails:
  Ringe FællesAntenneforenings frekvenskapacitet tillader, at der er lidt over 30 tv-stationer (det helt nøjagtige antal afgøres af, hvor mange analoge (= der fylder meget i båndbredde) og hvor mange digitale (= der ikke fylder mindre i båndbredde) kanaler der er.
  Grundpakken skal være billigst: Derfor placeres de udenlandske kanaler her; for disse kanaler betales nemlig blot COPYDAN afgift. Udenlandske kanaler er de norsk-svensk- og tyskproducerede; men også disse placeres i grundpakken strengt efter stemmetal.
  Når båndbredden i Grundpakken er udfyldt, placeres ‘betalingskanalerne’ (= de ikke-gratis kanaler) nøje efter stemmetal i først Mellempakken, og når dens frekvenskapacitet er opbrugt i Fuldpakken.
  Håber princippet for fordeling af kanaler i Grund- Mellem- og Fuldpakken efterhånden står klar.. 😉

 548. Jesper Bertelsen

  Vedr. den nylige overstående kanalafstemning
  Er der nogen steder en forklaring på sammenhængen mellem stemmetallet og den endelige placering i pakkerne?
  Det jeg lige faldt over, var at Kanal 4 med 206 stemmer kommer i fuldpakken og feks. ZDF med 167 stemmer kommer i grundpakken?

 549. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Nej – ændringerne i tv-pakkerne er først effektive fra første uge, januar 2014.

 550. Klaus Veltzé

  Halløjsa –
  Der er / har været nedbrud på hele Fyn: TV og internet.
  Såfremt du vil sikre dig at blive informeret ved internetnedbrud, kan du abonnere på vores sms-service.

 551. Anna Maria Recinella

  jeg mangler alle kanaler, jeg har mellem pakken…… der er intet signal………

 552. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Du finder mig såmænd på hjemmesiden under menupunkt RFA / Bestyrelsen.
  Og: Har du spurgt din(e) nabo(er), om de havde samme problem?

 553. Michael Linddal

  Det fremgår ikke direkte hjemmesiden, hvordan man kommer i direkte kontakt med dig. Jeg har tidligere fejlmeldt i tre omgange gange til yousee, da der var mange problemer med nettet over sommeren (det er spild af tid). Samme problem igen i dag – periodisk udfald af modem (alle lamper blinker eller der er kun lys i 2-3 af de fire der skal lyse).

 554. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Det er yderst vanskeligt at efterspore en evt. defekt, såfremt du ikke opgiver din adresse (= dette kunne gøres ved at sende mig en mail direkte – for ikke at offentliggøre din adresse.
  MEN: Har du evt. spurgt en nabo, om vedkommende også oplevede internet’down’? Jeg har forhørt mig i Dalager – Grøftager kvarteret – og her var der ikke kendskab til noget nedbrud.
  Det er vel ikke sådan, at der er en forkert indstilling el. lign. på din pc?

 555. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Eftersom din mail lå så langt nede på liste over indlæg, var der ikke ‘plads’ til svar. Derfor har jeg rykket dit indlæg op.
  Stemmeseddel:
  Afstemningen foregår udelukkende digitalt.
  Der kommer annonce i Midtfyns Posten tirsdag 22. oktober om afstemningen. Men: Den starter tirsdag 22. oktober kl. 0001 og løber til søndag 3. november kl. 2359.
  Man logger ind på denne hjemmeside, og her ligger der et link til afstemningen: Man logger ind med medlemsnr. og vejnavn.
  Måtte der være tvivlsspørgsmål: send mail til .

 556. Klaus Veltzé

  Michael 9. oktober 2013 kl. 16:35
  Hej Klaus

  Jeg er tilflytter, så skal høre om stemmesedlen er post omdelt? Eller skal man gøre noget aktivt?

  Mvh Michael

 557. Michael

  Hej Klaus

  Jeg er tilflytter, så skal høre om stemmesedlen er post omdelt? Eller skal man gøre noget aktivt?

  Mvh Michael

 558. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  Tak for dine mails vedr. radioprogrammer. Som du ser, har jeg tilladt mig at flytte dit seneste indlæg op på siden – ‘tråden’ var blevet så lang, så der ikke kunne svares mere…
  Du refererer korrekt til teknikerens svar. Men denne tekniker har nok ikke tænkt sig om – fordi dette svar gælder PRIVATKUNDER, og ikke FORENINGER. Såfremt du kunne indgå aftale om YouSees regionaludbud, kunne du få omtalte radioprogrammer (sammen med tv-programmer). Men her i Ringe-området, hvor RFA står som udbyder, kan du ikke indgå privataftaler om YouSees regionaludbud – som i øvrigt også er dyrere end RFA’s.
  Skal vi som FORENING modtage DAB-radiosignaler fra YouSee og sende dem på FM-båndet koster det den nævnte investering – ca. 50.000,00 kr.
  Da DR gik over til at samsende DR1 & 2 kostede det os ca. 20.000,00 kr. at splitte kanalerne ad – så man kunne modtage dem særskilt igen.
  Så – personligt vil jeg tillade mig at anbefale købet af den af mig før nævnte DAB-radio. Jeg tror den kan fås fra omkring 700 kr.

 559. Klaus Veltzé

  Flyttet indlæg fra langt nede på siden længere op. Indlægget er fra
  Anders 4. oktober 2013 kl. 12:01
  Hej Klaus,

  Tak for dit (altid) hurtige svar.

  Som jeg forstod på teknikeren hos yousee, så havde yousee allerede konverteret signalet til analogt FM-signal, så det bare var at videresende det, uden at der ville være en ekstraomkostning til et evt. ‘modem’.

  Det står faktisk også ganske klart på deres hjemmeside, at det er dem der sørger for det:
  “Når I indgår en tv-aftale med os, får I også radiokanaler med i stikket i væggen. Det giver jer blandt andet DR’s DAB-radiokanaler som almindelige FM-radio.” – LINK: http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Hilsen
  Anders

 560. Anders

  Hej Klaus,

  Tak for dit (altid) hurtige svar.

  Som jeg forstod på teknikeren hos yousee, så havde yousee allerede konverteret signalet til analogt FM-signal, så det bare var at videresende det, uden at der ville være en ekstraomkostning til et evt. ‘modem’.

  Det står faktisk også ganske klart på deres hjemmeside, at det er dem der sørger for det:
  “Når I indgår en tv-aftale med os, får I også radiokanaler med i stikket i væggen. Det giver jer blandt andet DR’s DAB-radiokanaler som almindelige FM-radio.” – LINK: http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Hilsen
  Anders

 561. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  Såfremt RFA skulle kunne modtage og omsætte DAB-kanalerne til FM-båndet, skulle der investeres ca. 50.000,00 kr. i et ‘modem’.
  Og det har bestyrelsen vurderet er for meget, al den stund DAB-kanalerne er beregnet til at kunne modtages på en ganske enkel DAB-radio – uden nogen form for antennetilslutning.
  Der har – mig bekendt – aldrig været noget ønske om afstemning om radiokanaler – men et sådant ønske kan / bør fremsættes som forslag på generalforsamlingen (marts 2014).

 562. Anders

  Hej Klaus,

  Jeg har lige talt med Yousee, som siger at DAB-kanalerne er tilgængelige via FM-båndet, men siger også som dig at RFA har valgt at de ikke skal sendes ud til kunderne, hvorfor?:

  – Er der ikke plads på RFA’s bånd til at alle kanalerne kan være på?
  – Med hvilken begrundelse har RFA valg at vi ikke skal kunne modtage disse kanaler?
  – Er det noget der stemmes om?

  (Personligt så jeg gerne at DAB-kanalerne blev sent ud til os, der ligger jo bla. et konkret radiotilbud til børnene (Ramasjang kanalen), hvilket der ikke er i den nuværende kanal-sammensætning).

  God weekend
  Anders

 563. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael!
  Nej – det er IKKE korrekt.
  I referatet står:
  […] Viasat har opfordret RFA til at sætte TV3 Sport 2 i programudbuddet. Bestyrelsen har sagt ‘nej’ […]
  = Viasat ville ha’ at vi satte den på MED DET SAMME. Og det kan vi jo af gode grunde IKKE, da kanalerne i RFA-udbuddet er STEMT IND.
  TIL GENGÆLD er jeg ved at redigere stemmesedlen til oktober – og HER ER DEN PÅ -under gruppen ‘Sport’

 564. Annette Kronborg

  Er der andre, der har problemer med TV3? Jeg har i ca. 3 uger haft pixelfejl. Har lige fået sendt et kabel fra yousee for at se, om det virkede, men billedet er bare blevet dårligere, og der er stadig pixelfejl. Ikke andre fjernsyn i husstanden og direkte kabel mellem stik og fjernsyn.

 565. Michael

  Hej Klaus.

  Jeg kan læse ud fra referat bestyrelsesmødet 3. september, at Viasat sport 2 ikke vil være med på stemmesedlen.

  Er det korrekt?

 566. jan smedegaard

  Det er mærkeligt nok den eneste kanal som ikke fungere optimalt, skal tilføjes den har virket normalt tidligere!

 567. Dorthe

  Til Jan Smedegaard

  Hej Jan.

  Vi havde selv problemet for et par måneder siden.
  Kontaktede Yousee og fik tilsendt “rigtige” Yousee kabler.
  Altså kabler Yousee har testet og kan stå inde for.

  Det afhjalp problemerne her.
  Så ring til dem 😉

 568. Klaus Veltzé

  Tillad mig den spagfærdige bemærkning:
  Har du set om dine installationer – ALLE dine installationer – er i orden? I orden forstået på den måde, at de skal være HF-tætte.
  Læs herom på hjemmesiden.
  Erfaringen viser nemlig, at dårligt signal i 9 3/4 ud af 10 tilfælde skyldes defekt, sjusk, løse forbindelser m. v. hos abonnenten..
  ?
  😉

 569. jan smedegaard

  ville lige spørge om der er andre der har problemer med DR3 signalet….det er meget meget dårligt?
  hilsen Jan

 570. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorthe!
  Som det er blevet oplyst overfor mig var det en fordelerfejl – i Odense.

 571. Dorte Pedersen

  Hej Klaus.

  Ja som du nok kan regne ud er det jo vildt frustrerende at internettet ikke virker.
  Og jeg ved godt det jo ikke er din skyld 🙂

  Jeg føler mig lidt dum.
  jeg betaler for internettet men kan ikke bruge det når jeg er hjemme.
  Da jeg i weekenden ringede og fejlmeldte, fik jeg et gavekort til youbio – hvilket jo er fint, hvis jeg kunne bruge nettet.

  Hvem skal jeg have fat i Ringe fællesantenne som forhandler med yousee?
  Jeg tænker jo lidt at det altid er bedst at dem “højt oppe” kontakter et firma, frem for os menige medlemmer.

  jeg tænker om Ringe FA kunne forhandle pris nedsættelse imens alle disse problemer er her.
  Jeg og alle andre i området betaler jo for at kunne bruge det 24 timer i døgnet.
  For vores vedkommende har det her stået på i omkring 2 mdr.
  Vi har fået gravet nyt kabel ned, manden min har været ude og købe de bedste af de bedste stik.
  Alt omdirigering oppe på loftet er væk og ledningen går direkte ned i modemmet.
  herhjemme kan vi ikke gøre mere for at optimere nettet.

  Så jeg ærger mig over at betale X antal kr til yousee.

  Er det formanden som jeg skal ringe til for at foreslå sådan en forhandling? Eller er det nok at foreslå det herinde?

  Vh en super ærgelig Dorte

 572. Klaus Veltzé

  Eller også: Ikke godt nok.
  Der er foretaget fornyet fejlmelding og der skulle være sat tekniker på sagen.

 573. Martin Kaae Hansen

  Hej Klaus
  Har i fået en tilbage meling angående fejlen på internettet i Grøftager igår ?
  For nettet var nede igen fra kl 22:20 og frem ( det var her så her til morgen igen )

  Ønsker jer en god søndag og godt internet

 574. Klaus Veltzé

  Til alle med internetproblemer:
  Har man et problem, skal man melde til supporten hos YouSee, 7070 4040.
  Her bliver fejlen(e) registreret – og fejlene samles.
  I skrivende stund er der kun én fejlmelding fra Skovager – og den er indgået for 14 dage siden.
  HVAD der er sket med den fejlmelding véd jeg ikke.
  Men altså: Meld til YouSee.
  Har man ikke tid til at vente – og der er i dag 15-20 minutters ventetid – er man velkommen til at ringe til mig, ‘skriverka’len’. Jeg vil så videreformidle.
  Melder man fejl pr. mail bliver man nødt til at angive HVOR fejlen er – for at teknikerne kan sætte målrettet ind.

 575. Anders

  …jeg har netop fejlmeldt det hos yousee igen, og må opfordrer alle som oplever problemet til at gøre det samme, da det måske kan bidrage til at få løst problemet én gang for alle!

 576. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  Hvad betyder ‘.. det spiller bare ikke!!!…
  Du kan da skrive mail?
  Og også her: For at kunne sætte ind mod evt. problemer skal teknikerne vide HVOR det er galt, altså hvor du har konstateret problemet. Nettet er opdelt i flere afsnit – derfor behøver et problem i ‘dit afsnit’ ikke nødvendigvis også være problem i ‘mit afsnit’. Her hvor jeg bor er internettet OK.
  Ring evt. (skriverka’l)

 577. Keld Jakobsen

  Skovager 56 og der er flere i området som har fejl igen igen igen. Har efter 20 min. Ventetid fået at vide at der kan gå op til 2 arbejdsdage før de retter fejlen. Jeg kan på min nabo forstå at det måske er fordeleren på Holmehøjvej, den er gal med. Men det er meget utilfredsstillende at det så tit er nede.

 578. Anders

  …ja, det spiller bare ikke!!!….der må da kunne sættes teknikere på som har de rette kompetencer til at fejlfinde problemet. I min verden ville en fejlsøgning være mest oplagt i weekenderne da det er her der er mest belastning på nettet.

 579. Klaus Veltzé

  Halløjsa Keld!
  Er det et spørgsmål eller en konstatering?
  Her hvor jeg sidder er der ingen problemer.
  Du bliver nødt til at afsløre hvor du bor – hvis der skal sættes ind mod evt. problemer.

 580. Terese Christensen

  Hej håber at folk virkelig tjekker deres regning fra you see de snyder lige ad H…………… til.

 581. Klaus Veltzé

  Halløjsa Michael –
  Du har ret – Viasat 3, Sport 2 er ikke med i RFAs tv-pakke, da de kanaler, der er i nettet, skal stemmes ind (ved kanalafstemning i oktober måned). Men den vil være med på stemmesedlen til oktober..

 582. Michael

  Hej.

  Er der nogen som ved om TV3 Sport2 er at finde i fuldpakken?
  Den er ikke at se i pakkeoversigten, men bliver sendt ud på ekstrakanalen.

 583. Camilla Pedersen

  Er der andre der oplever at der er Radio/Tv udfald i løbet af dagen. I 1-5 min oplever jeg at mit signal forsvinder i et par sekunder ad gangen. Det minder om “blinkeri”, og så funker det fint igen. Det har stået på i en uges tid 1-3 gange om dagen…

 584. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian!
  Der burde være et link til at afmelde sig i de mails du får – men jeg har afmeldt dig.

 585. Christian Hansen

  Hej

  Jeg modtager alle indlæg der fremsendes på denne side er der en mulighed for at undgå dette ?

  Mvh. Christian

 586. Klaus Veltzé

  Halløjsa Anders!
  – Du har faktisk selv svaret på spørgsmålet, nemlig at RFA ikke modtager DAB via FM-båndet.

 587. Anders

  Hejsa!

  Her på hjemmesiden er DAB kanalerne ikke nævnt i oversigten over de radiokanaler som bliver sendt ud til vores radiostik:
  https://ringefa.dk/radiokanaler-og-frekvenser/

  …men hos yousee, kan kan se at de tilbyder alle som har en aftale med dem, at de kan modtage DAB-kanalerne på FM-båndet.
  http://yousee.dk/I_foreningen_og_virksomheden/Produkter_og_priser/Tv-pakker_og_kanaler/Radiokanaler.aspx

  Skyldes det blot at siden her ikke er opdateret, eller kan vi ikke modtage DAB via FM-båndet?
  (jeg er selvfølgelig helt med på at det kræver en DAB-tuner for at kunne modtage signalet i luften)

  Hilsen
  Anders

 588. Keld Jakobsen

  Jeg synes det har været noget rigtig, rigtig skidt de sidste 3-4 måneder, og jeg kan se at det er flere der er irriterede f.eks. skrev et medlem 22. juli : “Disse udfald er mere end særdeles irriterende!” 🙂

  Nå men nu virker det igen

 589. Klaus Veltzé

  Det afhænger – beklageligvis – af HVOR man bor.
  Hvor bor du?
  Der har de seneste uger været problemer i GRØFTAGER-området. Vi troede, problemerne var løst – men de er dukket op igen i aften med udfald.

  Men tilsyneladende er der ellers tilfredshed – således skrev et medlem 22. juni:
  …Vil bare lige sige at vi er glade for Yousee som bredbåndsleverandør.
  Vi oplever ikke udfald eller nedetid.

 590. Kim Haurum Kristensen

  vil lige høre virker Voice (radio kanal) hos jer er faldet de sidte par dage og nu virker det slet ikke, mens alle andre gør ???

 591. Dorthe

  …Vil bare lige sige at vi er glade for Yousee som bredbåndsleverandør.
  Vi oplever ikke udfald eller nedetid.

  Det eneste der til stadighed irriterer, er at yousee’s hjemmeside ikke fungerer efter login.
  Men det er påtalt(mere end en gang)
  Men det er i småtingsafdelingen og egentlig et luksus problem 😉

  Lidt positivt skal der også være plads til.
  GOD SOMMER 😀

 592. Klaus Veltzé

  Vedr. bredbåndsudfald – IGEN!-:
  Disse udfald er mere end særdeles irriterende!
  Antenneforeningen fejlmelder så snart vi er bekendte med fejl – og vedr. fejlen 16. juni så var den fejlmeldt og registreret hos YouSee (se driftsinformation hos YouSee).
  Virksomheden er – tilsyneladende – blevet så stor, at der ikke er styr på ret meget 🙁
  Vær dog forvissede om at vi af al magt forsøger at have et net, der altid er stabilt – og i værste fald at få fejlrettet allerhurtigst

 593. Michael Linddal

  Samme problem med udfald søndag aften 21/7 hos mig (på Dalager). Jeg havde også problemer i sidste uge (se kommentar herunder 15/7). Antenneforeningen bad mig kontakte yousee og jeg fejlmeldte til yousee 16/7. Yousee havde ikke oplysninger om problemer med forbindelsen, men kunne se at min router havde meget ‘støj’ på signalet. Torsdag 17/7 blev jeg ringet op af Dansk Kabeltv som oplyste at der havde været problemer med en forstærker der fik for lidt strøm ‘i det område’, men at problemet skulle være løst. Det er det så åbenbart ikke.

 594. Dorte Pedersen

  Er der andre der har haft udfald på interenettet i dag søndag den 21?
  Af 10 minuters intervaller?

  Eller jeg skal vel egentlig skrive IGEN i dag 🙁

 595. Klaus Veltzé

  Vedr. bredbåndsproblemer:
  Det er ganske vigtigt at angive adresse / tlf.nr. ved fejlmeldinger – både tv og bredbånd.
  Principielt fejlmeldes tv-fejl til antenneforeningen og bredbåndsfejl direkte til YouSee support (7070 4040). Der er dog undtagelser – nemlig ‘flere fejl i større område’. Men som abonnent kan man jo ikke bedømme hvilken type fejl det er.
  Derfor: Udfald af bredbånd meldes til antenneforeningen.

 596. Evita Rosdahl

  Hej Michael,
  Fra antenneforeningen, fik jeg bare et svar om, det var svært at hjælpe, når jeg ikke oplyste min adresse, hvilket jeg nu ellers havde gjort i skrivelsen?
  Jeg ringede derfor til YouSee support, og de mente min router var den nye, og at der dog var enkelte indstillinger der skulle opdateres, hvilket de gjone “on-line”. Har dog ikke hjulpet, og havde flere udfald weekenden over og så sent som igen her til morgen.
  Jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad jeg så gør nu?

 597. Michael Linddal

  Hvad var dit svar? Jeg har haft samme problem med manglende net (Dalager). Virker nu (mandag morgen) men faldt ud i perioder de sidste 4-5 dage. Virkede ikke søndag (14/7) eftermiddag/aften/nat. Routeren kan ikke få forbindelse. Har ikke modtaget ny router endnu.

 598. Evita Rosdahl

  Er det kun mig der ikke har noget net?
  Gælder Holmehøjvej i Ringe.
  Jeg har ikke modtaget ny omtalte router fra YouSee, er det mon derfor?

 599. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tommy!
  Mit råd er: Lad en kyndig person gennemgå dine installationer. Det nytter ikke noget med et skærmet kabel til digitalt tv såfremt den øvrige installation IKKE er skærmet.

 600. Tommy

  Tak Klaus..

  kan jeg nøjes med et skærmet kabel til det digitale tv?

  Mvh Tommy

 601. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen Tommy!
  Det er det digitale signal, indstrålingen sker på.
  Under ‘Nyheder’ kan du læse mere herom. Her fokuseres der især på et bestemt område i Ringe – men indstrålingen finder i stigende grad sted overalt – især forårsaget af G4-mobiltlf.net (=der på den anden side giver bedre mobiltelefondækning..).
  Hele din installation (= kabler m.v.) skal være (dobbelt) afskærmet.
  Er du i tvivl, tal med en der kender noget til det – du kan også be’ Dansk Kabel-tv se på sagen (tlf. 6311 3160). Men det koster selvfølgelig tekniker-løn.

 602. Tommy

  Hej…

  Er der andre end mig der har bøvl med tv2 bl. a.????

  har et 46″ sony.. og billedet flimmrer fuldstændig hele tiden.
  (Pixels??)
  Har gjort det lidt på dr1.. men aldrig på tv 2??

  Mvh Tommy

 603. Martin Kaae Hansen

  – og hva’ så?
  hvordan skal det forstås Klaus ?
  er det ment som en provokation ?
  for det kan da virkelig ikke være sådan en tidligere gymnasie lærer skriver ???

 604. Klaus Veltzé

  Halløjsa Thomas!
  1. marts modtog vi flg. fra Dansk Kabel-TV, der havde ‘været i clinch’ med YouSee:
  YouSee Support skal og kan hjælpe jeres medlemmer med koder til mailadresser. Det kan godt være, at man enkelte gange er nød til at nulstille password, men det er da bedre end medlemmet ikke har adgang til sin mail.
  Dette skal være hvad jeres medlemmer skal opleve og ikke at de skal frem og tilbage mange gange, før det lykkes at få en kode. Men det er altså ikke sikkert det altid kan lykkes at få den gamle kode, men en kode skal de nok få.

  Nå – men bortset fra det: Kontakt igen YouSee support og lad dem via fjernsupport / teamviewer indstille din mailkonto.
  Så er du ude over problemet.

 605. Thomas Dahl

  Hej Klaus.
  Jeg kunne ikke få oplyst mine koder, men jeg fik fik nogle nye koder. dette virkede også fint, efter et par dage, virker min udgående mail ikke mere, jeg har prøvet at tjekke indstillinger, men intet hjælper. ?

 606. Dennis Andreasen

  Ja den for jeg også, de kan ikke vise nogen produkter ud fra min adresse 🙂

 607. Dorthe

  Vi oplever kun sjældent et kortvarigt udfald på internettet.
  Synes bestemt ikke det er blevet dårligere efter skiftet til Yousee, tværtimod.

  Det eneste jeg er træt af, er at jeg efter login på yousee’s ikke kan navigere rundt uden at få en meddelelse om at de ikke kan hjælpe mig online og jeg er nødt til at ringe.

 608. Klaus Veltzé

  Halløjsa Martin!
  1) Lad os høre hvorvidt andre oplever udfald på internet.
  At det skulle være blevet dårligere efter overgang til YouSee er nyt for mig.
  2) siden hvornår er vi blevet underlagt censur ?
  og hvorfor ?
  Hva’ mener du med det?
  Der er taget forholdsregler mod spam – og hva’ så?

 609. Martin

  Lige en lille ting mere
  siden hvornår er vi blevet underlagt censur ?
  og hvorfor ?

 610. Martin

  Er vi de eneste der oplever udfald på vores internet ???
  Og kan det passe det er blevet en del dårliger efter vi er overgået til You See
  synes ellers vi ellers havde godt stabilt net før 🙁

 611. Klaus Veltzé

  Halløjsa Thomas Dahl!
  Beklageligvis kan jeg -som følge af kortvarig bortrejse – først besvare dit spm. nu:
  Ring til YouSee support (7070 4040) de kan oplyse dig om koden.
  Svarer de benægtende, kan du oplyse dem om, at det SKAL DE KUNNE. Det har vi ord på fra allerhøjeste sted..

 612. Thomas Dahl

  HJÆLP.

  Jeg har 3 mail som kom med over fra DKTV, mit problemer er nu, at jeg har fået en ny computer, og jeg kan ikke finde mine koder til opsættelse af mail, og jeg kan ikke komme ind, på web, da jeg af gode grunde ikke har min kode til det, jeg kan godt logge ind på yousee, jeg kan bare ikke komme videre ind på webmail, hvor de oplyser at jeg kan ændre mine koder, kan det virkelig passe at jeg slet ikke kan se dem uden dette? og jeg har prøvet at logge ind på DKTV, men der er koderne væk fra.

 613. Dennis Andreasen

  Nåh men nu tror jeg de har fået styr på deres ting, jeg har lige snakket med dem idag, og nu har de fået det slået over så jeg hvertfald får min 100/10Mbit
  Jeg kunne heller ikke forstå hvorfor jeg ikke havde fået det, for det første fik jeg jo lovning på at i det jeg jo fik min 60/6 linie ville den skifte automatisk da jeg jo betaler for 100/10 og hver gang jeg slog min adresse op på deres side ville den ikke vise noget for den, og bad mig bare ringe til dem i stedet. Men nu prøvede jeg lige min nabo, og der kunne den nemlig godt vise de kunne vælge 100/10 så viste jeg da at de hvertfald ikke kunne komme og sige de ikke var klar endnu, men han fik også slået over så jeg i løbet af et par timer ville have min 100/10 linie 🙂 så må vi så se hvornår de for på plads med vores højere upload hastigheder 🙂

 614. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Gå ind på ‘Mit YouSee’. Her står den hastighed du har – for det kan ikke være rigtigt det, du skriver. Den angivne hastighed eksisterer ikke mere

 615. Dennis Andreasen

  Ville høre om der er nogen opdateringer på hvornår jeg kan få min 100/10(20) linie, for nu har jeg snart gået 6 mdr. og betalt fuld pris for 100/10 og egentlig har jeg jo kun 60/6, så hvis der ikke sker noget snart, kan jeg da lige så godt nedgradere til 50/5 og spare 100kr om måneden

 616. Dorthe

  Hejsa.

  Jeg vil lige høre om der er andre end mig, der oplever problemer efter login på yousee.dk??
  Jeg har haft problemet gennem de sidste 2-3 måneder.
  Problemet er, at ca 15-20 sekunder efter login, kommer der en pop-up meddelelse om at Yousee ikke kan hjælpe mig online, men at jeg skal kontakte kundeservice.
  Jeg har, naturligvis, påtalt det flere gange over for kundeservice og support.
  Enten bliver jeg bedt om at tillade fjernsupport eller også er svaret ” vi er klar over problemet, men har ingen tidshorisont”.

  Det er efterhånden meget belastende at jeg ikke kan surfe tvkanaler og andre muligheder.

  Og så er det jo egentlig bare rart at vide om andre oplever det samme?

 617. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Tove Hansen!
  Når du har OK-installationer så skulle der ikke være noget til hinder for at du kan modtage signalerne fejlfrit – når tv derudover er indstillet korrekt..
  ?

 618. Tove Hansen

  Jeg kan fortælle dig, at jeg har fået trukket nye kabler og skiftet alle stik, så alt skulle være o.k.

 619. Klaus Veltzé

  Halløjsa Tove Hansen!
  Tak for din mail.
  Forhåbentlig har du set oplysningen under ‘Nyheder’, at der skal laves ny søgning, fordi disse kanaler er blevet flyttet.
  TV2 Fri er der imidlertid ingen problemer med.
  Dog: Din melding tyder på, at dine kabler / stik ikke er HF-tætte (= afskærmet nok). De kabler, stik, fordelere m.v. man har kunnet bruge hidindtil kan / bør ikke bruges mere, idet signalet lider under / forsvinder den indstråling, der kommer. Læs mere herom under menupunkt TV, undermenu ‘Opnå godt signal’.
  Skulle du, efter at have gennemgået nævnte stadig ha’ problemer – og har du indstillet dit netværksID korrekt (se menupunkt ‘TV’, undermenu ‘Digitalt TV’ – må du kontakte et medlem af bestyrelsen, evt. mig.

 620. Tove Hansen

  Jeg vil høre om der er flere, der stadig har problemer med sport1, eurosport, eurosport 2 og kanal 22 tv2 fri.
  Trods daglige søgninger (scanninger) bliver det ikke bedre. Bliver der stadig arbejdet på problemerne?

 621. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian (Andersen?)
  YouSees key account manager har flere gange forsøgt at kontakte dig via mail.
  Fordi: Efter kampagne (50/5) kan du vælge 25/6 til 229,00/md. eller 50/10 til 279,00/md.
  (Dette skrevet i al hast ‘feltmæssigt’.

 622. Klaus Veltzé

  Et indlæg af Christian er kommet så langt ned i rækken, så jeg gentager det her:

  Jeg kan bekræfte at vi nu har 50/5 ude ved os som er en del af tilbuddet om at opgraderer til 25/3 linien. Den har vi så indtil udgangen af Juli hvor vi falder ned til 25/3. Vil jeg så fra overstående som du skriver kunne forventet at den falder/stiger til en 25/6 i det jeg læser ” ALLERSNAREST ” som muligvis før 1 Juli ?

  Halløjsa Christian!
  Det er mere end flovt 🙁 men jeg kan ikke svare dig! Ikke på anden måde end at vi NU har alle kontraktlige aspekter på plads – nu er det kun det teknisk-manuelle, der resterer før ‘double upload’ er implementeret.
  MEN: Hvorfor skriver du at du ‘falder ned til 25/3 i udgangen af juli’? Har YouSee sendt dig noget desangående? Du bør tværtimod stige til 50/6 når nævnte teknisk-manuelle ting vedr. ‘double upload’ ALLERSNAREST (!) er på plads

 623. Christian

  Hej Klaus!

  Jeg kan bekræfte at vi nu har 50/5 ude ved os som er en del af tilbuddet om at opgraderer til 25/3 linien. Den har vi så indtil udgangen af Juli hvor vi falder ned til 25/3. Vil jeg så fra overstående som du skriver kunne forventet at den falder/stiger til en 25/6 i det jeg læser ” ALLERSNAREST ” som muligvis før 1 Juli ? 🙂

  Tak for din hjælp.

 624. Klaus Veltzé

  Halløjsa Torben!
  Mig bekendt bliver den brugt / er den blevet brugt – i forbindelse med at kunne modtage digitale signaler på et analogt tv.

 625. Torben Briand Pedersen

  DENVER MPEG-4 DVB-C BOKS fra Harald Nyborg, kan denne boks bruges i forbindelse med Ringe antenneforening. ?

  Torben Briand Pedersen

 626. Klaus Veltzé

  Halløjsa Thomas Dahl!
  Nej – det er ikke kun dig der ikke har tv. Fordi: Som varslet både her under nyheder og på INFO-kanalen sker der opgradering af nettet i dag ml. kl. 0900 – 1500.

 627. Thomas Dahl

  Hej.
  Er det kun mig, eller har i også mistet ALLE kanaler her til formiddag?

  Thomas

 628. Klaus Veltzé

  Halløjsa Gitte!
  Den nye kanal, TV2 Fri, ligger digitalt i grundpakken, programplads 22 – og ‘dukker selv op’ på nogle tv, f. eks. Samsung. Men ikke på andre, f. eks. Philips og LG.
  Der skal i sådanne tilfælde foretages ny søgning

 629. Gitte Torpsgaard

  Hej
  Har lige set det nye program Tv2 fri, hvor kan jeg finde denne kanal henne, kan ikke d´se det nogen steder.

 630. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dorte!
  Nej – I er ikke de eneste der har haft problemer hele dagen – og fortsat kan have problemer (i dag, 2. maj). Det skyldes, som der også står at læse på INFO-siden og under nyheder, at der er tekniske problemer i hele landet.
  Teknikere arbejder fortsat på at udbedre fejlene.

 631. Dorte Pedersen

  Øv øv, vores tv signal har virkelig været trælst i dag – er vi de eneste der har haft “pixel” fejl hele dagen?

 632. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Dit indlæg her på siden er videresendt til bemeldte key account manager 😉

 633. Dennis

  Er det muligt at få navnet på den key account manager, så kan jeg da evt. bede dem kontakte ham og få det bekræftet 🙂

 634. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Det er en rigtig ‘træls’ situation…
  Jeg kan ikke svare dig!
  Just har jeg talt med YouSees Key Account Manager. Han fortalte, at vi p.t. ‘kun’ kunne få 100/10 (!) – men foreløbig ikke ‘dobbelt op’, altså 100/20.
  Men ærlig talt véd den ene afdeling tilsyneladende ikke hvad den anden er informeret om – og vice versa.
  Vort net er opgraderet og har været det siden primo marts.
  Hvad der sker i YouSee-koncernen må guderne vide – blot: Vi hager os fast som burrer indtil vi er kommet ind til sagens kerne 🙂

 635. Dennis

  Nåh nu har jeg snakket med Yousee angående min linie for at høre om jeg skulle gøre noget for så i det mindste at få min 100/10 linie, jeg snakkede med en venlig mand hos Yousee som hed Eldis, som også havde fat i teknikerne, og meldingen var at pt kunne de stadig ikke tilbyde mig den 100/10, i det de mente centralen ikke var opgraderet endnu, men at jeg skulle prøve at høre jer, for da den var privat ejet, viste i nok selv bedst hvornår det ville ske, også der efter ville jeg kunne få den lovede hastighed.

  Med venlig Hilsen
  Dennis Andreasen

 636. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis (- bliver nødt til at starte en ny ‘tråd’):
  Hvis du med sikkerhed véd, at din nuværende hastighed berettiger til det, så bør du få 100/20 (idet RFA som forening har denne hastighed).
  Det er vanskeligt for mig at sige / vide noget om hvorvidt det sker pr. automatik – men har du i december måned fået brev om at din hastighed vil blive fordoblet, så sker det automatisk.
  Og det bør ske ‘allersnarest’ = i løbet af et par dage.. Ellers må du fare i kridthuset igen..;-)

 637. Dennis

  Skal vi så kontakte dem for at få i mit tilfælde den 100/10 jeg burde i stedet for den 60/6 jeg har nu, eller vil de komme automatisk?

 638. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian – og andre ‘involverede’:
  I fortsættelse af indlæggene om Ringe FællesAntenneforenings bredbåndshastigheder:
  Der er opstået kontraktmæssige komplikationer – idet YouSee hævder ikke at være blevet varslet om RFAs opgradering af bredbåndsnettet (- arbejdet hermed blev afsluttet primo marts….) Opgraderingen var / er nemlig forudsætningen for højere hastigheder, også upload.
  Der resterer således ‘kun’ en kontraktmæssig tilretning.
  De lovede dobbelte uploadhastigheder forventes imidlertid at være på plads ALLERSNAREST.
  Indtil da gælder hastighederne:
  10/1 – 25/3 – 50/5 – 100/10.
  TAK imidlertid til jer kvikke der opdagede det 😉

 639. Christian

  Hej Klaus!

  Tak for hurtig info.

  Jeg kontakter Yousee med det samme. For at besvare dit spørgsmål så er vi medlem af Ringe Antenne forening, og jeg gjorde også ham ved Yousee opmærksom på dette 🙂 Han fortalte dog stadig at de ikke tilbød 25/6.

  Med venlig hilsen

  Christian Andersen ( Ikke Hansen ) Det er en anden der skriver :p

 640. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian!
  Tak for din mail.
  Nej – der er ikke skrivefejl i det vi oplyser i menupunktet ‘Internet’ > ‘Priser og hastigheder’ (https://ringefa.dk/priser-og-hastigheder/ ).
  TIL GENGÆLD er det – efter min vurdering – en ikke velorienteret person der har ‘orienteret’ dig.
  Fordi:
  YouSee har nogle generelle bredbåndspriser / hastigheder (10/1 = 199,00 kr. ; 25/3 = 249,00 kr.; 50/5 = 299,00 kr.; 100/10 = 399,00 kr.) gældende for ‘hr. og fru Danmark’: Altså ikke-medlemmer af en antenneforening.
  Ringe FællesAntenneforening har – i lighed med andre antenneforeninger – forhandlet særlige hastigheder = som vi vurderer er attraktive for vore medlemmer, og særlige priser = som også er / (burde være!) attraktive for vore medlemmer.
  Du bør til YouSee-personen oplyse, at du er medlem af Ringe FællesAntenneforening – for det er du vel? – og at du skal ha’ én af de hastigheder til den pris, der er oplyst på i menupunktet ‘Internet’ > ‘Priser og hastigheder’ (https://ringefa.dk/priser-og-hastigheder/ ).
  Du må meget gerne henvise til mig – og jeg ringer også gerne til YouSee-personen såfremt du gi’r mig hans navn/tlf.nr.
  OG: Dette problem er tilsyneladende ‘poppet op’ i seneste tid.
  I morgen vil jeg tale med vores YouSee kontaktperson om dette irriterende problem.
  Jeg vender tilbage såsnart der er en afklaring og lægger meddelelse under NYHEDER på hjemmesiden.

 641. Christian

  Hej Ringe Antenne Forening!

  Jeg kan se at I på jeres sider med internet hastigheder siger at man kan få eksempelvis 25/6 Mbit for 229 om måneder. Jeg har netop opgraderet min forbindelse til Yousee’s 25/3 forbindelse til samme pris.

  Dog fortæller han mig derinde fra at de ikke tilbyder forbindelse 25/6 så mit spørgsmål til jer er om dette er en skrivefejl, eller om jeg aktivt skal gøre noget for at komme på 25/6 da jeg naturligvis hellere vil have det, da prisen er den samme 🙂

  På forhånd tak.

 642. Klaus Veltzé

  Halløjsa Dennis!
  Giv mig lige lidt tid til at få kontaktet de ansvarlige i YouSee .
  Også efter min opfattelse er der noget der er, som det ikke burde være hvad hastigheder angår. Og for den sags skyld også priser – men det kan være lidt vanskeligt at gennemskue, fordi du formodentlig har fået en regning med pris på bredbånd – fratrukket en rabat.
  Jeg har i hvert fald set en sådan regning – og da passede prisen – men hastigheden var forkert oplyst 😉
  Hvad hastighed angår: Har du prøvet at sætte bredbåndsforbindelsen direkte til din pc – altså udenom router m.v.?
  Når jeg går uden om router har jeg p.t. 120/11 – og når jeg (og andre best. medlemmer) har det, må du også ha’ det

 643. Dennis

  Og kan vi 100% regne med de priser der står her på siden med de 379kr for den store linie, for jeg tror faktisk stadig jeg betale 400kr for den 🙂

 644. Dennis

  Er der nogen opdateringer om hvornår vi kan forvente vores central bliver odpateret så vi kan få den lovede 100/20Mbit linie fra yousee?

 645. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen Christian Hansen!
  Det er korrekt.
  Udgiftsfri – gratis – pakkeskift er kun i første halvdel af december måned i forbindelse med valg af hvilken pakke man ønsker det kommende år.

  Venlig hilsen

 646. Christian Hansen

  Hej Klaus

  Tak for hurtigt svar.
  Vil det sige at det ikke er muligt at ændre pakke, unden at man har en udgift på 500 kr.

  Mvh. Christian Hansen

 647. Klaus Veltzé

  Halløjsa Christian Hansen!
  Du kan ændre vilkårligt fra pakke til pakke.
  Blot: Enhver ændring koster 500,00 kr., da der skal en tekniker ud til standeren ved vejen hvor du bor for at skifte det filter, der bestemmer, hvilken pakke du kan modtage.

 648. Christian Hansen

  Hej

  Er det kun muligt at ændre ens binding fra fuldpakke til mellempakke ?

  Med Venlig Hilsen
  Christian Hansen

 649. Klaus Veltzé

  Halløjsa Niels Julskjær!
  Dette i sandhed tekniske spørgsmål bør du selvfølgelig stille til YouSee support: 7070 4040.

 650. Niels Julskjær

  Hej
  Jeg har tilsluttet min IMac til kabel tv fra Ringe Fællesantenneforening via en ELGATO HYBRID USB enhed, -det har fungeret perfekt indtil i dag hvor der er skiftet til HDTV. Jeg har geninstalleret kanalerne som beskrevet, men kan ikke se alle kanaler f.eks DR1 og TV2, efter få sekunders normal visning kommer der et skærmbillede hvor der står at der er skiftet til HDTV.
  Jeg har taget TV testen på Yousee’s hjemmeside og har der fået bekræftet at der er ‘hul igennem’ f.eks ved at jeg kan se DR3, og i beskrivelsen af ELGATO HYBRID enheden fremgår det at den kan tage HDTV, hvilket jeg også har kunnet hidtil på DRHD.
  Venligst adviser.
  mvh Niels Julskjær

 651. Klaus Veltzé

  Halløjsa igen, Linett –
  Du kan fortsat se TV2 Film analogt (= den ‘gammeldags’) kvalitet

 652. Linett Valentina Sommer

  Tusind tak for hurtigt svar Klaus, så væbner jeg mig bare med tålmodighed. 🙂

 653. Klaus Veltzé

  Halløjsa Linett!
  Det er korrekt, at TV2 Film er ‘i udu’.
  Der er sket fejlmelding til udbyderen (YouSee) her tidlig formiddag (søndag) – men formodentlig bliver den ikke repareret før i morgen, mandag 25. marts.

 654. Linett Valentina Sommer

  Jeg har et lille spørgsmål som jeg håber der er nogen der kan hjælpe med. 🙂 Det drejer sig om Tv2 film, jeg kan høre lyden men har ellers bare en sort skærm på den kanal, jeg har lavet en ny søgning men det er blot samme resultat der kommer. Er der andre der har samme problem?? Det er kun den ene kanal der er gået i sort.

 655. Bent Klingberg

  Der er masser af gratis kanaler, om der er 40 har jeg ikke talt. De kom den 1. marts.!
  mvh Bent Klingberg