Opsamling efter skifte af TV-kanaler

Vi håber alle efterhånden har fundet ud af at indstille deres TV til nye kanaler og TV-pakker. Bestyrelsen har selv været involveret i mange, og trods store forskelle fabrikat til fabrikat – og også anhængig af TV’ets alder – er det lykkedes at fåTV-signal igennem til de fleste.

Hvis nogen mangler enkelte kanaler, så skriv gerne til , men være lige opmærksom på, at DRK og DR3 samt DR Ultra er ophørt som TV-kanaler fra Danmarks Radio grundet det sidste medieforlig i Folketinget. Men får man eksempelvis ikke DR1, Ramasjang, TV2 eller andre kanaler ind, men har de øvrige kanaler, vil vi gerne høre om det.

Mange er efterhånden kommet igang med WeBTV og Playmaker, og der har vi konstateret, at der mangler en “bagvedliggende kørsel” hos systemleverandøren, før at vi alle kan optage og gemme udsendelser i “Skyen” vi håber dette løses i morgen den 2. januar og senest den 6. januar, da vi skal have fat firmaet bag PlaymakerTV App’en.

Vær også opmærksom på, at bestilling af Log-on til streamingtjeneste Viaplay FIlm & Serier forventes at blive aktiv på Selvbetjeningsmodulet omkring 6. januar.

Vi undskylder for den pressede situation og så oveni købet lige op til Nytår mht dette skifte, men det var efter vores opfattelse den trods alt bedste løsning at gøre det inden Nytår, fremfor at mangle signaler efter Nytår.

Godt Nytår til alle

Mvh – Ringe FællesAntenneforening.