Nu kan ALLE bestille nyt Internet – Frist for “GRATIS OKTOBER” forlænget til 15. september….. og nu bliver den IKKE forlænget mere, da opkrævninger for 4. kvartal sendes ud 20 september.

Nu er der åbnet for bestillinger af Ringe FA’s eget Internet-produkt: Midtfyn Net, som kommer til oktober, når YouSee stopper med levering af internet i Ringe FA’s coaxnet.

Vi har nu ca. 1.500 medlemmer, som HAR bestilt Midtfyn Net, men vi skulle gerne have så mange som muligt med. Derfor forlænger vi fristen for bestilling, hvor man får Oktober Måneds Internet GRATIS til 15. september 2020.

Vi får nogle henvendelser fra primært ældre, som udelukkende har TV-signal fra os, som er nervøse for, om det betyder noget for TV. Derfor har vi i annonceringen tydeliggjort, at “Der sker INGEN ÆNDRINGER med TV”.

Vi har lavet en lille video om processen, og hvad man skal gøre for at være sikker på at have internet, når nu vi skifter til oktober. Denne video kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=3i4xLi4bC9Y

Vær opmærksom på følgende (som også fremgår af videoen):

Man kan IKKE bare fortsætte med YouSee gennem antennestikket fra Ringe FA. ALLE bliver nødt til at foretage en aktiv handling, og vælge den hastighed man ønsker. Dette gøres inde på Selvbetjeningsmodulet på https://mit.ringefa.dk/ Det er i video’en vist, hvordan man gør.

ALLE skal have et nyt modem, for at kunne have Internet efter 1. oktober, og disse vil vi begynde at udlevere fra sidst i august og så i løbet af september. Det er en større proces at få udleveret 1.700 modems, og vi har brug for jeres hjælp med at vælge jeres nye hastighed, og bestille jeres nye internet fra Midtfyn Net. For at gøre det attraktivt at bestille hurtigt, vil alle som bestiller inden 15. september få 1. måned med det nye internet gratis. NB: Modemmet fra YouSee skal man beholde frem til 1. oktober, og YouSee udsender breve til dem, der har internet fra YouSee om, hvad man skal gøre med deres modem.

Er man IKKE oprettet på Selvbetjeningsmodulet, vil vi anbefale at man bliver det. Det er ikke så svært igen, og vi har også her lavet en lille vejledning på en video. Denne video kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=8S3AGaAE-LY og når man er oprettet på Selvbetjeningsmodulet, kan man bestille sit nye internet, og skifte TV-Pakke, købe ekstrakanaler og meget-meget mere.

Datoer samt tid og sted for udlevering af modems vil blive oplyst hver fredag i en mail, til alle dem der endnu ikke har afhentet nyt modem på Guldhøj. Læs mere om udleveringen her:

https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2020/08/Modem-udlevering-Guldhoej.pdf

De to ovenstående videoer om Bestilling af Midtfyn Net samt hvordan man opretter sig på Selvbetjeningsmodulet, vises også på vores INFO-Kanal på kanalplads 98. Vi håber på den måde også at nå ud til de medlemmer, som ikke er så “digitale”. Kender man nogen, f.eks. naboen, et familiemedlem eller lignende, så hjælp os gerne med at gøre opmærksom på ovenstående skifte, og hjælp gerne med oprettelsen i Selvbetjeningsmodulet og bestillingen. Da der skal godkendes abonnementsbetingelser, skal bestillingen foregå digitalt via Selvbetjeningsmodulet på https://mit.ringefa.dk/ , for at overholde Købeloven.