Mail fra Yousee om Indstilling af Sikker Mail

Der er udsendt mail fra Yousee, om at man skal checke sine mail-indstillinger for dem som har @5750.dk og/eller midtfyn.net mailadresser. Det er fordi, at Ringe Fællesantenneforening er udvalgt til at teste nye opsætninger, som vil have et højere sikkerhedsniveau, men som er mere følsomme overfor at have den helt rigtige indstilling i det mailprogram, den enkelte benytter sig af.

I mailen er der link til diverse guider for opsætning på forskellige mailprogrammer/platforme (PC, Mac, Mobil: Android/Apple) Vi har lige testet en del af dem i forbindelse med opsætning, og har fundet et par rettelser i de forskellige guider, og er ved at få rettet dette til i Yousees instruktioner.

Så hold lige vejret lidt, inden I går i gang med at ændre indstillinger. I vil få en mail fra Antenneforeningen, når guiderne er rigtige, og en lidt nærmere forklaring om hvorfor ændringerne foretages. Vi vil forsøge, at I også får en mail mere fra Yousee, når det er.

Formålet med denne proces er, at når skiftet til et højere sikkerhedsniveau foretages, vil så få af vore medlemmer som muligt opleve problemer med at sende mails som muligt, så vi håber i bærer over med en smule besvær lige nu.