Lidt mere om hvad ASOM-Net kan levere

Der kommer mange spørgsmål om pakker og kanaler, samt hvad ASOM-Net kan. Vi har netop modtaget priser, så vi forhåbentlig på bestyrelsesmøde i meget nær fremtid, kan finde sammensætning og forventet prisniveau i Grund- Mellem- og Fuldpakken. Det er et forventet prisniveau, da priserne skal godkendes på forårets Generalforsamling.

Men vi kan oplyse følgende omkring Signalforsyningen fra ASOM-Net:

Der er også mulighed for Web-TV, og der kan også tilbydes en boks, som kan styre funktioner som “Start forfra”, se udsendelser fra “Arkiv”, og via boksen kan man også optage udsendelser. Dog bliver optagelserne gemt i Skyen og ikke på en indbygget harddisc.

Der bliver også mulighed for bland selv af Mellempakken og Fuldpakken, og styringen af dette er ligesom hos Yousee enten via en boks eller via CA-indstiksmodul med kort til TV’et.

Der vil også være kanaler fra Discovery iblandt de kanaler der kommer i TV-pakkerne., men da YouSee ikke vil sælge Xee til Antenneforeninger, uden at de har leverancen af alle de øvrige kanaler, så forsvinder Xee fra pakkerne. Men vi kan ganske enkelt ikke få lov til at købe den enkeltvis fra YouSee, men det kan jo være de (Yousee) ændrer mening.

Vi har også fået spørgsmål om “Musik”. Der er ikke “Musik-tjeneste” i nogen form hos ASOM, men vi har også kendskab til, at nogen har Musik knyttet til deres Mobilabonnementer og andre har det til deres Internetabonnement. Musik-tjenester er i hvertfald ikke tilknyttet jeres TV-Pakker, og underer alle omstændigheder skiftes der først udbyder på Internetsiden med udgangen af 1. halvår 2020, så der sker ikke noget med Musik når vi skifter leverandør af TV-signalet.

Vi vender tilbage inden længe, med indhold i TV-pakkerne og de forventede prisniveauer.