Info om leverandørskift og opsamling på spørgsmål

Vi har haft travlt siden det velbesøgte Åbent Hus den 18. december, men nu “kom der lidt ro på” så vi kan få samlet lidt op på informationerne, og informeret om svar på en række af de spørgsmål, som vi har fået.

Leverandørskift af TV-signal 30 december 2019:

Vi skifter til ASOM-Net som leverandør, og skiftet er planlagt til at ske tidligt om morgenen den 30 december 2019. Det betyder, at alle skal foretage en Kanalsøgning for at kunne se TV derefter. Vi har selv kunnet bestemme de søgekriterier, som der skal indstilles i TV’et for at foretage en korrekt søgning, men vi har bedt om de samme, som YouSee havde, så det bliver så nemt som muligt for alle. TV-kanalerne vil dog placeringsmæssigt ligge på nye kanalpladser (nye numre på Fjernbetjeningen) og vi anbefaler alle at lade dem ligge der, og så lære de nye placeringer. Vi har lavet en oversigt over indholdet i hver TV-Pakke og med angivelse af Kanalpladserne samt med oplysning om søgekriterier, og denne kan ses ved at klikke her

Ønsker man at forsætte med samme pakkestørrelse, som man har haft hidtil i 2019, skal man således ikke foretage sig andet, end at lave en Kanalsøgning på TV’et (..og så lære de nye Kanal placeringer på fjernbetjeningen)

Opret dig selv i Selvbetjeningsmodulet:

For at kunne se WebTV samt i det hele taget have det så nemt og overskueligt som muligt, er det vigtigt at alle får sig oprettet i vort nye Selvbetjeningsmodul. Inden man kan gøre dette, skal man have oplyst et nyoprettet Medlemsnummer og en Adgangskode som kan bestilles ved at sende mail til Kasseren på og så oplyse: Navn – Adresse – Mail – Mobilnummer. Så SMS’er kasseren Medlemsnummer og Adgangskode til oprettelse, og vi har lavet en Vejledning til oprettelse i Selvbetjeningsmodulet, som kan ses ved at klikke her.

NB: Alle med TV-pakker – altså med Grundpakke – Mellempakke eller Fuldpakke får gratis adgang til Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier. Der skal også oprettes en brugerprofil til dette i Selvbetjeningsmodulet, men det link der skal bruges til dette, kan vi først få adgang til, når Viasat er tilbage fra juleferie efter 6. januar 2020. Vi skriver, når det er lagt på Selvbetjeningsmodulet.

WebTV hedder fremadrettet Playmaker

For at kunne se TV via Mobiltelefonen, på Tablet eller PC, skal man i Selvbetjeningsmodulet have oprettet en Bruger til Playmaker TV. det er beskrevet i vejledningen til Selvbetjeningsmodulet ovenfor, og når man har oprettet sig, så er der en vejledning i brugen af WebTV og hvad det kan, som kan læses ved at klikke her.

Tilvalgskanaler

Der kan tilkøbes enkelt-kanaler, og bestillingen af dette foregår via Selvbetjeningsmodulet. Det kan være lidt svært lige at finde ud af priser mm, så vi har samlet en oversigt over TIlvalgskanaler og deres pris pr. måned, samt lidt om hvilket udstyr der skal til. Denne oversigt mm. kan ses ved at klikke her.

Der har været en del som har sagt, de savner TV2 Sport i Mellempakken, hvor den lå tidligere. Hvis man ønsker at tilkøbe TV2 SPort som enkeltkanal, koster denne kr, 42,- pr. måned. Men prøv lige at overveje, om et abonnement på Streaming-Tjenesten TV2 Play – Favorit + Sport til special-pris (til dem der har minimum Mellempakken) til kr. 39,- om måneden måske er et bedre valg? Så får man også adgang til den nye TV2 SPort X kanal, som åbner efter Nytår, samt en masse streaming mm. ….og mange nyere TV har mulighed for at håndtere App’s og så kan man have TV2 Play app’en på TV’et og dermed undgå udstyr til at styre Tilvalgskanaler.

Hvad med Yousee boks og “Bland selv” Mellem- eller Fuldpakke?

Yousee ophører jo som leverandør af TV-signal (men fortsætter med at levere internet indtil udgangen af september 2020) så deres koncept med at kunne “Blande selv” ophører. Har man haft en Boks til at styre dette, kommer der en returlabel med posten til jer, tilsendt fra Yousee. Medlemmer, som har haft “Bland Selv” fra Yousee, har “kun” haft Grundpakke signal ind i husstanden, men vi ændrer filteret, så ny søgning den 30. december vil give adgang til Mellempakken eller Fuldpakken, alt afhængigt af hvilken man har haft “Bland Selv” til.

I kan i den 16 siders præsentations-brochure se mere om mulighederne med en nye leverandør for Mix 3+10 og/eller Mix 3 + 20 i brochuren, som kan ses ved at klikke her.

Har du allerede fået en ny Boks, men savner du en Vejledning til den, så kan du få den ved at klikke her.

Øvrige spørgsmål……..?

Savner du svar på noget, som du ikke synes er belyst i ovenstående, så skriv en mail til , men da det er Juleferie, så bær lige over med, hvis I ikke får svar med samme.