Bland selv TV-pakker

I samarbejde med YouSee kan du nu også i Ringe FællesAntenneforening sammensætte din TV-pakke, stort set som du ønsker det. Har du Mellempakken kan du ændre op til 10 kanaler, og har du Fuldpakken kan du ændre op til 11 (i alt 21 inklusiv de 10 fra Mellempakken) kanaler uden at selve prisen for din pakke ændrer sig.

RING til YouSee PÅ 70 70 41 24 MELLEM 08:00 OG 16:00 og bestill bland selv. Det kræver, at du har et YouSee log in til ”Mit YouSee”. Har du ikke dette, kan det oprettes her: https://profil.yousee.dk/opret-login

Vælger du Bland Selv, skal du være opmærksom på følgende:

Bland Selv styres enten via en Boks eller en via et kortlæser modul. Et kortlæsermodul koster ca. 300,- og kræver, at dit TV er DVB-C og Mpeg4

Vælger du Boks-løsningen betyder det, at du modtager din Mellempakke og/eller din Fuldpakke via Internettet, og det kræver derfor, at du også har Internet gennem YouSee.

Med kortlæsermodul styres det via en kodet chip på kortet, som YouSee sender dig, så der modtages signalet gennem det almindelige antennekabel.

Har du flere TV i huset, kræves der et kortmodul for hvert TV apparat du ønsker skal kunne se din mellempakke/fuldpakke. Et kort koster kr. 100,- pr. stk. (kommer fra YouSee)

Dit almindelige TV-signal fra Ringe FællesAntenneforening ændres til grundpakken, og har du flere TV i hjemmet, vil du, såfremt du ikke tilkøber ovenstående, kun kunne se Grundpakken på disse. Da der skal et teknikerbesøg til for at ændre dit filter, koster dette kr. 300,- for et teknikerbesøg .

Vælger man en boks, kan denne lejes for kr. 30,- pr. måned. En boks giver en række andre fordele, da den giver adgang til bla. ”Start forfra” eller ”TV-arkiv”. Du kan se mere her: https://yousee.dk/lp/tv-boks.aspx

NB: Boksløsningen kræver som sagt internet gennem YouSee.

Du kan læse mere om “Bland selv” ved at klikke her: https://kundeservice.yousee.dk/tv/opsaetning-og-installation/saadan-fungerer-valgfrie-kanaler

Hvis det er en enkelt eller to kanaler, som du/I specielt ønsker at se, så overvej om det er bedre at tilkøbe disse som ekstrakanaler, så dine øvrige kanaler kan ses på alle husstandens TV apparater uden ekstraudstyr.