@5750.dk & @midtfyn.net ER NU FLYTTET

Så er mails flyttet, og man bør/skal ændre indstillinger i mailprogram. Desværre er de mailede Guides ikke helt ajour, så her er i grundtræk det skal ændres, med udgangspunkt i de Yousee Foreningsmail oplysninger, der står i jeres mailprogram i forvejen:

1: Indtast ny Adgangskode, som modtaget i mail

2 Skift server Indgående Post fra pop3.foreningsmail.dk til mail.midtfyn.net

3: Port på Indgående Post kan være 110, men det anbefales at bruge port 995 og have afkrydsning/flueben i SSL/TLS kryptering (se evt. link til vejledning i Outlook 365 længere nede)

4: Server Udgående Post ændres fra asmtp.foreningsmail.dk til mail.midtfyn.net

5: Port Udgående Post skal være 587

Jeg har selv testet på i en Outlook 365 opsætning, og fik den til at virke ved at ændre som vist i denne PDF:

https://ringefa.dk/wordpress/wp-content/uploads/2020/09/Aendring-i-mailprogram-efter-flytning-af-mails.pdf

Tilsvarende er der testet på en opsætning på en Samsung Android Galaxy S 10 mobil. Guide til dette, som sikkert kan anvendes til andre Android mobiler kan findes her https://ringefa.dk/opsaetning-af-mail-paa-android-pop3/

HVIS MAN HAR PROBLEMER MED AT FÅ MAIL TIL AT VIRKE UD FRA OVENSTÅENDE ANVISNINGER ELLER DE TILSENDTE GUIDES SÅ ER SUPPORTEN KLAR TIL AT HJÆLPE PÅ:

4440 5750 tast 2

Når Supporten siger, at du skal starte en Teamviewer, så de kan kigge med på din skærm, så klik her: http://tv.asom-net.dk/ og følg anvisninger på skærmen/fra support-medarbejderen.

Har du @5750.dk eller @midtfyn.net mails, hvor du IKKE har nået at få svaret tilbage på tilsendte mails ang. Validering og efterfølgende bekræftelse, så skal du kontakte Supporten på ovenstående telefonnummer, så hjælper de dig med at få adgang til dine mails igen. Vi skal beklage, at det kan virke lidt “tungt”, men det skyldes, at vi fra Yousee ikke har kunnet få andet overført, end ca. 2.400 mail-adresser, uden oplysninger om indehavers navn og adresse. Derfor er denne lidt tunge proces nødvendig, så vi sikrer at de rigtige personer får adgang til de rigtige mailkonti.